C-LARSS Klantenservice Headset USB 3.5mm

De C-LARSS Klantenservice Headset USB 3.5mm koptelefoon is de perfecte oplossing voor het verbeteren van de prestaties en vrijheid van professionele klantenservice netwerken. Deze headset is perfect voor bezitters van een computer waarvoor u een hoge kwaliteit van luisterervaring vereist. Of u nu klantenservice gesprekken voert of gedetailleerde gesprekken met twee partijen – deze koptelefoon zal uw gesprekken comfortabel en volledig maken.
De headset is voorzien van een dun, licht en draagbaar ontwerp dat perfect is voor al uw klantenservice behoeften. Het heeft een hoofdband en flexibele microfoon die gemakkelijk aanpasbaar is aan uw voorkeuren. De hoofdband en het oorkussen bieden u een uitstekende pasvorm voor een comfortabel gevoel tijdens het dragen ervan.
De koptelefoon biedt ook een heldere, krachtige, stereo-luisterervaring. De 3.5mm-aansluiting laat u toe om de headset te gebruiken met de meeste pc’s, tablets en mobiele telefoons. Met de USB-aansluiting kunt u eenvoudig audiogesprekken voeren door gewoon uw pc-poort te gebruiken. De koptelefoon heeft een ingebouwd volume- en mute-regelknop bovenaan om uw ervaring nog meer naar uw hand te zetten.
De C-LARSS klantenservice headset is dan ook een eersteklas product dat voldoet aan uw professionele behoeften. Het biedt u een krachtig, stereo-geluid; een comfortabele pasvorm; en duurzaam en veelzijdig ontwerp dat aan alle verwachtingen voldoet. Zodra u de koptelefoon heeft aangesloten, bent u klaar om te gaan; geniet van een uitstekende luiserervaring!

Voordelen

 • Gemaakt van hoogwaardig materiaal voor stevigheid en comfort
 • USB-aansluiting voor een eenvoudige set-up
 • Kan om de nek en oren worden gedragen
 • Geluidsverminderende technologie voor duidelijke interactie
 • Grote oorkussens voor extra comfort

Nadelen

 • Geen volume- en andere bedieningselementen op het koptelefoongedeelte
 • Geen afneembaar kabelontwerp
 • Geen opties voor Bluetooth- of draadloze verbindingen
 • Geen soepele equalizer-instellingen
 • Geen koptelefoonmute-optie

Gratis verzending op alle bestellingen boven de €25,- 

betalingsmethode

Beschrijving

C-LARSS Klantenservice Headset USB 3.5mm kopen?

Wil je graag de C-LARSS Klantenservice Headset USB 3.5mm kopen? Dan ben je hier op de juiste pagina beland. Met ons uitgebreide overzicht, inclusief alle specificaties, zie je binnen no time of de C-LARSS Klantenservice Headset USB 3.5mm daadwerkelijk het model is waar je naar op zoek bent.

Ook kun je reviews bekijken die je een beter beeld geven van daadwerkelijke werking van de C-LARSS Klantenservice Headset USB 3.5mm. Zo koop je zeker geen kat in de zak en ben je verzekerd van een product dat voldoet aan jouw persoonlijke behoeften!

C-LARSS Klantenservice Headset USB 3.5mm prijs

Zoals je wellicht al hebt gezien kan de prijs van de C-LARSS Klantenservice Headset USB 3.5mm erg uiteenlopen bij verschillende aanbieders. Daarom hebben wij alle alle grote retailers die de C-LARSS Klantenservice Headset USB 3.5mm aanbieden voor je op een rijtje gezet. Je ziet hierdoor direct welke aanbieder de goedkoopste is waardoor je nooit meer te veel betaald.

Waar op letten bij de aankoop?

Voordat je definitief overgaat tot de aanschaf van de C-LARSS Klantenservice Headset USB 3.5mm zijn er een aantal zaken waar je goed op moet letten om een overhaaste beslissing te voorkomen:

 1. Bekijk eerst alle modellen die voldoen aan jouw persoonlijke wensen;
 2. Vergelijk verschillende modellen met elkaar door middel van de vergelijkfunctie;
 3. Check welke aanbieder de laagste prijs hanteert;
 4. Houd rekening met de service van een retailer, zoals verzending en retour beleid bijvoorbeeld.

Heb je alle bovenstaande stappen zorgvuldig doorlopen, dan heb je waarschijnlijk een geschikt model gevonden. In dat geval zie je bovenaan deze pagina direct welke aanbieder de laagste prijs heeft.

C-LARSS Klantenservice Headset USB 3.5mm vergelijken bij IIAV.nl

De C-LARSS Klantenservice Headset USB 3.5mm vergelijken bij diverse aanbieders of met andere modellen is altijd een verstandige keuze. Daarom bieden we je alle handige tools aan om de beste vergelijking te maken.

Heb je een product gevonden, maar weet je niet zeker of dit degene is die het beste bij je past? Of twijfel je tussen twee (of meerdere) modellen? Maak dan gebruik van onze handige vergelijkfunctie om verschillende producten met elkaar te vergelijken.

Bij IIAV.nl vind je gegarandeerd een geschikt product dat voldoet aan jouw persoonlijke eisen. Bovendien betaal je altijd de meest gunstige prijs doordat je de prijzen van alle grote retailers in Nederland snel en eenvoudig kunt vergelijken!

EAN: N/A SKU 7638527297554 Categorie Brand:

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën

HomeMenuWishlistNaar boven