Over IIAV.NL

Meer te weten komen over IIAV.nl of in contact komen? Lees snel verder.

Wat doen we?

Tegenwoordig zijn er veel soorten producten op de markt die door veel verschillende aanbieders worden aangeboden. Maar hoe kom je nou tot de beste deal? Daar hebben we met onze site een oplossing voor gevonden.

We vergelijken vrijwel ieder product op basis van prijzen, reviews en aankoopvoorwaarden, daarbij bieden we ook aankoopgidsen zodat je altijd het beste product voor jouw persoonlijke situatie aanschaft.

Altijd onafhankelijk

Zoals je hebt kunnen lezen willen we het gemakkelijker maken voor consumenten om tot de beste aankoop te komen, dit doen we dan ook altijd op onafhankelijke basis.

In het kort betekent dit dat we geen speciale afspraken gemaakt hebben met specifieke aanbieders. Al onze vergelijkingen komen dan ook tot stand op basis van de beste prijzen en ervaringen. Zo weet je dat je altijd voor de scherpste deal gaat!

Waarom is IIAV.nl opgericht?

Met alle aanbieders en tal van producten met verschillende prijzen kan het soms lastig zijn om tot de beste koop te komen. Om deze reden willen we consumenten graag helpen bij het aankoopproces.

Ons doel is het eenvoudiger maken voor consumenten om tot de beste aankoop te komen, dit hopen we dan ook te realiseren door de verschillen te tonen tussen prijzen, producten of aanbieders.

Frank Van de Weijer
Frank Van de Weijer
"Frank's Garantie: We zijn als team iedere dag in de weer om ons assortiment te verbeteren en uit te breiden met geweldige artikelen die je onafhankelijk kunt vergelijken met elkaar. Heb je vragen, suggesties of ideeën die we kunnen uitwerken op onze site? Laat het me direct weten!"
M. LavrijssenVergeleken op 24/08/2021
Read More
"Stofzuiger bij Coolblue aangeschaft, goed advies gelezen over de zuigkracht en hierdoor gekozen voor een stofzuiger met zak. Bedankt!!"
J. EvertsVergeleken op 24/08/2021
Read More
"Fijne product gids gelezen over mijn nieuwe Makita gereedschap, achteraf achter gekomen dat ik iets teveel betaald heb."
T. TiemenVergeleken op 08/04/2021
Read More
"Veel dank voor het prijsoverzicht, ook een fijn overzicht omtrent het leveren"
B. MolVergeleken op 08/04/2021
Read More
"Duidelijke website, direct gevonden wat ik nodig had."

"In ieder geval, altijd vergelijken"

Frank van de Weijer

Ons team

Frank Van de Weijer
Frank Van de Weijer
Hendrik Blaaier
Hendrik Blaaier
Daniel Lutjensko
Daniel Lutjensko
Esther van Santen
Esther van Santen