Beste vriezers top 10

De beste vriezers zijn een geweldig apparaat om in elk huis te hebben, of je nu op zoek bent naar extra opslagruimte of je eigen voedsel wilt invriezen. Maar met alle verschillende merken en modellen op de markt, kan het moeilijk zijn om erachter te komen welke het beste bij jou past.

Daarom hebben we deze lijst samengesteld met de beste vriezers die vandaag beschikbaar zijn. We zullen het hebben over de verschillende functies die deze apparaten onderscheiden van de concurrentie en jou helpen beslissen welke geschikt is voor jouw behoeften. Dus waar wacht je op? Bekijk onze lijst met de beste diepvriezers en koop er vandaag nog een!

1. Inventum CVR501++

Met een breedte van 50 centimeter is de Inventum CVR501++ een smalle vriezer. Hierdoor is hij makkelijker te plaatsen in een kleine ruimte. Bewaar je boodschappen in de 3 transparante vrieslades. Zo zie je in één oogopslag waar dat bakje ijs staat. De mate van invriezen is eenvoudig in te stellen met de draaiknop. Draai de knop naar stand 4 als u wilt dat de vriezer op vol vermogen bevriest en naar stand 1 als u wilt dat de vriezer op minimaal vermogen bevriest. De vriezerdeur is omkeerbaar, dus je kunt hem in elke keuken plaatsen.

Inventum CVR501++ is een smalle vriezer die je helpt ruimte te besparen in je keuken. Het heeft 3 transparante vrieslades en een draaiknop om de mate van invriezen in te stellen. De omkeerbare deur zorgt voor een eenvoudige installatie in elke keuken en dankzij de breedte van 50 centimeter past hij zelfs in krappe ruimtes. Nu heb je geen excuus meer om dit product niet te kopen!

Voordelen

 • De vriezer is energiezuinig omdat hij een afgedekte condensor heeft. Je kan geld besparen door de vriezer niet te hoeven onderhouden.
 • De draairichting van de deur kan worden gewijzigd, zodat het er geweldig uitziet in elke keuken.

Nadelen

 • Hij heeft niet veel vriesruimte, slechts 68 liter.

2. Haier H2F-210WE

De Haier H2F-210WE is een geweldige vriezer omdat hij veel functies heeft die hem praktisch en gebruiksvriendelijk maken. Zo zie je door de transparante vriesvakken gemakkelijk wat er in zit en voorkomt de No Frost-functie ijsvorming op je pizzadozen of op de binnenwanden van je vriezer. Bovendien slijten de deurrubbers dankzij dit mechanisme minder snel, wat je onderhoud bespaart.

Voordelen

 • Je kunt de vriezer gemakkelijker openen met de anti-vacuümhendel en het deurrubber gaat langer mee.
 • No Frost ontdooit de vriezer automatisch, zodat u dit nooit meer handmatig hoeft te doen.

Nadelen

 • De vriezer is niet ontworpen voor gebruik in koude, onverwarmde omgevingen.

3. AEG ATB48E1AW

De AEG ATB48E1AW is de beste vriezer voor iedereen die een onderhoudsarm apparaat wil dat lang meegaat. Het ontwerp heeft Low Frost-technologie die ijsvorming voorkomt en dankzij het compacte formaat minder ruimte in beslag neemt dan de meeste vriezers. Hij gebruikt ook slechts 38 decibel aan geluid, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je hem in je slaapkamer of andere woonruimtes bewaart als je hem niet gebruikt. Bovendien kan deze vriezer makkelijk tegen een stootje vanwege de roestvrijstalen deur.

Voordelen

 • Het geluidsniveau van de koelkast is slechts 38dB, waardoor hij vrij stil is.
 • Het gaat langer mee vanwege de middenklasse constructiekwaliteit.

Nadelen

 • Omdat de condensor niet is afgedekt, verliest de vriezer energie en hoopt zich stof op.

4. Liebherr GP 1486-21

De Liebherr GP 1486-21 is een compacte vriezer die plaats biedt aan 3 boodschappentassen gevuld met dozen diepvriesgroenten en fruit. Hij heeft een geluidsniveau van 38dB en is daarmee een van de stilste vriezers op de markt. Ook is de vriezer energiezuinig, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over hoge energiekosten.

Voordelen

 • Dankzij Low Frost hoef je de vriezer maar één of twee keer per jaar te ontdooien.
 • De vriezer heeft een energiezuinig D energielabel, wat goed is voor het milieu.

Nadelen

 • Omdat er geen luchtstroom in de vriezer is, is het moeilijk om je diepvriesproducten gelijkmatig te koelen.

5. Bosch GTV15NWEA

De Bosch GTV15NWEA is een topvriezer die zowel ruim als modern is. Hij heeft een inhoud van 83L, wat betekent dat er bijna 3 volle boodschappentassen met boodschappen in passen; deze maat zou de meeste gezinnen tevreden moeten stellen. De breedte van de vriezer is 56 cm, waardoor het apparaat compact en gemakkelijk te gebruiken isbinatie met een andere koelkast zonder veel of geen vriesruimte. Ten slotte weet u hoe lang uw producttype kan worden bewaard door op het digitale display van het apparaat te kijken: er zijn 5 verschillende instellingen voor vlees, vis & houdbaarheid van kaas/zuivelproducten, groenten en fruit.

Voordelen

 • Je bespaart geld op energie en je hoeft de tafelvriezer niet te onderhouden omdat deze een afgedekte condensor heeft.

Nadelen

 • Omdat de vriezer niet voldoende luchtcirculatie heeft, worden uw diepvriesproducten niet gelijkmatig gekoeld.

6. Siemens GS58NAWCV

De Siemens GS58NAWCV is een rechtopstaande vriezer die verschillende functies heeft die hem zeer aantrekkelijk maken voor de consument. Ten eerste kun je met de ijstwister in een mum van tijd ijsblokjes maken – perfect voor feestjes of wanneer je gewoon een koud drankje nodig hebt op een warme dag. Ten tweede is de vriezer zeer energiezuinig dankzij het energielabel C; dit betekent dat je geld bespaart op jouw energierekening en toch voldoende ruimte heeft voor al uw diepvriesproducten. Met een netto-inhoud van 336 liter kan de vriezer tot 10 volle boodschappentassen aan voedsel bevatten – meer dan genoeg voor de meeste gezinnen. Ten slotte zorgt de No Frost-technologie ervoor dat uw diepgevroren goederen geweldig blijven smaken en vrij blijven van ijsafzetting.

Voordelen

 • Met energielabel C is de vriezer zowel energiezuinig in gebruik als milieuvriendelijk.
 • Een ruim vriesvak met een inhoud van 336L staat tot uw beschikking.

Nadelen

 • De condensor is onbedekt, daarom verliest de diepvrieskist energie en verzamelt zich stof.

7. Veripart VPVR701

Zeer onderdeel De VPVR701 is een vriezer waarmee je energie kunt besparen. Hij heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het energieverbruik blijft constant dankzij de afgedekte condensor. De Veripart VPVR701 heeft ruimte voor 2 volle zakken boodschappen, wat genoeg zou moeten zijn voor de meeste gezinnen.

Voordelen

 • Deze vriezer is zeer zuinig in gebruik aangezien hij slechts € 37 jaarlijks aan energiekosten;
 • Bovendien blijft het bevroren voedsel met zijn luchtcirculatiesysteem overal in het compartiment even koel.

Nadelen

 • De vriezer is niet zo ruim als sommige andere opties op de markt.

8. Beko FS1 66020

De Beko FS1 66020 is een compacte vriezer die toch over drie ruime vriesvakken beschikt. Dit maakt het perfect voor kleine gezinnen of mensen die niet veel ruimte over hebben. Bovendien helpt de Active Seal Guard om bacteriën uit de koelkast te houden, zodat jouw voedsel vers en veilig blijft om te eten.

Voordelen

 • Het geluidsniveau is 37 decibel en is nauwelijks hoorbaar.

Nadelen

 • Met een A+ energielabel is dit geen energiezuinige vriezer.

9. Haier H2F-245WSA

De Haier H2F-245WSA is een vriezer met bovenlader die een No Frost-systeem heeft om bevriezing te voorkomen. Ook heeft hij een inhoud van 262 liter, dus je kunt er genoeg eten in kwijt. Er zijn twee planken aan de bovenkant van de vriezer, waardoor het gemakkelijk is om het bevroren voedsel dat je het meest gebruikt uit de vriezer te halen.

Voordelen

 • Met een inhoud van 262L heb je genoeg ruimte in je vriesvak.
 • De anti-vacuümdeurhendel maakt het eenvoudiger om toegang te krijgen tot de vriezer en de deurafdichting is effectiever.

Nadelen

 • Met een geluidsniveau van 40dB is dit niet de stilste vriezer.

10. Whirlpool UW8 F2C XBI N 2

De Whirlpool UW8 F2C XBI N 2 is een vriezer met bovenlader die een No Frost-systeem heeft om bevriezing te voorkomen. Ook heeft hij een inhoud van 262 liter, dus je kunt er genoeg eten in kwijt. Aan de bovenzijde van de vriezer bevinden zich twee planken, waardoor je de diepvriesproducten die je het meeste gebruikt gemakkelijk uit de vriezer haalt. Bovendien kunt u deze vriezer, met zijn led-verlichting en digitale temperatuuraanpassingsopties, aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Voordelen

 • Je hebt een enorm vriesvak om mee te werken dankzij de capaciteit van 263L.
 • No Frost houdt de vriezer op nul graden Fahrenheit, dus het is nooit nodig om hem te ontdooien.

Nadelen

 • Met een geluidsniveau van 41 decibel is dit niet de stilste vriezer.

De beste vriezer voor jouw behoeften kan je vinden door na te gaan waar jij de meeste ruimte voor nodig heeft, hoeveel ruimte er beschikbaar is in jouw keuken en of een ladekast goed past bij de plaats waar deze wordt geplaatst. Als je je een expert op het gebied van vriezers wilt voelen, lees dan verderhieronder! Ons team van experts heeft het internet afgespeurd om enkele van de beste vriezermodellen te vinden die momenteel beschikbaar zijn.

We hopen dat dit artikel nuttig is geweest bij het vergelijken van functies zoals koelvermogen en energie-efficiëntie, zodat jij beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen over welk model perfect bij jouw behoeften past. Welk type koelkast je ook kiest; vergeet niet om veiligheid de hoogste prioriteit te geven bij het bewaren van voedselproducten.

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen van het door mij geschreven artikel, ik hoop dat al je vragen beantwoord zijn. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag op weg!

Meer gidsen bekijken

Deel dit artikel:

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yari Franken
Yari Franken

Welkom op deze pagina, we hopen dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om een berichtje achter te laten in de opmerkingen sectie.

Inhoudsopgave

Populair onder onze klanten

Andere handige informatie:

HomeMenuWishlistNaar boven