Velleman HPL4 stereo koptelefoon

.

De Velleman HPL4 is een hoogwaardige stereo koptelefoon met een superieure geluidskwaliteit. Deze koptelefoon combineert comfort met prestaties. Hij heeft een groot frequentiebereik van 10 Hz tot 40 kHz, bedoeld om al uw favoriete audio-inhoud weer te geven. Met de ingebouwde noise cancelling-technologie onderdrukt deze koptelefoon passief al het lawaai om u heen, waardoor u optimaal van uw muziek kunt genieten.

De Velleman HPL4 is donker van kleur en beschikbaar in twee verschillende soorten: openback of closed-back. De closed-back-variant heeft een goede demping en biedt een optische isolatie, zodat u zich kunt concentreren op uw muziek zonder afleiding. De openbackvariant biedt een betere sonic breedte en instrumenten klinken meer open en helder. Welk design u ook kiest, deze koptelefoon biedt een uitstekend geluidsvermogen en een warme-luisterervaring.

De Velleman HPL4 is gemaakt met een stevig metalen frame van hoge kwaliteit dat bestand is tegen vallen en verschillende omgevingen. Hij heeft ook een comfortabele, ademende hoofdband en oorbescherming, die een aangenaam draagcomfort biedt voor langere luistersessies. De kabellengte is 3 meter en de kabel is afneembaar, zodat u hem op zakformaat kunt omzetten. Met een ingebouwde afstandsbediening en microfoon kunt u gemakkelijk skippen, volume aanpassen en bellen via uw mobiele telefoon, als ongemakkelijk drukken op de telefoon niet langer nodig is.

De Velleman HPL4 is een koptelefoon van superieure kwaliteit die ontworpen is om optimaal van muziek te genieten. Met het uitstekende geluidsvermogen en noise cancelling-technologie kunt u zich terugtrekken in uw eigen wereld en optimaal een muzikale ervaring beleven. Besteld u vandaag nog de Velleman HPL4 en ervaar een wereld van geluidsplezier!

Voordelen

 • Heeft een geweldige geluidskwaliteit voor een vergelijkbaar prijsbereik
 • Geschikt voor verschillende gebruikssituaties
 • Modern, stijlvol design
 • Gemakkelijk te schoonmaken en te onderhouden
 • Compatibel met alle besturingssystemen

Nadelen

 • Betrekkelijk kleine oorschelpverhogingen
 • Geen lange microfoonarm
 • De microfoon is zwakker dan sommige andere modellen
 • Geen draadloze connectiviteit
 • Geen ingebouwde bedieningselementen zoals een volumeknop of programmaknop op de oorschelp

Gratis verzending op alle bestellingen boven de €25,- 

betalingsmethode

Beschrijving

Velleman HPL4 stereo koptelefoon kopen?

Wil je graag de Velleman HPL4 stereo koptelefoon kopen? Dan ben je hier op de juiste pagina beland. Met ons uitgebreide overzicht, inclusief alle specificaties, zie je binnen no time of de Velleman HPL4 stereo koptelefoon daadwerkelijk het model is waar je naar op zoek bent.

Ook kun je reviews bekijken die je een beter beeld geven van daadwerkelijke werking van de Velleman HPL4 stereo koptelefoon. Zo koop je zeker geen kat in de zak en ben je verzekerd van een product dat voldoet aan jouw persoonlijke behoeften!

Velleman HPL4 stereo koptelefoon prijs

Zoals je wellicht al hebt gezien kan de prijs van de Velleman HPL4 stereo koptelefoon erg uiteenlopen bij verschillende aanbieders. Daarom hebben wij alle alle grote retailers die de Velleman HPL4 stereo koptelefoon aanbieden voor je op een rijtje gezet. Je ziet hierdoor direct welke aanbieder de goedkoopste is waardoor je nooit meer te veel betaald.

Waar op letten bij de aankoop?

Voordat je definitief overgaat tot de aanschaf van de Velleman HPL4 stereo koptelefoon zijn er een aantal zaken waar je goed op moet letten om een overhaaste beslissing te voorkomen:

 1. Bekijk eerst alle modellen die voldoen aan jouw persoonlijke wensen;
 2. Vergelijk verschillende modellen met elkaar door middel van de vergelijkfunctie;
 3. Check welke aanbieder de laagste prijs hanteert;
 4. Houd rekening met de service van een retailer, zoals verzending en retour beleid bijvoorbeeld.

Heb je alle bovenstaande stappen zorgvuldig doorlopen, dan heb je waarschijnlijk een geschikt model gevonden. In dat geval zie je bovenaan deze pagina direct welke aanbieder de laagste prijs heeft.

Velleman HPL4 stereo koptelefoon vergelijken bij IIAV.nl

De Velleman HPL4 stereo koptelefoon vergelijken bij diverse aanbieders of met andere modellen is altijd een verstandige keuze. Daarom bieden we je alle handige tools aan om de beste vergelijking te maken.

Heb je een product gevonden, maar weet je niet zeker of dit degene is die het beste bij je past? Of twijfel je tussen twee (of meerdere) modellen? Maak dan gebruik van onze handige vergelijkfunctie om verschillende producten met elkaar te vergelijken.

Bij IIAV.nl vind je gegarandeerd een geschikt product dat voldoet aan jouw persoonlijke eisen. Bovendien betaal je altijd de meest gunstige prijs doordat je de prijzen van alle grote retailers in Nederland snel en eenvoudig kunt vergelijken!

EAN: N/A SKU 5410329203498 Categorie Brand:

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën

HomeMenuWishlistNaar boven