Beste Blu-ray spelers top 8

Ben je op zoek naar de beste Blu-ray speler die er is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In deze blogpost bespreken we de top 8 blu-ray spelers op de markt. We zullen elke speler beoordelen en je laten weten welke voor je de juiste is. Dus, of je nu een filmliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe manier om je favoriete shows te bekijken, lees verder!

1. Sony BDP-S1700

Sony is al decennia lang een leider in consumentenelektronica en hun blu-rayspeler, de Sony BDP-S1700, is geen uitzondering op die regel. Het biedt vele functies die het onderscheiden van andere spelers op de markt. Zo is de resolutie van de DVD opgeschaald naar Full HD, zodat je jouw oude films niet meer in minder dan 1080p-kwaliteit hoeft te bekijken.

Het beeld is ook scherper en gedetailleerder dankzij deze hogere resolutie. Je krijgt ook toegang tot apps en ander online entertainment door de internetverbinding van de speler te verbinden met jouw WiFi-netwerk.

Voordelen

 • Je kunt de Blu-ray speler gebruiken om Netflix en andere applicaties af te spelen op de ingebouwde smart TV.

Nadelen

 • Beelden met een hogere resolutie worden daarentegen gedownscaled naar Ultra HD-kwaliteit.

2. Sony UBP-X800 M2

De Sony UBP-X800M2 is een van de beste Blu-ray spelers op de markt. Het heeft veel functies die het een geweldige speler maken, waaronder een 4K beeldweergave en een High Dynamic Range (HDR) voor heldere en gedetailleerde beelden. Bovendien ondersteunt hij vele mediatypen en audioformaten, waardoor hij een ideale keuze is voor elke audiofiel. Tot slot minimaliseert de speciale behuizing trillingen om een kristalheldere geluidskwaliteit te garanderen.

Voordelen

 • Het beeld is helder en kleurrijk, en je ziet veel details in donkere opnamen dankzij de HDR.
 • Audio klinkt kristalhelder dankzij de DSEE HX upscale-technologie.
 • Speel 4K Blu-rays af en geniet van films in high definition.

Nadelen

 • Er wordt geen HDMI-kabel meegeleverd.

3. Sony BDP-S3700

De Sony BDP-S3700 is een Blu-ray speler die van je televisie een smart TV maakt. Hij geeft je toegang tot handige apps en internet via wifi, met Miracast stuur je het beeld op je smartphone of tablet naar je televisie en bekijk je foto’s en video’s vanaf je mobiele apparaat direct op het grote scherm. Stream films en series vanaf een computer of NAS in je thuisnetwerk naar de Blu-ray speler met DLNA.

Voordelen

 • Met Miracast kun je het beeld van je smartphone of tablet projecteren op een televisie.
 • Dankzij de geïntegreerde smart TV van de Blu-ray speler heb je toegang tot applicaties zoals Netflix.

Nadelen

 • De Blu-ray speler kan geen 4K Blu-rays afspelen.

4. Panasonic DP-UB424EGK Zwart

Als je op zoek bent naar een Blu-ray speler, is de Panasonic DP-UB424EGK Black een van de beste op de markt. Hij heeft veel functies die hem jouw geld waard maken. Een van deze functies is de mogelijkheid om 4K video’s te streamen van bronnen zoals Netflix en YouTube. Met de Panasonic DP-UB424 kun je ook films bekijken in Full HD of hoger dankzij de HCX-processor. Bovendien heeft dit model een betaalbare prijs!

Voordelen

 • Beelden zijn gedetailleerder dankzij de HCX-processor.
 • Je kunt Netflix-toepassingen afspelen op de Blu-ray speler dankzij de ingebouwde smart TV.
 • Speel 4K Blu-ray discs af om te genieten van films met een hogere resolutie.

Nadelen

 • Er wordt geen HDMI-kabel meegeleverd.

5. Sony UBP-X500B

Sony UBP-X500B is een uitstekende blu ray speler voor jouw home entertainment systeem. Hij heeft een strak design en de nieuwste technologie, waardoor hij perfect is om thuis films of series in UHD beeldkwaliteit te bekijken. De Sony UBP-X500B heeft snelle laadtijden, zodat je nooit lang hoeft te wachten voordat je weer naar je favoriete film of serie kunt gaan kijken. Met de bijgeleverde afstandsbediening is het eenvoudig om deze Blu Ray Player vanuit je luie stoel te bedienen!

Voordelen

 • Je kunt meer details in de muziek horen omdat deze Blu-ray speler Hi-Res audiobestanden ondersteunt.
 • Je kunt films van hoge kwaliteit bekijken op 4K Blu-ray spelers.

Nadelen

 • Omdat er maar één HDMI-uitgang op de Blu-ray speler zit, kun je er niet veel gadgets aan koppelen.

6. Sony BDP-S6700

De Sony BDP-S6700 is een geweldige Blu-ray speler voor degenen die toegang willen tot een breed scala aan streaming content. Met zijn ingebouwde WiFi kun je verbinding maken met het internet en toegang krijgen tot apps als YouTube, Deezer en Spotify.

Je kunt ook het beeld van je smartphone of tablet via Miracast naar je televisie sturen en foto’s en video’s van je mobiele apparaat op het grote scherm bekijken. En als je films of series hebt opgeslagen op een computer of NAS in jouw thuisnetwerk, kunt je die met DLNA naar de Blu-ray-speler streamen.

Voordelen

 • Je kunt jouw Android-smartphone of -tablet omtoveren tot een Miracast-ontvanger.
 • Je kunt ook Netflix kijken op de Blu-ray speler dankzij de geïntegreerde smart TV.

Nadelen

 • Er wordt geen HDMI-kabel meegeleverd.

7. Sony UBP-X700

De Sony UBP-X700 is een geweldige blu ray speler. Hij heeft 4K ondersteuning wat zorgt voor een scherp beeld in Ultra HD, twee HDMI uitgangen zodat je er meerdere apparaten op aan kunt sluiten en een USB ingang. Samen met de meegeleverde afstandsbediening van deze speler is de Sony UBP-X700 alles wat je nodig hebt voor je home entertainment systeem!

Voordelen

 • Geniet van high-definition Blu-rays en bekijk fantastische films in 4K.
 • Je kunt films bekijken die helderder zijn en een superieur contrast, kleurgetrouwheid en kleurweergave hebben dan de films die beschikbaar zijn op HDR Blu-ray spelers met Dolby Vision-technologie.

Nadelen

 • Er wordt geen HDMI-kabel meegeleverd.

8. Panasonic DP-UB824EGK

De Panasonic DP-UB824 is een krachtige speler voor het bekijken van 4K Blu-ray discs. Met de Panasonic DP-UB824 kun je genieten van 4K-beelden wanneer je een Blu-ray DVD bekijkt of video’s streamt. Dankzij de 4K UHD-ondersteuning kijk je naar beelden met een resolutie die 4 keer hoger is dan die van Full HD.

Dit resulteert in zelfs de kleinste details. Hecht je waarde aan een nauwkeurige kleurweergave? Dankzij de HCX-processor komen de kleuren beter uit de verf. Dit exemplaar ondersteunt een 4K video on demand. Dit betekent dat je 4K-content streamt via Netflix of YouTube.

Voordelen

 • Luister naar het kraakheldere geluid dankzij de betrokkenheid van Dolby Atmos.
 • Je kunt de geïntegreerde smart-tv van de Blu-ray-speler gebruiken om Netflix en andere videodiensten te bekijken.
 • Speel 4K Blu-rays af en bekijk high-definition films op jouw tv.

Nadelen

 • Er wordt geen HDMI-kabel meegeleverd.

We raden alle modellen aan die we in dit bericht hebben besproken als je op zoek bent naar een Blu-ray-speler. Ze hebben allemaal kenmerken die ze tot uitstekende keuzes maken voor uiteenlopende eisen en budgetten. Wat jouw redenen ook zijn om een Blu-ray speler te willen, hopelijk heeft onze top 8 selectie je geholpen!

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen van het door mij geschreven artikel, ik hoop dat al je vragen beantwoord zijn. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag op weg!

Meer gidsen bekijken

Deel dit artikel:

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yari Franken
Yari Franken

Welkom op deze pagina, we hopen dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om een berichtje achter te laten in de opmerkingen sectie.

Inhoudsopgave

Populair onder onze klanten

Andere handige informatie:

HomeMenuWishlistNaar boven