JVC HA-S100N-BU

De JVC HA-S100N-BU koptelefoon is een comfortabele, lichtgewicht en hi-fi koptelefoon die een uitstekende audio kwaliteit levert. Deze koptelefoon is voorzien van 2 draadloze bluetooth-verbindingen, waardoor je op discrete wijze je favoriete muziek kunt afspelen. Vanwege het lagere gewicht is de koptelefoon comfortabeler te dragen en is hij eenvoudig te vervoeren. De koptelefoon is compatibel met bijna elke populaire audiosource of muziekapplicatie op je mobiele apparaten.

Deze koptelefoon geeft een overtuigend uitstekend geluid, waarbij de muziek op de meest natuurgetrouwe manier wordt herhaald. Deze koptelefoon bevat sterke neodymium drivers om de meest natuurlijke en heldere weergave van muziek te produceren. Contactpunten op voorzijde van de koptelefoon zorgen voor een storingvrije verbinding.

De vormgeving is zo ontworpen dat de koptelefoon een aangename pasvorm heeft, zodat je geniet van langere luistersessies, zelfs met een dunne of lage profielhoofdtelefoon. Er is ook een gevoerde kopband die de druk op je hoofd vermindert. Er zijn zelfs speciale knoppen aanwezig voor het aan- uitzetten van de koptelefoon, het verhogen/verlagen van de volume en het wisselen van bronnen.

De JVC HA-S100N-BU biedt een geweldig geluid en een uiterst comfortabele pasvorm. Het is een betrouwbare, lichtgewicht koptelefoon met vele uitstekende functies die ervoor zorgen dat de luisteraar de meest authentieke en heldere audio krijgt. Het is zeker de meest veelzijdige audiokoptelefoon voor muziekliefhebbers.

Voordelen

 • Gemaakt met duurzaam materiaal
 • Met geavanceerde technologie en kwaliteitscomponenten
 • Unieke, elegante uitstraling
 • Geen last van knallende bas
 • Gewicht van slechts 95 g
 • Aantrekkelijke, betaalbare prijs

Nadelen

 • De koptelefoon heeft mogelijk problemen met de fitting
 • De bas is aanzienlijk minder
 • Het kabelontwerp komt prestatieverslechtering in de buurt
 • Geen noise cancelling functie

Gratis verzending op alle bestellingen boven de €25,- 

betalingsmethode

Beschrijving

JVC HA-S100N-BU kopen?

Wil je graag de JVC HA-S100N-BU kopen? Dan ben je hier op de juiste pagina beland. Met ons uitgebreide overzicht, inclusief alle specificaties, zie je binnen no time of de JVC HA-S100N-BU daadwerkelijk het model is waar je naar op zoek bent.

Ook kun je reviews bekijken die je een beter beeld geven van daadwerkelijke werking van de JVC HA-S100N-BU. Zo koop je zeker geen kat in de zak en ben je verzekerd van een product dat voldoet aan jouw persoonlijke behoeften!

JVC HA-S100N-BU prijs

Zoals je wellicht al hebt gezien kan de prijs van de JVC HA-S100N-BU erg uiteenlopen bij verschillende aanbieders. Daarom hebben wij alle alle grote retailers die de JVC HA-S100N-BU aanbieden voor je op een rijtje gezet. Je ziet hierdoor direct welke aanbieder de goedkoopste is waardoor je nooit meer te veel betaald.

Waar op letten bij de aankoop?

Voordat je definitief overgaat tot de aanschaf van de JVC HA-S100N-BU zijn er een aantal zaken waar je goed op moet letten om een overhaaste beslissing te voorkomen:

 1. Bekijk eerst alle modellen die voldoen aan jouw persoonlijke wensen;
 2. Vergelijk verschillende modellen met elkaar door middel van de vergelijkfunctie;
 3. Check welke aanbieder de laagste prijs hanteert;
 4. Houd rekening met de service van een retailer, zoals verzending en retour beleid bijvoorbeeld.

Heb je alle bovenstaande stappen zorgvuldig doorlopen, dan heb je waarschijnlijk een geschikt model gevonden. In dat geval zie je bovenaan deze pagina direct welke aanbieder de laagste prijs heeft.

JVC HA-S100N-BU vergelijken bij IIAV.nl

De JVC HA-S100N-BU vergelijken bij diverse aanbieders of met andere modellen is altijd een verstandige keuze. Daarom bieden we je alle handige tools aan om de beste vergelijking te maken.

Heb je een product gevonden, maar weet je niet zeker of dit degene is die het beste bij je past? Of twijfel je tussen twee (of meerdere) modellen? Maak dan gebruik van onze handige vergelijkfunctie om verschillende producten met elkaar te vergelijken.

Bij IIAV.nl vind je gegarandeerd een geschikt product dat voldoet aan jouw persoonlijke eisen. Bovendien betaal je altijd de meest gunstige prijs doordat je de prijzen van alle grote retailers in Nederland snel en eenvoudig kunt vergelijken!

EAN: N/A SKU 4975769019494 Categorieën , Brand:

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën

HomeMenuWishlistNaar boven