Beste ram top 10

Ben je op zoek naar een nieuwe ram? Wij hebben de beste rammen op de markt, en we willen je helpen de perfecte ram voor jouw behoeften te vinden. We zullen het hebben over waar je op moet letten bij het kopen van een ram, en we zullen onze top tien met je delen van de beste rammen die je kunt kopen.

Dus of je nu voor het eerst een ram koopt of een ervaren koper bent, lees verder voor alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen. Koop vandaag nog een ram op onze website!

1.Crucial 16 GB 2666MHz DDR4 SODIMM (1x16GB)

Als je op zoek bent naar een nieuwe ram, de Crucial 16GB 2666MHz DDR4 SODIMM (1x16GB) is een geweldige optie. Dit ram heeft een kloksnelheid van 2666MHz, wat betekent dat het meerdere en meer veeleisende taken met gemak aankan.

Het wordt ook geleverd met functies zoals uitbreidbare vensters en eenvoudige installatie. Dus als je op zoek bent naar een ram van hoge kwaliteit die al jouw behoeften aankan, is de Crucial 16GB 2666MHz DDR4 SODIMM (1x16GB) het overwegen waard.

Voordelen

 • Je kunt een levenslange garantie krijgen op deze RAM-module van Crucial.
 • De 16GB RAM is voldoende voor complexe foto- en videobewerking en het draaien van programma’s als AutoCAD.

Nadelen

 • Als je het originele RAM-geheugen niet hebt, controleer dan of het zal werken met het bestaande geheugen van jouw computer.

2.Crucial 16 GB 3200MHz DDR4 SODIMM (1x16GB)

Als je op zoek bent naar een RAM-module die snel en goedkoop is en goed aansluit op jouw behoeften, dan is de Crucial 16GB 3200MHz DDR4 SODIMM (1x16GB) een geschikte keuze. Het heeft een kloksnelheid van 3200 MHz waarmee je Windows of Linux laptops kunt upgraden met 16GB. Wil je dat jouw computer in staat is om meerdere en meer veeleisende activiteiten aan te kunnen? Deze Ram module zal helpen om het mogelijk te maken.

Voordelen

 • Deze RAM module wordt geleverd met een levenslange garantie van Crucial.
 • Het Lenovo ThinkCentre M93p biedt 16 GB RAM, wat meer dan genoeg is om programma’s als AutoCAD te draaien.

Nadelen

 • Controleer of dit RAM-geheugen compatibel is met het bestaande geheugen in jouw computer.

3.Corsair Apple Mac 16GB SODIMM DDR3L-1600 2x8GB

Als je op zoek bent naar een geheugenupgrade van topkwaliteit voor jouw Apple laptop, kijk dan niet verder dan de Corsair Apple Mac 16GB SODIMM DDR3L-1600 2x8GB. Deze geheugenmodule is speciaal ontworpen voor Apple laptops en is voorzien van aluminium hitteverdelers om het systeem koel te houden. Bovendien heeft het een snelheid van 1600MHz, zodat je kunt genieten van snelle, soepele prestaties.

Voordelen

 • De hitte verspreiders van aluminium verspreiden de warmte snel.
 • Omdat deze 16 GB RAM twee geheugenmodules bevat, kan hij in dual-channel modus worden gebruikt.

Nadelen

 • Controleer of het RAM-geheugen dat je gebruikt compatibel is met het RAM-geheugen dat al in jouw Mac zit.

4.Kingston 8 GB 2666MHz DDR4 Non-ECC CL19 SODIMM 1Rx16

Kingston 8GB 2666MHz DDR4 Non-ECC CL19 SODIMM 1Rx16 is een goede geheugenmodule voor jouw laptop! Het kan het geheugen van jouw laptop uitbreiden met 16 GB, en de kloksnelheid van deze module is 2666 MHz. Kingston biedt een levenslange garantie op dit RAM geheugen. Dus als je jouw laptop wilt upgraden, is dit de module die je nodig heeft!

Voordelen

 • Met een kloksnelheid van 2666MHz en 8GB RAM heb je genoeg rekenkracht voor basistaken.
 • Kingston biedt een levenslange garantie op zijn SSD’s.

Nadelen

 • De kloksnelheid is te laag voor het spelen van moderne games.

5.Corsair Apple Mac 4GB SODIMM DDR3-1333 1x 4GB

De Corsair Apple Mac 4GB SODIMM DDR3-1333 1x4GB is een RAM module die speciaal is ontworpen voor gebruik met Apple laptops. Hij is voorzien van aluminium heat spreaders, die helpen om warmte snel en efficiënt af te voeren, zodat jouw systeem stabiel blijft, zelfs bij zware belasting. Bovendien heeft deze module een snelheid van 1066MHz, waardoor hij ideaal is voor multitasking en gaming.

Voordelen

 • Deze RAM wordt geleverd met een levenslange garantie.

Nadelen

 • Controleer of dit RAM-geheugen compatibel is met het bestaande geheugen in jouw Mac.

6. Kingston ValueRAM 4 GB SODIMM DDR3L-1600

De Kingston ValueRAM 4GB SODIMM DDR3L-1600 is een enkele geheugenmodule die is ontworpen voor gebruik met Windows-laptops. Het heeft een kloksnelheid van 1600MHz en wordt geleverd met een levenslange garantie van Kingston. Dit RAM-geheugen is perfect voor multitasking en gaming, want het kan taken met een hoge intensiteit zonder problemen aan.

Voordelen

 • Deze RAM module is gedekt door een levenslange garantie.

Nadelen

 • Controleer of dit RAM-geheugen compatibel is met het bestaande geheugen in jouw laptop.

7.Crucial 8 GB 2400MHz DDR4 SODIMM (1x8GB)

De Crucial 8GB SODIMM DDR4-2400 1 x 8GB is een RAM-module die speciaal is ontworpen voor gebruik met Windows of Linux-gebaseerde laptops. Het beschikt over een aluminium heat spreader, die helpt om de warmte snel en efficiënt af te voeren, zodat jouw systeem stabiel blijft, zelfs onder zware belasting. Bovendien heeft deze module een kloksnelheid van 2400MHz, waardoor hij ideaal is voor multitasking en gaming.

Voordelen

 • RAM-gebruik voor fotobewerking en games is ideaal bij deze capaciteit.
 • Je krijgt tien jaar garantie op deze geheugenchips.

Nadelen

 • Zorg ervoor dat je RAM-geheugen krijgt dat in jouw computer past.

8.Crucial 8 GB 2666MHz DDR4 SODIMM (1×8 GB)

Als je op zoek bent naar een manier om het RAM-geheugen van je Windows- of Linux-gebaseerde laptop uit te breiden, kijk dan niet verder dan naar de Crucial 8GB 2666MHz DDR4 SODIMM (1x8GB). Deze RAM-module biedt een kloksnelheid van 2400MHz en is verdeeld over 1 RAM-module, waardoor het perfect is voor elke on-the-go persoon.

Voordelen

 • Als je technisch in staat bent om jouw huidige RAM uit te breiden, kun je dat doen met deze hoeveelheid.
 • Deze RAM module wordt geleverd met 10 jaar garantie.

Nadelen

 • Controleer altijd of jouw computer het RAM-geheugen dat je koopt kan accepteren.

9.Crucial 32 GB 3200MHz DDR4 SODIMM (1x32GB)

De Crucial 32GB 3200MHz DDR4 SODIMM (1x32GB) is een uitstekende computer upgrade voor jouw laptop. Het geeft je meer RAM om de meest veeleisende taken op je Windows of Linux laptop uit te voeren, en het is eenvoudig te installeren. De Crucial 32GB 3200MHz DDR4 SODIMM (1x32GB) breidt jouw RAM-geheugen uit met 32 GB zonder dat er aanpassingen aan jouw apparaat nodig zijn.

Dit betekent dat je naadloos kunt multitasken terwijl je zelfs de zwaarste toepassingen draait, inclusief games. Als je op zoek bent naar een geweldige computer upgrade voor jouw laptop, kijk dan niet verder dan de Crucial 32GB 3200MHz DDR4 SODIMM (1x32GB).

Voordelen

 • Deze RAM module wordt geleverd met een levenslange garantie van Crucial.
 • Heeft genoeg RAM voor de meest veeleisende filmbewerkingen en grote gegevensoverdrachten.

Nadelen

 • Controleer of deze RAM compatibel is met het bestaande geheugen in jouw computer.

10. Crucial 8 GB SODIMM DDR3L-1600

De 8GB SODIMM DDR3L-1600 module wordt geleverd met een levenslange garantie van Crucial, dat een van de meest vertrouwde namen in de industrie is. Deze module staat erom bekend compatibel te zijn met laptops en wordt ook geleverd met twee kenmerken: hij staat ook bekend als CT102464BF160B en het is een enkele geheugenmodule.

Voordelen

 • Deze RAM module wordt geleverd met een levenslange garantie.

Nadelen

 • Controleer of dit RAM-geheugen compatibel is met het geheugen dat je al op jouw computer of Mac hebt geïnstalleerd.

Over het geheel genomen is de beste ram een goede koop en we raden hem ten zeerste aan. We hopen dat dit artikel je wat waardevolle informatie heeft gegeven om je te helpen een beslissing te nemen over welke voor je de juiste zal zijn. Zo niet, laat het ons weten en we kunnen meer details geven over elk model of merk RAM, zodat je alle feiten binnen handbereik heeft bij het maken van beslissingen in de toekomst.

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen van het door mij geschreven artikel, ik hoop dat al je vragen beantwoord zijn. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag op weg!

Meer gidsen bekijken

Deel dit artikel:

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yari Franken
Yari Franken

Welkom op deze pagina, we hopen dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om een berichtje achter te laten in de opmerkingen sectie.

Inhoudsopgave

Populair onder onze klanten

Andere handige informatie:

HomeMenuWishlistNaar boven