Beste terrasverwarmers top 10

Je hebt een terras en daar wil je in alle seizoenen van genieten. Je bent op zoek naar een manier om warm te blijven als het koud is, koel als het warm is, of gewoon wat verlichting te vinden op die dagen dat de temperatuur niet lijkt te weten welk seizoen het is.

Je zou kunnen investeren in een duur verwarmingssysteem dat misschien niet ideaal is voor je budget of gebied. Als alternatief kan je investeren in een van de beste terrasverwarmers uit onze top tien lijst. Ook tijdens de koudere maanden houden deze goederen je buitenruimte aangenaam. Koop er nu een!

1. Eurom Q-time 2000S

De Eurom Q-Time 2000S terrasverwarmer is een topklasse elektrische heater van 202cm hoog en verstelbaar tussen 1000 en 2000W. Met de meegeleverde muurbeugel monteer je deze elektrische kachel ook eenvoudig aan de muur. De heater verwarmt een ruimte tot 14 m², waardoor hij perfect is voor elke buitenruimte.

Voordelen

 • Met omvalbeveiliging schakelt de terrasverwarmer automatisch uit als hij omvalt.
 • Hij heeft een stevige standaard, dus je kunt de terrasverwarmer zowel op de grond zetten als monteren.
 • De terrasverwarmer is verplaatsbaar, dus je kiest de richting van de kamer waarin de warmte wordt gericht.

Nadelen

 • De warmte-intensiteit van de terrasverwarmer wordt bepaald door de hoeveelheid wind in de omgeving.

2. Eurom Golden 2000 Slim

De Eurom Golden 2000 Slim is een goed gemaakte, efficiënte terrasverwarmer die je met zijn winddichte ontwerp warm houdt op de koudste dagen. Deze heater heeft 6 standen en is naar wens in te stellen op jouw gewenste warmte-intensiteit. Je kunt ook de afstandsbediening of fysieke knop gebruiken om deze verwarming op elk moment uit te schakelen.

De Eurom Golden 2000 Slim is perfect voor wie een terrasverwarmer van hoge kwaliteit wil zonder de bank te verslaan!

Voordelen

 • De terrasverwarmer heeft zes warmtestanden, dus je kunt de warmte-intensiteit naar wens aanpassen.
 • Deze terrasverwarmer heeft het meeste vermogen van alle terrasverwarmers in deze serie, met een max. vermogen van 2000 watt.
 • Doordat deze terrasverwarmer beschermd is tegen de wind, verliest hij vrijwel geen warmte.

Nadelen

 • Houd altijd een stopcontact bij de hand om de terrasverwarmer te gebruiken.

3. SunRed SMQ2000A

De SunRed SMQ2000A is een terrasverwarmer die zowel mens als lucht verwarmt. Hij wordt geleverd met 3 verschillende standen, waardoor hij zowel geschikt is voor afgesloten ruimtes als voor plekken met weinig wind. Met een statief heb je het in een mum van tijd op, en slechts 165 cm hoog of 198 cm hoog als je dat liever hebt. Deze terrasverwarmer heeft ook 3 kwartslampen die voor licht zorgen en tegelijkertijd de ruimte eromheen verwarmen.

Voordelen

 • Als je zit of staat, kan de hoogte van de elektrische verwarming worden gewijzigd van 165 tot 198 centimeter, zodat je het nooit koud hebt.
 • De terrasverwarmer heeft drie warmte-instellingen om aan je eigen voorkeuren aan te passen.

Nadelen

 • De sterkte van de terrasverwarmer wordt bepaald door de hoeveelheid wind in de omgeving.

4. Sunred Dark 2500 Muur

De Sunred Dark 2500 Wall is een terrasverwarmer van topkwaliteit die je op koude avonden lekker warm houdt. Het heeft veel functies die het tot een uitstekende keuze maken, waaronder de mogelijkheid om een ruimte tot 22m² en het feit dat het nauwelijks windgevoelig is. Ook kun je de warmte-intensiteit naar eigen wens aanpassen, waardoor hij voor elke situatie perfect past. Bovendien kun je hem met de meegeleverde afstandsbediening overal in je tuin bedienen.

Voordelen

 • Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer eenvoudig vanuit je stoel aanpassen.
 • Door het ontbreken van wind verbruikt deze terrasverwarmer bijna geen energie.
 • Deze terrasverwarmer heeft een groter oppervlak dan vergelijkbare terrasverwarmers, met een temperatuurbereik van 22m².

Nadelen

 • Omdat de terrasverwarmer niet draaibaar is, heb je geen controle over op welke manier hij de ruimte verwarmt.

5. Solamagic Basic 1400 Nano Antraciet

De Solamagic Basic 1400 Nano Antraciet is een 14″ hoge, 12m² verwarmde terrasverwarmer van het wereldberoemde merk van heaters. Met dit product houdt je de buitenruimte betrouwbaar warm en comfortabel, het hele jaar door. De halogeen verwarmingselement is nauwelijks windgevoelig waardoor er weinig warmteverlies is. Je zult merken dat er bij aankoop van dit product verschillende montagemogelijkheden zijn: wand- of plafondmontage of rechtopstaand op de vloer staan.

Voordelen

 • De kachel kan ook aan het plafond of aan de muur worden geplaatst.
 • De terrasverwarmer is draaibaar, waardoor je zelf kunt kiezen of de ruimte van achteren of van opzij verwarmd moet worden.
 • Door de geringe hoeveelheid wind heeft deze terrasverwarmer zeer weinig warmteverlies.

Nadelen

 • Deze terrasverwarmer verwarmt een kleiner oppervlak dan vergelijkbare terrasverwarmers met een temperatuurbereik van 12 vierkante meter.

6. Arpe Sears Vlamverwarmer Zwart 190 cm

Ben je op zoek naar de beste terrasverwarmer? Nou, zoek niet verder. De Arpe Sears Vlamverwarmer Zwart 190 cm is een goede keuze. Het heeft veel functies waardoor het opvalt tussen andere modellen op de markt:

Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en gaat jarenlang mee; Met de variabele gasregeling heb je meer dan genoeg mogelijkheden om in te stellen hoeveel warmte dit product uitstraalt; Dit model is ook perfect voor gematigde klimaten omdat het de vlam dienovereenkomstig regelt om ervoor te zorgen dat het stabiel blijft en niet te warm of te koud (afhankelijk van het weer); Ten slotte wordt dit model geleverd met een geïntegreerde hoes waar kinderen niet zonder toezicht bij het vuur kunnen.

Voordelen

 • Met een bedrijfskost van € 1,00 per uur verbruikt deze terrasverwarmer minder gas dan vergelijkbare terrasverwarmers.
 • De terrasverwarmer schakelt automatisch uit als hij omvalt door de kantelbeveiliging.
 • Met een maximaal vermogen van 9500 watt en traploze instelbaarheid kun je de warmte-intensiteit naar wens regelen.

Nadelen

 • De warmte-intensiteit van de terrasverwarmer wordt bepaald door de hoeveelheid wind in de omgeving.

7. Eurom THG14000 Zwart

De beste terrasverwarmer is de Eurom THG14000 Zwart. Deze eenvoudig te bedienen terrasverwarmer heeft een variabele gasregeling waardoor de terrasverwarmer een verwarmingsbereik heeft tot 100m². Het enige wat je hoeft te doen om van de warmte van deze terrasverwarmer te genieten is het aansluiten van een gasfles met propaan- of butaangas en het aanzetten van de terrasverwarmer met de elektrische ontsteking. De gaskachel met polyester omkasting heeft wieltjes, je kunt de terrasverwarmer gemakkelijk verplaatsen. De kantelbeveiliging zorgt ervoor dat de veranda automatisch uitschakelt wanneer deze omvalt.

Voordelen

 • De terrasverwarmer heeft wielen, dus hij is gemakkelijk te verplaatsen.
 • Dankzij de onbeperkte aanpassing tot een maximaal vermogen van 14.000 watt, kun je de warmte-intensiteit eenvoudig naar wens aanpassen.
 • Vanwege zijn 100m² warmtebereik, deze terrasverwarmer verwarmt grotere oppervlakken dan de typische terrasverwarmers op gas.

Nadelen

 • Deze terrasverwarmer verbruikt meer gas dan vergelijkbare terrasverwarmers, aangezien hij ongeveer 2,06 L per uur verbruikt.

8. Eurom Comfy 2200RCD

De Eurom Comfy 2200RCD is een terrasverwarmer met een verwarmingsbereik tot 20m². Hij is voorzien van een goudkleurige coating, waardoor de warmte intenser is dan die van een gewone halogeenkachel. De wind heeft nauwelijks invloed op de warmte-intensiteit en met de meegeleverde afstandsbediening schakel je tussen de 3 vermogensstanden. Wil je hem helemaal uitzetten, dan moet je de knop op de heater gebruiken. In de handleiding lees je waar je de Comfy 2200RCD heater wel en niet kunt monteren.

Voordelen

 • Je kunt de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer regelen vanuit je luie stoel met de meegeleverde afstandsbediening.
 • De goudkleurige bekleding op het verwarmingselement verhoogt de warmteafgifte nog meer.
 • Met een maximaal vermogen van 2200 watt heeft deze terrasverwarmer het meeste vermogen van alle terrasverwarmers in deze serie en genereert hij een grotere warmte-intensiteit en een groter temperatuurbereik.

Nadelen

 • Omdat de terrasverwarmer veel energie verbruikt, moet je hem in een stopcontact in de buurt houden.

9. Sunred Sirius Zwart

De Sunred Sirius Zwart is een lichtgewicht plafondverwarmer die je eenvoudig aan het plafond monteert. Hij heeft 3 warmtestanden (900, 1200 en 2100W), zodat je de warmte-intensiteit naar eigen wens kunt instellen. De wind heeft weinig invloed op de warmteafgifte van deze heater, waardoor deze perfect is voor buitengebruik. Kijk in de handleiding waar je het product wel en niet kunt monteren.

Voordelen

 • De terrasverwarmer heeft drie warmte-instellingen die je naar wens kunt aanpassen.
 • Deze terrasverwarmer verliest vrijwel geen warmte door wind.

Nadelen

 • De warmte-intensiteit van de terrasverwarmer wordt bepaald door de hoeveelheid wind in de omgeving

10. Sunred Indus 2500 Hangend Zwart

De Sunred Indus 2500 Hanging Black is een hoogwaardige terrasverwarmer die je de hele winter warm houdt. Dankzij het halogeenlicht is de kachel hevoedt het lichaam in plaats van de omgeving, waardoor het perfect is voor gebruik op koude dagen en nachten. Het bereik van de heater is 23m², waardoor hij comfortabel een groot gebied kan verwarmen.

De kachel heeft 2 standen, 1000 en 2500 W, dus je kunt het warmteniveau kiezen dat bij je past. Met een IP24-certificering is de heater spatwaterdicht en veilig te gebruiken in de buurt van water. Het netsnoer heeft een lengte van 1,8 m, dus hang de terrasverwarmer in de buurt van een stopcontact.

Voordelen

 • Door de wind verliest deze terrasverwarmer nauwelijks warmte.
 • Deze terrasverwarmer verbruikt minder stroom dan vergelijkbare terrasverwarmers, met een energieverbruik van € 0,33 per uur.
 • Met een 23m² warmtebereik, deze terrasverwarmer verwarmt meer ruimte dan vergelijkbare terrasverwarmers.

Nadelen

Omdat de terrasverwarmer niet draaibaar is, heb je geen andere keuze dan te kiezen in welke richting de warmte wordt gericht.

Zoals je kunt zien, zijn er veel verschillende terrasverwarmers op de markt. Het kan moeilijk zijn om te beslissen welke voor jou geschikt is. We hopen dat dit artikel je heeft geholpen jouw keuzes te verfijnen en een beslissing te nemen over welke terrasverwarmer het beste bij jou past. Houd er rekening mee dat de behoeften van elke persoon anders kunnen zijn, dus het is belangrijk om je eigen onderzoek te doen voordat je een aankoop doet. Heb je al gekozen voor een terrasverwarmer? Zo niet, wat houdt je tegen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen van het door mij geschreven artikel, ik hoop dat al je vragen beantwoord zijn. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag op weg!

Meer gidsen bekijken

Deel dit artikel:

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yari Franken
Yari Franken

Welkom op deze pagina, we hopen dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om een berichtje achter te laten in de opmerkingen sectie.

Inhoudsopgave

Populair onder onze klanten

Andere handige informatie:

HomeMenuWishlistNaar boven