Grado SR60x Prestige Series

De Grado SR60x Prestige Series koptelefoon is ontworpen voor audiophiles op zoek naar een kwaliteitssignatuur op hun hoofdtelefoon. Het ontwerp is minimalistisch en elegant met een metalen frame gemaakt van een gegoten stuk gegoten aluminium met leer dat is bedekt met metalen ringen. De voorkeur van de Grado SR60x Prestige Series gaat uit naar lagere frequenties, waardoor het perfect is voor het luisteren naar muziek met bas- en drumsoundtracks zoals rap, rock, blues, jazz en pop. Het zachte zwarte schuim en leer op de oorschelpen zorgen voor comfort, terwijl de brede headband een goede grip biedt op het hoofd.

De Grado SR60x Prestige Series geeft een eerlijke, heldere en gedetailleerde audioervaring. Het geluid is warm, gebalanceerd en heeft een open en ruimtelijke renovatie die harde klanken warmt en kleur aan muziek toevoegt. Het strekt tot ongelooflijk hoge volumes voor headphone-luisteren, waardoor de kracht van instrumenten, stemmen en andere geluiden die opgenomen zijn, worden versterkt.

De SR60x Prestige Series is compatibel met alle apparaten met een 3,5 mm-jack, waaronder telefoons, tablets, mp3-spelers, laptops en mediastreamers, en is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen frequent gebruik. Er is ook een garantie van 2 jaar die klanten dekking biedt voor al hun hoofdtelefoonbehoeften.

De Grado SR60x Prestige Series is een must voor liefhebbers van muziek die op zoek zijn naar een professioneele koptelefoon met een rijke, gedetailleerde luisterervaring. Het biedt een geweldige audio-ervaring met een open, warm klankbeeld, versterkt tot hoge niveaus, comfortabele oorschelpen en lange levensduur. Of u nu naar muziek, films of games luistert, de Grado SR60x Prestige Series is een uitstekende keuze voor audiofielen.

Voordelen

 • Heerlijk warm geluid
 • Hogere waarschijnlijkheid op frequenties
 • Krachtige bassen
 • Verhoogt dynamisch bereik
 • Gemaakt met de beste materialen
 • Verstelbaar hoofdband

Nadelen

 • Geen geluidsisolatie
 • Zeer gevoelig voor stof en vervuiling
 • Geen keeromkeer/mute receptie
 • Koptelefoon verbindingskabels kunnen gemakkelijk kapot gaan
 • Prijzig

Gratis verzending op alle bestellingen boven de €25,- 

betalingsmethode

Beschrijving

Grado SR60x Prestige Series zwart kopen?

Wil je graag de Grado SR60x Prestige Series zwart kopen? Dan ben je hier op de juiste pagina beland. Met ons uitgebreide overzicht, inclusief alle specificaties, zie je binnen no time of de Grado SR60x Prestige Series zwart daadwerkelijk het model is waar je naar op zoek bent.

Ook kun je reviews bekijken die je een beter beeld geven van daadwerkelijke werking van de Grado SR60x Prestige Series zwart. Zo koop je zeker geen kat in de zak en ben je verzekerd van een product dat voldoet aan jouw persoonlijke behoeften!

Grado SR60x Prestige Series zwart prijs

Zoals je wellicht al hebt gezien kan de prijs van de Grado SR60x Prestige Series zwart erg uiteenlopen bij verschillende aanbieders. Daarom hebben wij alle alle grote retailers die de Grado SR60x Prestige Series zwart aanbieden voor je op een rijtje gezet. Je ziet hierdoor direct welke aanbieder de goedkoopste is waardoor je nooit meer te veel betaald.

Waar op letten bij de aankoop?

Voordat je definitief overgaat tot de aanschaf van de Grado SR60x Prestige Series zwart zijn er een aantal zaken waar je goed op moet letten om een overhaaste beslissing te voorkomen:

 1. Bekijk eerst alle modellen die voldoen aan jouw persoonlijke wensen;
 2. Vergelijk verschillende modellen met elkaar door middel van de vergelijkfunctie;
 3. Check welke aanbieder de laagste prijs hanteert;
 4. Houd rekening met de service van een retailer, zoals verzending en retour beleid bijvoorbeeld.

Heb je alle bovenstaande stappen zorgvuldig doorlopen, dan heb je waarschijnlijk een geschikt model gevonden. In dat geval zie je bovenaan deze pagina direct welke aanbieder de laagste prijs heeft.

Grado SR60x Prestige Series zwart vergelijken bij IIAV.nl

De Grado SR60x Prestige Series zwart vergelijken bij diverse aanbieders of met andere modellen is altijd een verstandige keuze. Daarom bieden we je alle handige tools aan om de beste vergelijking te maken.

Heb je een product gevonden, maar weet je niet zeker of dit degene is die het beste bij je past? Of twijfel je tussen twee (of meerdere) modellen? Maak dan gebruik van onze handige vergelijkfunctie om verschillende producten met elkaar te vergelijken.

Bij IIAV.nl vind je gegarandeerd een geschikt product dat voldoet aan jouw persoonlijke eisen. Bovendien betaal je altijd de meest gunstige prijs doordat je de prijzen van alle grote retailers in Nederland snel en eenvoudig kunt vergelijken!

EAN: N/A SKU 0850929008003 Categorie Brand:

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën

HomeMenuWishlistNaar boven