Beste Apple Laptop

Als je op zoek bent naar de beste Apple laptop kun je jezelf laten inspireren door onze top lijst. Echter hoeft het niet altijd zo te zijn dat de beste in de lijst ook daadwerkelijk de beste is voor jouw behoeften. Maak daarom gebruik van onze vergelijker en filter alle Apple laptops op basis van jouw persoonlijke wensen. Zo vind je gegarandeerd de beste Apple laptop voor jou en betaal je nooit meer te veel.

Het tonen van all 5 Producten

Wat is de beste Apple laptop van 2022?

Het is lastig om concreet te zeggen wat de beste Apple laptop van 2022 is. Ondanks dat we de best beoordeelde Apple laptops in één lijst hebben geplaatst hoeven dit niet per se de beste te zijn voor jou.

Aangezien er tegenwoordig zoveel verschillende Apple laptops zijn is het ooit lastig om de beste voor jou te kiezen. Maak daarom gebruik van de handige filteropties in onze vergelijker en specificeer je zoekopdracht. Op deze manier vind je gegarandeerd de beste Apple laptop voor jouw behoeften en scoor je altijd de beste deal.

Hoe vind je de beste Apple laptops?

Als je snel een overzicht wil van de best beoordeelde Apple laptops op dit moment is het zeker de moeite waard om onze lijst door te nemen. Hier vind je de beste Apple laptops die op dit moment worden aangeboden.

Mocht er geen Apple laptop tussen zitten die voldoet aan jouw persoonlijke wensen of budget is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze handige vergelijker. Hier heb je de mogelijkheid om Apple laptops te filteren op basis van jouw persoonlijke wensen.

Vervolgens kun je op de product pagina van een specifiek product kijken wat de prijzen zijn van verschillende aanbieders. Zo vind je de beste Apple laptop voor jouw behoeften en betaal je nooit te veel!

Ben je op zoek naar een nieuwe Apple laptop? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze blogpost hebben we het over de beste Apple laptops die momenteel op de markt zijn. We zullen je ook onze beoordeling van elke product geven. Dus of je nu je allereerste Apple laptop wilt kopen of gewoon nieuwsgierig bent naar wat er allemaal te koop is, lees verder!

1. Apple MacBook Air (2020) MGN63N/A Spacegrijs

De Apple MacBook Air (2020) MGN63N/A Space Grey is de perfecte laptop voor drukke mensen die onderweg zijn. Dankzij de energiezuinige Apple M1-chip gebruik je hem de hele dag zonder dat je hem hoeft op te laden. En aangezien hij slechts 1,29 kilogram weegt, neem je hem overal mee naartoe. Bovendien past het True Tone Retina-scherm de kleurtemperatuur automatisch aan de hoeveelheid licht in de kamer aan, zodat je altijd een duidelijk beeld krijgt, waar je ook bent.

Voordelen

 • Het compacte formaat en het lichte gewicht van ongeveer 1,29 kg maken dit model gemakkelijk draagbaar.
 • Het True Tone Retina-display verandert automatisch naar de kleurtemperatuur van het omgevingslicht, zodat je altijd levendige, levensechte kleuren ziet.
 • Met de Apple M1-chip kun je veeleisende applicaties zoals Final Cut Pro draaien en krijg je tot 18 uur batterijduur.

Nadelen

 • Door de lage opslagcapaciteit van de 256 GB SSD heb je minder ruimte om al je foto's, video's en documenten te bewaren.
 • De twee Thunderbolt 3-poorten (USB C) op deze MacBook zijn aangesloten. Wil je een apparaat met een andere interface aansluiten? Daar heb je een dockingstation of een kabel converter voor nodig.

2. Apple MacBook Air (2020) 16GB/256GB Apple M1 met 7-core GPU Spacegrijs

De 2020 Apple MacBook Air (16GB/256GB) is de nieuwste toevoeging aan de bestverkochte laptopserie. Het heeft een lichtgewicht ontwerp van 1,29 kg, 16 GB RAM en een energiezuinige Apple M1-chip met 7 cores voor ongelooflijke prestaties. Het True Tone Retina-display past de kleurtemperatuur automatisch aan de omgeving lichtomstandigheden aan en heeft een verbluffende resolutie van 2560×1600 pixels op het 13-inch scherm voor scherpe afbeeldingen en tekst die prettig zijn voor de ogen. Met een batterijduur tot 18 uur is dit model perfect voor jou als je een mobiele computer nodig hebt die de hele dag meegaat zonder op te laden – hij bevat ook 256 GB SSD-opslag, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken dat je ruimte tekort komt.

Voordelen

 • Je kunt snel grote foto- en videobestanden bewerken zonder je MacBook te vertragen met 16 GB RAM.
 • Je kunt dit model gemakkelijk overal mee naartoe nemen dankzij het lichte gewicht van slechts 1,29 kg.
 • Je kunt veeleisende applicaties gebruiken zoals Final Cut Pro, die wordt aangedreven door de Apple M1-chip, en de batterij gaat tot 18 uur mee.

Nadelen

 • Door de kleine opslagcapaciteit van de 256 GB SSD heb je veel minder ruimte om al je foto's, video's en andere gegevens op te slaan.
 • Dit model heeft twee Thunderbolt 3-aansluitingen (USB C). Wil je een apparaat met een ander type interface aansluiten? Een dockingstation of kabelconverter is vereist.

3. Apple MacBook Pro 14 inch (2021) M1 Pro (8-core CPU/14-core GPU) 16GB/512GB Spacegrijs

Apple is altijd een grote concurrent geweest als het om laptops gaat, en de nieuwste Apple MacBook Pro 14 inch (2021) M1 Pro (8-core CPU/14-core GPU) 16 GB/512 GB Space Grey is daarop geen uitzondering. Deze laptop is perfect voor iedereen die een krachtige machine wil die zelfs bij intensief gebruik niet vertraagt.

Het Liquid Retina XDR-display is mooi en realistisch en de snel bewegende beelden worden vloeiend weergegeven dankzij de hoge verversingssnelheid en ProMotion. Bovendien gaat de batterij tot 17 uur mee op een enkele lading! En als je op zoek bent naar een laptop die je gemakkelijk mee kunt nemen, hoef je niet verder te zoeken dan de Apple MacBook Pro 14 inch – hij weegt slechts 1,6 kg.

Voordelen

 • Het Liquid Retina XDR-display heeft een uitstekend contrast en diepe zwartwaarden, zodat je werk er veel realistischer uitziet.
 • De krachtige 14-core GPU zorgt ervoor dat grote videobestanden soepel worden afgespeeld.
 • Je kunt multitasken met veeleisende applicaties zoals Final Cut Pro, simpelweg dankzij de Apple M1 Pro-chip.

Nadelen

 • Als je vaak grote videobestanden of 3D-modellen wijzigt, is het model met een 16-core GPU ideaal.
 • De 512 GB SSD is net genoeg opslagcapaciteit voor grote foto's en videobestanden.

4. Apple MacBook Pro 13 inch (2020) MYD82N/A Spacegrijs

Als je op zoek bent naar een laptop die meerdere veeleisende programma's aankan, dan is de Apple MacBook Pro 13 inch (2020) MYD82N/A Space Grey de beste keuze. Het beschikt over een M1-chip die mozijn krachtiger en energiezuiniger dan Intel-processors van vorige generaties. Bovendien krijg je tot 20 uur batterijduur na één keer opladen! De True Tone technologie zorgt ervoor dat je foto's ook altijd de juiste kleuren hebben! Met deze laptop kun je overal aan grafische projecten werken dankzij de Touch Bar die zich automatisch aanpast aan de apps die je gebruikt. Koop vandaag nog de Apple MacBook Pro 13 inch (2020) MYD82N/A Space Grey!

Voordelen

 • De batterij van deze versie gaat 20 uur mee op één keer opladen.
 • Dit model heeft een Retina-display met P3-kleurnauwkeurigheid en een helderheid van 500 nits, dus u kunt er zeker van zijn dat de kleuren en contrasten op uw scherm correct zijn.
 • Je kunt veeleisende applicaties, zoals Final Cut Pro, draaien zonder dat de Apple MacBook warm wordt dankzij de Apple M1-chip.

Nadelen

 • Er is minimaal 16 GB RAM vereist voor het bewerken van video's en multitasking met tijdrovende applicaties.
 • De MacBook Pro heeft twee Thunderbolt 3-poorten (USB C). Wil je een ander apparaat op deze laptop aansluiten? Een dockingstation of kabel converter is vereist.

5. Apple MacBook Air (2020) MGND3N/A Goud

Apple is altijd een vertrouwd merk voor laptops geweest. De Apple MacBook Air (2020) MGND3N/A Gold is de nieuwste toevoeging aan hun lijn laptops en zal zeker indruk maken. Deze laptop wordt geleverd met verschillende functies die jouw leven zeker gemakkelijker zullen maken. Dankzij de Apple M1-chip gebruik je de laptop bijvoorbeeld de hele dag zonder hem op te laden. De batterij gaat ook tot 18 uur mee op een enkele lading, waardoor hij perfect is voor op reis. Bovendien is deze energiezuinige chip krachtiger dan de Intel-processor in oudere modellen. En tot slot, met slechts 1,29 kilogram neem je deze laptop gemakkelijk overal mee naartoe!

Voordelen

 • Je kunt dit model gemakkelijk vervoeren omdat het 1,29 kg weegt.
 • Het True Tone Retina-display past zich aan het licht in de omgeving aan, zodat je altijd levendige, levensechte kleuren ziet.
 • Met de Apple M1-chip kun je moeiteloos veeleisende applicaties zoals Final Cut Pro uitvoeren, die tot 18 uur meegaan op één keer opladen.

Nadelen

 • Omdat de SSD van 256 GB een kleine opslagcapaciteit heeft, heb je minder ruimte om je foto's, video's en andere gegevens op te slaan.
 • Een Thunderbolt 3 (USB C)-aansluiting is inbegrepen op deze MacBook. Wil je een apparaat aansluiten met een ander type verbinding? Een dockingstation of kabel converter is vereist.

6. Apple MacBook Air (2020) MGN93N/A Zilver

Apple MacBook Air 2020 is een dunne en lichte laptop. De batterij gaat tot 18 uur mee op een enkele lading. Het heeft een M1-chip waarmee de gebruiker zich geen zorgen hoeft te maken over vertraging of vertraging van de prestaties bij het gebruik van veeleisende programma's. Hij weegt slechts 1,29 kilogram, waardoor je hem heel gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen, maar toch beschikt hij over een Retina-scherm met True Tone-technologie die de kleurtemperatuur automatisch aanpast aan de hoeveelheid licht in de kamer.

Voordelen

 • Door het lichte gewicht van 1,29 kg neem je deze gadget gemakkelijk mee in de trein.
 • Het True Tone Retina-display past de kleurtemperatuur van het licht eromheen aan die van de omgevingsverlichting aan, zodat je altijd levendige, levensechte tinten ziet.
 • Dankzij de Apple M1-chip draai je moeiteloos veeleisende applicaties zoals Final Cut Pro en gaat de batterij tot 18 uur mee.

Nadelen

 • Omdat de SSD van 256 GB een minimale opslagcapaciteit heeft, heb je niet genoeg ruimte om al je afbeeldingen, films en andere bestanden op te slaan.
 • Een Thunderbolt 3 (USB C)-aansluiting is inbegrepen op deze MacBook. Wil je een apparaat aansluiten met een ander type verbinding? Een dockingstation of kabelconverter is vereist.

7. Apple MacBook Air (2020) 16GB/512GB Apple M1 met 8-core GPU Spacegrijs

De Apple MacBook Air (2020) 16GB/512GB Apple M1 met 8-core GPU Space Grey is een krachtige en efficiënte laptop die perfect is voor grafische ontwerpers en andere professionals die onderweg intensief moeten werken. Het heeft verschillende functies waardoor het zich onderscheidt van de concurrentie, waaronder het 16 GB RAM, waarmee je grote foto- en videobestanden kunt bewerken zonder dat je laptop vertraagt of crasht, en de 8-core GPU, waardoor het ideaal is voor grafische afbeeldingen. Programma's zoals Final Cut Pro. Bovendien betekent het lichtgewicht ontwerp dat je hem overal mee naartoe kunt nemen, en het True Tone Retina-display zorgt ervoor dat kleuren altijd nauwkeurig zijn, ongeacht de lichtomstandigheden.

Voordelen

 • Met 16 GB RAM kun je multitasken beheer grote foto- en videobestanden terwijl applicaties op de achtergrond worden uitgevoerd.
 • Je hebt genoeg ruimte voor al je bestanden dankzij de SSD-schijf van 512 GB.
 • je kan moeiteloos veeleisende applicaties zoals Final Cut Pro draaien en de batterij gaat tot 18 uur mee dankzij de Apple M1-chip.

Nadelen

 • Een Thunderbolt 3 (USB C)-aansluiting is inbegrepen op deze MacBook. Wil je een apparaat aansluiten met een ander type verbinding? Een dockingstation of kabelconverter is vereist

8. Apple MacBook Pro 16 inch (2021) M1 Pro (10-core CPU/16-core GPU) 16GB/1TB Spacegrijs

De Apple MacBook Pro 16 inch (2021) M1 Pro (10-core CPU/16-core GPU) 16 GB/1 TB Space Grey is een van de beste laptops die momenteel op de markt is. Hij heeft een krachtige chip en een retina-display waardoor zelfs de kleinste details haarscherp lijken. Bovendien heeft de batterij een lange batterijduur die tot 21 uur meegaat op een enkele lading. Als je op zoek bent naar een top laptop, dan is de Apple MacBook Pro 16 inch het overwegen waard.

Voordelen

 • Het XDR Liquid Retina-display heeft een hoog contrast en diepe zwartwaarden, zodat je werk realistischer lijkt.
 • De krachtige 16-core GPU zorgt ervoor dat grote videobestanden soepel worden afgespeeld.
 • Je schakelt gemakkelijk tussen programma's dankzij de Apple M1 Pro-chip, waarmee je kunt multitasken met intensieve applicaties zoals Final Cut Pro.

Nadelen

 • Als je vaak wisselt tussen veeleisende grafische applicaties zoals Final Cut Pro of Maya, is een M1 Max-chip ideaal.

9. Apple MacBook Pro 13 inch (2020) 16GB/512GB

De Apple MacBook Pro 13 inch (2020) 16GB/512GB Apple M1 Space Grey is een laptop die voor veel doeleinden gebruikt kan worden, waaronder het bewerken van video's en multitasken met programma's als Adobe Photoshop. De M1-chip in dit model is energiezuinig, waardoor de batterij tot 20 uur meegaat. Dankzij het lichte gewicht van 1,4 kg neem je Apple MacBook Pro 13 inch gemakkelijk met je mee. De Touch Bar onder het scherm schakelt automatisch mee met apps, zodat je belangrijke instellingen altijd binnen handbereik hebt.

Voordelen

 • De batterij van dit model gaat tot 20 uur mee op één keer opladen.
 • Met de 16 GB RAM kun je multitasken en enorme foto- en videobestanden aanpassen terwijl je apps op de achtergrond uitvoert.
 • Je kunt moeiteloos veeleisende applicaties zoals Final Cut Pro draaien zonder dat de Apple MacBook te heet wordt door de Apple M1-chip.

Nadelen

 • Het 13-inch scherm is te klein om in detail mee te werken zonder het gebruik van extra monitoren.
 • Een Thunderbolt 3 (USB C)-aansluiting is inbegrepen op deze MacBook. Wil je een apparaat aansluiten met een ander type verbinding? Een dockingstation of kabel converter is vereist.

10. Apple MacBook Pro 16 inch (2021) M1 Pro (10-core CPU/16-core GPU) 16GB/512GB Space Grey

De Apple MacBook Pro 16 inch (2021) M1 Pro (10-core CPU/16-core GPU) is een slanke en stijlvolle laptop met een indrukwekkend ontwerp. De batterij gaat tot 21 uur mee op een enkele lading, dus je kunt voor langere tijd werken zonder op te laden. Met zijn krachtige A11 Bionic-chip wordt multitasken met veeleisende programma's eenvoudig. Het heeft 16 GB RAM en 512 GB SSD-opslag die razendsnelle snelheden biedt om jouw taken in een mum van tijd uit te voeren. En met een resolutie van 3456×2234 op het Liquid Retina XDR-display zijn zelfs de kleinste details haarscherp! Deze laptop heeft alles wat je nodig hebt voor elke taak of elk project dat je wilt voltooien!

Voordelen

 • Het Liquid Retina XDR-display heeft een hoog contrast en diepe zwartwaarden, zodat je werk er nog realistischer uitziet.
 • De krachtige 16-core GPU zorgt ervoor dat high-definition video's snel worden geladen.
 • Je kunt multitasken met tijdrovende applicaties zoals Final Cut Pro dankzij de Apple M1 Pro-chip.

Nadelen

 • Als je multitaskt met applicaties zoals Final Cut Pro of Maya, raden we een model met een M1 Max-chip aan.

Zoals je kunt zien, zijn er veel geweldige Apple laptops om uit te kiezen. Afhankelijk van jouw behoeften, kan elk van deze modellen de perfecte keuze voor jou zijn. We hopen dat dit artikel jou heeft geholpen bij het nemen van een beslissing over welke laptop voor u geschikt is. Zo niet, neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder!

Over IIAV.nl

Bij IIAV.nl hechten we veel waarde aan het onafhankelijk vergelijken van Apple laptops. Wij hebben dan ook geen afspraken of partnerschappen met een bepaalde aanbieder. Hierdoor ben je in staat om altijd een eerlijke vergelijking te maken zodat je ook een eerlijke prijs betaald.

Bovendien doen wij altijd zo goed mogelijk ons best om de informatie over aanbieders, zoals Coolblue, MediaMarkt, Bol.com etc., up-to-date te houden. Ondanks dit streven zou het wel eens voor kunnen dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist (verouderd) is.

Prijzen altijd up-to-date

Bij het vergelijken van producten worden altijd de huidige prijzen per aanbieder getoond. Dit is namelijk noodzakelijk om een eerlijke vergelijking te kunnen maken. Wij zorgen er daarom voor dat je altijd de real-time prijzen van een product per aanbieder kunt bekijken.

Vergelijk prijzen van de grootste aanbieders

Als je op zoek bent naar een Apple laptop wil je vast ook weten wat de prijzen en beoordelingen zijn bij de grootste aanbieders. In onze vergelijker vind je daarom altijd de actuele prijzen van aanbieders zoals Coolblue, MediaMarkt, Bol.com en BCC. Hierdoor zie je direct welke van deze aanbieders de meest gunstige prijs heeft voor jou!

Meest gestelde vragen

Waar kan ik het kopen?

Wil je weten hoe je de beste Apple laptop bij Coolblue vind? Ga eerst op zoek naar het beste model voor jou door gebruik te maken van de filters in onze vergelijker. Zodra je een geschikt model hebt gevonden kun je op de product pagina bekijken of ze deze ook aanbieden bij Coolblue. Vergelijk vervolgens de prijs met andere aanbieders en vind de beste deal.

Op zoek naar de beste Apple laptop bij MediaMarkt? Maak dan gebruik van de vergelijker om op zoek te gaan naar het beste model voor jou. Vervolgens kun je op de product pagina bekijken of ze de Apple laptop ook verkopen bij MediaMarkt en tegen welke prijs. Vergelijk de prijs met andere aanbieders en scoor de beste deal.

Ben je op zoek naar de beste Apple laptop bij Bol.com? Maak dan bovenaan de pagina gebruik van onze vergelijker waar je alle modellen kunt filteren op basis van jouw wensen. Bekijk vervolgens per product waar deze verkrijgbaar is en wat de prijzen zijn van verschillende aanbieders. Zo zie je ook of je de Apple laptop bij Bol.com kunt kopen.

Weten of je de beste Apple laptop bij BCC kunt kopen? Maak in dat geval gebruik van onze vergelijkingstool. Hier kun je alle Apple laptops filteren op basis van jouw wensen zodat je de beste vindt voor jouw behoeften. Vervolgens kun je direct zien of ze een specifiek model verkopen bij BCC en tegen welke prijs.

Op zoek naar de beste Apple laptop bij Expert? Maak gebruik van onze handige vergelijker en filter alle Apple laptops op basis van jouw persoonlijke wensen. Zodra je een geschikt model hebt gevonden kun je direct bekijken of deze verkrijgbaar zijn bij Expert en voor welke prijs.

Wil je graag Apple laptops vergelijken? Dan ben je bij IIAV.nl aan het juiste adres. Zo bieden we je de mogelijkheid om Apple laptops op basis van jouw persoonlijke wensen te filteren zodat je altijd het juiste model vindt. Zodra je een geschikt model hebt gevonden kun je direct de specificaties, beoordelingen en prijzen van verschillende aanbieders inzien. Op deze manier bespaar je al gauw tientallen euro’s op een Apple laptop door een simpele vergelijking te maken!

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen en bezoeken van deze pagina! Ik hoop dat je vragen beantwoord zijn en je een passend product tegen de beste prijs & levervoorwaarden hebt kunnen vinden. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Wij horen het graag van je.

Altijd op de hoogte van de scherpste deals? Vergeet niet om je in te schrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Ik wil niks missen