Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW

Vergelijk nu direct alle prijzen van de Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW en bekijk bij welke aanbieder je de scherpste prijs kunt krijgen. Wil je toch nog wat meer informatie lezen over de Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW? Geen probleem, we hebben alle belangrijke informatie en reviews voor je verzameld zodat je verzekerd bent van de juiste aankoop. Ga aan de slag en zie in één oogopslag bij welke retailer je de beste prijs krijgt.

Artikelnummer: F8C44B5E Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Klap het touchscreen 360 graden om en gebruik de Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW ook als Android tablet. Met je vingers swipe je door webpagina’s heen of speel je games als Angry Birds. Dankzij het lichte gewicht van 1,2 kilogram neem je deze 2-in-1 overal met je mee naar toe. Een Chromebook draait op Chrome OS in plaats van Windows. Met dit besturingssysteem werk je online vanuit de webbrowser met applicaties zoals Google Docs of PowerPoint online. Je downloadt ook Android applicaties uit de Google Play Store zoals Office 365.

Let op! Windows programma’s werken niet op een Chromebook. Wil je gebruik maken van Microsoft Office? Koop dan Office 365.

    Advies van onze specialist
    Je kiest voor een Chromebook wanneer:

  • Je veel onderweg bent en een lange batterijduur nodig hebt.
  • Je weinig opslagruimte nodig hebt en voornamelijk in de cloud werkt.
  • Je voornamelijk aantekeningen maakt voor werk of studie.
  • Je zo nu en dan een foto bewerkt via een app uit de Play Store.
  • Je eenvoudige games zoals Clash of Clans speelt.

Extra informatie

Merk

Acer

Naam

Klap het touchscreen 360 graden om en gebruik de Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW ook als Android tablet. Met je vingers swipe je door webpagina's heen of speel je games als Angry Birds. Dankzij het lichte gewicht van 1,2 kilogram neem je deze 2-in-1 overal met je mee naar toe. Een Chromebook draait op Chrome OS in plaats van Windows. Met dit besturingssysteem werk je online vanuit de webbrowser met applicaties zoals Google Docs of PowerPoint online. Je downloadt ook Android applicaties uit de Google Play Store zoals Office 365. Let op! Windows programma's werken niet op een Chromebook. Wil je gebruik maken van Microsoft Office? Koop dan Office 365. Advies van onze specialist Je kiest voor een Chromebook wanneer: Je veel onderweg bent en een lange batterijduur nodig hebt. Je weinig opslagruimte nodig hebt en voornamelijk in de cloud werkt. Je voornamelijk aantekeningen maakt voor werk of studie. Je zo nu en dan een foto bewerkt via een app uit de Play Store. Je eenvoudige games zoals Clash of Clans speelt.

Besturingssysteem

Google Chrome OS

Schermdiagonaal

13,3 inch

Processor

Qualcomm Snapdragon 7c Compute Platform

Intern werkgeheugen (RAM)

4 GB

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Videokaart chipset

Qualcomm Adreno 618

Touchscreen

Ja

Type usb-aansluiting

Standaard usb-A, Usb-C

[lmt-post-modified-info]
Frank Van de Weijer
Frank Van de Weijer

"Frank's Garantie: We zijn als team iedere dag in de weer om ons assortiment te verbeteren en uit te breiden met geweldige artikelen die je onafhankelijk kunt vergelijken met elkaar. Heb je vragen, suggesties of ideeën die we kunnen uitwerken op onze site? Laat het me direct weten!"

Gevonden Prijzen

Bekijk alle prijzen van de Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW en bekijk of je kunt besparen bij een van de grootste retailers in Nederland. We vergelijken op dit moment de Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW prijs van Coolblue, BOL, Otto, Wehkamp en Bol.com. Scroll naar beneden en kijk direct waar je terecht kan voor de beste prijzen.

Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW Kopen Of Prijs Vergelijken

Wij van IIAV.nl zijn altijd op zoek naar de beste producten die waar voor hun geld bieden. Je tegenwoordig naar talloze producten zoeken op het internet en er zijn honderden webshops beschikbaar. Wellicht ben je op zoek naar de meest goedkope producten , maar het is ook goed mogelijk dat je een duurder product wil kopen en eerst meer onderzoek wil doen. Bij IIAV.nl houden we dagelijks de nieuwste trends op het gebied van prijs, releases en aanbiedingen rond producten bij. Alle producten, de reviews en hun beoordelingen staan overzichtelijk in onze vergelijker. Daardoor is het kiezen van een product ineens een stuk gemakkelijker.

Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW Kopen Op Het Internet

Wil jij een Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW kopen? Geen enkel probleem, we hebben alle aanbieders en prijzen Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LWop een pagina samengebracht. Daardoor heb je een goed beeld van alle prijzen op de markt en kun je precies zien waar je producten kunt kopen bij een webshop op het internet.

Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW Review In 2022

Ben jij op zoek naar reviews van de Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW? Dat kunnen we ons voorstellen, tegenwoordig wil je graag zien wat anderen van het product vinden. We hebben op deze pagina alle reviews van grote aanbieders zoals Coolblue of Bol.com samengebracht zodat je direct alle Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW reviews kunt inzien.

Wat is het beste product in deze categorie?

U wilt Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW kopen op het internet, het lijkt gemakkelijk maar het kan een grote teleurstelling zijn, omdat er tegenwoordig zoveel verschillende soorten, maten en prijsklassen beschikbaar zijn. Het is dus slim om van tevoren wat onderzoek te doen naar alle Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW die beschikbaar zijn, goed te kijken naar je wensen en alle opties in elke prijsklasse. U bent op de juiste plaats als u op zoek bent naar de beste . Onze top 5 staat handig direct op die pagina. Dit maakt het eenvoudig om de beste Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LWin onze test te identificeren en veel te leren over producten die op dit moment populair zijn.

Leuk om te weten

Al onze beoordelingen zijn volledig onpartijdig. Wij willen ervoor zorgen dat u alle prijzen van Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW op één plek kunt bekijken. We hebben geen partnerschappen met een specifieke aanbieder. We streven ernaar om volledige lijsten te geven van grote concurrenten, zoals Mediamarkt, Coolblue, BOL, Blokker, en meer.

Hoe komen we aan Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW prijzen?

Wij werken onze website voortdurend bij met de meest actuele Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW prijzen die beschikbaar zijn. Hierdoor krijgt u in één oogopslag een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen die momenteel beschikbaar zijn. U kunt in één oogopslag de gehele markt bekijken, op zoek naar elke actuele Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW deal. Wij hebben ook een Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW prijsvergelijkingstool die het voor u gemakkelijk maakt om de prijzen van Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW bij verschillende detailhandelaars te vergelijken. U kunt de beste aanbiedingen en prijzen zien die momenteel beschikbaar zijn.

7,5
4/5

Prijs / Kwaliteit

8
5/5

Achteraf tevreden klanten

8
4/5

Onze beoordeling

4.55/5

Gemidddelde beoordeling

Over IIAV.NL

Al onze beoordelingen zijn volledig onpartijdig. Wij willen ervoor zorgen dat je alle prijzen op één plek kunt bekijken. We hebben geen partnerschappen met een specifieke aanbieder, wat betekent dat alle vergelijking onafhankelijk zijn.

We streven ernaar om volledige informatie te geven over producten van grote aanbieders, zoals Mediamarkt, Coolblue, Bol.com, Blokker, Wehkamp en meer. De informatie op IIAV.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, ondanks deze zorg is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. 

Realtime prijzen

Wanneer je een product bekijkt, krijgt IIAV direct de prijs te zien. De actuele productprijzen in de markt worden getoond, en je krijgt de meest actuele informatie over het product en de aanbieder waar je wilt bestellen.

Laagste prijs ooit

De laagste prijs ooit geregistreerd op IIAV wordt aangegeven met het ‘laagste prijs’ label. Dit label verschijnt alleen als er nog niet eerder een lagere prijs is verkregen bij aanbieders die worden vergeleken bij IIAV.

Aankoopadvies

In het aankoopadvies staat een grondige uitleg die je door de criteria, vergelijkingstools en andere cruciale elementen leidt. Je krijgt ook nuttige tips over het vergelijken, kopen en gebruiken van verschillende artikelen. De koopadvies stelt je in staat het beste product te kiezen. Zo weet je zeker dat je het juiste product thuis bezorgd krijgt. 

Video

Video afspelen

Meest gestelde vragen

Ben jij op zoek naar de mediamarkt? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de bij Mediamarkt kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Mediamarkt de mogelijkheid hebt om de nieuwe kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Ben jij op zoek naar de Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW coolblue? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW bij Coolblue kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Coolblue de mogelijkheid hebt om de nieuwe Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Ben jij op zoek naar de Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW bol.com? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW bij Bol kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Bol.com de mogelijkheid hebt om de nieuwe Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Wehkamp.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW wehkamp kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW bij Wehkamp kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Otto.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW Otto kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW bij Otto kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Expert.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW expert kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW bij Expert kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op BCC.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW bcc kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW bij BCC kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.