Beste deursloten top 10

Heb jij een goed deurslot nodig? Als dat zo is, zijn er veel verschillende dingen om rekening mee te houden bij het zoeken naar een. Sommige mensen hebben misschien specifieke behoeften waaraan moet worden voldaan, terwijl anderen misschien gewoon de beste en veiligste sloten willen die ze kunnen vinden. In deze blogpost bekijken we de top 10 beste deursloten op de markt en wat ze zo geweldig maakt.

Blijf lezen om meer te weten te komen over elk van deze best beoordeelde sloten en om het perfecte slot voor jouw huis te vinden.

1. Bold Smart Lock SX-33 + Bold Connect

De Bold Smart Lock SX-33 + Bold Connect is een hoogwaardig, geavanceerd deurslot waarmee je het slot kunt beheren met spraakopdrachten, smartphone-apps of een persoonlijke pincode. Het slimme slot kan in enkele minuten worden ingesteld en heeft een batterijduur van twee jaar.

Voordelen

 • Omdat het slot je oude cilinder vervangt, is het geschikt voor de meeste deuren.
 • Het slimme deurslot herkent je locatie dankzij geofencing, dus het zwaait open zodra je op de knop drukt.

Nadelen

 • Controleer altijd de afmetingen ten opzichte van die op de cilinder om er zeker van te zijn dat jouw deurslot past.

2. Vet Smart Lock SX-43

Het Bold Smart Lock kan in elke deuropening worden geïnstalleerd en is compatibel met elke deur zonder dat je de bestaande hardware moet vervangen. Hij maakt draadloos verbinding met jouw smartphone, zodat je de deur handsfree of met een druk op de knop kunt openen. En als je je telefoon niet bij je hebt, kun je de deur openen door je vooraf ingestelde pincode in te voeren met de draaiknop op het slot. Het Bold Smart Lock werkt ook op batterijen, deze hebben een levensduur van ongeveer 2 jaar. Dus of je nu thuis of onderweg bent, met het Bold Smart Lock zit je goed.

Voordelen

 • Het slimme deurslot weet dankzij geofencing precies waar je bent, dus het gaat automatisch open zodra je op de knop drukt.
 • Het slot kan worden geopend met uw eigen pincode zonder smartphone.

Nadelen

 • Dit deurslot is geschikt voor cilinders met een binnendiameter van 40 tot 45 mm en een buitendiameter van 30 tot 45 mm, dus zorg ervoor dat het bij jouw voordeur past.

3.Yale Linus Zilver + Yale Connect WiFi Bridge

De Yale Linus Silver + Yale Connect WiFi Bridge is het nieuwste slimme slot op de markt en wint nu al prijzen. We vertellen je waarom dit geweldige deurslot je aandacht verdient en misschien zelfs je aankoop! Het eerste dat we zullen noemen is de Yale Connect WiFi Bridge. Met deze bridge kun je je deurbel verbinden met je wifi-netwerk, zodat je je gasten overal ter wereld kunt zien en spreken. Best handig, toch?

Voordelen

 • De deur wordt na een vooraf bepaalde tijd automatisch vergrendeld dankzij de ingebouwde automatische vergrendeling.
 • Je kunt het slot vanuit elke hoek ontgrendelen dankzij de brug.

Nadelen

 • Voor optimaal gebruik heb je een stabiele wifi-verbinding nodig.

4. Nuki Smart Lock 3.0

De Nuki Smart Lock 3.0 is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een slot op batterijen dat eenvoudig in hun huidige deurslot kan worden geïnstalleerd. Dit slimme slot detecteert wanneer je er dichtbij bent en opent automatisch de deur zodat je je handen vrij hebt. Daarnaast kan de Nuki Smart Lock 3.0 via een Nuki Bridge met je wifi-netwerk worden verbonden.

Voordelen

 • Je kunt je deur eenvoudig ontgrendelen met de gratis software voor jouw smartphone.
 • Het slimme deurslot weet je exacte locatie, dus het gaat automatisch open als je binnen een bepaalde afstand komt.

Nadelen

 • Het cruciale element wordt altijd aan de binnenkant van de deur geplaatst, dus het is onmogelijk om met elke vorm van cilinder te openen.

5. Igloohome Smart hangslot

Als je op zoek bent naar het beste deurslot, dan is jou zoektocht voorbij. Het Igloohome Smart hangslot heeft alles wat je nodig hebt om indringers buiten te houden en je gezin te beschermen. Met een slim hangslot dat werkt zonder sleutels en een hoeveelheid die is samengesteld uit duurzaam metaal, is dit slot perfect voor elke huis- of bedrijfseigenaar die op zoek is naar gemoedsrust.

Voordelen

 • Je kunt de mobiele app of een beveiligde pincode gebruiken om het slot te ontgrendelen.
 • Je kunt ook grote reparerenr spullen met deze kit, want er zijn twee extra mounts meegeleverd.

Nadelen

 • Het hangslot maakt gebruik van vervangbare batterijen, die regelmatig moeten worden vervangen.

6. Bold Smart Lock SX-35 + Bold Connect-brug

De Bold Smart Lock SX-35 + Bold Connect-brug is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een slim slot van hoge kwaliteit. Dit slot is te verbinden met internet, zodat je het op afstand kunt bedienen. Het is ook heel eenvoudig te installeren en werkt op batterijen.

Voordelen

 • Het slot vervangt je bestaande cilinder, waardoor het geschikt is voor de meeste deuren.
 • Het slimme deurslot weet dankzij geofencing precies waar je bent, dus het gaat open zodra je op de knop drukt.

Nadelen

 • Dit deurslot is voor cilinders met een diameter van 30 tot 35 mm en een buitendiameter van 50 tot 65 mm, dus controleer goed of het bij jouw voordeur past.

7. Nuki Bridge (Wit)

Als je op zoek bent naar een slim slot dat je overal ter wereld kunt bedienen, dan is de Nuki Bridge (wit) perfect voor jou. Hiermee maak je verbinding met je slimme slot via Bluetooth en wifi, zodat je hem met je smartphone kunt bedienen, waar je ook bent. En heb je een Google Home- of Alexa-apparaat, dan verbind je de bridge met je smart home en bedien je je slot met spraakopdrachten. Bovendien is het verkrijgbaar in verschillende kleuren die bij je inrichting passen.

Voordelen

 • Je hebt overal ter wereld toegang tot je Nuki Smart Lock met je smartphone via de bridge.
 • Dankzij de bridge kun je je Smart Lock koppelen aan je slimme huis.

Nadelen

 • Om een verbinding tot stand te brengen, moeten jouw apparaten zich binnen 5 m (Bluetooth-bereik) van de bridge bevinden.

8. Yale Linus Zwart

De Yale Linus Black is een slim slot dat via je smartphone kan worden bediend. Je kunt meldingen ontvangen wanneer de deur opent of sluit, en de deur wordt automatisch vergrendeld na een bepaalde tijdsperiode. Het slot heeft ook een Bluetooth-bereik van 25m, en als je het via wifi wilt bedienen, moet je het slot verbinden met de Yale-brug.

Voordelen

 • De deur wordt automatisch vergrendeld na een vooraf bepaalde tijd dankzij het automatische slot.
 • Dankzij geofencing zwaait het slot automatisch open als je binnen een bepaalde afstand van je huis bent.

Nadelen

 • Je hebt de Yale-brug nodig om het deurslot overal te kunnen openen en bedienen.

9. Nuki Opener (Wit)

De Nuki Opener (Wit) is een apparaat dat je helpt je deur op afstand te openen met je smartphone. Je kunt ook vrienden toevoegen aan de app, zodat ze je kunnen helpen de deur te openen als je niet thuis bent. De Nuki Opener (Wit) opent automatisch de voordeur wanneer iemand aanbelt terwijl je in de buurt bent. Je koppelt hem aan het Nuki Smart Lock, zodat je je smartphone kunt gebruiken om de deur te openen.

Voordelen

 • De Opener weet dankzij geofencing precies waar je bent en ontgrendelt de deur onmiddellijk als je binnen een bepaalde afstand komt.
 • De Opener is zo gebouwd dat je hem kunt installeren zonder de handleiding van de app.

Nadelen

 • Je hebt een bridge nodig om het slimme slot met internet te verbinden.

10. Bold Smart Lock SX-53 + Bold Connect-brug

De Bold Smart Lock SX-53 is een slim deurslot dat je in de cilinder van je voordeur plaatst. Hij werkt op batterijen, die een levensduur hebben van ongeveer 2 jaar. Je installeert het slimme slot binnen enkele minuten en stelt je in staat om de deur te openen waar je ook bent, in plaats van heen en weer te moeten gaan tussen de deur en je auto. Het slot is ook verkrijgbaar in de maten 50 en 55 mm, zodat het op de meeste standaarddeuren past.

Voordelen

 • Het slot is ontworpen om te werken met jouw bestaande cilinder, waardoor het geschikt is voor de meeste deuren.
 • Met het intelligente deurslot kun je geofencing gebruiken om ervoor te zorgen dat het opent zodra je op de knop drukt.

Nadelen

 • Dit deurslot kan worden gebruikt met cilinders van 50 tot 55 mm hoog en 30 tot 45 mm breed, dus controleer of het bij jouw voordeur past.

Het beste deurslot is het slot dat bij jou past. Het kan een moeilijke beslissing zijn om te nemen, maar je bent zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van uw gezin. In dit artikel hebben we enkele van onze favoriete sloten die momenteel op de markt zijn, besproken met hun voor- en nadelen in detail beschreven, zodat jij weet wat je kunt verwachten. We hopen dat deze informatie je zal helpen de beste beslissing te nemen voor jouw familie en thuis. Bedankt voor het lezen!

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen van het door mij geschreven artikel, ik hoop dat al je vragen beantwoord zijn. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag op weg!

Meer gidsen bekijken

Deel dit artikel:

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yari Franken
Yari Franken

Welkom op deze pagina, we hopen dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om een berichtje achter te laten in de opmerkingen sectie.

Inhoudsopgave

Populair onder onze klanten

Andere handige informatie:

HomeMenuWishlistNaar boven