Beste labelprinters ‘ labelschrijvers top 10

Het lijkt wel alsof iedereen tegenwoordig op zoek is naar de beste labelprinter & label schrijver. Etiketten zijn een populaire manier om producten te ordenen, te identificeren en op de markt te brengen. Maar niet alle labels zijn gelijk gemaakt. Daarom hebben we deze lijst samengesteld met de top 10 beste labelprinters & labelschrijvers die momenteel op de markt zijn, zodat jij kunt vinden wat het beste werkt voor jouw behoeften en budget!

1. Brother PT-D210VP

De Brother PT-D210VP is een geweldige labelprinter voor mensen die gemak en flexibiliteit willen. Met de geheugenfunctie kan je labels opslaan die je vaker moet afdrukken, zodat je geen tijd hoeft te verspillen aan het telkens opnieuw selecteren van lettertypen en kaders. Je kunt ook kiezen uit 14 lettertypen en 97 frames, of 1 van de 27 voorgeïnstalleerde stencils selecteren.

Met de functie voor afdrukken kan je het voorbeeld ook op het display bekijken, zodat je zeker weet dat je label er precies zo uitziet zoals jij dat wilt. Ten slotte is de Brother PT-D210VP perfect voor het ordenen van kabels onder je bureau – geef gewoon de labels en laat deze krachtige printer zijn werk doen!

Voordelen

 • QWERTY-toetsenborden zijn eenvoudig te gebruiken.
 • De labelprinter werkt op batterijen en heeft geen stopcontact nodig.
 • Je kunt met dit apparaat snel en zorgvuldig werken, dankzij de afdruksnelheid van 40 labels per minuut.

Nadelen

 • De labels hebben een maximale breedte van 12 mm.
 • AAA-batterijen zijn niet inbegrepen in het pakket.

2. DYMO LabelManager 420P

De DYMO LabelManager 420P is een geweldige labelschrijver voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik. Het heeft veel praktische en handige functies waardoor het zich onderscheidt van andere labelschrijvers op de markt. Het grote, verlichte display maakt het gemakkelijk om te zien wat je typt, zelfs bij weinig licht, en het ABC-toetsenbord zorgt ervoor dat labels snel worden verwerkt.

Bovendien geven de 8 kaderstijlen en onderstrepingsfunctie je meer controle over hoe jouw tekst eruitziet. En omdat de DYMO Label Manager wordt aangedreven door een oplaadbare lithium-ionbatterij, kan je hem overal mee naartoe nemen.

Voordelen

 • Maak elk label onderscheidend met verschillende letterformaten, lay-outs en kaders.
 • De labelprinter wordt gevoed door een oplaadbare batterij, dus je hoeft hem nergens op aan te sluiten.
 • Het ABC-toetsenbord maakt het invoeren van woorden eenvoudig.

Nadelen

 • De labelbreedte is beperkt tot 19 mm.

3. DYMO LabelWriter 450 Twin Turbo labelmaker

De DYMO LabelWriter 450 Twin Turbo Label Maker is een geweldige investering voor elk bedrijf dat labels print. Met twee rollen en de automatische omschakeling print je grote hoeveelheden sneller dan voorheen. Het heeft veel functies, zoals het afdrukken van adreslabels zonder rollen te hoeven wisselen, en het drukt grote hoeveelheden sneller af door twee rollen voor hetzelfde label te gebruiken.

Het biedt verschillende andere handige functies, zoals het kunnen uitschakelen van papierstoringen voor het geval ze zich voordoen en het niet nodig hebben van inkt- of tonercartridges omdat het in plaats daarvan thermische printtechnologie gebruikt. Deze labelmaker zal je leven een stuk gemakkelijker maken!

Voordelen

 • Met een resolutie van 300 DPI kan je jouw labels van hoge kwaliteit afdrukken.
 • Maak elk label onderscheidend met verschillende lettergroottes, lettertypen en kaders.
 • De labelwriter heeft twee rollen labels, waardoor je nog sneller kunt werken.

Nadelen

 • Je kunt niet draadloos printen, dus je zult het via je laptop of pc moeten doen.

4. Brother QL-700

De Brother QL-700 is een gebruiksvriendelijke labelprinter. Het bevat een snelstartgids en instructievideo, waardoor het voor iedereen eenvoudig is om aan de slag te gaan met de productie van verschillende soorten labels. Het apparaat heeft ook geïntegreerde software waarmee je labels en tapes van 12 mm tot 62 mm breed kunt printen met snelheden tot 150 mm, oftewel 93 labels per minuut.

Als je een betrouwbare labelprinter nodig hebt die niet alleen tijd bespaart, maar ook de efficiëntie verhoogt, dan is de Brother QL-700 perfect voor jou!

Voordelen

 • Vanwege het thermische afdrukproces zijn je labels droog zodra ze worden geproduceerd.
 • Deze labelmaker is geschikt voor adres-, verzend-, map-, naambadge- en barcodelabels.

Nadelen

 • Je kunt niet draadloos printen, dus je zult je printer altijd op een pc of laptop moeten aansluiten om te kunnen printen.

5. Brother QL-820NWB

Als je op zoek bent naar een kwaliteitslabelprinter die zowel gebruiksvriendelijk is als een breed scala aan functies heeft, is de Brother QL-820NWB eenuitstekende optie. Met deze printer maak je je eigen etiketten tot 62 mm breed, eventueel met rode tekst. Je kunt ook vanaf uw smartphone afdrukken met Brother iPrint & Label-app.

De printer snijdt de labels automatisch af, zodat je altijd perfect rechthoekige labels hebt. En dankzij het geïntegreerde geheugen kan je eerder afgedrukte labels opnieuw afdrukken zonder dat je jouw pc moet gebruiken.

Voordelen

 • Adresetiketten, portokosten, archivering, het afdrukken van naamlabels en het produceren van barcodelabels zijn allemaal mogelijk met deze printer.
 • Deze printer zorgt ervoor dat je labels 300 DPI hoog zijn.
 • Je kunt met deze labelprinter zwarte en rode woorden printen.

Nadelen

 • De optionele batterij wordt niet standaard meegeleverd, dus je kunt de labelprinter nog niet onderweg gebruiken.

6. DYMO LabelWriter 550 Turbo

De DYMO LabelWriter 550 Turbo is de perfecte labelprinter voor drukke mensen. Het kan worden aangesloten op alle computers in uw netwerk, zodat je labels kunt afdrukken vanaf elke plek thuis of op kantoor. Met 90 labels per minuut kun je snel en eenvoudig alle labels printen die je nodig hebt.

De labelwriter herkent ook het type label en houdt bij hoeveel labels er nog op de rol zitten, zodat jij je nooit zorgen hoeft te maken dat er tijdens een project geen labels meer zijn. Je kunt ook prijskaartjes, streepjescodes, stickers om jouw kabels te labelen of algemene labels afdrukken voor een meer georganiseerde opslag of verbeterde workflow.

Voordelen

 • Labels worden afgedrukt met een resolutie van 300 DPI of hoger.
 • Het DYMO-programma houdt bij hoeveel labels er nog op de rol zitten.
 • De labels zijn direct na het printen droog met thermische printtechnologie.

Nadelen

 • Alleen originele DYMO-labels werken met deze labelprinter.

7. Brother QL-810W

De Brother QL-810W is een labelprinter waarmee je je eigen adreslabels of naamplaatjes kunt maken. Je kunt de tekstkleur kiezen tussen zwart en rood, en je gemaakte labels via wifi naar de labelprinter sturen. Met de Brother iPrint & Label-app kan je ontwerpen en afdrukken vanaf uw iOS- of Android-smartphone. De labelprinter snijdt labels automatisch af, zodat er altijd perfecte rechthoekige labels uitkomen. Dankzij het ingebouwde geheugen kan je de afgedrukte labels opnieuw afdrukken zonder je pc te gebruiken.

Voordelen

 • Je kunt op de Labelwriter 450 naast zwarte ook rode tekst afdrukken.
 • Etiketten afdrukken met een hoge resolutie van 300 DPI.
 • Adres-, verzend-, dossier-, naambadge- en barcodelabels zijn allemaal geschikt voor deze labelmaker.

Nadelen

 • De optionele batterij wordt niet standaard meegeleverd, dus je kunt de labelprinter nog niet meenemen.

8. DYMO LabelWriter 550

De DYMO LabelWriter 550 is de perfecte labelprinter voor drukbezette mensen die orde op zaken willen stellen. Het wordt geleverd met de DYMO Connect-software, die het type label in de printer herkent en voorkomt dat je fouten maakt door de verkeerde labels te selecteren. De labelprinter houdt ook bij hoeveel labels er nog op de rol zitten, zodat je nooit meer zonder labels zit midden in een project. Je kunt het gebruiken om naamlabels, adreslabels of labels voor je planken en mappen af te drukken om ze te sorteren.

Voordelen

 • Je kunt de labels afdrukken met 300 DPI voor een resultaat met een hoge resolutie.
 • Het DYMO-programma houdt bij hoeveel labels er op de rol zitten.
 • Jouw labels zijn droog nadat ze zijn bedrukt met thermische printtechnologie.

Nadelen

 • Alleen originele DYMO-labels werken met de labelprinter.

9. DYMO LabelManager 210D

De DYMO LabelManager 210D is een labelprinter en labelschrijver. Dit apparaat beschikt over snelkoppelingen voor symbolen, diakritische tekens, een groot scherm en 6 lettergroottes. Het heeft ook 7 stijlen en 8 verschillende frames om labels te maken volgens jouw eigen stijl. De draadloze printer schakelt zichzelf automatisch uit om batterijen te sparen en zorgt voor een milieuvriendelijk product.

Voordelen

 • Het QWERTY-toetsenbord maakt het typen van teksten eenvoudig.
 • Je maakt elk label apart door verschillende lettergroottes, stijlen en kaders te gebruiken.
 • Deze labelprinter heeft, net als alle andere labelprinters, een automatische uitschakelfunctie die elektriciteit bespaart.

Nadelen

 • Helaas wordt de AC-adapter niet meegeleverd, dus die moet je ook aanschaffen.

10. Dymo LabelWriter 450 Duo-labelmaker

De Dymo LabelWriter 450 Duo is de beste labelprinter en labelwriter die er is in de markt. De machine kan elke etiketterings- of verzendtaak met gemak aan en drukt één of honderd etiketten af zonder vellen papier te verspillen. Het maakt niet uit of dit adreslabels, verzendlabels, maplabels, naambadges of barcodes zijn.

Voordelen

 • Je labels zijn direct droog nadat ze zijn bedrukt met thermische printtechnologie.
 • Adres-, verzendings-, bestands-, naamtag- en barcodelabels zijn allemaal mogelijk.
 • Labels worden automatisch verwijderd of bijgesneden.

Nadelen

 • Omdat je niet draadloos kunt printen, zul je je ontwerpen altijd vanaf een laptop of pc moeten verzenden.

Het kan moeilijk zijn om te bepalen welke labelprinter of labelschrijver het beste is voor jou. Met zoveel verschillende modellen en merken op de markt, is het moeilijk om te weten waar te beginnen. In dit artikel hebben we een lijst samengesteld met de 10 beste labelprinters en labelschrijvers op basis van feedback en beoordelingen van klanten. We hebben ook een kopersgids toegevoegd om je te helpen bij het kiezen van het juiste model voorjouw behoeften.

Dus of je nu op zoek bent naar een standaard desktopprinter of iets meer gespecialiseerds zoals een thermische transferprinter, bij ons bent jij aan het juiste adres. Laat het ons weten in de comments als je vragen hebt over het kiezen van het juiste model!

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen van het door mij geschreven artikel, ik hoop dat al je vragen beantwoord zijn. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag op weg!

Meer gidsen bekijken

Deel dit artikel:

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yari Franken
Yari Franken

Welkom op deze pagina, we hopen dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om een berichtje achter te laten in de opmerkingen sectie.

Inhoudsopgave

Populair onder onze klanten

Andere handige informatie:

HomeMenuWishlistNaar boven