Beste waterpompen top 10

De beste waterpompen vallen in drie hoofdcategorieën: onderdompelbaar, zelfaanzuigend en diafragma. De onderstaande beoordelingen bespreken wat elk type pomp is, evenals enkele voor- en nadelen.

Op zoek naar een waterpomp? Een waterpomp is een onmisbaar apparaat in elk huis. Het wordt gebruikt om water van de ene plaats naar de andere te verplaatsen en is te vinden op veel verschillende plaatsen, waaronder de gootsteen in de keuken, de gootsteen in de badkamer of zelfs een aquarium. Het beste type pomp hangt af van jouw behoeften.

als je op zoek bent naar een waterpomp, lees dan zeker de onderstaande beoordelingen om meer te weten te komen over de verschillende soorten pompen en om de beste voor je behoeften te vinden.

1.Kârcher SP 5 vuilbak

De SP 5 Dirt Box is een geweldig product voor noodgevallen. Hij kan water tot 25 millimeter diep verpompen en heeft 9.500 liter water per uur. Het grote gaas in de bak filtert grof vuil voor, waardoor het gemakkelijker schoon te maken en te gebruiken is. Dit product wordt ook geleverd met een 1 1/4 inch stoffen slang zodat je snel aan de slag kunt. De SP 5 Dirt Box is een geweldige aanvulling op elk huis.

Voordelen

 • het kan tot 9.500 liter water per uur pompen, waardoor het perfect is voor grootschalige noodsituaties.
 • het grote gaas in de doos helpt om grof vuil voor te filteren, waardoor het gemakkelijker schoon te maken en te gebruiken is.

Nadelen

 • niet alle stoffen kunnen worden verpompt

2. Kárcher SP2 plat

De Kärcher SP2 Flat is een geweldige pomp voor water. Hij heeft een capaciteit van 6.000 liter per uur en kan zowel nat als droog gebruikt worden. Deze lichte en eenvoudig te monteren 250 watt dompelpomp is zeer geschikt voor een groot aantal slangmaten. De SP2 Flat pompen zijn ideaal om te gebruiken om licht vervuild water tot 5 mm droog schoon te pompen met een maximale korrelgrootte van 5 millimeter. Je schakelt over van normaal gebruik met een hogere capaciteit naar drogen tot 1 millimeter met een droog resultaat.

Voordelen

 • Het heeft een capaciteit van 6.000 liter per uur en kan zowel nat als droog worden gebruikt.
 • Deze lichte en eenvoudig te installeren 250 watt dompelpomp is zeer geschikt voor een groot aantal slangmaten.

Nadelen

 • niet alle stoffen kunnen worden verpompt

3.Einhell GE-SP 4390 N-A LL Eco-pomp

De Einhell GE-SP 4390 N-A LL Eco-pomp is een dompelpomp van 430 watt waarmee je ongewenst water kunt afvoeren. De pomp kan worden ondergedompeld tot een diepte van 7 meter en de maximale afvoerhoogte is 8 meter. Met een doorvoer van 9.000 liter water per uur is de pomp ideaal voor het leegpompen van grote oppervlakken. De pomp wordt automatisch in- en uitgeschakeld afhankelijk van het waterniveau om de vlotter te vervangen, waardoor het een handige en gebruiksvriendelijke optie is.

Voordelen

 • De pomp kan worden ondergedompeld tot een diepte van 7 meter,
 • De maximale uitwerphoogte is 8 meter

Nadelen

Er wordt mogelijk niet op alle items gepompt.

4.Gardena vuilwaterpomp 9000

De Gardena Vuilwaterpomp 9000 is een handig pompje dat met gemak elk modderig water aankan. Het is eenvoudig te bedienen en heeft een betaalbare prijs.

De Gardena Vuilwaterpomp 9000 heeft een motor van 300 W, kan in een mum van tijd afvalwater met vuildeeltjes tot 25 mm wegpompen en heeft een maximale druk van 0,6 bar.

De Aquamira Quick Release wordt geleverd met een vlotterschakelaar die deze activeert wanneer het vooraf bepaalde niveau is bereikt, en de dubbele afdichting en geharde as beschermen de motor onder water. Zonder extra accessoires kan je slangen aansluiten met een diameter van 25 mm (1-inch) en 38 mm (1 1/2-inch).

Voordelen

 • Ten eerste kan het afvalwater met vuildeeltjes tot 25 mm in een mum van tijd wegpompen.
 • deze 300W vuilwaterpomp heeft een doorvoer van 9000L per uur.

Ten tweede betekent de doorvoer van 9000L per uur Nadelen

 • Stoffen die je niet kunt verpompen zijn: zout water, agressieve en licht ontvlambare stoffen of voedsel

5.Karcher SP 1 Dirt

De Karcher SP 1 Dirt is een krachtige waterpomp met een kleine footprint die 5500 liter per uur kan wegpompen. Het is geweldig om de kleinste gaten op te vullen, zoals je vensterbanken.

Met een vlotterschakelaar kun je zien wanneer er water op de begane grond is, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je huis onder water komt te staan. Het waterniveau kan worden ingesteld op 25 mm, zodat u weet wanneer het tijd is om te stoppen met werken.

Voordelen

 • De vlotterschakelaar zorgt ervoor dat de pomp automatisch in- en uitgeschakeld wordt.
 • Als je geen adju . hebtstabiel bedframe, de kleine is ideaal.

Nadelen

 • De laatste 25 millimeter worden niet opgevangen door de pomp.

6.Powerplus POWXG9504

De Powerplus POWXG9504 is een waterpomp die kan worden gebruikt om snel en stil kleine hoeveelheden schoon water te leveren. Dit product heeft 250 watt, 5500 liter per uur en kan tot 7 meter diep pompen met een maximale zuigdiepte van 7 meter.

Bovendien heeft deze gadget een laag gewicht en een kabel van 10 meter, waardoor hij eenvoudig te vervoeren en op veel plaatsen te gebruiken is.

Voordelen

 • de stille werking, het lichtgewicht ontwerp en de lange kabel.
 • deze pomp kan worden gebruikt om water tot 7 meter diep te pompen

Nadelen

 • het is niet geschikt voor het verpompen van grote hoeveelheden water en is misschien niet zo duurzaam als sommige andere waterpompen op de markt.

7.Powerplus POWXG9571

De Powerplus POWXG9571 is een 600 watt waterpomp die kan worden gebruikt om je toilet schoon te maken of je tuin te irrigeren met regenwater. Hij heeft een metalen tank van 19 liter en kan tot 3000 liter per uur stromen. De maximale hoogte is 35 meter.

Voordelen

 • het is krachtig genoeg om je toilet schoon te maken of je tuin te irrigeren met regenwater.
 • het heeft een grote metalen tank die tot 19 liter water kan bevatten.

Nadelen

 • het heeft een kortere hoogte dan sommige van de andere pompen

8.Metabo P 4000 G Tuinpomp

De Metabo P 4000 G Tuinpomp is een hoogwaardige waterpomp die voor een breed scala aan toepassingen kan worden ingezet. De 1.100 watt onderhoudsvrije condensatormotor kan tot 4.000 liter water per uur aan en is daarmee perfect voor het over- of afvoeren van grote hoeveelheden water. Bovendien kan de Metabo P 4000 G op drie sproeiers tegelijk worden aangesloten, waardoor het een veelzijdig hulpmiddel is voor elke klus. En als klap op de vuurpijl beschermt de overbelastingsbeveiliging de motor tegen oververhitting en zorgt de rubberen voet voor een stille en trillingsarme werking. Dus als je op zoek bent naar een allround geweldige waterpomp, dan is de Metabo P 4000 G zeker het overwegen waard.

Voordelen

 • de onderhoudsvrije condensatormotor van 1.100 watt levert voldoende vermogen en kan tot 4.000 liter water per uur aan.
 • de drie mondstukken maken de Metabo P 4000 G tot een veelzijdig stuk gereedschap voor elke klus.

Nadelen

 • er zijn geen nadelen bekend van de Metabo P 4000 G Tuin

9.Bosch GardenPump 18

De Bosch Tuinpomp 18 is een hoogwaardige waterpomp die is gebouwd om te voldoen aan de eisen van zowel professionele als beginnende hoveniers. Dit item heeft een aantal fantastische eigenschappen, zoals een energiezuinige motor en een ontwerp op batterijen, waardoor het ideaal is voor gebruik wanneer je stroom uitvalt of als je meer mobiliteit nodig hebt.

De GardenPump 18 heeft ook een timerfunctie met drie verschillende bewateringstijden en een aansluiting tegen overheveling. Deze pomp is ideaal voor tuinen met slangen tot 25 meter lang, waardoor het de ideale optie is voor grote tuinen.

Voordelen

 • De regentonpomp heeft een timerfunctie met 3 verschillende bewateringstijden en een anti-overhevelingsaansluiting
 • De GardenPump 18 heeft een maximale dompeldiepte van 1,8 meter en is geschikt voor gebruik met tuinslangen tot 25 meter lang

Nadelen

 • Een nadeel van de GardenPump 18 is dat deze geen handgreep heeft.

10.Metabo P 2000 G Tuinpomp

De Metabo P 2000 G Tuinpomp is een betrouwbare en krachtige pomp. Hij heeft een vermogen van 450 W, wat voldoende kracht biedt om door het water in je tuin te duwen. De onderhoudsvrije condensatiemotor zorgt ervoor dat de motor niet oververhit raakt, zodat hij op zijn best kan werken zonder snel te verslijten zoals andere pompen. Het beschikt ook over 2000L water per uur, wat geweldig is voor grotere tuinen of gebieden die veel irrigatie nodig hebben. Je kunt ook 2 sproeiers op de pomp aansluiten voor een nog betere dekking. De overbelastingsbeveiliging zorgt ervoor dat de motor niet doorbrandt bij te veel waterdruk. Over het algemeen is dit een uitstekende tuinpomp waarmee je jouw tuin gemakkelijk kunt onderhouden.

Voordelen

 • Het heeft een hoge prestatie en levert 2000L water per uur
 • De overbelastingsbeveiliging zorgt ervoor dat de motor niet oververhit raakt

Nadelen

 • Het is een beetje duur in vergelijking met andere tuinpompen

Bij het zoeken naar de beste waterpomp is het belangrijk om te bedenken waarvoor je de pomp gaat gebruiken. Als je een kleine draagbare pomp nodig hebt die water gemakkelijk vervoert, dan zou een membraan- of zuigerpomp ideaal zijn. Als je op zoek bent naar iets zwaarders dat grote hoeveelheden water tegelijk kan wegpompen, dan is een centrifugaalpomp een betere optie. Wat je behoeften ook zijn, er is zeker een waterpomp die hieraan kan voldoen. Dus doe je onderzoek, lees recensies en vraag rond om de beste waterpomp voor jou te vinden.

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen van het door mij geschreven artikel, ik hoop dat al je vragen beantwoord zijn. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag op weg!

Meer gidsen bekijken

Deel dit artikel:

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yari Franken
Yari Franken

Welkom op deze pagina, we hopen dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om een berichtje achter te laten in de opmerkingen sectie.

Inhoudsopgave

Populair onder onze klanten

Andere handige informatie:

HomeMenuWishlistNaar boven