Beste koelkasten top 10

Als je net als de meeste mensen bent, gebruik je jouw koelkast waarschijnlijk meer dan welk ander apparaat in huis dan ook. Het is niet alleen essentieel om voedsel koud en vers te houden, maar het is ook een geweldige plek om restjes, drankjes en snacks te bewaren. Daarom is het zo belangrijk om de juiste koelkast voor jouw behoeften te kiezen.

Gelukkig hebben we voor jou een lijst samengesteld van de top 10 beste koelkasten die vandaag de dag op de markt zijn. Of je nu op zoek bent naar een traditioneel top-vriezer model of iets meer high-tech zoals een Franse deur koelkast, we hebben er allemaal aan gedacht.

1. Samsung RB36T602CSA

Deze koelkast heeft 3 deurvakken en 2 legplanken, je kunt het 251L koelkast compartiment organiseren. De koelkast heeft ook een 114L vriesvak met 3 vriesladen. Hij heeft een energielabel C voor efficiëntie. Dit betekent dat de koelkast energiezuinig is en minder elektriciteit verbruikt. Dankzij het Nofrost-systeem hoef je jouw koelkast met vriesvak nooit meer te ontdooien!

Voordelen

– No Frost systeem voorkomt ijsafzetting

– Vriesvak met 3 laden voor een betere organisatie en opslagfunctie

– De koelkast is energiezuinig in gebruik en milieuvriendelijk met een C-energielabel.

– Hij heeft een enorm vriesvak, met een capaciteit van 114 liter.

Nadelen

– Hij is duurder dan de meeste koelkasten op de markt.

– Er is geen vershoudzone op deze koelkast om voedsel langer vers te houden.

2. Samsung RB34T605CB1

De Samsung RB34T605CB1, is beoordeeld als een van de beste koelkasten op de markt vanwege zijn functies zoals de Optimal Fresh+ lade. Je kunt kiezen uit één of twee temperatuurzones en het C-energielabel zorgt ervoor dat je jaarlijks zeer weinig energiekosten betaalt.

Wij vinden dit een van de beste koelkasten op de markt. Hij beschikt over alle functies die je maar nodig zou kunnen hebben en we zouden dit product zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe koelkast.

Voordelen

– De koelkast heeft een C-energie-efficiëntie en milieuvriendelijk label dankzij het C-energielabel.

– Deze koelkast is zeer stil als hij draait, waardoor hij comfortabel is om in jouw keuken te hebben.

– De vers zones houden jouw groenten, fruit, vlees en vis langer vers.

Nadelen

– Er zit geen hendel op deze koelkast, dus je kunt de deur niet snel en gemakkelijk openen.

3. Whirlpool W55VM 1120 W 2

De Whirlpool W55VM 1120 W 2 koelkast is ideaal voor slaapkamers of werkplekken omdat hij compact genoeg is om niet te veel ruimte in te nemen en toch voldoende capaciteit biedt. Bovenaan de kleine koelkast bevindt zich een piepklein vriesvakje van 17 liter, zodat je wat

restjes en ijsblokjes kunt invriezen.

Hij heeft ook een gestroomlijnd ontwerp dat een aanvulling vormt op zowel moderne als klassieke keukens. Hij is stil, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Bovendien geeft hij jouw huis een elegant tintje met zijn LED-verlichting. Hij heeft slechts 36 decibel geluid – aanzienlijk minder dan gewone gesprekken. We hebben deze koelkast ook uitgekozen als de meest betaalbare met de beste kenmerken.

Voordelen

– Een klein 17-liter vriesvak bovenin de compacte koelkast, zodat je wat restjes en ijsblokjes kunt invriezen

– Zelfs in het donker kun je dankzij de LED-verlichting gemakkelijk de levensmiddelen vinden.

– Hij kan ook worden gebruikt op kille plaatsen zoals een schuur of garage, waar de minimale omgevingstemperatuur 10°C is.

Nadelen

– De condensor aan de achterkant van de koelkast is niet afgedekt, en moet stofvrij worden gehouden.

4. Haier FD15FPAA

De Haier FD15FPAA is een geweldige koelkast omdat hij niet veel onderhoud nodig heeft met de afgedekte condensor en het No Frost vriesvak. De vriezer heeft ook twee aparte lades, zodat je nooit het hele vriesvak hoeft te openen. En met een maximaal geluidsniveau van 38 dB hoef je jezelf geen zorgen te maken dat hij te luid is.

Voordelen

– De vriezer heeft twee aparte laden, zodat je nooit het hele vriesvak hoeft te openen

– Hij heeft een goede luchtcirculatie, het is op elke plank even koel.

– Met een maximaal geluidsniveau van 38 dB

Nadelen

– Het is geen erg energiezuinige koelkast met een F energielabel.

-Er is geen ijsblokjesmaker voor extra koude dranken.

5. Inventum SK010

De Inventum SK010 is een koelkast die wordt geleverd met veel functies die het een geweldige keuze voor jouw huis maken. Het hele koelkast compartiment is even koel, zodat je al het voedsel op één plek kunt bewaren. Het vriesvak hoeft niet te worden ontdooid, en het geluidsniveau bedraagt slechts 41 dB.

Voordelen

– Dankzij de hoogwaardige bouwkwaliteit gaat hij jaren mee.

– Met een capaciteit van 532 liter

– Je hoeft het vriesvak niet te ontdooien

Nadelen

– Het vriesvak is niet al te groot

– Dit is niet de stilste koelkast, met een geluidsniveau van 41 decibel.

6. AEG RTS9143XAW

Als je op zoek bent naar een energiezuinige koelkast met verstelbare plateaus, is de AEG RTS9143XAW een geweldige optie. Deze koelkast heeft een inhoud van 117L en wordt geleverd met een D-energielabel. Hij heeft ook een klein vriesvak van 18 liter om levensmiddelen in te bewaren. Bovendien bedraagt het geluidsniveau slechts 38 dB, waardoor hij relatief stil is in vergelijking met andere koelkasten op de markt.

Voordelen

– Efficiënte koelkast met een D-energielabel

– De leggers in het koelgedeelte en de leggers in de deur zijn beide in hoogte verstelbaar

– Het geluidsniveau van 38 dB maakt hem relatief stil in vergelijking met andere koelkasten op de markt

Nadelen

-De koelkast is niet ontworpen om te worden gebruikt in een koude, onverwarmde omgeving.

7. Liebherr TP 1720-22

De Liebherr TP 1720-22 is een fantastische koelkast voor wie een stille koelkast met veel opslagruimte nodig heeft. Deze koelkast heeft een geluidsniveau van 35dB, dus je zult hem nauwelijks horen draaien. Bovendien zijn de legplateaus in hoogte verstelbaar, zodat je gemakkelijk meer ruimte kunt creëren als dat nodig is. Met een inhoud van 145 liter heeft deze koelkast voldoende opbergruimte voor jouw boodschappen. Hij heeft ook een energielabel E, wat aangeeft dat hij milieuvriendelijk is.

Voordelen

– De koelkast heeft een geluidsniveau van 35dBA, dus hij is nauwelijks hoorbaar als hij werkt.

– De schappen zijn in hoogte verstelbaar, zodat je gemakkelijk meer ruimte kunt creëren als dat nodig is.

– Deze koelkast heeft een koelcapaciteit van 145 liter en veel opbergruimte.

Nadelen

-De condensor aan de achterkant van de koelkast is niet afgedekt, je moet hem dus schoonhouden.

8. Samsung RB38T705CSR

De Samsung RB38T705CSR koel-vriescombinatie is een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een energiezuinig model. Het No Frost-systeem voorkomt ijsafzetting en met een C-energielabel is de koelkast goed voor het milieu.

Het koelgedeelte van 276 liter en het vriesgedeelte van 114 liter bieden voldoende ruimte, en de functies superkoelen en supervriezen houden jouw voedsel vers.

Voordelen

– Het vriesvak is 114L groot, terwijl het koelgedeelte 276L meet.

– Superkoelen en supervriezen zijn ingebouwd in de vrijstaande koel-vriescombinatie.

– De koelkast is milieuvriendelijk met een C-energielabel.

Nadelen

– Er zit geen hendel op deze koelkast, dus je kunt de koelkastdeur niet snel openen.

9. Veripart VPKVC701

De Veripart VPKVC701 is een briljant ontworpen koelkast met veel functies. Hij heeft LED-verlichting, luchtcirculatie voor gelijkmatige koeling, en afgedekte achterkant om tijd te besparen op onderhoud. Het heeft een energielabel van E en een geluidsniveau van 40 dB, waardoor het een perfect apparaat is voor elk huis.

De Veripart VPKVC701 houdt al het voedsel koud zonder te veel lawaai te maken en je hoeft jezelf geen zorgen te maken over het opruimen van stof dankzij de bedekte achterkant!

Voordelen

– De luchtcirculatie verspreidt de koele lucht door de hele koelkast, zodat het overal even koel is

– Je hoeft de koelkast niet af te stoffen dankzij de bedekte achterkant, hierdoor bespaar je tijd op het onderhoud.

– Zelfs in het donker helpen de LED-lampjes je bij het vinden van voedsel.

Nadelen

-Deze koelkast is niet bedoeld voor gebruik in een kille ruimte.

10. Inventum JVL2600

De Inventum JVL2600 is een van de grootste omdat hij een aantal fantastische functies bevat die jouw leven gemakkelijker maken. De temperatuur ligt rond het vriespunt, dus je hoeft niet zo snel voedsel te verspillen. Het is ook vrij koel op elke plank dankzij de luchtcirculatie. Omdat er in deze koelkast geen plaats is voor ijs of rijp, hoef je het vriesvak niet te ontdooien!

Een ander kenmerk is het geluidsniveau dat kan oplopen tot 39 dB, afhankelijk van hoe dichtbij je bent en welk tijdstip van de dag het is. Dit product zal goed werken, of je nu in een appartement woont of in een huis met andere mensen in de buurt die harde geluiden op alle uren van de dag niet op prijs stellen!

Voordelen

– De temperatuur van deze koelkast ligt rond het vriespunt

– Omdat de achterkant van de koelkast bedekt is, heeft het stof geen kans om een laagje op het rooster te vormen.

– Dankzij Nofrost hoef je het vriesvak niet te ontdooien.

Nadelen

– De koelkast is niet geschikt voor gebruik in een koude, onverwarmde omgeving

Het is moeilijk om de beste koelkast te kiezen omdat er zoveel merken, stijlen en maten zijn. Maar met onze bovenstaande lijst van 10 koelkasten voor u, zou het gemakkelijker moeten zijn! We hopen dat dit artikel je heeft geholpen jouw zoekopdracht te verfijnen door een verscheidenheid aan opties in verschillende specificaties te bieden. We hebben al het onderzoek voor je gedaan naar wat elk van hen speciaal maakt, terwijl we ook rekening hebben gehouden met hun gebreken.

Hoe lang moet een koelkast meegaan?

Als jouw koelkast meer dan 12 jaar oud is, kun je overwegen deze te vervangen voordat het apparaat niet meer werkt. Het Amerikaanse ministerie van Energie meldt dat de levensduur van koelkasten ongeveer 12-15 jaar bedraagt voordat ze moeten worden onderhouden of gereviseerd, wat duur kan zijn!

Welke koelkast verbruikt minder energie?

Bij het kopen van een koelkast is het belangrijk om rekening te houden met het type behuizing en de plaats waar jouw vriezer komt te staan. De meest energie-efficiënte stijl is een boven gemonteerde vriezer die aan weerszijden of boven het deur niveau zit en alleen toegankelijk is vanaf de begane grond!

Hoe weet ik of mijn koelkast een Energy Star is?

Controleer het energielabel op jouw model om te weten te komen hoeveel energie het verbruikt en vergelijk dat met andere modellen. Je kunt deze informatie ook gebruiken voor een schatting van de jaarlijkse bedrijfskosten!

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen van het door mij geschreven artikel, ik hoop dat al je vragen beantwoord zijn. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag op weg!

Meer gidsen bekijken

Deel dit artikel:

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yari Franken
Yari Franken

Welkom op deze pagina, we hopen dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om een berichtje achter te laten in de opmerkingen sectie.

Inhoudsopgave

Populair onder onze klanten

Andere handige informatie:

HomeMenuWishlistNaar boven