Beste Panasonic TV

Als je op zoek bent naar de beste Panasonic TV kun je jezelf laten inspireren door onze top lijst. Echter hoeft het niet altijd zo te zijn dat de beste in de lijst ook daadwerkelijk de beste is voor jouw behoeften. Maak daarom gebruik van onze vergelijker en filter alle Panasonic TV’s op basis van jouw persoonlijke wensen. Zo vind je gegarandeerd de beste Panasonic TV voor jou en betaal je nooit meer te veel.

Resultaat van 1–24 van 30 producten

Wat is de beste Panasonic TV van 2022?

Het is lastig om concreet te zeggen wat de beste Panasonic TV van 2022 is. Ondanks dat we de best beoordeelde Panasonic TV's in één lijst hebben geplaatst hoeven dit niet per se de beste te zijn voor jou.

Aangezien er tegenwoordig zoveel verschillende Panasonic TV's zijn is het ooit lastig om de beste voor jou te kiezen. Maak daarom gebruik van de handige filteropties in onze vergelijker en specificeer je zoekopdracht. Op deze manier vind je gegarandeerd de beste Panasonic TV voor jouw behoeften en scoor je altijd de beste deal.

Hoe vind je de beste Panasonic TV's?

Als je snel een overzicht wil van de best beoordeelde Panasonic TV's op dit moment is het zeker de moeite waard om onze lijst door te nemen. Hier vind je de beste Panasonic TV's die op dit moment worden aangeboden.

Mocht er geen Panasonic TV tussen zitten die voldoet aan jouw persoonlijke wensen of budget is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze handige vergelijker. Hier heb je de mogelijkheid om Panasonic TV's te filteren op basis van jouw persoonlijke wensen.

Vervolgens kun je op de product pagina van een specifiek product kijken wat de prijzen zijn van verschillende aanbieders. Zo vind je de beste Panasonic TV voor jouw behoeften en betaal je nooit te veel!

Ben je op zoek naar de beste Panasonic tv om te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In deze blogpost, zullen we het hebben over de top 10 Panasonic tv's op de markt vandaag. We zullen bespreken wat elk van deze tv's speciaal maakt, en waarom je zou moeten overwegen ze te kopen.

We zullen ook de verschillende aspecten van deze Panasonic TV's beoordelen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke voor je de juiste is. Dus zonder verdere omhaal, laten we beginnen!

1. Panasonic TX-49JXW944 (2021)

De Panasonic TX-49JXW944 (2021) is een 4K-televisie met een verbazingwekkende verversingssnelheid van 100Hz. Dit betekent dat het beeld 100 keer per seconde wordt ververst, zodat alles wat je kijkt gedetailleerd en vloeiend wordt weergegeven.

Hij heeft ook HDMI 2.1 ingangen, waardoor hij geschikt is voor gamers dankzij de minimale input vertraging tussen controller en actie op het scherm. De verstelbare poten zorgen ervoor dat je altijd ruimte onder je televisie hebt voor een soundbar, terwijl je met het My Home Screen smart menu in een handomdraai je favoriete films en series kunt streamen!

Voordelen

 • Met het My Home Screen smart menu heb je snel toegang tot apps als Netflix, Amazon Prime Video en YouTube.
 • De lage input lag draait de vertraging tussen de controller en de actie op het scherm om tijdens het gamen.
 • Films, games en sport worden allemaal vloeiend weergegeven dankzij de verversingssnelheid van 100Hz.

Nadelen

 • Je kunt niet genieten van een sterk en compleet geluid met deze TV aangezien een subwoofer ontbreekt.
 • Beelden hebben niet altijd een sterk contrast door de edge-lit local dimming.

2. Panasonic TX-55JZW984 (2021)

Als je op zoek bent naar een nieuwe tv, is het de moeite waard om de Panasonic TX-55JZW984 (2021) te overwegen. Dit is een van de beste tv's op de markt met functies die hem perfect maken voor gaming. Het OLED-scherm zorgt voor diepzwarte beelden en levensechte kleurweergave, terwijl HDMI 2.1-ingangen ervoor zorgen dat je gameconsole optimaal gebruikt kan worden.

Het heeft ook een input lag time van minder dan 10 ms zodat gameplay vloeiend en responsief is. Met al deze kenmerken is dit misschien net wat je nodig hebt om jouw game-ervaring naar een hoger niveau te tillen!

Voordelen

 • Dankzij het 10-bits paneel kun je realistische en kleurrijke HDR-beelden bekijken op deze tv.
 • Met een verversingssnelheid van 100Hz worden video's en games vloeiend weergegeven.
 • Het OLED-scherm zorgt voor een hoge contrastverhouding en levensechte kleuren dankzij de uitstekende contrastverhouding van het beeld.

Nadelen

 • Omdat een subwoofer niet beschikbaar is, zul je geen sterk en vol geluid uit deze televisie kunnen horen.

3. Panasonic TX-55JZW2004 (2021)

Panasonic is een bekend en vertrouwd merk voor televisies die uitstekende waarde en prestaties bieden. De Panasonic TX-55JZW2004 (2021) is daarop geen uitzondering. Het is een OLED TV met Dolby Vision IQ, Game, Movie Maker, en Sport modi om jouw kijkervaring te optimaliseren.

Hij heeft niet alleen top-of-the-line beeldkwaliteit, maar ook geluid, want de luidsprekers bevinden zich zowel aan de bovenkant van het scherm als aan de zijkanten, zodat je kunt genieten van 360 graden Dolby Atmos Soundscape Pro surround sound!

Voor degenen die een goed ontwerp belangrijker vinden dan opzichtige functies, biedt deze Panasonic TV een slank frame met een hoogglans zwarte afwerking die er geweldig uit zal zien in elke thuisbioscoop opstelling!

Voordelen

 • Je kunt genieten van het gedetailleerde, kamervullende geluid dankzij de geïntegreerde soundbar met een subwoofer.
 • Dit betekent dat je, ongeacht het programma, identieke beeld- en geluidsinstellingen kunt instellen voor elke voetbalwedstrijd, film of talkshow.
 • Het hoge contrast en de nauwkeurige kleuren van het OLED-scherm zorgen ervoor dat je gemakkelijk kunt kijken.

Nadelen

 • Omdat de TV AirPlay niet ondersteunt, is het streamen van materiaal van je Apple apparaten niet zo eenvoudig.

4. Panasonic TX-48JZW984 (2021)

De Panasonic TX-48JZW984 (2021) is een uitstekende tv voor het geld. Hij heeft alle functies die je zou willen in een moderne televisie, inclusief 4K-resolutie en HDR-ondersteuning, maar hij mist overbodige functies.

Dit betekent dat dit een ideale optie is voor degenen die televisie willen kijken zonder te worden afgeleid door alle extra toeters en bellen die bij veel andere tv's worden geleverd. Met zijn minimale input lag, zal deze TV goed werken voor gamers, dus als je op zoek bent naar iets goedkoops en toch van hoge kwaliteit, kijk dan niet verder dan de Panasonic TX-48JZW984 (2021).

Voordelen

 • Dankzij het 10-bits paneel kun je realistische en kleurrijke HDR-beelden bekijken op deze tv.
 • Videogames en sport worden vloeiend weergegeven dankzij de verversingssnelheid van 100Hz.
 • Je krijgt een helder beeld met een hoge contrastverhouding en echte kleuren dankzij het OLED-scherm.

Nadelen

 • Omdat er geen subwoofer is geïnstalleerd, zul je geen sterk en goed gebalanceerd geluid uit deze tv kunnen horen.

5. Panasonic TX-50JXW854 (2021)

De Panasonic TX-50JXW854 (2021) is een premium smart tv met een ultra dunne bezel en 4K-resolutie. De televisie heeft een HCX Pro AI-processor die je content herkent en de instellingen daarop aanpast. Hij is ook eenvoudig te bedienen dankzij het My Home Screen-menu, dat je kunt aanpassen door je favoriete apps zoals Netflix of YouTube toe te voegen. Je hoeft nooit meer ergens naar te zoeken op deze tv!

Voordelen

 • De SmartHCX Pro AI-processor verbetert foto's op het gebied van scherpte en kleur.
 • Het My Home Screen besturingssysteem combineert live televisie, applicaties en internet in een eenvoudig overzicht.
 • De 4K UHD resolutie zorgt ervoor dat zelfs de kleinste elementen op het scherm goed te zien zijn.

Nadelen

 • Snelle beelden worden niet altijd vloeiend weergegeven vanwege de 50Hz verversingssnelheid.

6. Panasonic TX-55JZW1004 (2021)

De Panasonic TX-55JZW1004 (2021) is een geweldige 4K OLED TV die veel functies te bieden heeft. Enkele van zijn belangrijkste kenmerken zijn het 4K OLED-scherm, de 'gekalibreerde Netflix-modus', en de Dolby Atmos-ondersteuning. Daarnaast wordt de TX-55JZW1004 ook geleverd met een ingebouwde Google Assistant, waarmee je de tv kunt bedienen met alleen je stem.

Voordelen

 • In de gekalibreerde modus kun je Netflix-films en -series bekijken. De tv analyseert foto's en bepaalt en configureert in deze instelling de beste beeldinstellingen.
 • Je kunt genieten van een surround sound-sensatie en het kamervullende geluid horen dankzij de Dolby Atmos-functie in de luidsprekers.
 • Door het OLED-scherm krijg je een beeld met een hoog contrast en echte kleuren.

Nadelen

 • Het Firefox smart platform ondersteunt geen Disney+, Ziggo GO, Spotify of Fox Sports.

7. Panasonic TX-40JXW854 (2021)

De Panasonic TX-40JXW854 (2021) is een fantastische televisie met een heleboel functies om je kijkervaring nog beter te maken. Je ziet alle details in wat je ook kijkt dankzij de 4K resolutie. De slimme HCX Pro AI-processor helpt ook te garanderen dat de beeldkwaliteit altijd perfect is, en je kunt de inhoud van jouw voorkeur kiezen via het intelligente menu Mijn startscherm. Bovendien zijn Netflix, YouTube en Videoland allemaal toegankelijk, zodat je zich nooit meer hoeft te vervelen!

Voordelen

 • De slimme HCX Pro AI-processor verbetert beelden op het gebied van scherpte en kleurnauwkeurigheid.
 • Het My Home Screen besturingssysteem combineert live televisie, applicaties en internet in een samenhangend overzicht.
 • De 4K UHD resolutie maakt het mogelijk om de kleinste details op het scherm te zien.

Nadelen

 • Snelle beelden worden niet altijd vloeiend weergegeven omdat het scherm een verversingssnelheid van 50Hz heeft.

8. Panasonic TX-55JXW944 (2021)

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige 4K-televisie die een verversingssnelheid van 100Hz heeft en ook geschikt is voor gamers, dan is de Panasonic TX-55JXW944 (2021) een perfecte keuze. Deze televisie heeft verschillende geweldige functies, waaronder een verstelbare standaard, HDMI 2.1 ingangen en een lage input lag. Dus of je nu naar je favoriete film kijkt of je favoriete videogame speelt, met deze tv geniet je van een meeslepende ervaring.

Voordelen

 • Je hebt binnen enkele seconden toegang tot deze diensten met het slimme menu Mijn startscherm, dat onder meer Netflix, Amazon Prime Video en YouTube bevat.
 • De lage input lag bij gaming minimaliseert vertragingen tussen de controller en gebeurtenissen op het scherm.
 • Films, games en sport worden allemaal vlekkeloos weergegeven dankzij de vernieuwingsfrequentie van 100 Hz.

Nadelen

 • Beelden hebben niet altijd een robuust contrast als gevolg van edge-lit local dimming.
 • Omdat er geen subwoofer is geïnstalleerd, zal je geen sterk en volledig geluid uit deze tv kunnen horen.

9. Panasonic TX-58JXW854 (2021)

De Panasonic TX-58JXW854 (2021) is een geweldige televisie voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve 4K-ervaring. Dankzij de slimme HCX Pro AI-processor geniet je van een nog betere kijkervaring met snellere beeldverwerking en een nauwkeurigere kleurweergave. Met het slimme My Home Screen-menu vind je bovendien snel en eenvoudig jouw favoriete content, zonder dat je door meerdere menu's hoeft te zoeken.

Voordelen

 • De slimme HCX Pro AI-processor verbetert foto's op het gebied van scherpte en kleur.
 • Het My Home Screen besturingssysteem combineert live televisie, applicaties en internet in één weergave.
 • Door de 4K UHD resolutie zijn kleine elementen op het scherm goed zichtbaar.

Nadelen

 • Snelle beelden worden niet altijd goed weergegeven met een 50Hz verversingssnelheid.

10. Panasonic TX-65JZW2004 (2021)

De Panasonic TX-65JZW2004 (2021) is een van de beste TV's op de markt. Het heeft een verscheidenheid aan functies die het onderscheiden van andere modellen, waaronder “Het OLED-paneel laat de miljoenen pixels individueel oplichten of zichzelf volledig uitschakelen.”

Deze TV bevat ook Dolby Vision IQ dat het omgevingslicht analyseert en de helderheid daarop aanpast, zodat je nooit last hebt van vermoeide ogen. De tv wordt ook geleverd met een ingebouwde soundbar en 360 graden 'Soundscape Pro met Dolby Atmos'. Je hoort duidelijke vocalen dankzij de spraak modus. Als je op zoek bent naar een uitstekende tv, is dit model jouw overweging waard.

Voordelen

 • Je kunt genieten van helder, kamervullend geluid dankzij de meegeleverde soundbar met een subwoofer.
 • Je kunt de beeld- en geluidsinstellingen voor elke voetbalwedstrijd, film of talkshow personaliseren dankzij de verschillende bedrijfsmodi.
 • Je hebt een contrastrijk, levensecht beeld dankzij het OLED-scherm.

Nadelen

 • Aangezien de televisie AirPlay niet ondersteunt, is het streamen van content vanaf Apple-apparaten niet zo eenvoudig.

Als het gaat om het vinden van de beste Panasonic TV voor jouw behoeften, is het belangrijk om rekening te houden met een verscheidenheid aan factoren. We hebben een aantal van de belangrijkste functies geschetst om te zoeken in een televisie, evenals enkele van de topmodellen op de markt.

Of je nu op zoek bent naar een 4K UHD-resolutie of een OLED-scherm, wij hebben een model dat aan jouw wensen voldoet. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met winkelen en vind de perfecte Panasonic TV voor bij je thuis!

Over IIAV.nl

Bij IIAV.nl hechten we veel waarde aan het onafhankelijk vergelijken van Panasonic TV's. Wij hebben dan ook geen afspraken of partnerschappen met een bepaalde aanbieder. Hierdoor ben je in staat om altijd een eerlijke vergelijking te maken zodat je ook een eerlijke prijs betaald.

Bovendien doen wij altijd zo goed mogelijk ons best om de informatie over aanbieders, zoals Coolblue, MediaMarkt, Bol.com etc., up-to-date te houden. Ondanks dit streven zou het wel eens voor kunnen dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist (verouderd) is.

Prijzen altijd up-to-date

Bij het vergelijken van producten worden altijd de huidige prijzen per aanbieder getoond. Dit is namelijk noodzakelijk om een eerlijke vergelijking te kunnen maken. Wij zorgen er daarom voor dat je altijd de real-time prijzen van een product per aanbieder kunt bekijken.

Vergelijk prijzen van de grootste aanbieders

Als je op zoek bent naar een Panasonic TV wil je vast ook weten wat de prijzen en beoordelingen zijn bij de grootste aanbieders. In onze vergelijker vind je daarom altijd de actuele prijzen van aanbieders zoals Coolblue, MediaMarkt, Bol.com en BCC. Hierdoor zie je direct welke van deze aanbieders de meest gunstige prijs heeft voor jou!

Meest gestelde vragen

Waar kan ik het kopen?

Wil je weten hoe je de beste Panasonic TV bij Coolblue vind? Ga eerst op zoek naar het beste model voor jou door gebruik te maken van de filters in onze vergelijker. Zodra je een geschikt model hebt gevonden kun je op de product pagina bekijken of ze deze ook aanbieden bij Coolblue. Vergelijk vervolgens de prijs met andere aanbieders en vind de beste deal.

Op zoek naar de beste Panasonic TV bij MediaMarkt? Maak dan gebruik van de vergelijker om op zoek te gaan naar het beste model voor jou. Vervolgens kun je op de product pagina bekijken of ze de Panasonic TV ook verkopen bij MediaMarkt en tegen welke prijs. Vergelijk de prijs met andere aanbieders en scoor de beste deal.

Ben je op zoek naar de beste Panasonic TV bij Bol.com? Maak dan bovenaan de pagina gebruik van onze vergelijker waar je alle modellen kunt filteren op basis van jouw wensen. Bekijk vervolgens per product waar deze verkrijgbaar is en wat de prijzen zijn van verschillende aanbieders. Zo zie je ook of je de Panasonic TV bij Bol.com kunt kopen.

Weten of je de beste Panasonic TV bij BCC kunt kopen? Maak in dat geval gebruik van onze vergelijkingstool. Hier kun je alle Panasonic TV’s filteren op basis van jouw wensen zodat je de beste vindt voor jouw behoeften. Vervolgens kun je direct zien of ze een specifiek model verkopen bij BCC en tegen welke prijs.

Op zoek naar de beste Panasonic TV bij Expert? Maak gebruik van onze handige vergelijker en filter alle Panasonic TV’s op basis van jouw persoonlijke wensen. Zodra je een geschikt model hebt gevonden kun je direct bekijken of deze verkrijgbaar zijn bij Expert en voor welke prijs.

Wil je graag Panasonic TV’s vergelijken? Dan ben je bij IIAV.nl aan het juiste adres. Zo bieden we je de mogelijkheid om Panasonic TV’s op basis van jouw persoonlijke wensen te filteren zodat je altijd het juiste model vindt. Zodra je een geschikt model hebt gevonden kun je direct de specificaties, beoordelingen en prijzen van verschillende aanbieders inzien. Op deze manier bespaar je al gauw tientallen euro’s op een Panasonic TV door een simpele vergelijking te maken!

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen en bezoeken van deze pagina! Ik hoop dat je vragen beantwoord zijn en je een passend product tegen de beste prijs & levervoorwaarden hebt kunnen vinden. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Wij horen het graag van je.

Altijd op de hoogte van de scherpste deals? Vergeet niet om je in te schrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Ik wil niks missen