Beste MiFi-routers top 10

Op zoek naar een nieuwe router? Als je op zoek bent naar de beste mifi-router, ben je hier aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld met de top 10 routers die momenteel op de markt zijn, zodat jij de perfecte router voor je behoeften kunt vinden.

Of je nu een router nodig hebt die meerdere apparaten aankan of een router met een groot bereik, we hebben voor elk wat wils op onze lijst. Bovendien zijn al onze routers budgetvriendelijk, dus je hoeft de bank niet te breken om de functies te krijgen die jij nodig hebt.

Bekijk onze lijst met de beste MiFi-routers en vind vandaag nog de perfecte voor jouw behoeften!

1.TP-Link M7350

Heb je genoeg van slechte wifi-verbindingen als je op reis bent? Met de TP-Link M7350 creëer je overal in Europa je eigen wifi hotspot met een 4G verbinding. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen. Op het overzichtelijke scherm zie je alle belangrijke informatie, zoals batterijduur, verbindingsstatus en dataverbruik. Je kunt de verbinding met maximaal 10 gebruikers delen.

Voordelen

 • Het 4G-netwerk biedt downloadsnelheden tot 150 Mbps.
 • Deel de verbinding met maximaal 10 verschillende machines.

Nadelen

 • Vanwege het beperkte bereik van deze mifi-router heb je alleen 4G-services in Europa, delen van Afrika en Azië.

2. Netgear Nighthawk M1

De Netgear Nighthawk M1 is een mifi-router die downloadsnelheden tot 1 Gbps kan halen. Dit maakt hem perfect voor intensieve netwerktaken zoals online gamen, het downloaden van grote bestanden en het streamen van video’s. Het geïntegreerde scherm geeft ook je dataverbruik, upload- en downloadsnelheid en de resterende batterijduur weer.

Je kunt meerdere smartphones, laptops en handheld-apparaten tegelijkertijd op de hotspot aansluiten via de 2,4 GHz- of 5 GHz-band. Daarnaast kun je een SD-kaart, USB-flashstation of externe harde schijf aansluiten om video’s naar alle aangesloten apparaten te streamen.

Voordelen

 • Om via het netwerk te communiceren, bevat de WiFi-hotspot een geheugenkaartlezer.
 • Op het transparante scherm zie je alle kritieke informatie, zoals batterijduur, verbindingsstatus en datagebruik.

Nadelen

 • Alleen een 4G-verbinding is beschikbaar in Europa met deze mifi-router.

3. Netgear Nighthawk M5 5G mobiele wifi-router

De Netgear Nighthawk M5 5G WiFi Mobile Router is een simultane dual-band Mifi-router die gebruikmaakt van 5G en een maximale downloadsnelheid van 4 Gbps heeft. Het beschikt ook over WiFi 6, waarmee meerdere apparaten probleemloos verbinding kunnen maken en zonder dat de internetsnelheid vertraagt. Zo stream je HD-video’s met meerdere gebruikers, speel je online multiplayer games en werk je op afstand met een stabiele internetverbinding. Op het ingebouwde touchscreen zie je ook je gebruikersgegevens, de upload- en downloadsnelheid en de resterende batterijduur. Daarnaast kun je een SD-kaart, USB-flashstation of externe harde schijf aansluiten en video’s rechtstreeks naar alle aangesloten apparaten streamen.

Voordelen

 • De Linksys WRT32X ondersteunt WiFi 6, dus je kan verbinding maken met een snellere verbinding en een groter bereik krijgen.
 • Met een batterijduur van 24 uur kan de wifi-hotspot de hele dag worden gebruikt zonder te worden opgeladen.

Nadelen

 • Als je wilt profiteren van de voordelen van WiFi 6, heb je compatibele apparatuur nodig.

4. Netgear Nighthawk M2

De Netgear Nighthawk M2 is de beste mifi-router voor mensen die altijd onderweg zijn. Het biedt een draagbaar apparaat dat overal in elk land kan worden gebruikt, en het is compatibel met 4G/LTE-netwerken. Je hebt toegang tot snelheden tot 2 Gbps, waardoor je geen vertraging ervaart bij het spelen van games of het streamen van video’s. Het ingebouwde scherm geeft je huidige upload- en downloadsnelheid weer, evenals de resterende batterijduur van jouw MiFi-apparaat – je hoeft niet meer te raden hoeveel tijd je nog hebt! Dit apparaat heeft een bereik van maximaal 20 meter zonder obstakels en 1 meter door muren, zodat je verbonden kunt blijven, waar je ook bent.

Voordelen

 • De wifi-hotspot heeft een MicroSD-kaartsleuf voor het distribueren van bestanden.
 • Bij licht gebruik gaat de batterij ongeveer 24 uur mee. Je hoeft hem niet op te laden omdat hij zo lang meegaat.

Nadelen

 • De maximale snelheid mag alleen worden bereikt als het mobiele netwerk voldoende is.

5.TP-Link M7650

Voordelen

 • Met een 4G+ netwerk kun je downloadsnelheden tot 600 Mbps (75 MB per seconde) verwachten.
 • De drone heeft een batterijduur van 15 uur, dus je kunt er de hele dag mee vliegen zonder dat je dat hoeft te doenopladen.

Nadelen

 • Je hebt met deze mifi-router alleen 4G-dekking in Europa, Afrika en bepaalde delen van Azië.

6.TP-Link M7450

De TP-Link M7450 is een mifi-router waarmee gebruikers tot 32 apparaten tegelijk kunnen verbinden via wifi. De router heeft een downloadsnelheid tot 300 Mbps en is te gebruiken op 3G- en 4G-netwerken in heel Europa. Gebruikers kunnen tot 15 uur op internet surfen met één keer opladen.

Voordelen

 • 4G+ netwerken bieden downloadsnelheden vanaf 300 Mbps (37,5 MB per seconde).
 • Een MicroSD-kaartslot is voor het delen van bestanden in een wifi-hotspot.

Nadelen

 • In Europa heb je alleen 4G-ontvangst met deze mifi-router.

7.ZyXEL NR2101

De ZyXEL NR2101 is een krachtige MiFi-router met een supersnelle 5G-verbinding en WiFi 6. Hij kan verbinding maken met maximaal 16 apparaten tegelijk voor het downloaden of streamen van video’s zonder enige vertraging. Het beste gedeelte? Het enige wat je hoeft te doen is een simkaart met data-abonnement in de mifi-router te plaatsen, dan is hij klaar voor gebruik! Dit apparaat heeft een gebruiksvriendelijke interface waarmee je het eenvoudig kunt configureren en de status van jouw apparaat op het grote scherm kunt bekijken. We raden dit product aan als je op zoek bent naar een efficiënte maar betaalbare oplossing voor snelle internettoegang overal en altijd.

Voordelen

 • Met een 5G-verbinding kan je 20 keer sneller downloaden dan met conventionele 4G.
 • Dankzij de uitstekende batterijduur van 24 uur kun je deze wifi-hotspot de hele dag gebruiken.

Nadelen

 • Om de maximale snelheid van deze mifi-router te bereiken, moeten de aangesloten apparaten wifi 6 ondersteunen.

8. Netgear AirCard 810

De Netgear AirCard 810 is een geweldig apparaat voor iedereen die reist en wifi nodig heeft.

Het is gemakkelijk mee te nemen, heeft een kleurenscherm dat u informatie over het netwerk geeft en kan jouw apparaten van stroom voorzien wanneer dat nodig is. Als dit klinkt als iets dat je zou kunnen helpen tijdens het reizen, lees dan verder!

Voordelen

 • AC is drie keer sneller dan WiFi N.
 • Met een supersnelle oplaadtijd van slechts 20 minuten gaat de 10400 mAh-batterij 11 uur mee op een enkele lading en kun je je wifi-hotspot de hele dag gebruiken zonder hem op te laden.

Nadelen

 • In Europa, Afrika en bepaalde delen van Azië krijg je gewoon een 4G-verbinding met deze mifi-router.

De Mifi-router is een apparaat waarmee je je laptop, tablet en telefoon draadloos kunt verbinden met internet. Het is een uiterst handig hulpmiddel voor diegenen die vaak onderweg zijn of toegang willen tot internet zonder dat hun apparaten aan kabels zijn vastgemaakt. We hopen dat dit artikel heeft geholpen bij het aanwijzen van enkele van de beste opties die tot nu toe beschikbaar waren in 2022, en je ook inzicht heeft gegeven in belangrijke functies zoals bereik en prijs. Als het lijkt alsof een van onze topkeuzes niet past bij wat je nodig hebt, bel ons dan met meer informatie over je behoeften. Ons team bespreekt graag al onze aanbevelingen opnieuw met persoonlijk inzicht dat specifiek is voor je aankoopbeslissing!

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen van het door mij geschreven artikel, ik hoop dat al je vragen beantwoord zijn. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag op weg!

Meer gidsen bekijken

Deel dit artikel:

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yari Franken
Yari Franken

Welkom op deze pagina, we hopen dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om een berichtje achter te laten in de opmerkingen sectie.

Inhoudsopgave

Populair onder onze klanten

Andere handige informatie:

HomeMenuWishlistNaar boven