Devine PRO 5000 studio hoofdtelefoon

Ga voor ultieme studio kwaliteit met de Devine PRO 5000 Studio hoofdtelefoon koptelefoon. Deze koptelefoon levert uitstekende geluidskwaliteit met zijn 50mm dynamische, aluminium coated drivers. Door deze drivertechnologie wordt de uitvoer naar een hoger niveau getild om een reclamevrij luistergenot te garanderen. Met de omnidirectionele verscheidenheid aan soundstages die de koptelefoon biedt, maakt u op een geen andere manier muziek.

Geniet van optimale muzikale prestaties met geen andere headset. De Pro 5000 heeft een perfect verdeelde luisterervaring, ongeacht de omgeving die u aandachtig gebruikt. Bovendien biedt deze koptelefoon een ruim comfort dankzij de manier waarop het helaas is gemaakt. Met een met leer bekleed hoofdband en zachte oorkussens waaronder behuizing, zult u geen ongemak ervaren, zelfs na het luisteren voor lange tijd.

En om uw luisterervaring nog beter te maken, heeft de Pro 5000 ook gebouwde-in noise cancelling technologie. Dit helpt bij het verminderen van ongewenste externe geluiden, waardoor u volledig kan immerge into het muziek, waar je ook bent. Met de Devine PRO 5000 hoofdtelefoon koptelefoon, vTrue Audio Quality.

Voordelen

 • Ingrediënten van professionele kwaliteit, waardoor hij een uitstekende audiokwaliteit heeft.
 • Grote koptelden die goede bedekking en comfort bieden.
 • Compatibel met veel audio-apparaten.
 • Geschikt voor een breed scala aan audio-applicaties, waaronder opname, mixen en monitoren.

Nadelen

 • Hoge prijs, wat hem een luxe item maakt voor de meeste mensen
 • Redelijk zwaar en niet zo compact
 • Niet geschikt voor draadloze communicatie
 • Kan niet gemakkelijk worden gedragen met externe apparaten

Gratis verzending op alle bestellingen boven de €25,- 

betalingsmethode

Beschrijving

Devine PRO 5000 studio hoofdtelefoon kopen?

Wil je graag de Devine PRO 5000 studio hoofdtelefoon kopen? Dan ben je hier op de juiste pagina beland. Met ons uitgebreide overzicht, inclusief alle specificaties, zie je binnen no time of de Devine PRO 5000 studio hoofdtelefoon daadwerkelijk het model is waar je naar op zoek bent.

Ook kun je reviews bekijken die je een beter beeld geven van daadwerkelijke werking van de Devine PRO 5000 studio hoofdtelefoon. Zo koop je zeker geen kat in de zak en ben je verzekerd van een product dat voldoet aan jouw persoonlijke behoeften!

Devine PRO 5000 studio hoofdtelefoon prijs

Zoals je wellicht al hebt gezien kan de prijs van de Devine PRO 5000 studio hoofdtelefoon erg uiteenlopen bij verschillende aanbieders. Daarom hebben wij alle alle grote retailers die de Devine PRO 5000 studio hoofdtelefoon aanbieden voor je op een rijtje gezet. Je ziet hierdoor direct welke aanbieder de goedkoopste is waardoor je nooit meer te veel betaald.

Waar op letten bij de aankoop?

Voordat je definitief overgaat tot de aanschaf van de Devine PRO 5000 studio hoofdtelefoon zijn er een aantal zaken waar je goed op moet letten om een overhaaste beslissing te voorkomen:

 1. Bekijk eerst alle modellen die voldoen aan jouw persoonlijke wensen;
 2. Vergelijk verschillende modellen met elkaar door middel van de vergelijkfunctie;
 3. Check welke aanbieder de laagste prijs hanteert;
 4. Houd rekening met de service van een retailer, zoals verzending en retour beleid bijvoorbeeld.

Heb je alle bovenstaande stappen zorgvuldig doorlopen, dan heb je waarschijnlijk een geschikt model gevonden. In dat geval zie je bovenaan deze pagina direct welke aanbieder de laagste prijs heeft.

Devine PRO 5000 studio hoofdtelefoon vergelijken bij IIAV.nl

De Devine PRO 5000 studio hoofdtelefoon vergelijken bij diverse aanbieders of met andere modellen is altijd een verstandige keuze. Daarom bieden we je alle handige tools aan om de beste vergelijking te maken.

Heb je een product gevonden, maar weet je niet zeker of dit degene is die het beste bij je past? Of twijfel je tussen twee (of meerdere) modellen? Maak dan gebruik van onze handige vergelijkfunctie om verschillende producten met elkaar te vergelijken.

Bij IIAV.nl vind je gegarandeerd een geschikt product dat voldoet aan jouw persoonlijke eisen. Bovendien betaal je altijd de meest gunstige prijs doordat je de prijzen van alle grote retailers in Nederland snel en eenvoudig kunt vergelijken!

EAN: N/A SKU 8718546744952 Category Brand:

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën

HomeMenuWishlistNaar boven