Beste HP Laptop

Als je op zoek bent naar de beste HP laptop kun je jezelf laten inspireren door onze top lijst. Echter hoeft het niet altijd zo te zijn dat de beste in de lijst ook daadwerkelijk de beste is voor jouw behoeften. Maak daarom gebruik van onze vergelijker en filter alle HP laptops op basis van jouw persoonlijke wensen. Zo vind je gegarandeerd de beste HP laptop voor jou en betaal je nooit meer te veel.

Enig resultaat

Wat is de beste HP laptop van 2022?

Het is lastig om concreet te zeggen wat de beste HP laptop van 2022 is. Ondanks dat we de best beoordeelde HP laptops in één lijst hebben geplaatst hoeven dit niet per se de beste te zijn voor jou.

Aangezien er tegenwoordig zoveel verschillende HP laptops zijn is het ooit lastig om de beste voor jou te kiezen. Maak daarom gebruik van de handige filteropties in onze vergelijker en specificeer je zoekopdracht. Op deze manier vind je gegarandeerd de beste HP laptop voor jouw behoeften en scoor je altijd de beste deal.

Hoe vind je de beste HP laptops?

Als je snel een overzicht wil van de best beoordeelde HP laptops op dit moment is het zeker de moeite waard om onze lijst door te nemen. Hier vind je de beste HP laptops die op dit moment worden aangeboden.

Mocht er geen HP laptop tussen zitten die voldoet aan jouw persoonlijke wensen of budget is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze handige vergelijker. Hier heb je de mogelijkheid om HP laptops te filteren op basis van jouw persoonlijke wensen.

Vervolgens kun je op de product pagina van een specifiek product kijken wat de prijzen zijn van verschillende aanbieders. Zo vind je de beste HP laptop voor jouw behoeften en betaal je nooit te veel!

Welke HP-laptop is het beste voor jou?

Het is een vraag met veel antwoorden. En het antwoord hangt af van wat je van plan bent met jouw laptop en hoeveel geld je bereid bent uit te geven. Als je bijvoorbeeld studeert of op zoek bent naar een eenvoudige machine zodat je kinderen online games kunnen spelen, dan is een goedkoop model van Dell of Asus misschien perfect. Maar als je iets krachtigers nodig hebt, zoals een gaminglaptop, dan zal een van de premiummerken je betere prestaties en grafische kwaliteit bieden.

In dit artikel zullen we enkele tips bekijken voor het vinden van de juiste HP laptops voor verschillende mensen en budgetten. We hopen dat dit artikel helpt!

1. HP 15s-fq0900nd

De HP 15s-fq0900nd is een laptop die perfect is om te internetten, je sociale media bij te werken en films en series te kijken. Hij heeft een Full HD IPS-scherm met goed zicht vanuit elke kijkhoek en hij draait ook nog eens op Windows 10 in S-modus waardoor je alleen programma's uit de Microsoft Store kunt gebruiken.

Voordelen

 • Met Windows 10 in S-modus installeer je applicaties uit de Microsoft Store, waardoor je beter beschermd bent tegen virussen.
 • Met het antireflectiescherm heb je minder last van reflectie, licht en vette vingerafdrukken.
 • Je ontvangt 1 jaar gratis Microsoft 365 Personal bij aankoop van deze laptop, zodat je een heel jaar Word, Excel en PowerPoint kunt gebruiken zonder een cent uit te geven.

Nadelen

 • Multitasking is traag met een Intel Celeron-processor, dus zorg ervoor dat je een laptop kiest met minimaal een i5-processor als je meer wilt dan internetten en tekstverwerken.

2. HP Pavilion 15-eh1908nd

Je denkt misschien dat je al klaar bent met je laptop, maar wist je dat er een betere en krachtigere HP Pavilion 15-eh1908nd is? Dit model heeft alle functies die je nodig hebt om je leven gemakkelijker te maken. Het is vooral geweldig voor mensen die veel taken tegelijk willen doen. Met 16 GB RAM kan het probleemloos veel programma's aan.

Bovendien heeft het een ontspiegeld scherm, dus films en series kijken is ook niet zo'n karwei! De achtergrondverlichting van het toetsenbord zorgt er ook voor dat je kunt blijven typen totdat de deadline is verstreken. Als deze functies jou aanspreken, lees dan verder!

Voordelen

 • Je maakt minder snel typfouten in het donker op het verlichte toetsenbord.
 • Je hebt minder last van reflectie, licht en vette vingerafdrukken dankzij het ontspiegelde scherm.
 • Met de AMD Ryzen 5-processor en 16 GB RAM kun je gemakkelijk grote foto- of videobestanden bewerken terwijl je applicaties op de achtergrond uitvoert.

Nadelen

 • Als je video's bewerkt, is een laptop met een Intel Core i7-processor of hoger essentieel.

3. HP 17-cn0976nd

De HP 17-cn0976nd is een geweldige laptop voor diegenen die grote foto- en videobestanden willen bewerken met Adobe Photoshop en Premiere Pro. Het heeft een Intel Core i7-processor en 16 GB RAM, waardoor het krachtig genoeg is voor alles wat je erop gooit. Met een ontspiegeld scherm heb je geen last van reflecties. Veel details op deze laptop maken hem uitstekend geschikt om comfortabel films of series te kijken, plus voldoende opslagruimte dankzij de 1 TB SSD-schijf.

Voordelen

 • Je hebt minder last van reflectie, licht en vette vingerafdrukken op het ontspiegelde scherm.
 • Met 1 TB opslagruimte heb je ruimte voor 20.000 foto's en 200 uur aan Full HD-beeldmateriaal.
 • Dankzij de Intel Core i7-processor en 16 GB RAM kun je moeiteloos grote foto- of videobestanden bewerken terwijl applicaties op de achtergrond worden uitgevoerd.

Nadelen

 • Een 17-inch laptop is groter en zwaarder dan de meeste laptops, dus een kleiner formaat wordt aanbevolen als je jouw laptop vaak meeneemt.

4. HP 14s-dq0900nd

De HP 14s-dq0900nd draait op Windows 10 in S-modus, dus je kunt alleen programma's uit de Microsoft Store gebruiken

De HP 14s-dq0900nd is een laptop die perfect is voor mensen die veel onderweg zijn. Het heeft veel functies die het een uitstekende keuze maken voor iedereen die onderweg verbonden wil blijven. Enkele van deze kenmerken zijn het Full HD IPS-scherm, het lichtgewicht ontwerp en het antireflectiescherm.

Voordelen

 • Met Windows 10 in S-modus kun je apps uit de Microsoft Store installeren, zodat je beter beschermd bent tegen virussen.
 • Deze laptop weegt slechts 1,46 kg, dus hij is gemakkelijker mee te nemen dan andere laptops.
 • Deze laptop wordt geleverd met 1 jaar Microsoft 365 Personal, zodat je gratis kunt werken met Word, Excel en PowerPoint.

Nadelen

 • Multitasking is traag met een Intel Celeronprocessor, dus zorg ervoor dat je een laptop kiest met minimaal een Intel Core i3-processor als je meer wilt dan internetten en tekstverwerken.
 • Een 14 inch scherm is vrij klein, daarom is een groter scherm aan te raden als je je laptop vaak op dezelfde plek gebruikt.

5. HP 17-cp0961nd

De HP 17-cp0961nd is een krachtige en betrouwbare laptop die perfect is voor studenten en drukke professionals. Het beschikt over een AMD Ryzen 5-processor en 8 GB RAM, waardoor het perfect is voor multitasking en het bewerken van foto's met Adobe Photoshop. Het anti-glare scherm zorgt ervoor dat je geen last hebt van reflecties, terwijl de 512 GB SSD ervoor zorgt dat alle bestanden en programma's snel openen.

Voordelen

 • Met het antireflectiescherm heb je minder last van reflectie, licht en vette vingerafdrukken.
 • Met het numerieke toetsenbord kan je sneller cijfers en formules invoeren.
 • Met een AMD Ryzen 5-processor en 8 GB RAM kun je foto's bewerken en multitasken met lichte programma's zoals Microsoft Office.

Nadelen

 • Als je veel video's bewerkt, kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor.
 • Een 17-inch laptop is groter en zwaarder dan de meeste laptops, dus als je je laptop vaak meeneemt, is een kleiner formaat aan te raden.

6. HP 17-cn1915nd

Voor wie op zoek is naar een high-end laptop, is de HP 17-cn1915nd een van de beste opties. Het 17″ scherm biedt voldoende ruimte om te multitasken en heeft een anti-glare afwerking waardoor je hem naar buiten kunt zien. Met 8 GB RAM en een Intel Core i5 processor kan deze laptop elk softwareprogramma met gemak aan, terwijl hij toch een strak design heeft Voor mensen die altijd onderweg zijn of vaak op verschillende locaties werken, biedt deze laptop zowel comfort als betrouwbaarheid. Het is vermeldenswaard dat hoewel veel laptops tegenwoordig vergelijkbare specificaties hebben, er iets meer aan de HP 17-cn1915nd is dan alleen zijn specificaties.

Voordelen

 • Met het antireflectiescherm heb je minder last van reflectie, licht en vette vingerafdrukken.
 • Met het numerieke toetsenbord kunt u sneller cijfers en formules invoeren.
 • Met een Intel Core i5-processor en 8 GB RAM kun je foto's bewerken en multitasken met lichte programma's zoals Microsoft Office.

Nadelen

 • Als je veel video's bewerkt, kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7-processor.
 • Een 17-inch laptop is groter en zwaarder dan de meeste laptops, dus als je je laptop vaak meeneemt, is een kleiner formaat aan te raden.

7. HP Pavilion 13-bb0901nd

De HP Pavilion 13-bb0901nd is een krachtige laptop die perfect is voor mensen die willen multitasken en meer dan één ding tegelijk willen doen. Met de Intel Core i5 processor, 8 GB RAM en 256 GB SSD werk je aan je vakantiefoto's en gebruik je tegelijkertijd Office-programma's als Powerpoint en Word.

Het heeft een hoge opstartsnelheid van 15 seconden, zodat je binnen enkele ogenblikken weer kunt beginnen met waar je mee bezig was nadat je hebt aangemeld met jouw vingerafdrukscanner. De HP Pavilion 13-bb0901nd wordt aangedreven door Windows 10 Home 64-bits besturingssysteem.

Voordelen

 • Deze laptop weegt slechts 1,24 kg, dus hij is gemakkelijker mee te nemen dan andere laptops.
 • Via Windows Hello en de vingerafdrukscanner kun je met je vingerafdruk inloggen op Windows zonder een wachtwoord te gebruiken.
 • Met een Intel Core i5-processor en 8 GB RAM kun je multitasken met lichte programma's zoals Microsoft Office.

Nadelen

 • Als je veel foto's of video's bewerkt, kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 processor.
 • Het 13 inch scherm is geschikt voor alledaagse taken, maar een klein scherm is minder geschikt voor fotobewerking of het kijken van films.

8. HP Pavilion 15-eh1907nd

De HP Pavilion 15-eh1907nd is een geweldige laptop voor mensen die veel moeten multitasken. Hij heeft een AMD Ryzen 5 processor en 8 GB werkgeheugen, waardoor je eenvoudig foto's bewerkt met Adobe Photoshop of verslagen schrijft met Microsoft Word. Het anti-glare scherm zorgt ervoor dat je geen last hebt van reflecties en op het full HD scherm zie je alle details in je films en series. Je kunt zelfs de achtergrondverlichting van het toetsenbord inschakelen, zodat je bij weinig licht kunt blijven typen.

Voordelen

 • Met het verlichte toetsenbord maak je minder snel fouten als je in het donker typt.
 • Je hebt minder last van reflectie, licht en vette vingerafdrukken dankzij het ontspiegelde scherm.
 • Met een AMD Ryzen 5-processor en 8 GB RAM kun je foto's bewerken en multitasken met lichte programma's zoals Microsoft Office.

Nadelen

 • Als je bewerktvideo's, kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 processor.

9. HP 14s-fq1950nd

HP 14s-fq1950nd is een geweldige laptop. Hij heeft een AMD Ryzen 5 processor en 8 GB werkgeheugen, waardoor je verschillende programma's opent zonder dat de laptop vertraagt of crasht. Bovendien weegt hij slechts 1,46 kg, dus je kunt hem overal mee naartoe nemen! En met zijn antireflectiescherm is deze laptop perfect om in elke omgeving te werken – zelfs als er veel reflecties van fel licht in de buurt zijn!

Deze HP 14s-fq1950nd wordt ook geleverd met een vingerafdrukscanner en Microsoft Word voorgeïnstalleerd op de machine om jouw ervaring nog beter te maken.

Voordelen

 • Deze laptop weegt slechts 1,46 kg, waardoor hij gemakkelijker mee te nemen is dan andere laptops.
 • Via Windows Hello en de vingerafdrukscanner kun je je vingerafdruk gebruiken om in te loggen bij Windows zonder een wachtwoord te gebruiken.
 • Met een AMD Ryzen 5-processor en 8 GB RAM kun je foto's bewerken en multitasken met lichte programma's zoals Microsoft Office.

Nadelen

 • Als je veel video's bewerkt, kies dan een laptop met minimaal een AMD Ryzen 7-processor.
 • Een 14-inch scherm is vrij klein, dus als je je laptop vaak op dezelfde plek gebruikt, is een groter scherm aan te raden.

10. HP 15s-fq2940nd

De HP 15s-fq2940nd is een basislaptop die geschikt is voor internetten, e-mailen en tekstverwerking. Met Windows 10 in S-modus installeer je applicaties uit de Microsoft Store en gaat je laptop langer mee op één keer opladen. Je kan een lege batterij in slechts 45 minuten tot 50% opladen.

Voordelen

 • Met het antireflectiescherm heb je minder last van reflectie, licht en vette vingerafdrukken.
 • Met Windows 10 in S-modus kun je alleen applicaties uit de Microsoft Store installeren, zodat je beter beschermd bent tegen virussen.

Nadelen

 • Multitasking is traag met een Intel Core i3-processor, dus zorg ervoor dat je een laptop kiest met minimaal een Intel Core i5- of Ryzen 5-processor als je meer wilt dan internetten en tekstverwerking.
 • Deze laptop heeft geen toetsenbord met achtergrondverlichting, dus lezen in het donker is moeilijk.

HP laptops behoren tot de beste ter wereld. HP is een bedrijf dat al tientallen jaren bestaat en een van hun meest populaire producten zijn laptops. De kwaliteit van de laptop hangt af van waar je hem voor wilt gebruiken. Als je gewoon op sociale media surft of e-mail checkt, dan is een goedkope Chromebook voldoende, maar als je iets krachtigers nodig hebt met hoogwaardige specificaties en topklasse grafische kaarten, dan is jouw beste optie waarschijnlijk een dure gaming-laptop (vergeet niet om eerst onderzoek te doen voordat u koopt).

We hopen dat dit artikel heeft geholpen bij het oplossen van eventuele vragen over welk type HP-laptop het beste voor u werkt!

Over IIAV.nl

Bij IIAV.nl hechten we veel waarde aan het onafhankelijk vergelijken van HP laptops. Wij hebben dan ook geen afspraken of partnerschappen met een bepaalde aanbieder. Hierdoor ben je in staat om altijd een eerlijke vergelijking te maken zodat je ook een eerlijke prijs betaald.

Bovendien doen wij altijd zo goed mogelijk ons best om de informatie over aanbieders, zoals Coolblue, MediaMarkt, Bol.com etc., up-to-date te houden. Ondanks dit streven zou het wel eens voor kunnen dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist (verouderd) is.

Prijzen altijd up-to-date

Bij het vergelijken van producten worden altijd de huidige prijzen per aanbieder getoond. Dit is namelijk noodzakelijk om een eerlijke vergelijking te kunnen maken. Wij zorgen er daarom voor dat je altijd de real-time prijzen van een product per aanbieder kunt bekijken.

Vergelijk prijzen van de grootste aanbieders

Als je op zoek bent naar een HP laptop wil je vast ook weten wat de prijzen en beoordelingen zijn bij de grootste aanbieders. In onze vergelijker vind je daarom altijd de actuele prijzen van aanbieders zoals Coolblue, MediaMarkt, Bol.com en BCC. Hierdoor zie je direct welke van deze aanbieders de meest gunstige prijs heeft voor jou!

Meest gestelde vragen

Waar kan ik het kopen?

Wil je weten hoe je de beste HP laptop bij Coolblue vind? Ga eerst op zoek naar het beste model voor jou door gebruik te maken van de filters in onze vergelijker. Zodra je een geschikt model hebt gevonden kun je op de product pagina bekijken of ze deze ook aanbieden bij Coolblue. Vergelijk vervolgens de prijs met andere aanbieders en vind de beste deal.

Op zoek naar de beste HP laptop bij MediaMarkt? Maak dan gebruik van de vergelijker om op zoek te gaan naar het beste model voor jou. Vervolgens kun je op de product pagina bekijken of ze de HP laptop ook verkopen bij MediaMarkt en tegen welke prijs. Vergelijk de prijs met andere aanbieders en scoor de beste deal.

Ben je op zoek naar de beste HP laptop bij Bol.com? Maak dan bovenaan de pagina gebruik van onze vergelijker waar je alle modellen kunt filteren op basis van jouw wensen. Bekijk vervolgens per product waar deze verkrijgbaar is en wat de prijzen zijn van verschillende aanbieders. Zo zie je ook of je de HP laptop bij Bol.com kunt kopen.

Weten of je de beste HP laptop bij BCC kunt kopen? Maak in dat geval gebruik van onze vergelijkingstool. Hier kun je alle HP laptops filteren op basis van jouw wensen zodat je de beste vindt voor jouw behoeften. Vervolgens kun je direct zien of ze een specifiek model verkopen bij BCC en tegen welke prijs.

Op zoek naar de beste HP laptop bij Expert? Maak gebruik van onze handige vergelijker en filter alle HP laptops op basis van jouw persoonlijke wensen. Zodra je een geschikt model hebt gevonden kun je direct bekijken of deze verkrijgbaar zijn bij Expert en voor welke prijs.

Wil je graag HP laptops vergelijken? Dan ben je bij IIAV.nl aan het juiste adres. Zo bieden we je de mogelijkheid om HP laptops op basis van jouw persoonlijke wensen te filteren zodat je altijd het juiste model vindt. Zodra je een geschikt model hebt gevonden kun je direct de specificaties, beoordelingen en prijzen van verschillende aanbieders inzien. Op deze manier bespaar je al gauw tientallen euro’s op een HP laptop door een simpele vergelijking te maken!

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen en bezoeken van deze pagina! Ik hoop dat je vragen beantwoord zijn en je een passend product tegen de beste prijs & levervoorwaarden hebt kunnen vinden. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Wij horen het graag van je.

Altijd op de hoogte van de scherpste deals? Vergeet niet om je in te schrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Ik wil niks missen