Jabra Elite 85t

( 0 beoordelingen )

De Jabra Elite 85t is een zeer geavanceerde, draadloze koptelefoon die de allerbeste audio-ervaring geeft, waardoor het de perfecte keuze is voor muziek- en audioliefhebbers. Met zijn hoogwaardige klankkwaliteit, passieve en actieve geluidsonderdrukking en draadloze connectiviteit is de Jabra Elite 85t een populaire keuze onder consumenten, audiophiles en professionele gebruikers.

De Jabra Elite 85t produceert een pure, heldere sound voor een levensechte ervaring. Met de laag- en hoogdoorlaatfilters kunt u kiezen voor het klankprofiel dat u wilt luisteren. De 5 microfoons elimineren omgevingsruis, zodat u zelfs in drukke omgevingen kunt genieten van een kristalheldere audio-ervaring.

Gemak en comfort staan centraal bij de Jabra Elite 85t. De afneembare earbuds zorgen voor een comfortabele pasvorm, waardoor u urenlang kunt luisteren zonder problemen. Verder biedt de koptelefoon je ook een zeer goede draadloze connectiviteit met Bluetooth 5.1-technologie en ondersteuning voor meerdere luidsprekers.

De Jabra Elite 85t koptelefoon biedt u uitstekend klankcomfort, gemak en een perfecte draadloze connectiviteit. Het slimme ontwerp en de luxe afwerking leiden tot een echte klassieker. Dit is het perfecte cadeau voor elke liefhebber van muziek en audio, met een gamma aan moderne functies en een uitzonderlijke klankkwaliteit die klaar is om te genieten.

Gratis verzending op alle bestellingen boven de €100,- 

betalingsmethode