Focal Clear Mg

De Focal Clear Mg koptelefoon is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve luisterervaring. Deze koptelefoon is ontworpen om een duidelijk en helder geluid te geven. De Focal Clear Mg koptelefoon is gebouwd met een magnesium kast en een open-back structuur, waardoor het geluid transparant en ruimtelijk klinkt. Daarnaast is de koptelefoon voorzien van dubbelzijdig memory foam om comfortabel af te stemmen op het oor. Voor de kleurrijke muziek en het zorgen voor een optimale luisterervaring bevat de Focal Clear Mg koptelefoon gekalibreerde 40mm Elecetro-dynamische drivers.

Doordat de koptelefoon een open-back structuur heeft, is het design vrij van omgevingsgeluid en biedt het nog meer comfort. Voor een uniform klankbeeld met consistente prestaties is de Focal Clear Mg koptelefoon voorzien van een elastisch vlies, waarbij alle treble- en mid-frequentie-elementen afzonderlijk aan de driver zijn aangesloten. Omdat de Focal Clear Mg koptelefoon is uitgerust met memory foam, zal het geluid nooit saai of verminderd klinken, zelfs als u uw hoofd of oren beweegt.

De Focal Clear Mg koptelefoon heeft een stijlvolle luxe uitstraling, gecombineerd met de levensvatbaarheid en duurzaamheid waar Focal bekend om staat. Deze koptelefoon is ideaal voor muziek- en audiogeluiden die op professioneel niveau klinken, of voor liefhebbers van games, films of televisie. U kunt de Focal Clear Mg koptelefoon gemakkelijk overal meenemen, door de competitieve gewichtsverdeling.

Al met al is de Focal Clear Mg koptelefoon een uitstekende keuze voor muziek- en audiogenot. U zult genieten van een helder en precies geluid, zonder afbreuk te doen aan de immersieve ervaring. Deze koptelefoon is ontworpen om tevredenheid te garanderen, door een perfecte balans te bieden tussen luxe uiterlijk en kwaliteitsgeluid.

Voordelen Focal Clear Mg koptelefoon

 • Kwaliteit geluidsweergave
 • Geluid is in balans
 • Eenvoudig, modern design
 • Snelle reactie op frequenties, wat leidt tot helderheid bij sound mixen
 • Geschikt om op te pluggen in een versterker

Nadelen Focal Clear Mg koptelefoon

 • Kan voor sommige personen te luid zijn
 • De pasvorm kan bij sommige personen wat laag zijn
 • De hogere frequenties komen soms afgevlakt over
 • Kan hard aanvoelen tijdens het dragen

Gratis verzending op alle bestellingen boven de €25,- 

betalingsmethode

Beschrijving

Focal Clear Mg kopen?

Wil je graag de Focal Clear Mg kopen? Dan ben je hier op de juiste pagina beland. Met ons uitgebreide overzicht, inclusief alle specificaties, zie je binnen no time of de Focal Clear Mg daadwerkelijk het model is waar je naar op zoek bent.

Ook kun je reviews bekijken die je een beter beeld geven van daadwerkelijke werking van de Focal Clear Mg. Zo koop je zeker geen kat in de zak en ben je verzekerd van een product dat voldoet aan jouw persoonlijke behoeften!

Focal Clear Mg prijs

Zoals je wellicht al hebt gezien kan de prijs van de Focal Clear Mg erg uiteenlopen bij verschillende aanbieders. Daarom hebben wij alle alle grote retailers die de Focal Clear Mg aanbieden voor je op een rijtje gezet. Je ziet hierdoor direct welke aanbieder de goedkoopste is waardoor je nooit meer te veel betaald.

Waar op letten bij de aankoop?

Voordat je definitief overgaat tot de aanschaf van de Focal Clear Mg zijn er een aantal zaken waar je goed op moet letten om een overhaaste beslissing te voorkomen:

 1. Bekijk eerst alle modellen die voldoen aan jouw persoonlijke wensen;
 2. Vergelijk verschillende modellen met elkaar door middel van de vergelijkfunctie;
 3. Check welke aanbieder de laagste prijs hanteert;
 4. Houd rekening met de service van een retailer, zoals verzending en retour beleid bijvoorbeeld.

Heb je alle bovenstaande stappen zorgvuldig doorlopen, dan heb je waarschijnlijk een geschikt model gevonden. In dat geval zie je bovenaan deze pagina direct welke aanbieder de laagste prijs heeft.

Focal Clear Mg vergelijken bij IIAV.nl

De Focal Clear Mg vergelijken bij diverse aanbieders of met andere modellen is altijd een verstandige keuze. Daarom bieden we je alle handige tools aan om de beste vergelijking te maken.

Heb je een product gevonden, maar weet je niet zeker of dit degene is die het beste bij je past? Of twijfel je tussen twee (of meerdere) modellen? Maak dan gebruik van onze handige vergelijkfunctie om verschillende producten met elkaar te vergelijken.

Bij IIAV.nl vind je gegarandeerd een geschikt product dat voldoet aan jouw persoonlijke eisen. Bovendien betaal je altijd de meest gunstige prijs doordat je de prijzen van alle grote retailers in Nederland snel en eenvoudig kunt vergelijken!

EAN: N/A SKU 3544052726152 Categorieën , Brand:

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën

HomeMenuWishlistNaar boven