JBL Tune 500BT

( 0 beoordelingen )

De JBL Tune 500BT koptelefoon is een moderne stijlvolle koptelefoon voor een superieure luisterervaring. Het ontwerp is comfortabel, lichtgewicht, stof- en waterbestendig en heeft een uniek 3D-ontwerp. Je kunt het met één klik in- en uitschakelen zonder een knop op de koptelefoon aan te raken. De JBL Tune 500BT koptelefoon heeft een gecertificeerde JBL Pure Bass-geluidskwaliteit die goed afgestemd en klaar is voor gebruik.

De koptelefoon wordt geleverd met High Definition Bluetooth-technologie, waarmee hij eenvoudig kan worden verbonden met je mobiele apparaat. Naast de optie om draadloos te luisteren, kun je ook gebruikmaken van de 3,5 mm AUX-ingang om verbinding te maken met alle audiomateriaal. Met de knoppen aan de zijkant kun je de volumeinstellingen en de muziekgrootte bedienen. Met de comfortabele ear pods houden de koptelefoon op zijn plaats, zelfs bij intense lichaamsbewegingen zoals joggen, hardlopen of het uitoefenen van activiteiten.

De JBL Tune 500BT maakt gebruik van herlaadbare Lithium-ion-batterijen. Het laden duurt ongeveer twee uur met de bijgeleverde Micro-USB-kabel en je kunt circa 16 uur doorbrengen met muziek luisteren. Met de JBL app hou je de batterijniveaus in de gaten en bedien je je muziek, volume, stand-by-instellingen en meer. Klinkt goed? De JBL Tune 500BT koptelefoon geeft je al deze mogelijkheden en meer.

Gratis verzending op alle bestellingen boven de €100,- 

betalingsmethode