Beste wafelijzers top 6

Met zoveel verschillende wafelijzers op de markt, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke voor je de juiste is. Daarom hebben we een lijst samengesteld van de top zes beste wafelijzers die er zijn. We zullen het hebben over wat ze zo speciaal maakt, en je helpen beslissen welke het beste bij je past. Dus of je nu op zoek bent naar een traditioneel Belgisch wafelijzer of iets uniekers, wij hebben de perfecte optie voor u!

1. Tefal – Elektrisch Koken – Wafelijzers – SW852D

De Tefal – Electrical Cooking – Wafelijzers – SW852D is een perfecte toevoeging aan elke keuken. De wafels zijn knapperig van buiten en luchtig van binnen, dankzij de anti-aanbaklaag. Het heeft ook een geïntegreerde contactgrill, wat betekent dat je het kunt gebruiken voor het grillen van kip of het koken van spek en eieren.

Het product wordt geleverd met twee platen: een voor het maken van wafels en een andere waarmee je sandwiches kunt maken. Je kunt desgewenst ook extra platen kopen (afzonderlijk verkrijgbaar).

Het lampje boven op het apparaat geeft aan of de contactgrill klaar is voor gebruik; als het groen is, ben je klaar om te gaan! Tot slot is deze wafelijzer voorzien van een snoeropbergsysteem onder de voet, zodat je hem gemakkelijk in jouw keuken kunt opbergen als je hem niet meer gebruikt.

Voordelen

 • Je kunt de contactgrill vergrendelen, zodat alles gelijkmatig gaart.
 • De afzonderlijke onderdelen kunnen met de hand worden afgewassen in de gootsteen.

Nadelen

 • Omdat er geen vetafvoer is om het vet op te vangen, zal er meer vet op de contactgrill achterblijven.

2. DOMO DO9219W

De DOMO DO9219W is een wafelijzer die veel verschillende soorten wafels kan maken. Hij heeft 5 automatische programma’s en je kunt er ook de wafel mee personaliseren door de gewenste baktijd te kiezen. De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat de wafels niet aan het ijzer blijven kleven en er is zelfs een signaal wanneer ze klaar zijn! Dit is een van die zeldzame keukenapparaten die jouw leven gemakkelijker zullen maken, dus aarzel niet om hem te kopen.

Voordelen

 • Er wordt een signaal gegeven wanneer de wafels klaar zijn met het wafelijzer.
 • Het receptenboek bevat een verzameling wafelrecepten.

Nadelen

 • De platen zijn niet afneembaar, en ze zijn moeilijker schoon te maken.

3. Tefal Snacking & Baking XA7238 wafelaccessoire

De Tefal Snacking & Baking XA7238 wafelaccessoire is een geweldige manier om heerlijke wafels te maken zonder dat je een duur wafelijzer hoeft te kopen. Dit accessoire is gemaakt van gegoten aluminium met een antiaanbaklaag, zodat de wafels er elke keer perfect uit zullen komen. Bovendien is het Tefal Snacking & Baking XA7238 wafelaccessoire geschikt voor de Tefal OptiGrill +, zodat je 2 heerlijke wafels tegelijk kunt maken.

Voordelen

 • Het is gemaakt van gegoten aluminium, heeft een antiaanbaklaag, en is geschikt voor de Tefal OptiGrill +.

Nadelen

 • Je moet de Tefal OptiGrill + kopen om hem te kunnen gebruiken.

4. Domo DO9149W

De Domo DO9149W is het beste wafelijzer op de markt. Het heeft een timer en 3 temperatuurinstellingen, wat betekent dat je op elk moment van de dag of nacht wafels kunt maken. Het indicatielampje geeft aan wanneer de platen heet genoeg zijn om te beginnen bakken, zodat je niet hoeft te gokken. Bovendien heeft hij een antiaanbaklaag zodat je hem gemakkelijk kunt schoonmaken!

Voordelen

 • Wanneer de platen op temperatuur zijn, gaat het indicatielampje branden.
 • Stel de timer in zodat je niet steeds hoeft te controleren of de wafels gaar zijn.

Nadelen

 • Er worden geen extra grillplaten meegeleverd, dus hij is alleen geschikt voor wafels.

5. Domo DO9047W

Eindelijk, een wafelijzer die het allemaal kan! De Domo DO9047W is je ultieme ontbijt partner met zijn vele functies en veelzijdigheid. Hij is perfect voor het hele gezin en heeft voor elk wat wils. Je kunt hem gebruiken als oven of gewoon als wafelijzer – zelfs voor het maken van pizza’s, donuts en meer! En omdat je zelf bepaalt hoe dik de wafels worden, loop je niet het risico om dag in dag uit vast te zitten aan één soort maaltijd. Met dit apparaat bij de hand, is variatie altijd binnen handbereik!

Voordelen

 • Je kunt de temperatuur manueel instellen. Zo kun je de wafel aanpassen aan jouw voorkeuren.
 • Deze platen zorgen voor dikke wafels met een diameter van 2,6 cm.

Nadelen

 • Er zit geen ingebouwde timer op het wafelijzer, dus je zult zelf de tijd in de gaten moeten houden.

6. Frifri WA102a

De Frifri WA102a is zo’n apparaat dat je 8 verschillende standen biedt, zodat je het perfecte wafel kunt maken voor jouw smaak en voorkeuren, en ze ook gemakkelijk kunt draaien tijdens het koken dankzij de antiaanbaklaag en de verwijderbare platen waarmee je gemakkelijk kunt wisselen tussen verschillende soorten wafels! Als lekker eten maken jouw prioriteit is, dan biedt de Frifri WA102a je een geweldige oplossing!

Voordelen

 • De bakplaten zijn eenvoudig te verwijderen voor een grondige reiniging.
 • Je kunt snel recepten wijzigen dankzij de vele beschikbare wafelplaten.

Nadelen

 • Er is geen tijdslimiet voor het bereiden van de salade.

Als je op zoek bent naar het beste wafelijzer, dan hoef je niet verder te zoeken. Wij hebben een lijst met de top vijf wafelijzers op de markt samengesteld om jouw beslissing te vergemakkelijken. Ons team heeft bij het samenstellen van deze lijst rekening gehouden met factoren zoals prijs, duurzaamheid en klantenbeoordelingen. Dus of je nu op zoek bent naar een traditionele of Belgische wafelijzer, wij hebben het voor je geregeld. Laat ons in de reacties weten welk wafelijzer jouw favoriet is!

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen van het door mij geschreven artikel, ik hoop dat al je vragen beantwoord zijn. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag op weg!

Meer gidsen bekijken

Deel dit artikel:

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yari Franken
Yari Franken

Welkom op deze pagina, we hopen dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om een berichtje achter te laten in de opmerkingen sectie.

Inhoudsopgave

Populair onder onze klanten

Andere handige informatie:

HomeMenuWishlistNaar boven