Beste Lenovo Laptop

Als je op zoek bent naar de beste Lenovo laptop kun je jezelf laten inspireren door onze top lijst. Echter hoeft het niet altijd zo te zijn dat de beste in de lijst ook daadwerkelijk de beste is voor jouw behoeften. Maak daarom gebruik van onze vergelijker en filter alle Lenovo laptops op basis van jouw persoonlijke wensen. Zo vind je gegarandeerd de beste Lenovo laptop voor jou en betaal je nooit meer te veel.

Het tonen van all 3 Producten

Wat is de beste Lenovo laptop van 2022?

Het is lastig om concreet te zeggen wat de beste Lenovo laptop van 2022 is. Ondanks dat we de best beoordeelde Lenovo laptops in één lijst hebben geplaatst hoeven dit niet per se de beste te zijn voor jou.

Aangezien er tegenwoordig zoveel verschillende Lenovo laptops zijn is het ooit lastig om de beste voor jou te kiezen. Maak daarom gebruik van de handige filteropties in onze vergelijker en specificeer je zoekopdracht. Op deze manier vind je gegarandeerd de beste Lenovo laptop voor jouw behoeften en scoor je altijd de beste deal.

Hoe vind je de beste Lenovo laptops?

Als je snel een overzicht wil van de best beoordeelde Lenovo laptops op dit moment is het zeker de moeite waard om onze lijst door te nemen. Hier vind je de beste Lenovo laptops die op dit moment worden aangeboden.

Mocht er geen Lenovo laptop tussen zitten die voldoet aan jouw persoonlijke wensen of budget is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze handige vergelijker. Hier heb je de mogelijkheid om Lenovo laptops te filteren op basis van jouw persoonlijke wensen.

Vervolgens kun je op de product pagina van een specifiek product kijken wat de prijzen zijn van verschillende aanbieders. Zo vind je de beste Lenovo laptop voor jouw behoeften en betaal je nooit te veel!

De beste Lenovo-laptops zijn behoorlijk populair en mensen waren op zoek naar een nieuwe laptop. Ze willen de ideale gadget die aan hun behoeften voldoet. Als je kijkt naar alle beschikbare keuzes, kan het moeilijk zijn om een beslissing te nemen. Maar maak je geen zorgen!

We hebben het voorwerk gedaan, zodat jij dat niet hoeft te doen. We hebben een lijst samengesteld met de top 10 Lenovo-laptops op basis van grondig onderzoek en duizenden gebruikersrecensies.

1. Lenovo IdeaPad 3 15IIL05 81WE015YMH

Het is tijd om een laptop in handen te krijgen die jouw creativiteit en productiviteit een boost zal geven. De Lenovo IdeaPad 3 15IIL05 81WE015YMH is de perfecte keuze voor jou, want hij heeft een snelle 8 GB RAM, 512 GB SSD en een ontspiegeld scherm zodat je overal kunt werken!

Deze laptop wordt ook geleverd met photoshop- en Office-programma's zodat multitasken eenvoudig wordt. Met deze geweldige laptop zijn er geen excuses of vertragingen meer als het gaat om creativiteit en productiviteit. Koop vandaag nog de Lenovo IdeaPad 3 15IIL05 81WE015YMH!!!

Voordelen

 • Met het antireflectiescherm heb je minder last van reflectie, licht en vette vingerafdrukken.
 • Met een Intel Core i5-processor en 8 GB RAM kun je multitasken met lichte programma's zoals Microsoft Office.

Nadelen

 • Als je veel foto's of video's bewerkt, kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 processor.

2. Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 82FE00PUMH

De Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 82FE00PUMH-laptop is een apparaat waarmee je onderweg verbonden blijft met de wereld. Het apparaat heeft een Intel Core i5-processor en 8BG RAM, dus het kan voor bijna alles worden gebruikt. Het wordt ook geleverd met Dolby Audio-luidsprekers en een ontspiegeld scherm dat reflecties en schittering helpt verminderen.

De Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 82FE00PUMH-laptop is perfect voor elke student of professional die een betrouwbare maar betaalbare machine nodig heeft die zijn werk of studie kan ondersteunen zonder concessies te doen aan de kwaliteit!

Voordelen

 • Dankzij de Dolby Audio-speakers is het geluid scherper en helderder dan dat van 'gewone' laptopspeakers.
 • Je kunt de microfoon en webcam fysiek uitschakelen met de privacyschakelaar, zodat er geen ongewenste toeschouwers zijn.

Nadelen

 • Als je veel video's bewerkt, kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor.
 • Een 14-inch scherm is vrij klein, dus als je je laptop vaak op dezelfde plek gebruikt, is een groter scherm aan te raden.

3. Lenovo ThinkBook 15 G2 – 20VE00FJMH

Lenovo ThinkBook 15 G2 – 20VE00FJMH is een laptop die geweldig is voor multitasking en veel opslagruimte heeft.

Het wordt ook geleverd met Windows 10 Pro, wat betekent dat jde jouw bestanden kunt beveiligen om ze tegen hackers te beschermen. Bovendien heeft het een ontspiegeld scherm, zodat je comfortabel buiten in de zon of 's nachts kunt werken. De Lenovo ThinkBook 15 G2 – 20VE00FJMH heeft ook een verlicht toetsenbord en Intel Core i5-processor voor snelle prestaties!

Voordelen

 • Dankzij de Intel Core i5-processor en 16 GB RAM kun je multitasken met lichte programma's zoals Microsoft Office.
 • Op het verlichte toetsenbord maak je minder typefouten in het donker.
 • Met Windows 10 Pro zijn uw bestanden beter beveiligd en kunt u via Remote Desktop inloggen op een andere computer binnen uw domein.

Nadelen

 • Als je veel foto's of video's bewerkt, kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 processor.

4. Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 82FE00PWMH

Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 82FE00PWMH is een geweldige laptop voor zijn prijs en functies. Het is perfect voor diegenen die moeten multitasken op hun computer en deze thuis of op school willen gebruiken. De Intel Core i5-processor maakt hem meer dan krachtig genoeg om alles aan te kunnen, terwijl de 16 GB RAM ervoor zorgt dat je laptop nooit langzamer gaat werken bij zware taken zoals videobewerking.

Het ontspiegelde scherm voorkomt hinderlijke lichtreflecties wanneer je aan het werk bent en laat jou gemakkelijk teksten voor flyers typen en lay-outs maken in Adobe InDesign. Het heeft ook Dolby Audio-luidsprekers die een eersteklas geluidskwaliteit bieden met diepe bastonen, zodat je favoriete nummers nog beter zullen klinken.

Voordelen

 • Deze laptop heeft Dolby Audio-speakers, waardoor het geluid zuiverder en helderder is dan bij 'gewone' laptopspeakers.
 • Met het antireflectiescherm heb je minder last van reflectie, licht en vette vingerafdrukken.
 • Dankzij de Intel Core i5-processor en 16 GB RAM bewerk je foto's en multitask je met lichte programma's als Microsoft Office.

Nadelen

 • Als je veel video's bewerkt, kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor.
 • Een 14-inch scherm is vrij klein, dus als je je laptop vaak op dezelfde plek gebruikt, is een groter scherm aan te raden.

5. Lenovo ThinkBook 15 G2 – 20VE0049MH

De Lenovo ThinkBook 15 G2 – 20VE0049MH is een krachtige laptop die de meest veeleisende programma's aankan. Hij heeft een Intel Core i7 processor en 16 GB werkgeheugen, waardoor je multitaskt zonder dat je laptop langzamer gaat werken. Ook gebruik je de vingerafdrukscanner om ervoor te zorgen dat andere mensen niet kunnen inloggen op je laptop. Op de 512 GB SSD bewaar je tot 50.000 bewerkte foto's. De aluminium behuizing is stevig, dus je hoeft je geen zorgen te maken over schade als je hem ergens tegenaan stoot.

Voordelen

 • Met Windows 10 Pro zijn jouw bestanden beter beveiligd en kan je via Remote Desktop inloggen op een andere computer binnen uw domein.
 • Via Windows Hello en de vingerafdrukscanner kan je met je vingerafdruk inloggen op Windows zonder een wachtwoord te gebruiken.
 • Met een Intel Core i7-processor en 16 GB RAM kan je video's bewerken en multitasken met veeleisende programma's zoals Photoshop.

Nadelen

 • Als je 3D-modellen wilt maken, heb je een laptop nodig met een NVIDIA Quadro-videokaart.

6. Lenovo IdeaPad 3 15IIL05 81WE00FJMH

Lenovo IdeaPad 3 15IIL05 81WE00FJMH is een geweldige laptop voor mensen die op zoek zijn naar een apparaat met veel functies. Enkele van de functies zijn het Full HD-scherm, Dolby Audio-luidsprekers en het antireflectiescherm.

Voordelen

 • Omdat deze laptop Dolby Audio-speakers heeft, is het geluid zuiverder en helderder dan bij 'gewone' laptopspeakers.
 • Met het antireflectiescherm heb je minder last van reflectie, licht en vette vingerafdrukken.
 • Je kunt de hoes voor de webcam schuiven als je hem niet gebruikt, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je privacy.

Nadelen

 • Multitasking is traag met een Intel Core i3-processor, dus zorg ervoor dat je een laptop kiest met minimaal een Intel Core i5-processor als je meer wilt dan internetten en tekstverwerken.

7. Lenovo IdeaPad 5 14ALC05 82LM009RMH

De Lenovo IdeaPad 5 14ALC05 82LM009RMH-laptop is ontworpen om de droom van een multitasker te zijn. Je kan bijvoorbeeld zonder vertragingen aan jouw PowerPoint-presentatie werken terwijl je foto's bewerkt in Photoshop. De Lenovo is ook uitgerust met 16 GB RAM en een AMD Ryzen 5-processor om ervoor te zorgen dat hij nooit vertraagt wanneer meerdere programma's tegelijkertijd worden uitgevoerd.

Hij weegt slechts 1,38 kg, dus je kan de Lenovo overal mee naartoe nemen en genieten van snelle WiFi 6-connectiviteit voor het downloaden van bestanden tot drie keer sneller dan WiFi 5-verbindingen!

Voordelen

 • Met een AMD Ryzen 5-processor kun je in Photoshop werken en multitasken met lichte programma's zoals Microsoft Office.
 • Deze laptop weegt slechts 1,38 kg, dus hij is gemakkelijker mee te nemen dan andere laptops.
 • Via Windows Hello en de vingerafdrukscanner kun je met je vingerafdruk inloggen op Windows zonder een wachtwoord te gebruiken.

Nadelen

 • Als je veel foto's of video's bewerkt, kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor.
 • Een 14-inch scherm is vrij klein, dus als je je laptop vaak op dezelfde plek gebruikt, is een groter scherm aan te raden.

8. Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 82FE00PVMH

De Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 82FE00PVMH is een geweldige laptop voor je studie of werk. Het heeft een Intel Core i5-processor en 8 GB RAM, zodat je meerdere tabbladen kunt openen om te multitasken. Je kunt video's op YouTube bekijken terwijl je een rapport typt in Word. Je favoriete nummers klinken nog beter met de Dolby Audio speakers. Het ontspiegelde scherm voorkomt vervelende lichtreflecties als je aan het werk bent. Deze Lenovo-laptop heeft ook een privacyschakelaar voor je webcam.

9. Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 82H800SAMH

De Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 82H800SAMH is een krachtige laptop voor studenten, kantoormedewerkers en creatieve professionals. Het slanke ontwerp maakt het gemakkelijk om mee te nemen als je onderweg bent.

Het wordt geleverd in een elegante zwarte afwerking die iedereen zal aanspreken die zowel stijl als inhoud waardeert. De IdeaPad heeft een 15-inch Full HD-scherm dat geweldig is om films te kijken of om aan je volgende grote project te werken, zowel thuis als in een café. Bovendien zorgt het antireflectiescherm ervoor dat je je nieuwe laptop ook op zonnige dagen buiten kunt gebruiken! Je zult ook genieten van de Windows 10 S-modus die beschermt tegen virussen en ervoor zorgt dat alles soepel blijft lopen – en dat allemaal zonder de prestaties te vertragen zoals andere besturingssystemen doen.

Voordelen

 • Je kan de privacyschakelaar gebruiken om de webcam en microfoon uit te schakelen, zodat je geen zorgen hoeft te maken over jouw privacy.
 • Dankzij de Dolby Audio speakers is het geluid helderder en zuiverder dan bij 'gewone' laptopspeakers.
 • Op Windows 10 in S-modus kun je applicaties installeren vanuit de Microsoft Store, zodat je beter beschermd bent tegen virussen.

Nadelen

 • Multitasking is traag met een Intel Core i3-processor, dus zorg ervoor dat je een laptop kiest met minimaal een i5-processor als je meer wilt dan internetten en tekstverwerken.
 • Deze laptop heeft geen toetsenbord met achtergrondverlichting, dus lezen in het donker is moeilijk.

10. Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 82FE00PSMH

Lenovo-laptops behoren tot de beste op de markt. Ze bieden een breed scala aan functies en specificaties, zodat u de perfecte kunt vinden voor uw behoeften. Of je nu op zoek bent naar een krachtige laptop voor werk of school, of iets lichters en draagbaars, Lenovo heeft het voor je.

Bovendien, met zo'n verscheidenheid aan modellen om uit te kiezen, is het gemakkelijk om de perfecte Lenovo-laptop te vinden voor jouw budget en levensstijl. We raden aan om de nieuwste modellen te bekijken om te zien wat er nieuw is in de wereld van Lenovo-laptops. En zorg ervoor dat je de beoordelingen van andere kopers leest voordat je een definitieve beslissing neemt; op die manier weet je precies waar je aan begint.

Over IIAV.nl

Bij IIAV.nl hechten we veel waarde aan het onafhankelijk vergelijken van Lenovo laptops. Wij hebben dan ook geen afspraken of partnerschappen met een bepaalde aanbieder. Hierdoor ben je in staat om altijd een eerlijke vergelijking te maken zodat je ook een eerlijke prijs betaald.

Bovendien doen wij altijd zo goed mogelijk ons best om de informatie over aanbieders, zoals Coolblue, MediaMarkt, Bol.com etc., up-to-date te houden. Ondanks dit streven zou het wel eens voor kunnen dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist (verouderd) is.

Prijzen altijd up-to-date

Bij het vergelijken van producten worden altijd de huidige prijzen per aanbieder getoond. Dit is namelijk noodzakelijk om een eerlijke vergelijking te kunnen maken. Wij zorgen er daarom voor dat je altijd de real-time prijzen van een product per aanbieder kunt bekijken.

Vergelijk prijzen van de grootste aanbieders

Als je op zoek bent naar een Lenovo laptop wil je vast ook weten wat de prijzen en beoordelingen zijn bij de grootste aanbieders. In onze vergelijker vind je daarom altijd de actuele prijzen van aanbieders zoals Coolblue, MediaMarkt, Bol.com en BCC. Hierdoor zie je direct welke van deze aanbieders de meest gunstige prijs heeft voor jou!

Meest gestelde vragen

Waar kan ik het kopen?

Wil je weten hoe je de beste Lenovo laptop bij Coolblue vind? Ga eerst op zoek naar het beste model voor jou door gebruik te maken van de filters in onze vergelijker. Zodra je een geschikt model hebt gevonden kun je op de product pagina bekijken of ze deze ook aanbieden bij Coolblue. Vergelijk vervolgens de prijs met andere aanbieders en vind de beste deal.

Op zoek naar de beste Lenovo laptop bij MediaMarkt? Maak dan gebruik van de vergelijker om op zoek te gaan naar het beste model voor jou. Vervolgens kun je op de product pagina bekijken of ze de Lenovo laptop ook verkopen bij MediaMarkt en tegen welke prijs. Vergelijk de prijs met andere aanbieders en scoor de beste deal.

Ben je op zoek naar de beste Lenovo laptop bij Bol.com? Maak dan bovenaan de pagina gebruik van onze vergelijker waar je alle modellen kunt filteren op basis van jouw wensen. Bekijk vervolgens per product waar deze verkrijgbaar is en wat de prijzen zijn van verschillende aanbieders. Zo zie je ook of je de Lenovo laptop bij Bol.com kunt kopen.

Weten of je de beste Lenovo laptop bij BCC kunt kopen? Maak in dat geval gebruik van onze vergelijkingstool. Hier kun je alle Lenovo laptops filteren op basis van jouw wensen zodat je de beste vindt voor jouw behoeften. Vervolgens kun je direct zien of ze een specifiek model verkopen bij BCC en tegen welke prijs.

Op zoek naar de beste Lenovo laptop bij Expert? Maak gebruik van onze handige vergelijker en filter alle Lenovo laptops op basis van jouw persoonlijke wensen. Zodra je een geschikt model hebt gevonden kun je direct bekijken of deze verkrijgbaar zijn bij Expert en voor welke prijs.

Wil je graag Lenovo laptops vergelijken? Dan ben je bij IIAV.nl aan het juiste adres. Zo bieden we je de mogelijkheid om Lenovo laptops op basis van jouw persoonlijke wensen te filteren zodat je altijd het juiste model vindt. Zodra je een geschikt model hebt gevonden kun je direct de specificaties, beoordelingen en prijzen van verschillende aanbieders inzien. Op deze manier bespaar je al gauw tientallen euro’s op een Lenovo laptop door een simpele vergelijking te maken!

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen en bezoeken van deze pagina! Ik hoop dat je vragen beantwoord zijn en je een passend product tegen de beste prijs & levervoorwaarden hebt kunnen vinden. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Wij horen het graag van je.

Altijd op de hoogte van de scherpste deals? Vergeet niet om je in te schrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Ik wil niks missen