Beste afstandsbediening voor alarmsystemen top 2

Als het om beveiliging gaat, moet je met heel wat factoren rekening houden. Je moet er onder andere voor zorgen dat jouw huis en gezin veilig zijn voor indringers, zowel binnen als buiten.

Eén manier om dit te doen is door een alarmsysteem te installeren. Maar zelfs het beste alarmsysteem kan nutteloos zijn als je er niet op tijd bij kunt wanneer een indringer inbreekt.

In dit blogartikel bespreken we daarom de beste afstandsbedieningen voor alarmsystemen, en hoe ze je kunnen helpen jouw huis en gezin te beveiligen. We zullen ook twee van de populairste afstandsbedieningen op de markt evalueren en voorstellen welke volgens ons voor de meeste mensen de beste is.

1. KlikaanKlikuit ATMT-502 afstandsbediening met timerfunctie

De KlikaanKlikuit Afstandsbediening met Timer ATMT-502 is een gadget dat kan worden gebruikt om de verlichting in jouw huis te beheren. Het kan worden gebruikt om verlichting aan en uit te zetten en te dimmen. Bovendien kun je de afstandsbediening gebruiken om 12-tijd schakelprogramma’s in te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld het licht elke dag om 18.00 uur laten branden en om 23.00 uur laten doven.

Voordelen

– Het signaal gaat door muren, ramen en deuren, met een straal van 30 meter binnen het huis.

– Met de afstandsbediening kun je een elektrisch apparaat op afstand in- of uitschakelen.

– Stel dagelijkse of eenmalige routines in voor elk van jouw aangesloten gadgets.

Nadelen

– Het is niet mogelijk om KlikAanKlikUit met een app op je smartphone te bedienen als je geen basisstation hebt.

2. Somfy Protect Keyfob

De Somfy Protect Keyfob is een piepkleine draagbare afstandsbediening die je aan een sleutelbos kunt bevestigen. Hij is opvallend en klein, en zorgt ervoor dat iedereen in huis het alarm in- en uitschakelt, zelfs als ze geen smartphone hebben. Je kunt tot vijf afstandsbedieningen aan elkaar koppelen, zodat je automatisch alarm kunt slaan wanneer een gezinslid het beveiligingssysteem nadert. Dit is handig voor gezinnen met kinderen.

Voordelen

– De Somfy Protect Keyfob is klein en compact, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is

– De sleutel afstandsbediening is persoonlijk, dus elk gezinslid heeft zijn eigen toegewezen sleutelhanger

– Je kunt maximaal 5 afstandsbedieningen aan elkaar koppelen

– Ontvang meldingen wanneer iemand het alarm uitschakelt

Nadelen

– Laat dit alarmsysteem niet vallen, want het kan gemakkelijker breken.

Als het gaat om het vinden van de beste afstandsbediening voor alarmsystemen, zijn er een heleboel dingen om te overwegen. We hebben het gehad over twee van de populairste afstandsbedieningen op de markt van vandaag en hebben je verteld waar ze toe in staat zijn.

Beide afstandsbedieningen hebben hun eigen voor- en nadelen, dus het is belangrijk dat je de opties goed afweegt voordat je tot aanschaf overgaat. Welke afstandsbediening je ook kiest, zorg ervoor dat deze compatibel is met jouw alarmsysteem en dat je begrijpt hoe deze werkt. Met een van deze afstandsbedieningen kun je erop vertrouwen dat jouw huis en gezin veilig zijn voor indringers.

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen van het door mij geschreven artikel, ik hoop dat al je vragen beantwoord zijn. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag op weg!

Meer gidsen bekijken

Deel dit artikel:

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yari Franken
Yari Franken

Welkom op deze pagina, we hopen dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om een berichtje achter te laten in de opmerkingen sectie.

Inhoudsopgave

Populair onder onze klanten

Andere handige informatie:

HomeMenuWishlistNaar boven