Beste toetsenborden top 10

Het toetsenbord is een geweldig randapparaat voor computers, en ze zijn er in alle verschillende stijlen en maten. Als het gaat om het kiezen van het beste toetsenbord voor je, zullen jouw behoeften en voorkeuren variëren afhankelijk van vele factoren, zoals: wat voor type gebruiker je bent, hoe vaak je een computer gebruikt, of je een kunstenaar bent die tekeningen maakt met een toetsenbord, of als je een gamer bent en je graag games speelt met het indrukken van knoppen en het bewegen van een toetsenbord.

We hebben je gedekt, maak je geen zorgen! Ons team is er om je te helpen met onze reviews en gidsen over wat elk op zijn eigen manier speciaal maakt. Dus neem een kijkje en zie welke het beste bij jouw behoeften past!

1. Apple Magic Keyboard met numeriek toetsenblok QWERTY

Het Apple Magic Keyboard met numeriek toetsenblok QWERTY is een geweldig toetsenbord voor mensen die vaak cijfers moeten typen. Het heeft een ingebouwd numeriek toetsenblok en het is volledig draadloos, dus je kunt het via Bluetooth met je computer verbinden. De batterij gaat meer dan een maand mee als deze volledig is opgeladen en het toetsenbord zelf is erg dun, waardoor je het gemakkelijk kunt opbergen als je het niet gebruikt.

Voordelen

– Het is volledig draadloos.

– Je kunt verbinding maken via Bluetooth.

– De batterij van het Magic Keyboard gaat meer dan een maand mee wanneer deze volledig is opgeladen.

– Het toetsenbord is 1 cm hoog

– Wanneer je het niet gebruikt, is het eenvoudig op te bergen omdat het weinig ruimte inneemt.

Nadelen

– Het Apple Magic Keyboard werkt alleen met Bluetooth op Mac OS (versie 10.12.4 of hoger).

2. Corsair K55 RGB Pro Gaming Toetsenbord

Het maakt niet uit wat je favoriete game is, het Corsair K55 RGB Pro Gaming Keyboard zal je helpen het beter te spelen. Dit toetsenbord heeft veel functies die het gamen aangenamer maken, waaronder de mogelijkheid om nieuwe macro’s te maken terwijl je speelt en om elke kleur te kiezen die je wilt om de 4 zones te verlichten.

Je kunt ook de afneembare polssteun gebruiken om comfortabeler en langer te spelen, en je kunt zelfs op gamesessies gaan. Het toetsenbord is morsbestendig, dus je hoeft jezelf geen zorgen te maken dat je spel per ongeluk wordt verpest door morsen.

Voordelen

– Het heeft een bereik tot 10 meter, dus je hoeft niet vlak naast je computer te zitten

– Dit toetsenbord is morsbestendig

– Het toetsenbord kan worden verlicht in maar liefst 16,8 miljoen verschillende tinten, zodat het aan jouw persoonlijke voorkeur kan worden aangepast.

– Met dit toetsenbord kun je comfortabeler spelen en verminder je het risico op pols ongemakken, omdat het wordt geleverd met een afneembare polssteun.

Nadelen

– Dit toetsenbord heeft geen aanraakgevoelige mechanische toetsen die nog sneller kunnen reageren.

– De Corsair iCUE software is vereist om de RGB verlichting en instellingen te wijzigen.

3. Logitech MX Keys Toetsenbord Qwerty

De Logitech MX Keys Toetsenbord Qwerty is een geweldig toetsenbord voor iedereen die op zoek is naar een draadloos toetsenbord met achtergrondverlichting dat via Bluetooth verbinding maakt met zijn computer. Het toetsenbord is speciaal ontworpen met de vorm van jouw vingertoppen en heeft instelbare verlichting.

Voordelen

– Het toetsenbord is draadloos.

– Je kunt de MX Keys op meerdere apparaten tegelijk aansluiten en met één druk op de knop tussen de apparaten schakelen, net zoals je dat kunt met de MX Master-muizen.

– Het toetsenbord is speciaal ontworpen naar de vorm van jouw vingertoppen.

Nadelen

– Externe Logitech-software is vereist om het toetsenbord optimaal te benutten.

4. Microsoft Draadloos Toetsenbord QWERTY

Het Microsoft Wireless Keyboard QWERTY is een slank, compact toetsenbord met vlakke toetsen en Bluetooth smart-technologie. Omdat het toetsenbord geen USB-aansluiting nodig heeft, is het ideaal voor mensen die op hun laptop of tablet willen werken zonder beperkt te worden door een bureau. Wanneer je op de toetsen typt, maken ze bovendien zeer weinig geluid, zodat je jouw collega’s niet stoort als je tot laat in de nacht moet doorwerken.

Voordelen

– Het toetsenbord is voorzien van Bluetooth smart-technologie, dus er is geen USB-verbinding nodig.

– Het toetsenbord heeft een numeriek toetsenblok, zodat je gemakkelijker cijfers kunt gebruiken in toepassingen als Excel.

– Het heeft vlakke toetsen, zodat je rustig kunt typen.

Nadelen

– Omdat er geen verlichte toetsen zijn, zul je meer typefouten maken in het donker.

5. Veripart Draadloos Toetsenbord QWERTY

Het Veripart Wireless Keyboard QWERTY is een draadloos toetsenbord dat gebruikmaakt van RF-technologie, wat betekent dat het gemakkelijk te gebruiken is en dat je de ontvanger overal in jouw huis kunt aansluiten.

Het heeft ook multimedia toetsen voor snelle toegang tot veelgebruikte functies zoals volumeregeling of afspelen/pauzeren. Met dit toetsenbord krijg je het beste van twee werelden: eenvoud en functionaliteit.

Voordelen

– Draadloos toetsenbord

– Functietoets en F-toetsen kunnen worden gebruikt om functies te bedienen

– Het is volledig plug-and-play, dus je kunt meteen aan de slag nadat je het hebt aangesloten.

– Heeft multimedia toetsen voor snelle toegang tot veelgebruikte functies zoals volumeregeling of afspelen/pauzeren

Nadelen

– Dit toetsenbord heeft geen palmsteun, waardoor je niet ergonomisch kunt werken.

6. Cooler Master SK622 Mechanisch Gaming Toetsenbord Wit TTC Low Profile Rood QWERTY

Het Cooler Master SK622 Mechanical Gaming Keyboard White TTC Low Profile Red QWERTY is een geweldig toetsenbord voor gamers. Het heeft witte TTC low profile switches en je kunt het aansluiten via de USB-poort of via Bluetooth.

Je kunt ook macro’s instellen en je favoriete kleur uit het RGB-spectrum kiezen met de software van Cooler Master. Je kunt het toetsenbord helemaal naar je eigen smaak aanpassen.

Voordelen

– Dit toetsenbord heeft witte low-profile schakelaars, waardoor je comfortabeler kunt typen en sneller kunt reageren in games.

– Met een draadloos gaming toetsenbord kun je jezelf tijdens het gamen vrijer bewegen.

– Je kunt ook macro’s instellen en je favoriete kleur uit het RGB-spectrum kiezen met de software van Cooler Master.

Nadelen

– Externe software van Cooler Master is vereist om het toetsenbord optimaal te gebruiken.

– Het toetsenbord heeft geen numeriek toetsenbord om met cijfers te werken.

7. HP USB Toetsenbord QY776AA Qwerty

Het HP USB Keyboard QY776AA Qwerty is een geweldig toetsenbord voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en comfortabele type-ervaring. Dit toetsenbord heeft een morsbestendig ontwerp, zodat je zich geen zorgen hoeft te maken dat per ongeluk morsen jouw apparaat beschadigt.

Bovendien kun je het toetsenbord aansluiten via een kabel van 1,8 meter met een standaard USB 2.0-aansluiting, zodat je voldoende ruimte hebt om te werken. Je kunt ook de hoogte en positie van het toetsenbord bepalen om de meest comfortabele type-ervaring te vinden. Dankzij het robuuste ontwerp zal dit toetsenbord lang meegaan op jouw bureau.

Voordelen

– Morsbestendig

– Dit toetsenbord heeft een robuuste structuur en kan tegen een stootje.

– Je kunt de hoogte en positie van het toetsenbord kiezen voor de meest comfortabele type-ervaring.

Nadelen

– Het toetsenbord beschikt niet over snelle USB 3.0-aansluitingen.

– Dit toetsenbord met draad beperkt de bewegingsvrijheid meer dan een draadloos toetsenbord.

8. Razer Ornata V2 Gaming toetsenbord QWERTY

Het Razer Ornata V2 Gaming Keyboard is een strak en makkelijk te gebruiken toetsenbord. Het is lichtgewicht, maar heeft nog steeds de duurzaamheid die nodig is voor gaming. De toetsen zijn ook stiller dan een gemiddeld toetsenbord, zodat je kunt typen zonder lawaai te maken. Bovendien heeft het een ergonomisch ontwerp dat RSI minimaliseert en je toestaat om jouw favoriete games voor lange perioden van tijd te spelen!

Voordelen

– Het Razer Ornata V2 Gaming Keyboard is gestroomlijnd en eenvoudig te gebruiken.

– Elke toets op het toetsenbord kan afzonderlijk worden verlicht, zodat bijvoorbeeld alleen de WSAD verlicht is.

– Met Chroma kun je jouw computer of game afstemmen op de juiste kleur, dankzij de 16,8 miljoen beschikbare kleuren.

Nadelen

– Mechanische toetsen zijn ideaal voor competitief gamen, hoewel half mechanische toetsen een vergelijkbaar niveau van gevoeligheid en feedback bieden.

– Omdat Razer Synapse niet compatibel is met Mac, kun je het niet aanpassen met een iMac of MacBook.

9. Logitech G213 Prodigy QWERTY

Het Logitech G213 Prodigy QWERTY gaming-toetsenbord is een geweldige keuze voor gamers. Het heeft anti-ghosting functionaliteit en is morsbestendig, zodat je jouw favoriete games met vertrouwen kunt spelen. Dit toetsenbord bevat multimedia toetsen voor snelle toegang tot muziekbediening en het afspelen van video’s, evenals een volledige set functietoetsen F1 tot en met F12.

De Logitech G213 Prodigy heeft ook een afneembare palmsteun die ondersteuning biedt tijdens lange gamesessies. En heeft een slanke zwarte afwerking met witte belettering die er geweldig uitziet in elke kamer of opstelling!

Voordelen

– Het toetsenbord is morsbestendig

– De anti-ghosting technologie registreert tot 10 gelijktijdige toetsaanslagen.

– Verlicht het toetsenbord in een of meer van de 16,8 miljoen beschikbare tinten, wat fantastisch is als je tot laat in de nacht speelt.

Nadelen

– Het heeft geen macro toetsen of programmeerbare toetsen waarmee je functies en acties kunt aanmaken.

– Dit toetsenbord heeft geen gevoelige mechanische toetsen om sneller te reageren.

10. Apple Magisch Toetsenbord QWERTY

Het Apple Magic Keyboard QWERTY heeft veel geweldige functies die het een top keuze maken voor het beste toetsenbord. Het is gemakkelijk aan te sluiten via Bluetooth, en het heeft ook een oplaadbare batterij zodat je zich geen zorgen hoeft te maken dat de batterij leeg raakt terwijl je werkt.

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen van het door mij geschreven artikel, ik hoop dat al je vragen beantwoord zijn. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag op weg!

Meer gidsen bekijken

Deel dit artikel:

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yari Franken
Yari Franken

Welkom op deze pagina, we hopen dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om een berichtje achter te laten in de opmerkingen sectie.

Inhoudsopgave

Populair onder onze klanten

Andere handige informatie:

HomeMenuWishlistNaar boven