Staat je vraag er tussen?

Meest gestelde vragen

IIAV.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite die je de mogelijkheid geeft om jouw favoriete gadgets online te vergelijken. Dit betekent dat wij een tussenpartij zijn die je in staat stelt om de prijzen en beoordelingen van diverse webshops met elkaar te vergelijken. Zodra je een product hebt gevonden kun je deze, zoals je gewend bent, online bestellen bij de desbetreffende aanbieder.

Als je bij IIAV.nl gaat vergelijken kun je ervan uitgaan dat je altijd onafhankelijk een vergelijking maakt. Dit komt omdat wij geen overeenkomsten/afspraken hebben gemaakt met aanbieders (webshops) om ze als het ware boven andere aanbieders te stellen. Hierdoor krijg je altijd de daadwerkelijke prijs van een aanbieder te zien waardoor je een eerlijke vergelijking kunt maken.

IIAV.nl is een vergelijkingssite die je de mogelijkheid geeft om producten van andere aanbieders (webshops) met elkaar te vergelijken. Hierdoor kun jij als consument geld besparen door het product bij de goedkoopste aanbieder te kopen. Zodra jij via ons een product koopt bij één van de aanbieders ontvangen wij hier een commissie voor als beloning voor het doorsturen van een (nieuwe) klant.

Als een product, dat je via ons bij één van de aanbieders hebt gekocht, niet goed is of niet naar behoren functioneert, kun je dit via de desbetreffende verkoper retour sturen of omruilen. 

Als je een product retour wilt sturen dient deze altijd teruggestuurd te worden naar de verkoper waar je het product hebt gekocht. Volg in dat geval altijd de retourprocedure die vermeld staat op de website van de desbetreffende verkoper. 

Voor producten die je online koopt geldt altijd een ‘wettelijke bedenktijd’ van 14 dagen. Dit betekent dat je een product altijd binnen 14 dagen mag terugsturen naar de verkoper. De 14 dagen termijn gaat in vanaf het moment dat je het product ontvangt.

Afhankelijk van het retourbeleid van de verkoper kunnen er wel of geen kosten verbonden zitten aan het retourneren van een product. De kosten van het product zelf dienen binnen 30 dagen na retour ontvangst bij de verkoper teruggestort te worden.

Voor de verzendkosten kan de verkoper zelf bepalen of deze wel of niet worden vergoed. Dit moet echter wel duidelijk worden aangegeven alvorens je het product koopt. Let hier dus goed op voordat je een aankoop doet.

Als je op zoek bent naar een specifiek product of zelfs nog niet eens weet waar je naar op zoek bent kan vergelijken bij IIAV.nl uitkomst bieden. Met onze handige vergelijkingstool kun je specifiek zoeken op producten die voldoen aan jouw criteria.

Vervolgens kun je per product inzien wat de specificaties, beoordelingen en prijzen van verschillende aanbieders zijn. Hierdoor zie je direct welke aanbieder de meest gunstige prijs hanteert waardoor je kunt besparen op de kosten.

Advies of hulp nodig?

Contact met IIAV.nl