Beste Krups koffiemachines top 10

Als jenop zoek bent naar de beste Krups-koffiemachine, ben je hier aan het juiste adres. Hier praten we met mensen die een Krups-koffiezetapparaat willen kopen en beoordelen en geven we je onze eerlijke mening over welke het beste is. Dus of je nu een koffieliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een gemakkelijke cafeïne-fix in de ochtend, lees verder voor de beste Krups-koffiemachine die er is.

1. Krups Dolce Gusto Genio S Plus KP3408 Zwart

De Krups Dolce Gusto Genio S Plus KP3408 Zwart is een van de beste koffiemachines die je op de markt kunt vinden. Het wordt geleverd met een verscheidenheid aan verschillende functies, die het allemaal een uitstekende keuze maken voor diegenen die op zoek zijn naar een geweldige kop koffie. De vier temperatuurinstellingen, XL-functie en Espresso Boost-technologie werken allemaal samen om ervoor te zorgen dat de koffie die je zet elke keer weer perfect is. De verschillende maten en sterktes van de koffie die je met deze machine kunt zetten, zijn ook een geweldige functie, omdat je je kopje koffie kunt aanpassen aan je specifieke smaak.

Voordelen

 • Met de extra functie kun je maar liefst 300 ml kop koffie zetten.
 • Dankzij de Eco-modus wordt deze na 5 minuten automatisch uitgeschakeld en weer uitgeschakeld.

Nadelen

 • Na het voltooien van 8 lungo’s, moet je het waterreservoir van 0,8 liter bijvullen.

2.Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium

Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige koffiemachine die snel heerlijke espresso en longen kan maken, dan is de Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium een prima optie. Deze machine heeft veel eigenschappen die hem onderscheiden van andere modellen, zoals de mogelijkheid om koffie te zetten in slechts 25 seconden en de automatische uitschakeling na 9 minuten. Daarnaast heeft de Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium een strak en stevig design dat prachtig staat op elk aanrechtblad.

Voordelen

 • Vul een koffiekopje voor de helft met water naar jouw voorkeur.
 • Je hoeft de grote capsulecontainer pas te legen als je 11 koppen koffie hebt gezet.

Nadelen

 • Een melkopschuimer is vereist om melkspecialiteiten te maken.

3.Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 Zwart

De Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 Zwart is een koffiemachine die is ontworpen voor kleinere huishoudens. Het heeft verschillende functies die het tot een uitstekende keuze maken, waaronder de mogelijkheid om de hoeveelheid water die wordt gebruikt, de intensiteit van de smaak en het energieverbruik aan te passen. Het is ook klaar voor gebruik in minder dan 25 seconden, waardoor het een uitstekende keuze is voor diegenen die willen genieten van een snelle kop koffie.

Voordelen

 • Maak een kopje koffie zoals u dat wilt door de hoeveelheid water te wijzigen.
 • Met een geluidsniveau van 59,6dB is deze machine stiller dan andere Nespresso-machines.

Nadelen

 • Zonder melkopschuimer kun je geen specialiteiten zoals lattes of cappuccino’s maken.

4.Krups Nespresso Citiz & Melk XN761B Zilver

Als je graag espresso of cappuccino drinkt, maar niet elke dag de tijd hebt om uit te gaan en je favoriete drankje te halen, dan is een Krups Nespresso Citiz & Milk XN761B Zilver is precies wat je nodig hebt.

Deze machine kan met één druk op de knop espresso zetten en je eigen cappuccino zetten. De machine heeft ook een automatische uitschakelfunctie, zodat je geen zorgen hoeft te maken dat je hem per ongeluk aan laat staan. Bovendien zal het gestroomlijnde ontwerp van de machine er geweldig uitzien op je aanrecht.

Voordelen

 • Het indicatielampje gaat branden wanneer het tijd is om de koffiemachine te ontkalken.
 • Maak een kopje koffie zoals jij dat wilt door de hoeveelheid water te verfijnen.

Nadelen

 • Het waterreservoir van 1 liter moet na het zetten van 9 lungokoffies worden bijgevuld.

5.Krups EA8150 Zwart

De Krups EA8150 Zwart is een fijne koffiemachine omdat je hiermee een kopje koffie zet van versgemalen bonen. Het heeft ook een temperatuurregeling die kan worden ingesteld op 3 verschillende niveaus, net als de maalgraad. Bovendien verwarmt de stoom de melk en verandert deze in melkschuim dat vervolgens kan worden gebruikt om een espresso af te werken met melkschuim voor een heerlijke cappuccino.

Voordelen

 • Je kunt twee koffierecepten voor jezelf bewaren door de sterkte, hoeveelheid en temperatuur te wijzigen.
 • Je kunt de temperatuur van jouw koffie wijzigen met drie instellingen.

Nadelen

 • Het is moeilijker om een cappuccino te maken omdat je melk handmatig moet opschuimen met het stoompijpje.

6.Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer

Dit koffiezetapparaat van Krups is perfect voor thuis. Hij heeft een compact design, waardoor hij niet veel ruimte in beslag neemt op je aanrecht. Bovendien kun je het opbergen wanneer je het niet gebruikt en het apparaat er gemakkelijk uittrekken als je je koffie wilt zetten. De machine wordt geleverd met een Aeroccino melkopschuimer, zodat je naast je espresso ook kunt genieten van een cappuccino of latte. Het is ook gemakkelijk te gebruiken, met een one-touch-knop voor elke maat. De machine is ook energiezuinig en schakelt automatisch uit na 9 minuten. En je kunt het watervolume aanpassen om je espresso of lungo te maken zoals jij dat wilt. Dus als je op zoek bent naar een geweldige koffiemachine voor thuis, dan is de Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer een goede keuze.

Voordelen

 • Dit koffiezetapparaat is ideaal voor kleinere keukens vanwege zijn kleine voetafdruk.
 • Om een kopje koffie naar jouw smaak te maken, vul je het reservoir met water.

Nadelen

 • Nadat je zes kopjes koffie hebt gezet, moet je de kleine container voor gebruikte capsules legen.

7. Krups Dolce Gusto Genio S Basic KP2401 Wit

De Krups Dolce Gusto Genio S Basic KP2401 Wit is een koffiezetapparaat dat er niet alleen geweldig uitziet, maar ook functies biedt om je leven gemakkelijker te maken. Het heeft een LED-bedieningsring voor gemakkelijke drankselectie en een lekbak die in hoogte verstelbaar is, zodat je er elk kopje onder kunt plaatsen. Het duurt slechts 1 minuut voordat de machine automatisch uitschakelt, waardoor hij zeer energiezuinig is. Bovendien kun je met de koffie met XL-functie van 300 ml een grote kop koffie zetten zonder hem bij te hoeven vullen.

Voordelen

 • Kies uit zeven kopgroottes om een klein krachtig kopje of een grote milde koffie te zetten.
 • Dankzij de Eco-modus wordt hij na 5 minuten automatisch uitgeschakeld.

Nadelen

 • Zonder de Espresso Boost-technologie kun je geen krachtigere en geconcentreerdere espresso’s maken.

8,Krups EA819E Quattro Force

Ben je op zoek naar een nieuwe koffiemachine? Dan kun je de Krups EA819E Quattro Force overwegen. Deze koffiemachine heeft een aantal geweldige functies die hem onderscheiden van andere modellen op de markt. Zo kies je zelf het recept en bepaal je de intensiteit door de maalgraad van de koffiebonen aan te passen. De zetgroep van deze koffiemachine reinigt zichzelf ook met een automatisch programma, waardoor het een uitstekende keuze is voor diegenen die een onderhoudsarme koffiemachine willen.

Voordelen

 • Je kunt vier koffierecepten opslaan door de sterkte en hoeveelheid aan te passen.
 • Het weergavescherm vertelt je waar je heen moet tijdens de brouwprocedure, met keuzes die via een menu worden gepresenteerd.

Nadelen

 • Je kunt ook cafeïnevrij zetten met het afzonderlijke vak voor gemalen koffie.

9.Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs

De Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs is een compacte, snelle en hightech machine voor espressoliefhebbers die niet de ruimte of de wens hebben om groot te worden.

Het werkt in minder dan 25 seconden, schakelt zichzelf uit na 9 minuten inactiviteit om energie te besparen, en wordt geleverd met twee verschillende kopformaten: één voor espresso en één voor lungo. Je kunt ook de hoeveelheid water aanpassen die wordt gebruikt om je koffie te zetten, dus het is volledig aanpasbaar.

Voordelen

 • Maak zelf een kopje koffie met water naar smaak.
 • Het geluidsniveau van deze espressomachine is 57,9 dB, wat lager is dan dat van andere Nespresso-modellen.

Nadelen

 • Een melkopschuimer is vereist om melkspecialiteiten te maken.

10.Krups Dolce Gusto Genio S Plus KP3405 Rood

De Krups Dolce Gusto Genio S Plus KP3405 Rood is een koffiemachine die gebruikers vier temperatuurstanden, verschillende maten en sterktes en een intense en geconcentreerde smaak biedt. Ook beschikt deze koffiemachine over de Espresso Boost Technologie die de smaak van je kopje koffie versterkt. Je kunt ook het intensiteitsniveau naar eigen smaak aanpassen.

Voordelen

 • Met de XL-functie kun je ook een enorme kop koffie van 300 ml zetten.
 • De machine is uitgerust met een automatische uitschakelfunctie die deze automatisch uitschakelt na 5 minuten als de Eco-modus is ingeschakeld.

Nadelen

 • Je moet het waterreservoir van 0,8 liter bijvullen nadat je 8 longen hebt gemaakt.

Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige koffiemachine die lang meegaat, dan zijn de Krups-koffiemachines een goede optie. Ze hebben veel verschillende modellen om uit te kiezen, zodat jij de perfecte kunt vinden voor je behoeften. De beoordelingen van deze machines zijn overweldigend positief, waarbij mensen hun duurzaamheid en prestaties prijzen. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe koffiemachinechine, het merk Krups zou bovenaan je lijst moeten staan. Bedankt voor het lezen! We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij je zoektocht naar de beste Krups-koffiemachine.

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen van het door mij geschreven artikel, ik hoop dat al je vragen beantwoord zijn. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag op weg!

Meer gidsen bekijken

Deel dit artikel:

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yari Franken
Yari Franken

Welkom op deze pagina, we hopen dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om een berichtje achter te laten in de opmerkingen sectie.

Inhoudsopgave

Populair onder onze klanten

Andere handige informatie:

HomeMenuWishlistNaar boven