Beste luchtkoeler top 5

Als het warmer wordt, is er niets zo heerlijk als de opluchting van een koude luchtstoot om je af te koelen. Als je op zoek bent naar de beste luchtkoeler om je de hele zomer comfortabel te houden, zoek dan niet verder! In deze top 5 hebben we het over de beste luchtkoelers op de markt van vandaag.

We hebben een verscheidenheid van verschillende modellen om uit te kiezen, dus er is er zeker een die past bij jouw behoeften. We zullen ook links geven naar waar je ze online kunt kopen. Dus zonder verdere omhaal, laten we beginnen!

1. DOMO DO156A (let op: geen airconditioner)

De DOMO DO156A is een krachtige luchtkoeler, ventilator, en luchtbevochtiger in één. De airconditioner functie koelt beter dan de ventilator functie, maar minder dan een airconditioner. Je kunt de snelheid aanpassen, en de luchtkoeler stopt met blazen wanneer de ingestelde tijd tot 120 minuten is bereikt.

Dit product heeft vele functies, waaronder de mogelijkheid om te worden gebruikt als een luchtbevochtiger zonder dat er water nodig is, wat droogte in jouw huis voorkomt tijdens warme weer periodes. Als je op zoek bent naar kracht zonder al te veel lawaai is dit misschien precies wat je nodig hebt!

Voordelen

 • Deze machine is een combinatie van airconditioner, luchtbevochtiger en gewone ventilator.
 • Het koelt effectiever dan een ventilator, maar het werkt niet zo snel.
 • De zelfdraaiende functie zorgt ervoor dat de koude lucht over de ruimte wordt verspreid.

Nadelen

 • Een luchtkoeler maakt geen gebruik van een koel component, zoals bij een airconditioner, om de lucht te koelen. De kamertemperatuur blijft constant.

2. Honeywell TC10PCE (let op: geen airconditioner)

Als je op zoek bent naar een kwalitatieve luchtkoeler om het comfortabel te houden tijdens de zomermaanden, zou de Honeywell TC10PCE bovenaan jouw lijst moeten staan.

Dit apparaat heeft veel functies die het een geweldige keuze maken, waaronder drie snelheden, een grote watertank van 10L, en een stille werking. Bovendien heeft de luchtkoeler een ingebouwde ionisatiefunctie die helpt de lucht in de kamer te zuiveren. En dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je hem gemakkelijk overal naartoe rollen.

Voordelen

 • Het geluidsniveau van 47 dB zorgt ervoor dat deze draagbare airconditioner vrij stil is.
 • Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je de luchtkoeler vanop afstand bedienen
 • De luchtkoeler heeft een ingebouwde ionisatiefunctie, die ervoor zorgt dat de lucht in de kamer schoon is.

Nadelen

 • Omdat een luchtkoeler geen airconditioner is, maakt hij geen gebruik van een koel component om de lucht te koelen.

3. Honeywell TC30PM (let op: geen airconditioner)

De Honeywell TC30PM is een geweldige luchtkoeler voor mensen die meer willen dan alleen een ventilator om ze af te koelen. Met drie snelheidsinstellingen en de mogelijkheid om de richting van de luchtuitlaat te veranderen, kan deze luchtkoeler worden aangepast aan jouw behoeften. Plus, de wielen maken het gemakkelijk om hem te rollen waar je hem nodig hebt.

Voordelen

 • Hoewel een luchtkoeler je ruimte niet zo actief koelt als een airconditioner, doet hij dat wel effectiever dan een ventilator.
 • De wielen zorgen ervoor dat je de luchtkoeler gemakkelijk kunt verplaatsen.

Nadelen

 • Een luchtkoeler maakt geen gebruik van een koelelement om de lucht te koelen. De kamertemperatuur blijft hierdoor constant.

4. Fuave ACC06K02 (let op: geen airconditioner)

De Fuave ACC06K02 is een geweldige luchtkoeler voor die warme zomerdagen. Hij heeft vier verschillende functies die hem tot een geweldige koop maken. De ventilatorsnelheid kan geregeld worden, hij heeft een watertank zodat je koude lucht kan verspreiden, er zijn drie verschillende snelheden en instellingen om uit te kiezen, en je kan ijsblokjes of koelelementen toevoegen aan de tank. Deze luchtkoeler is perfect voor wie in de zomer koel wil blijven zonder veel geld uit te geven.

Voordelen

 • Je kunt de timer gebruiken om de airconditioner na een bepaalde tijd uit te schakelen.
 • Je kunt de koel instelling kiezen die je wilt met drie ventilator snelheden en drie temperatuurinstellingen.
 • Met de afstandsbediening die bij de airconditioner wordt geleverd, kun je de temperatuur overal vandaan regelen.

Nadelen

 • Een luchtkoeler maakt geen gebruik van een koel component om de lucht te koelen waardoor de kamertemperatuur constant blijft

5. DOMO DO157A (let op: geen airconditioner)

Airconditioners zijn geweldig, maar er is iets aan ze dat gewoon niet helemaal goed lijkt. Het lawaai is te hard, de warmte is altijd overweldigend en ze zijn niet bepaald milieuvriendelijk. Gelukkig voor je is er een oplossing voor al deze problemen: de DOMO DO157A! Geen zorgen meer over je ramen die open of dicht moeten – deze luchtkoeler houd je kamer comfortabel zonder gedoe.

Dit specifieke model wordt geleverd met 2 koelelementen die je in water kunt leggen nadat je ze een tijdje hebt ingevroren, zodat ze klaar zijn wanneer nodig; hij heeft ook 3 ventilator modi (normaal, natuurlijk en slaap) en een instelbaar luchtdebiet. En dankzij de afstandsbediening kan deze luchtkoeler heel eenvoudig bediend worden!

Voordelen

 • Dit apparaat is ook een luchtbevochtiger en een gewone ventilator.
 • Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je het toestel van overal in jouw huis bedienen.
 • De zelfdraaiende functie zorgt ervoor dat de ruimte goed gekoeld wordt.

Nadelen

 • Een luchtkoeler maakt geen gebruik van een koel component om de lucht te koelen. De kamertemperatuur blijft constant en daalt dus niet.

Als je in de markt bent voor een nieuwe luchtkoeler, zouden deze tien producten je een goed uitgangspunt moeten geven. Wij hebben je de beste luchtkoelers op de markt voorgesteld, maar daar houdt ons werk niet op.

Wij zijn hier om je te helpen uit te vinden welke van deze modellen geschikt is voor jouw behoeften en budget. Of je nu van luchtbevochtigers houdt of gewoon een ventilator wilt die in verschillende richtingen kan draaien, wij hebben wat je nodig hebt!

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen van het door mij geschreven artikel, ik hoop dat al je vragen beantwoord zijn. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag op weg!

Meer gidsen bekijken

Deel dit artikel:

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yari Franken
Yari Franken

Welkom op deze pagina, we hopen dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om een berichtje achter te laten in de opmerkingen sectie.

Inhoudsopgave

Populair onder onze klanten

Andere handige informatie:

HomeMenuWishlistNaar boven