Welkom bij IIAV.nl!

Wie zijn wij & wat doen we?

Wil je meer te weten komen over wie wij zijn, wat we doen en waarom we dit doen? Bekijk deze pagina en kom alles te weten over ons ervaren team!

01. Wie zijn wij?

Wie is IIAV.nl

IIAV.nl is een onafhankelijke productvergelijker die consumenten helpt bij het vinden van de meest geschikte apparaten voor de laagste prijs. Het betreft een volledige gratis service die door iedereen kan worden gebruikt voor het vinden van jouw favoriete gadgets. Met jaren ervaring op het gebied van vergelijkingssites weten wij precies wat je nodig hebt om de juiste producten te vinden tegen de scherpste prijs!

0 +
Jaar actief
0 +
Populaire merken
0 +
Grote Aanbieders
02. Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Gratis & onafhankelijk vergelijken

Bij IIAV.nl staat onze dienst, samen met tevreden consumenten, bovenaan aan het lijstje. Onze uitgebreide vergelijkingstool kan dan ook volledig gratis worden gebruikt door iedereen. Hier heb je de mogelijkheid om product te filteren op basis van jouw behoeften zodat je altijd het juiste product weet te vinden. Zodra je een geschikt apparaat hebt gevonden kun je direct de prijzen inzien bij verschillende aanbieders. Bekijk waar je het product voor de meest gunstige prijs kunt aanschaffen en bespaar direct op de kosten!

03. Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

Vind altijd de beste deal!

Bij IIAV.nl richten wij ons volledig op consumenten en hun portemonnee (uiteraard in het voordeel van de consument). Als je bij ons gaat vergelijken vind je gegarandeerd de beste deal en betaal je nooit te veel voor jouw elektronische apparaten. Hierdoor hebben al duizenden Nederlandse consumenten heel wat geld bespaard. Ben jij de volgende die binnenkort geniet van een geweldige aankoop?