Beste deurbellen top 10

Deurbellen zijn de manier om te communiceren met mensen die aan jouw deur komen, hetzij voor een reden of gewoon om gedag te zeggen na een lange tijd. Als je op zoek bent naar de beste deurbel dan moet je begrijpen welke factoren deel uitmaken van een goede voordat je gaat winkelen.

Deze lijst biedt beoordelingen en vergelijkingen van enkele van de meest populaire modellen, zodat je precies kunt vinden wat bij jouw behoeften past zonder al te veel tijd te verspillen aan het doorbladeren van producten. Door dit artikel te lezen, hopen we dat we je kunnen helpen de juiste deurbel voor jouw behoeften te vinden.

1. Eufy by Anker Video Deurbel + Batterij Set

De Eufy Video Doorbell Battery Set is een geweldige optie voor degenen die op zoek zijn naar een slimme deurbel die geen bedrading vereist. Deze set wordt geleverd met een basisstation dat je draadloos bij je voordeur kunt installeren, en de beelden van de deurbel kun je overal bekijken waar je een internetverbinding hebt. Het basisstation slaat beelden ook lokaal op, zodat je ze via een versleutelde verbinding in de app kunt bekijken.

De Eufy Video Doorbell is ook compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa, waardoor je hem gemakkelijk overal vandaan kunt bedienen. Deze deurbel geeft je ook een melding bij beweging en herkent het verschil tussen mensen en dieren.

Voordelen

 • Omdat de video op je apparaat wordt opgeslagen, heb je geen cloud-abonnement of SD-kaart nodig om deze te bekijken.
 • De deurbel kan worden aangesloten op de bestaande bedrading of draadloos worden gebruikt dankzij de oplaadbare batterij.
 • Zelfs in het donker krijg je een melding van de app wanneer er beweging wordt gedetecteerd.

Nadelen

 • Het interne geheugen van 16 GB van het basisstation kan niet worden uitgebreid.

2. Ring Video Deurbel Bedraad

Voor mensen die een slimme deurbel willen die op hun huidige bedrading kan worden aangesloten, is de Ring Video Doorbell Wired een uitstekende optie. Deze deurbel is continu actief, dus je hoeft jezelf geen zorgen te maken over het opladen van de batterij of het krijgen van een melding op je telefoon als er iemand langs je voortuin gaat. Je kunt ook zien wie er in jouw tuin is of voor jouw deur staat met de high-definition camera, en je kunt met ze communiceren, zelfs als je er zelf niet bent.

Voordelen

 • Door de Full HD resolutie kun je zien wie er voor jouw deur staat.
 • Deze deurbel wordt gevoed door de bestaande elektriciteit in jouw woning, dus je hoeft geen batterij op te laden.

Nadelen

 • Om deze deurbel te installeren, heb je een 24V naar 8-24V AC/DC converter nodig.
 • Alleen beeldmateriaal dat is opgeslagen en gedeeld met een Ring Protect-lidmaatschap kan worden beschermd en gedeeld.

3. Eufy by Anker Video Deurbel Batterij Set + Eufycam 2

De Eufy by Anker Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 is een fantastische manier om je huis in de gaten te houden, of je er nu bent of niet. Het pakket wordt geleverd met de Eufy Video Doorbell Batterij en een Eufycam 2 beveiligingscamera, die via een versleutelde verbinding met het meegeleverde basisstation kan worden verbonden.

Je kunt de camerabeelden bekijken in de Eufy-app en waarschuwingen krijgen als er iemand langsloopt. De Video Doorbell en Eufycam 2 maken ook onderscheid tussen mensen en dieren. Om ze onderdeel te maken van je smart home, koppel je ze eenvoudig aan Google Assistant of Amazon Alexa.

Voordelen

 • Omdat de camera’s foto’s lokaal opslaan, heb je geen cloud-abonnement of een SD-kaart nodig om foto’s te bekijken.
 • De deurbel kan dankzij de oplaadbare batterij ook draadloos bovenop de bestaande bedrading worden gezet.
 • De twee apparaten kunnen onderscheid maken tussen mensen, dieren en andere voorwerpen.

Nadelen

 • De batterij van de camera gaat minder lang mee als hij elke dag meer dan 5 minuten wordt gebruikt.
 • Het interne geheugen van 16GB van het basisstation is niet uitbreidbaar.

4. Ring video deurbel 3

Als je op zoek bent naar een slimme deurbel, is de Ring Video Doorbell 3 een uitstekende optie. Hij kan draadloos bij de voordeur worden geplaatst of worden aangesloten op de bestaande bedrading van jouw huis, en als er iemand langskomt of aanbelt, krijg je een waarschuwing op jouw telefoon. Je kunt met bezoekers communiceren via de Ring-app, en de close-up bewegingssensor van de Ring 3 kan tot 1,5 m voor je deur worden ingesteld. Dankzij de Full HD-beeldkwaliteit en het nachtzicht kun je continu in de gaten houden wat er voor je deur gebeurt.

Voordelen

 • Zelfs in het donker, met een bewegingssensor van 1,5 tot 9 meter, word je gealarmeerd via de app.
 • Je kunt de deurbel zowel op een bestaande stroombron als via een draadloze verbinding aansluiten.
 • De kans op problemen met de internetverbinding is zeer klein dankzij dual-band WiFi.

Nadelen

 • Alleen als je een Ring Protect-lidmaatschap neemt, kun je de video opslaan en delen.
 • Deze deurbel vereist een sterk WiFi-signaal in de buurt van jouw voordeur om te werken, dus overweeg de investering in een WiFi-verlenger om de sterkte van jouw bestaande netwerk te verhogen.

5. Google Nest Deurbel

De Google Nest Doorbell is een slimme deurbel die je kunt aansluiten op de bestaande bedrading of draadloos kunt instellen. In tegenstelling tot andere duurdere deurbellen op de markt, heeft deze verschillende functies die het het bestede geld zeker waard maken. De installatie was dan ook eenvoudig.

De 3:4 beeldverhouding van de volgende deurbel registreert bezoekers in high definition en geeft ze van boven naar beneden weer. Het nachtzicht biedt ongeveer 3 meter zicht in het donker, maar als je WiFi-verbinding wegvalt, heeft de deurbel genoeg intern geheugen om 1 uur lang te blijven opnemen. Je kunt een Nest Mini gebruiken als alarm of Nest Hub om video’s te bekijken via de smartphone app!

Voordelen

 • Je wordt geïnformeerd door de app, zelfs als het donker is met een bewegingssensor tot 10 m afstand.
 • Deze deurbel kan pakketjes, mensen, dieren en voertuigen onderscheiden.
 • Je kunt de deurbel aansluiten op bestaande bedrading of draadloos.

Nadelen

 • Als je geen Nest Aware-abonnement hebt, kun je de video niet opslaan of delen.
 • Je hebt een sterk WiFi-signaal in de buurt van je voordeur nodig om deze deurbel te kunnen gebruiken, dus overweeg te investeren in een WiFi-verlenger om je bestaande draadloze netwerk te verbeteren.

6. Grundig Draadloze Deurbel 2 + Draadloze Ontvangers

De Grundig Draadloze Deurbel 2 Draadloze Ontvangers is de oplossing voor een rinkelende deurbel. Hij kan overal in jouw huis worden geplaatst en heeft een bereik van 80 m tussen de knop en de ontvanger, zodat je hem altijd hoort! Het pakket bevat twee ontvangers die werken op AA-batterijen (niet inbegrepen), zodat je de flexibiliteit hebt om er een te plaatsen waar je maar wilt, zelfs als je hem mee naar boven neemt in jouw zak.

Als iemand beneden aanbelt terwijl je in een andere kamer of buiten bent, mis je met deze draadloze deurbel niets. Je kunt 6 melodieën instellen, een lichtsignaal instellen wanneer iemand aanbelt en je kunt het volume op de ontvanger aanpassen zodat je alle waarschuwingen vanuit elke kamer of buiten goed kunt horen.

Voordelen

 • Neem de ontvanger mee naar een locatie waar je de bel niet goed kunt horen, zoals de zolder of de tuin.
 • De ontvanger kan worden gebruikt om het volume van de deurbel te wijzigen.
 • Omdat de ontvanger op batterijen werkt, kun je hem overal mee naartoe nemen.

Nadelen

 • De AA-batterijen die nodig zijn voor de draadloze ontvangers worden niet meegeleverd.

7. Byron DBY-22322 Draadloze Deurbel Set

De Byron DBY-22322 Draadloze Deurbel Set is een deurbel met een draadloze ontvanger die je in een stopcontact naar keuze steekt. Omdat de deurbelknop op batterijen werkt, is hij eenvoudig te installeren. De maximale afstand tussen de deurbel en de ontvanger is 150m. Kies uit 16 melodieën en pas het volume aan jouw voorkeuren aan. Wanneer iemand bij je aanbelt, hoor je het signaal van jouw keuze en beginnen de ingebouwde LED-lampjes op de ontvanger te knipperen.

Voordelen

 • De deurbel is zowel hoorbaar als zichtbaar dankzij de ingebouwde LED-verlichting.
 • Je kunt het volume van de deurbel regelen via de ontvanger.
 • Je kunt een melodie kiezen die je mooi vindt.

Nadelen

 • Omdat de ontvanger op batterijen werkt, moet je hem altijd aansluiten op een stroombron.

8. Honeywell Home DC313NHGP2

De Honeywell Home DC313NHGP2 is een deurbel set die wordt geleverd met een draadloze ontvanger, een deurbelknop, en een stopcontact ontvanger. je kunt de draadloze ontvanger overal in jouw huis meenemen, en alle onderdelen zijn direct uit de verpakking klaar voor gebruik. De ontvangers en deurbel knoppen hebben een maximaal bereik van 150 meter en worden geleverd met 6 verschillende melodieën, elk met een uniek geluidsniveau. Deze deurbel heeft ook ingebouwde LED-verlichting.

Voordelen

 • Creëer je eigen deurbel melodie.
 • De heldere verlichting maakt deze deurbel niet alleen hoorbaar maar ook zichtbaar.
 • Neem de ontvanger mee naar een omgeving waar de voordeurbel moeilijk te horen is, zoals de zolder of de tuin.

Nadelen

 • De deurbelknop mist een naamplaatje, dus voorbijgangers zullen geen idee hebben tot wie ze zich richten.

9. Ezviz batterij-aangedreven 2K video deurbel kit DB2

De Ezviz Battery-Powered 2K Video Doorbell Kit DB2 is een uitstekende optie voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige video deurbel. Deze deurbel is volledig draadloos en herinnert je eraan wie er aan de voorkant van jouw huis is met zijn hele dag 24 uur per dag, zeven dagen per week service.

Je kunt live beelden vanuit elke hoek bekijken dankzij de 176-graden kijkhoek en 2K-resolutie. Met de app kun je live video’s bekijken en communiceren met bezoekers. Als je de bel laat rinkelen, maakt hij geluid en doet hij tevens dienst als WiFi-versterker. De Ezviz slaat beelden op een SD-kaart op met een capaciteit van maximaal 256 GB.

Voordelen

 • De camera heeft infraroodverlichting, waardoor hij tot 5 meter in het donker kan zien.
 • Je kunt een groot gebied van jouw voortuin of oprit in de gaten houden dankzij de brede kijkhoek van de deurbel.
 • Je hebt geen cloud-abonnement nodig, want de deurbel heeft een SD-kaartsleuf om foto’s op te slaan.

Nadelen

 • Als je foto’s in de cloud wilt opslaan, moet je € 4,99 per maand uitgeven.
 • Een smartphone is vereist om de deurbel volledig te benutten.

10. Arlo Draadvrije Video Deurbel Wit

De Arlo Wire-Free Video Doorbell White is een slimme video deurbel die beschikt over een camera en waarmee je jouw voordeur in de gaten kunt houden. Wanneer er iemand aanbelt, begint de deurbel onmiddellijk een videochat met jouw telefoon en krijg je een melding als de door jou gedefinieerde activiteit zones beweging detecteren.

Omdat deze deurbel op een batterij werkt, kun je hem overal installeren zonder kabels te hoeven trekken. Je kunt ook de app gebruiken om met bezoekers te praten, hoewel je ook spraak begroetingen kunt aanpassen. Deze video deurbel heeft ook een sirene om ongenode gasten af te schrikken.

Voordelen

 • De kijkhoek van de deurbel is groot, zodat je een groot deel van jouw voortuin of oprit in de gaten kunt houden.
 • Omdat de deurbel wordt gevoed door een batterij, hoef je geen kabels aan te leggen.
 • Wanneer je de app opent word je gewaarschuwd wanneer er beweging in jouw tuin is, zelfs als het donker is.

Nadelen

 • Een abonnement op de Arlo Smart-service is vereist om volledig gebruik te kunnen maken van de slimme deurbel.
 • Je hebt een sterk WiFi-signaal in de buurt van jouw voordeur nodig om deze deurbel te kunnen gebruiken, dus je kunt een WiFi-verlenger gebruiken om een krachtig WiFi-netwerk in dat gebied op te bouwen.

Na het bekijken van de top 10 beste deurbellen, is het duidelijk dat er veel opties zijn om uit te kiezen. Al deze deurbellen hebben unieke functies en voordelen voor consumenten om van te profiteren. We hopen dat je dit artikel nuttig vond! Zo ja, deel het dan met je vrienden of familie die vandaag misschien op zoek zijn naar een nieuwe deurbel!

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen van het door mij geschreven artikel, ik hoop dat al je vragen beantwoord zijn. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag op weg!

Meer gidsen bekijken

Deel dit artikel:

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yari Franken
Yari Franken

Welkom op deze pagina, we hopen dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om een berichtje achter te laten in de opmerkingen sectie.

Inhoudsopgave

Populair onder onze klanten

Andere handige informatie:

HomeMenuWishlistNaar boven