Beste barbecues top 10

Barbecueën is een vorm van koken waarbij gebruik wordt gemaakt van rook en vuur, waarbij vlees wordt gegrild boven hout of houtskool. Je kunt ook andere vormen van barbecues krijgen, zoals elektrische of gas varianten. Er zijn veel merken om uit te kiezen als het gaat om barbecues, wat het kiezen behoorlijk moeilijk kan maken. Als je op zoek bent naar een nieuwe barbecue, heb ik een lijst samengesteld van de beste barbecues.

Je wilt erachter komen waar mensen naar op zoek zijn als ze een barbecue kopen.

Er zijn veel barbecues die worden geleverd met verschillende accessoires en materialen.

Als je de barbecue noemt, wordt er altijd wel iets positiefs over gezegd. Als je elk aspect van de barbecue bekijkt, is er wel een minder positief commentaar over.

Als je begint te kijken naar de barbecues die worden verkocht hebben ze allemaal iets heel gelijkaardig. Echter, hebben ze ook hun verschillen die naar voren komen als je elk aspect van de barbecue beoordeeld.

1. Weber Master Touch GBS E-5750 57cm Zwart

Het One Touch systeem van deze barbecue laat je toe de temperatuur gemakkelijk te regelen met één eenvoudige hendel. Hij is ook uitgerust met het Gourmet Barbecue System dat je veel ruimte geeft om verschillende soorten voedsel te bereiden. Zo kun je bijvoorbeeld vlees dichtschroeien aan de hete kant terwijl je groenten gaart aan de koele kant.

De Weber Master-Touch GBS E-5750 57 cm Black heeft ook een thermometer in het deksel waarmee je de temperatuur nauwkeurig in de gaten kunt houden. Zo kun je jouw eten precies bereiden zoals je het lekker vindt. Ook het ventilatierooster is uiterst belangrijk bij deze barbecue, want daarmee kun je de temperatuur regelen en het eten klaarmaken zoals jij het lekker vindt.

Voordelen

 • Het One Touch-systeem in de barbecue vangt de assen met één druk automatisch op in de aslade.
 • Je kan de barbecue uitbreiden met GBS-accessoires zoals een wok of een Dutch oven dankzij het GBS-rek.

Nadelen

 • Er worden geen GBS accessoires bijgeleverd naast het GBS rek.

2. Arpe Kamado 21 inch

De Arpe Kamado 21 inch heeft veel voordelen. Het is een volledig keramische barbecue set, dus je kunt er zeker van zijn dat hij duurzaam is. De barbecue heeft ook 2 inklapbare zijtafels die zorgen voor extra werkruimte, en het onderstel zorgt ervoor dat je op een comfortabele werkhoogte kunt grillen.

Het roestvrijstalen rek heeft een kookoppervlak met een diameter van 47 cm, zodat je voor maar liefst 8 personen kunt barbecueën. Het keramische materiaal isoleert goed en houdt de warmte vast in de barbecue, waardoor hij gemakkelijk in gebruik is. Je kunt de temperatuur in de gaten houden met de ingebouwde thermometer, waardoor deze buiten barbecue nog gebruiksvriendelijker wordt.

Voordelen

 • Het porseleinen materiaal overleeft hoge hitte, waardoor je kunt grillen, roken, stomen, bakken en langzaam garen.
 • De zijtafels bieden je meer werkruimte.

Nadelen

 • Er is geen asvanger of vetafvoer op de barbecue.

3. Cadac Meridian Inbouw 3B

Houd je van grillen en wil je jouw barbecue in de buurt hebben, zodat je hem altijd gemakkelijk kunt gebruiken? De Cadac Meridian Built-in 3B is de perfecte keuze voor mensen die graag grillen.

Het beste aan dit product is dat het werkt op gas. Je kunt de barbecue gemakkelijk aansteken en op de juiste temperatuur krijgen. Dankzij het modulaire systeem kun je ook de kook oppervlakken uitbreiden of vervangen. Zo zijn er bijvoorbeeld bakplaten van steen of keramiek (niet inbegrepen). Al je gerechten blijven warm dankzij een warmhoudrooster in het toestel!

Voordelen

 • In het deksel zit een thermometer ingebouwd.
 • Deze grill warmt snel op, en de vetopvangbak maakt schoonmaken eenvoudig.

Nadelen

 • De BBQ mist een zijbrander.

4. Weber Spirit E-210 Classic

De Weber Spirit E-210 Classic is een hoogwaardige gasgrill die perfect is voor kleinere tuinen. Hij heeft een compact formaat en biedt plaats aan maximaal 11 personen, waardoor het de perfecte keuze is voor grote bijeenkomsten.

De Flavorizer Bars beschermen de branders tegen afdruipende vleessappen en beschermen de gerechten tegen aanbranden, terwijl de geïntegreerde dekselthermometer zorgt voor nauwkeurige kooktemperaturen. Het is een geweldige aanwinst voor elk huis.

Voordelen

 • Er zitten twee branders in de barbecue, elk met een vermogen van 7,6 kilowatt.
 • De Flavorizer Bars beschermen de branders tegen vloeistoffen en vetten, wat meer smaak geeft aan jouw maaltijd.

Nadelen

 • Er is geen zijbrander in de buitenkeuken voor het maken van sauzen en bijgerechten.

5. Napoleon Grills TravelQ PRO285E

Als je op zoek bent naar een eenvoudige, maar krachtige manier om jouw volgende barbecuefeest te bereiden, is de Napoleon Grills TravelQ PRO285E precies wat je nodig hebt. Deze elektrische grill is perfect voor elke gelegenheid en zal jouw gasten doen smeken om meer.

 

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen van het door mij geschreven artikel, ik hoop dat al je vragen beantwoord zijn. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag op weg!

Meer gidsen bekijken

Deel dit artikel:

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yari Franken
Yari Franken

Welkom op deze pagina, we hopen dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om een berichtje achter te laten in de opmerkingen sectie.

Inhoudsopgave

Populair onder onze klanten

Andere handige informatie:

HomeMenuWishlistNaar boven