Beste Illy koffiemachines top 5

beste illy koffiemachine

Ben je in de markt voor een nieuwe Illy koffiemachine? Zo ja, dan heb je geluk. In deze blogpost, zullen we het hebben over de beste Illy koffiemachines op de markt. We zullen je ook onze deskundige mening over elke machine geven, en ook praten met mensen die deze machines al hebben gekocht en hun feedback krijgen. Dus, of je nu op zoek bent om jouw eerste Illy koffiemachine te kopen of gewoon nieuwsgierig bent naar wat er beschikbaar is, blijf lezen!

We hebben een lijst samengesteld van de beste Illy koffiemachines op de markt. Blijf lezen om te zien welke voor je geschikt is. Niet alleen zijn deze machines enkele van de beste Illy koffiemachines op de markt, maar ze komen ook met ongelooflijke functies die jouw koffie nog beter zullen doen laten maken. Koop jouw nieuwe Illy koffiemachine vandaag nog!

1. Francis Francis Illy Mie X7.1 Zwart

De Francis Francis Illy Mie X7.1 Black is een koffiezetapparaat waarmee je elke soort koffie kunt zetten, van cappuccino tot espresso, in het comfort van jouw huis. Hij schakelt automatisch uit na 30 minuten en er zijn knoppen op het display om de watertemperatuur en koffiesterkte in te stellen. De warmhoudplaat bewaart de kopjes voor jou, zodat ze altijd warm zijn!

Voordelen

 • Maak een cappuccino of latte macchiato door verse melk op te schuimen met het stoompijpje.
 • Verwarm de kopjes voor op het warmhoudplaatje van de koffiemachine, zodat de koffie langer warm blijft.

Nadelen

 • Het apparaat heeft geen waarschuwing voor kalkaanslag, dus je moet goed op de kalkaanslag letten.

2. Illy X1 Anniversary Espresso & Koffie Zwart

De Illy X1 Anniversary Espresso & Coffee Black is een hypermoderne espressomachine die je koffie dromen zal waarmaken. Het heeft twee functies: espresso of lungo maken met een Illy koffie capsule en melk opschuimen in een kan met het stoompijpje.

De warmhoudplaat houdt de drank warm zolang je dat nodig hebt, en met de thermometer kun je de temperatuur van de stoom regelen zodat je altijd een perfect resultaat krijgt.

Voordelen

 • Bepaal de temperatuur van de melk die je gaat opschuimen met de thermometer.
 • Verwarm de kopjes voor op de warmhoudplaat boven de koffiemachine, zodat jouw koffie sneller koel is.

Nadelen

 • Het waterreservoir van 1 liter moet regelmatig worden bijgevuld.

3. Francis Francis Illy Mie X7.1 Rood

Als je op zoek bent naar een top-of-the-line koffiemachine, is de Francis Francis Illy Mie X7.1 Red het overwegen waard. Deze machine heeft een aantal geweldige functies, waaronder de mogelijkheid om melk te stomen en Illy koffie capsules te maken.

Het heeft ook een warmhoudplaat om jouw kopjes warm te houden, en het schakelt automatisch uit na 30 minuten. En hij is er in een coole rode kleur!

Voordelen

 • Maak een cappuccino of latte macchiato door gekoelde melk op te schuimen met het stoompijpje.
 • Verwarm de kopjes bovenop het koffiezetapparaat voor, zo koelen ze langzamer af.

Nadelen

 • De GE Profile DDG7500XT heeft geen kalkindicator, dus je zult hem zelf moeten ontkalken.

4. Francis Illy Mie X7.1 Wit

De Francis Illy Mie X7.1 White is een koffiemachine die je zowel een espresso als cappuccino kan maken met het stoompijpje. Hij is ook voorzien van knoppen om de watertemperatuur en de koffiesterkte in te stellen, en heeft een timer die na 30 minuten automatisch uitschakelt. Vergeet niet het apparaat handmatig uit te zetten!

Voordelen

 • Schuim verse melk op met het stoompijpje om een cappuccino of latte macchiato te maken.
 • Verwarm de kopjes voor op de warmhoudplaat van jouw koffiezetapparaat, zodat jouw koffie langzamer afkoelt.

Nadelen

 • Het apparaat heeft geen waarschuwing voor kalkaanslag; ontkalken moet je dus zelf doen.

5. Illy X1 Anniversary Espresso & Coffee Cream

Als je op zoek bent naar een geweldige Illy koffiemachine, dan is de X1 Anniversary Espresso & Coffee Cream een perfecte keuze. Deze machine heeft veel geweldige functies, zoals het automatische ontkalkingsprogramma waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is.

Ook de snelkoelfunctie zorgt ervoor dat jouw koffie niet te snel afkoelt. En als je melk opschuimt uit een bakje, doet het stoompijpje het werk perfect. Als je op zoek bent naar een geweldige Illy machine, dan is dit een van de beste.

Voordelen

 • Met de temperatuursensor kun je zien wanneer de melk is opgeschuimd.
 • De koffie koelt minder snel af als je de kopjes bovenop de koffiemachine voorverwarmt, in plaats van in een aparte kopjeswarmer.

Nadelen

 • Als je het apparaat wat vaak gebruikt, moet het waterreservoir van 1 liter af en toe worden bijgevuld.

Als je op zoek bent naar een heerlijk kopje koffie en een Illy koffiemachine wilt kopen, dan raden wij de PrimaDonna ECAM28465 aan. Het is een van de beste machines op de markt en heeft een aantal geweldige functies die jouw koffie ritueel in de ochtend nog aangenamer zullen maken. Bovendien zit er een ingebouwde molen in, zodat je de bonen vlak voor het zetten kunt malen voor de meest verse kop koffie die mogelijk is.

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen van het door mij geschreven artikel, ik hoop dat al je vragen beantwoord zijn. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag op weg!

Meer gidsen bekijken

Deel dit artikel:

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yari Franken
Yari Franken

Welkom op deze pagina, we hopen dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om een berichtje achter te laten in de opmerkingen sectie.

Inhoudsopgave

Populair onder onze klanten

Andere handige informatie:

HomeMenuWishlistNaar boven