Beste Philips-koffiemachines top 10

Als je op zoek bent naar het beste Philips koffiezetapparaat, ben je hier aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld met de top 10 Phillips-koffiemachines op basis van recensies en beoordelingen van klanten.

We zullen het hebben over wat elke machine geweldig maakt en waarom je hem zou moeten kopen. Dus of je nu net begint met zoeken of op het punt staat een aankoop te doen, blijf lezen voor de beste beoordelingen van Philips-koffiezetapparaat.

1.Philips Senseo Original HD6553/67 Zwart

De Philips Senseo Original HD6553/67 Zwart is een koffiezetapparaat waarmee je gemakkelijk 2 koppen koffie tegelijk zet. Ook schakelt hij automatisch uit als je hem 30 minuten niet gebruikt en heeft hij een vol aroma dankzij de Coffee Boost technologie. De koffie krijgt op deze manier meer tijd om zijn smaken vrij te geven, waardoor het een uitstekende keuze is voor koffieliefhebbers.

Voordelen

 • Met één druk op de knop zet je 1 of 2 kopjes koffie tegelijk.
 • Schakelt automatisch uit wanneer je de koffiemachine 30 minuten niet gebruikt.

Nadelen

 • Als je 4 kopjes koffie zet, moet je het waterreservoir van 0,7 liter vervangen.

2.Philips 2200 EP2220/10

Niemand vindt het leuk om elke keer naar de koffietent te moeten als ze een kopje koffie willen. Met de Philips 2200 EP2220/10 heb je op elk moment van de dag versgemalen koffie voor je klaar staan. Deze machine heeft een verscheidenheid aan functies waardoor hij zich onderscheidt van andere op de markt. Zo voorkomt het AquaClean waterfilter grotendeels de vorming van kalkaanslag, die op den duur je machine kan beschadigen. Bovendien laat het display je de machine gemakkelijk bedienen, zodat je zonder problemen je koffie kunt zetten. Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogstaand koffiezetapparaat dat lang meegaat, dan is de Philips 2200 EP2220/10 een prima optie. Bedankt voor het lezen!

Voordelen

 • Om te voorkomen dat de espresso te snel afkoelt, kun je de heetwaterfunctie gebruiken om je kopje voor te verwarmen.
 • Met het innovatieve decaf-brouwsysteem, met een apart compartiment voor gemalen koffie, zet je in een mum van tijd een cafeïnevrij drankje.

Nadelen

 • Een cappuccino kost meer tijd en moeite om te bereiden dan een macchiato, omdat je handmatig melk opschuimt met het stoompijpje.

3.Philips Senseo Select CSA250/10 roestvrij staal

Voordelen

 • Je kunt een koffierecept opslaan zoals jij het wilt dankzij de geheugenfunctie.
 • Met de Intensity Plus-functie kan je kiezen uit een milde of sterke kop koffie, zelfs een espresso.

Nadelen

 • De machine wordt bediend met een aantal knoppen op het bedieningspaneel. Er zijn geen displays om het eenvoudiger te maken.

4.Philips Senseo Original HD6553/70 Grijs

De Philips Senseo Original HD6553/70 Grijs koffiemachine is perfect voor iedereen die wil genieten van een heerlijke kop koffie met een extra dikke en zachte crèmelaag. Deze machine maakt gebruik van de Coffee Boost-technologie om ervoor te zorgen dat je koffie een vol aroma heeft en heeft ook een zelfuitschakelfunctie, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat hij de hele nacht aan staat. Bovendien wordt de machine geleverd in een strakke grijze kleur die er geweldig uitziet in elke keuken.

Voordelen

 • De Coffee Boost-technologie geeft je brouwsel een robuustere geur en een extra aroma.
 • Als je het koffiezetapparaat 30 minuten niet gebruikt, wordt het automatisch uitgeschakeld.

Nadelen

 • Na het zetten van 5 koppen koffie, moet je het waterreservoir van 0,7 liter bijvullen.

5. Philips Senseo Select CSA240/60 Zwart

Als je op zoek bent naar een heerlijke kop koffie, dan is de Philips Senseo Select CSA240/60 Zwart een prima optie. Dit koffiezetapparaat heeft veel geweldige functies, waaronder een geheugenfunctie die recepten opslaat op basis van de door jou gekozen intensiteit en kopgrootte, de Crema Plus-technologie die je een mooi laagje schuim geeft op elk kopje koffie en de mogelijkheid om de positie van de koffie-uitloop voor kopjes van verschillende formaten. Bovendien heeft het een energiebesparende functie waarmee je kunt besparen op je elektriciteitsrekening. Dus als je elke ochtend op zoek bent naar een heerlijk kopje koffie, dan is de Philips Senseo Select CSA240/60 Zwart een prima optie.

Voordelen

 • Dankzij de Intensity Plus-functie van dit koffiezetapparaat geniet je van een milde of stevige kop koffie of espresso.
 • De Senseo is milieuvriendelijker omdat hij energiezuinig is, gerecyclede onderdelen bevat en bovendien minder vervuilend is.

Nadelen

 • Deze koffieDe maker is door de kunststof behuizing minder milieuvriendelijk dan een van roestvrij staal.

6.Philips Senseo Quadrante HD7865/60 Zwart

De Philips Senseo Quadrante HD7865/60 Zwart is een koffiemachine die twee koppen koffie tegelijk kan zetten. Het heeft ook de functie om automatisch uit te schakelen na 30 minuten, en het heeft een vierkante vorm waardoor het gemakkelijk in hoeken of tegen muren past.

Voordelen

 • Met de verstelbare lekbak kun je de capsules ook onder de Senseo omhoog brengen.
 • Je kunt 7 kopjes koffie achter elkaar zetten met een waterreservoir van 1,2 liter.

Nadelen

 • Deze machine heeft geen Intensity Select-optie om een sterkere kop koffie te zetten.

7.Philips Caféé Gaia HD7549/20

Het Philips Caféé Gaia HD7549/20 is een koffiemachine die perfect is voor diegenen die willen genieten van een verse kop koffie zonder de moeite te nemen om deze zelf te maken. Deze machine heeft verschillende functies waardoor hij zich onderscheidt van andere koffiemachines op de markt, waaronder een timer waarmee je je koffie klaar kunt hebben wanneer je dat bent en een koffiekan die je koffie tot twee uur warm houdt. Daarnaast heeft deze machine een automatische druppelstop die rommel voorkomt en schakelt hij ook uit nadat je je pot koffie hebt gezet om energie te besparen. Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige koffiemachine die over alle functies beschikt die je nodig hebt, dan is de Philips Café Gaia HD7549/20 is het overwegen waard.

Voordelen

 • In de thermoskan blijft hij langer op temperatuur, dus hij is makkelijk mee te nemen naar de ontbijttafel.
 • Met het waterreservoir met een kopje kun je er snel achter komen hoeveel mensen je gaat bedienen.

Nadelen

 • Het waterreservoir is niet afneembaar, dus bijvullen is niet eenvoudig.

8. Philips Daily HD7462/20 Zilver

De Philips Daily HD7462/20 Silver is een koffiemachine die is ontworpen om de smaak goed te verdelen door de koffie in de kan te laten circuleren. Hij hoeft ook alleen maar het waterreservoir te vullen tot de 10-kopsaanduiding en de verwarmingsplaat houdt de koffie nog 40 minuten warm. Ten slotte verdeelt deze uitloop de smaak goed door de koffie in de kan te laten circuleren.

Voordelen

 • Het warmhoudrek houdt de koffie op een constante temperatuur.
 • Je kunt zien voor hoeveel mensen je koffie kan zetten door simpelweg naar het waterreservoir met kopjesindicator te kijken.

Nadelen

 • Er ontbreekt een regelaar voor de koffiesterkte, dus je kunt je brouwsel niet personaliseren.

9.Philips Grind & Brouwen HD7769/00

Dit is een koffiezetapparaat waarmee je de perfecte kop koffie kunt zetten. De Philips Grind & Brew HD7769/00 maakt het gemakkelijk om van je favoriete smaak te genieten.

De 2 verschillende smaken worden geselecteerd door de knop op de voorkant van de machine te selecteren voor espresso of gewone koffie. Als je automatisch koffiezetten hebt ingesteld, dan is deze machine perfect. De machine wordt automatisch uitgeschakeld na 2 uur.

De Philips Grind & Brew HD7769/00 heeft een verlicht bedieningspaneel waarmee je eenvoudig het aantal gewenste kopjes kunt aanpassen. Je kunt de draaiknop op het bedieningspaneel gebruiken om eenvoudig te wisselen tussen kopjes en grammen. Deze machine is perfect voor iedereen die van koffie houdt.

Voordelen

 • Stel de timer in op de gewenste koffiezettijd, zodat je elke ochtend wakker wordt met verse koffie.
 • De filtermachine heeft een ingebouwde koffiemolen die je gebruikt om koffie te zetten met versgemalen bonen.

Nadelen

 • Het waterreservoir is niet afneembaar, dus bijvullen is niet eenvoudig.

10.Philips Senseo Select CSA230/90 Rood

De Philips Senseo Select CSA230/90 Rood is een koffiemachine waarmee je geniet van 3 koffiespecialiteiten. Hij is minder belastend voor het milieu, schakelt automatisch weer uit om energie te besparen en heeft een ontkalkingsindicator die aangeeft wanneer hij moet worden ontkalkt.

Voordelen

 • Omdat het efficiënter is en gebruik maakt van gerecyclede materialen, is het koffiezetapparaat minder belastend voor het milieu.
 • Elk kopje koffie uit een Senseo-espressomachine heeft een zachtere crema dankzij de Crema Plus-technologie.

Nadelen

 • Dit koffiezetapparaat is door de kunststof behuizing minder milieuvriendelijk dan een van roestvrij staal.

Het Philips HD9240/20 Impressions koffiezetapparaat met 12 kopjes is een van de beste koffiemachines op de markt. Het is een modern apparaat van hoge kwaliteit met functies zoals zelfaanzuiging en automatische uitschakeling voor de veiligheid. Het apparaat kan tot twaalf kopjes tegelijk bevatten, wat het perfect maakt voor een groot gezin. Het heeft ook een pauze- en serveerfunctie, zodat je je koffie kunt laten zetten, zelfs als je haast hebt. De machine is eenvoudig te bedienen en wordt geleverd met een jaar garantie. Dus als je op zoek bent naar een uitstekend Philips-koffiezetapparaat, is de HD9240/20 het overwegen waard. Bedankt voor het lezen!

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen van het door mij geschreven artikel, ik hoop dat al je vragen beantwoord zijn. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag op weg!

Meer gidsen bekijken

Deel dit artikel:

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yari Franken
Yari Franken

Welkom op deze pagina, we hopen dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om een berichtje achter te laten in de opmerkingen sectie.

Inhoudsopgave

Populair onder onze klanten

Andere handige informatie:

HomeMenuWishlistNaar boven