Beste Philips TV

Als je op zoek bent naar de beste Philips TV kun je jezelf laten inspireren door onze top lijst. Echter hoeft het niet altijd zo te zijn dat de beste in de lijst ook daadwerkelijk de beste is voor jouw behoeften. Maak daarom gebruik van onze vergelijker en filter alle Philips TV’s op basis van jouw persoonlijke wensen. Zo vind je gegarandeerd de beste Philips TV voor jou en betaal je nooit meer te veel.

Het tonen van all 10 Producten

Wat is de beste Philips TV van 2022?

Het is lastig om concreet te zeggen wat de beste Philips TV van 2022 is. Ondanks dat we de best beoordeelde Philips TV's in één lijst hebben geplaatst hoeven dit niet per se de beste te zijn voor jou.

Aangezien er tegenwoordig zoveel verschillende Philips TV's zijn is het ooit lastig om de beste voor jou te kiezen. Maak daarom gebruik van de handige filteropties in onze vergelijker en specificeer je zoekopdracht. Op deze manier vind je gegarandeerd de beste Philips TV voor jouw behoeften en scoor je altijd de beste deal.

Hoe vind je de beste Philips TV's?

Als je snel een overzicht wil van de best beoordeelde Philips TV's op dit moment is het zeker de moeite waard om onze lijst door te nemen. Hier vind je de beste Philips TV's die op dit moment worden aangeboden.

Mocht er geen Philips TV tussen zitten die voldoet aan jouw persoonlijke wensen of budget is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze handige vergelijker. Hier heb je de mogelijkheid om Philips TV's te filteren op basis van jouw persoonlijke wensen.

Vervolgens kun je op de product pagina van een specifiek product kijken wat de prijzen zijn van verschillende aanbieders. Zo vind je de beste Philips TV voor jouw behoeften en betaal je nooit te veel!

Het kan moeilijk zijn om op de hoogte te blijven van de laatste technologische trends. Vooral als het gaat om televisies. Maar maak jezelf geen zorgen, we hebben je gedekt. In deze blogpost hebben we het over de beste Philips-tv's van 2020. En geloof ons, je zult deze modellen niet willen missen.

Wat maakt een Philips TV zo speciaal? Nou, om te beginnen zijn ze uitgerust met Ambilight-technologie. Hierdoor kan de televisie licht uitstralen dat synchroon loopt met wat er op het scherm gebeurt. Het is alsof je een bioscoop in jouw huiskamer hebt! Bovendien is op alle nieuwste modellen van Philips Android 8.0 Oreo geïnstalleerd. Dit betekent dat je toegang hebt tot tonnen content en apps.

1. Philips 55OLED706 – Ambilight (2021)

De Philips 55OLED706 – Ambilight (2021) is een top-of-the-line tv die geweldige functies en prestaties biedt. Het 4K OLED-scherm produceert verbluffende beelden met meer dan een miljard kleuren, terwijl de verversingssnelheid van 100 Hz en de slimme P5 Gen5-processor ervoor zorgen dat snel bewegende beelden er vloeiend uitzien. Bovendien verlichten de kleine lampjes aan de achterkant van de televisie de muur in de kleuren van het scherm, wat voor een meeslepende kijkervaring zorgt.

Voordelen

 • De P5 Gen5-beeldprocessor en 100 Hz beeldverversing zorgen voor heldere beelden.
 • Ambilight weerkaatst de kleuren van het beeld op de muur achter de tv, waardoor het een sfeervolle kijkervaring geeft.
 • Het OLED-scherm levert nauwkeurige tinten en echt diepe zwarttinten, dankzij de hoge contrastverhouding.

Nadelen

 • De onderkant van deze TV is een driezijdige Ambilight, dus er wordt geen licht geproduceerd door de televisie zelf.

2. Philips 50PUS7556 (2021)

Iedereen verdient een tv die het meeste entertainment rechtstreeks naar de huiskamer brengt. Philips 50PUS7556 (2021) is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een tv die 4K en streaming content kan leveren van populaire apps zoals Netflix, YouTube en meer.

Dit model heeft 3 HDMI-ingangen zodat je tot 3 apparaten tegelijk kunt aansluiten!

De 20204-resolutie zorgt ervoor dat je elk detail gemakkelijk kunt zien met beelden van hoge kwaliteit. Je vindt ook de Smart TV-functie in dit model waarmee je toegang krijgt tot tonnen apps op jouw tv-scherm!

Voordelen

 • Je kunt de smart functie gebruiken om toegang te krijgen tot apps zoals Netflix en YouTube.
 • Je kunt drie afzonderlijke apparaten tegelijk aansluiten op de drie HDMI-ingangen van de tv.
 • De 4K UHD-resolutie laat kleine elementen op het scherm zien.

Nadelen

 • Het Saphi basis smart platform heeft minder apps en instellingen dan Android.

3. Philips 43PUS7906 – Ambilight (2021)

De Philips 43PUS7906 is een van de beste tv's van dit jaar. Het heeft een verscheidenheid aan functies en het is gemakkelijk te gebruiken. De HDR-ondersteuning zorgt voor contrastrijke en kleurrijke beelden, details zijn zichtbaar dankzij de 4K-resolutie, je kunt eenvoudig een film, video of documentaire starten via het Android smart platform ondersteunt Dolby Atmos, heeft 3-zijdig Ambilight wat betekent dat hij aan de zijkanten en bovenkant ingebouwde verlichting heeft voor jouw kijkplezier.

Je kunt het licht van de tv ook regelen via de Philips Hue-app, waardoor het een geweldige keuze is voor mensen die houden van een theater-achtige ervaring thuis! Deze tv zal je niet teleurstellen, zelfs als je op zoek bent naar een high-end entertainmentsysteem.

Voordelen

 • Je kunt bladeren door het Android smart platform en jouw favoriete films of series met gemak kiezen.
 • Met de Philips Hue-app kun je op afstand de 3-zijdige Ambilight op de muur achter je tv bedienen, wat een beetje sfeer toevoegt aan je kijkervaring.
 • Met zoveel details zorgt de 4K-resolutie voor scherpe beelden.

Nadelen

 • Het beeld op deze tv is minder kleurrijk dan op een 10-bits paneel door het gebruik van een 8-bits paneel.
 • De 50Hz verversingssnelheid zorgt ervoor dat beelden er af en toe gekarteld uitzien.

4. Philips 65OLED706 – Ambilight (2021)

De Philips 65OLED706 – Ambilight (2021) is een 4k OLED TV met veel kenmerken die hem doen opvallen. Er zijn tal van voordelen aan deze televisie in vergelijking met andere merken, zoals de slimme P5 Gen5 processor en 100Hz verversingssnelheid. Dit zorgt voor een nog meeslepende kijkervaring.

De tv heeft een 10-bits paneel dat tot een miljard kleuren ondersteunt en vanuit elke hoek in elke licht omstandigheid goed te zien is. De kleine lampjes aan de achterkant van de televisie verlichten de muur in verschillende kleuren, waardoor je een ambiance krijgt als geen ander! De Philips 65OLED706 – Ambilight (2021) is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel!

Voordelen

 • De P5 Gen 5-beeldprocessor en 100 Hz beeldverversing staan garant voor heldere beelden.
 • De muur achter de TV wordt verlicht in de kleuren van het beeld voor een meeslepende kijkervaring.
 • De TV zal meer zijn dan een meubelstuk aangezien het een OLED scherm heeft dat levensechte kleuren en echt diepe zwarttinten biedt.

Nadelen

 • De Ambilight op deze TV is driezijdig, dus er komt geen verlichting van de onderkant van het scherm.

5. Philips The One (50PUS8506) – Ambilight (2021)

De Philips The One (50PUS8506) – Ambilight (2021) is een 4K-televisie waarop je comfortabel naar scherpe en levensechte beelden kunt kijken, ook overdag. Daarnaast beschikt deze televisie over Ambilight-technologie die de muur achter de televisie oplicht in de kleur van het scherm.

Dit betekent dat mensen die naar de tv kijken een geweldige kijkervaring zullen hebben omdat ze kleuren tegen de muur zien weerkaatsen! Je kunt ook genieten van sterke contrasten en rijke kleuren dankzij HDR-ondersteuning zoals Dolby Vision en HDR10. Tot slot wordt deze tv geleverd met een Android Smart Platform, zodat je toegang hebt tot tal van apps zonder dat je een apart apparaat of afstandsbediening nodig hebt!

Voordelen

 • Het Android TV-besturingssysteem brengt live televisie, apps en internet eenvoudig samen.
 • De kleuren van het beeld worden op de muur achter de TV gegoten, en daardoor is het een rustgevende kijkervaring.
 • Dankzij het 10-bit paneel, dat 1 miljard kleuren weergeeft, kun je met deze tv genieten van realistische en levendige HDR-beelden.

Nadelen

 • Snelle beelden worden niet altijd vloeiend weergegeven door de 50Hz verversingssnelheid.

6. Philips 32PFS6855 (2020)

De Philips 32PFS6855 (2020) is een fantastische televisie met een uitstekende beeldkwaliteit en een hoop slimme functies. Je ziet de kleinere details op het scherm, want mensen in de verte lijken duidelijker. Om gebruik te maken van slimme functies, zoals het streamen van content, kun je de tv aansluiten op wifi. De tv heeft drie HDMI-ingangen aan de achterkant.

Voordelen

 • Smart TV geeft je toegang tot applicaties, games en internet entertainment.
 • De TV heeft drie HDMI-ingangen, zodat je drie apparaten tegelijk op de TV kunt aansluiten.
 • Je kunt scherpe, heldere Full HD-beelden zien met deze televisie.

Nadelen

 • In tegenstelling tot Android bevat het smart basisplatform minder applicaties en configuraties.

7. Philips 48OLED806 – Ambilight (2021)

Dit is een high-end Philips televisie. Dit is de meest geavanceerde 4K-tv op de markt, met een 10-bits paneel en 100Hz verversingssnelheid om ervoor te zorgen dat jouw kijkervaring zo soepel mogelijk verloopt.

De P5-processor en de verversingssnelheid van 100 Hz zorgen samen voor heldere bewegende beelden, terwijl de subwoofer aan de achterkant van de tv bas toevoegt aan het geluid. Ambilight is een van de hoogtepunten van dit toestel: Lampen aan de achterkant van de tv schijnen op de muur in tinten van wat je bekijkt, voor een extra gevoel van onderdompeling.

Voordelen

 • De P5-beeldprocessor zorgt voor scherpe beelden en verbetert de kwaliteit van 1080p-uitzendingen.
 • Ambilight laat de muur achter de tv oplichten in de kleuren van het beeld, voor een sfeervolle kijkervaring.
 • Het OLED-scherm biedt levendige kleuren en diepe zwarttinten die zo echt zijn als het maar kan.

Nadelen

 • Er is geen manier om de TV naar jouw kijkpositie te draaien zonder een draaibare standaard te gebruiken.

8. Philips The One (43PUS8506) – Ambilight (2021)

De Philips The One (43PUS8506) – Ambilight (2021) is een 4K-tv waarop je comfortabel naar scherpe en levensechte beelden kunt kijken. Met de Ambilight-technologie licht de tv de muur erachter op in de kleur van het scherm. Deze functie geeft een meeslepend gevoel aan jouw kijkervaring.

Dankzij het 10-bits paneel en HDR-ondersteuning, zoals Dolby Vision en HD10, biedt deze tv je beelden van hoge kwaliteit die scherp, helder en levensecht zijn. Hij heeft ook toegang tot een breed scala aan apps in een duidelijk overzicht via een Android smart platform voor al jouw entertainment behoeften.

Voordelen

 • Het Android TV-platform organiseert live televisie, apps en internet in een overzichtelijk pakket.
 • De muur achter de TV wordt verlicht in de kleuren van het beeld, en het kijken is ontspannend.
 • Dankzij de 1 miljard kleuren van het 10-bits paneel kun je realistische en kleurrijke HDR-beelden bekijken op deze tv.

Nadelen

 • Snelle beelden worden niet altijd goed weergegeven omdat de 50Hz verversingssnelheid geen vloeiende weergave van snelle beelden mogelijk maakt.

9. Philips 50PUS7906 – Ambilight (2021)

De Philips 50PUS7906 – Ambilight (2021) is een top-of-the-line 4K LED TV die verbluffende visuals en functies biedt. Met HDR-ondersteuning biedt de 50PUS7906 contrastrijke en kleurrijke beelden die zeker indruk zullen maken.

Daarnaast zorgt de 4K-resolutie ervoor dat elk detail zichtbaar is, terwijl het Android smart-platform zorgt voor eenvoudige navigatie en selectie van jouw favoriete apps. De 43PUS7906 ondersteunt ook Dolby Atmos voor een meeslepende audio-ervaring. En tot slot kun je het licht van de tv regelen via de Philips Hue-app.

Voordelen

 • Je hebt toegang tot het Android smart platform om nieuwe applicaties te ontdekken en door je favoriete films of series te bladeren.
 • Met de Philips Hue-app op jouw smartphone kun je de 3-zijdige Ambilight bedienen die achter de tv schijnt.
 • De 4K-resolutie produceert beelden met een hoge mate van detail.

Nadelen

 • Omdat deze tv een 8-bits scherm heeft, is het beeld iets minder kleurrijk dan op een 10-bits paneel.
 • Door de 50Hz verversingssnelheid komt de video niet altijd vloeiend over.

10. Philips 43PFS5525 (2020)

Philips 43PFS5525 (2020) is een geweldige tv die veel functies biedt voor zijn prijs. Enkele van zijn belangrijkste kenmerken zijn de Full HD-resolutie en de geïntegreerde mediaspeler. Bovendien kun je een USB-flashstation of harde schijf aansluiten op de USB-ingang van de televisie, wat handig is als je geen ruimte hebt voor extra apparaten. Over het geheel genomen is deze tv een geweldige optie voor wie op zoek is naar een betaalbare Full HD-tv.

Voordelen

 • Je kunt ook films, series en foto's vanaf USB-opslag bekijken met de ingebouwde mediaspeler.

Nadelen

 • Je kunt met deze tv geen apps, games of internet entertainment gebruiken.

Philips TV's zijn een geweldige optie voor wie op zoek is naar een betaalbare en kwalitatief hoogwaardige TV. De 10 modellen die we in deze lijst hebben opgenomen, bieden een scala aan functies, dus je zult zeker de perfecte Philips-tv voor jouw behoeften vinden. We hopen dat dit artikel je heeft geholpen een beslissing te nemen over welke Philips TV het beste bij je past.

Over IIAV.nl

Bij IIAV.nl hechten we veel waarde aan het onafhankelijk vergelijken van Philips TV's. Wij hebben dan ook geen afspraken of partnerschappen met een bepaalde aanbieder. Hierdoor ben je in staat om altijd een eerlijke vergelijking te maken zodat je ook een eerlijke prijs betaald.

Bovendien doen wij altijd zo goed mogelijk ons best om de informatie over aanbieders, zoals Coolblue, MediaMarkt, Bol.com etc., up-to-date te houden. Ondanks dit streven zou het wel eens voor kunnen dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist (verouderd) is.

Prijzen altijd up-to-date

Bij het vergelijken van producten worden altijd de huidige prijzen per aanbieder getoond. Dit is namelijk noodzakelijk om een eerlijke vergelijking te kunnen maken. Wij zorgen er daarom voor dat je altijd de real-time prijzen van een product per aanbieder kunt bekijken.

Vergelijk prijzen van de grootste aanbieders

Als je op zoek bent naar een Philips TV wil je vast ook weten wat de prijzen en beoordelingen zijn bij de grootste aanbieders. In onze vergelijker vind je daarom altijd de actuele prijzen van aanbieders zoals Coolblue, MediaMarkt, Bol.com en BCC. Hierdoor zie je direct welke van deze aanbieders de meest gunstige prijs heeft voor jou!

Meest gestelde vragen

Waar kan ik het kopen?

Wil je weten hoe je de beste Philips TV bij Coolblue vind? Ga eerst op zoek naar het beste model voor jou door gebruik te maken van de filters in onze vergelijker. Zodra je een geschikt model hebt gevonden kun je op de product pagina bekijken of ze deze ook aanbieden bij Coolblue. Vergelijk vervolgens de prijs met andere aanbieders en vind de beste deal.

Op zoek naar de beste Philips TV bij MediaMarkt? Maak dan gebruik van de vergelijker om op zoek te gaan naar het beste model voor jou. Vervolgens kun je op de product pagina bekijken of ze de Philips TV ook verkopen bij MediaMarkt en tegen welke prijs. Vergelijk de prijs met andere aanbieders en scoor de beste deal.

Ben je op zoek naar de beste Philips TV bij Bol.com? Maak dan bovenaan de pagina gebruik van onze vergelijker waar je alle modellen kunt filteren op basis van jouw wensen. Bekijk vervolgens per product waar deze verkrijgbaar is en wat de prijzen zijn van verschillende aanbieders. Zo zie je ook of je de Philips TV bij Bol.com kunt kopen.

Weten of je de beste Philips TV bij BCC kunt kopen? Maak in dat geval gebruik van onze vergelijkingstool. Hier kun je alle Philips TV’s filteren op basis van jouw wensen zodat je de beste vindt voor jouw behoeften. Vervolgens kun je direct zien of ze een specifiek model verkopen bij BCC en tegen welke prijs.

Op zoek naar de beste Philips TV bij Expert? Maak gebruik van onze handige vergelijker en filter alle Philips TV’s op basis van jouw persoonlijke wensen. Zodra je een geschikt model hebt gevonden kun je direct bekijken of deze verkrijgbaar zijn bij Expert en voor welke prijs.

Wil je graag Philips TV’s vergelijken? Dan ben je bij IIAV.nl aan het juiste adres. Zo bieden we je de mogelijkheid om Philips TV’s op basis van jouw persoonlijke wensen te filteren zodat je altijd het juiste model vindt. Zodra je een geschikt model hebt gevonden kun je direct de specificaties, beoordelingen en prijzen van verschillende aanbieders inzien. Op deze manier bespaar je al gauw tientallen euro’s op een Philips TV door een simpele vergelijking te maken!

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen en bezoeken van deze pagina! Ik hoop dat je vragen beantwoord zijn en je een passend product tegen de beste prijs & levervoorwaarden hebt kunnen vinden. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Wij horen het graag van je.

Altijd op de hoogte van de scherpste deals? Vergeet niet om je in te schrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Ik wil niks missen