Vergelijk nu direct alle prijzen van de Wonder Core Genius 10-in-1 Fitness en bekijk bij welke aanbieder je de scherpste prijs kunt krijgen. Wil je toch nog wat meer informatie lezen over de Wonder Core Genius 10-in-1 Fitness? Geen probleem, we hebben alle belangrijke informatie en reviews voor je verzameld zodat je verzekerd bent van de juiste aankoop. Ga aan de slag en zie in één oogopslag bij welke retailer je de beste prijs krijgt.

Beschrijving

Haal de sportschool naar je woonkamer met de Wonder Core Genius 10-in-1 fitness. De set bestaat uit 10 verschillende fitness attributen, waar je zowel cardio- als krachttraining mee uitvoert. Gebruik bijvoorbeeld het springtouw voor een cardiotraining, de stabiliteitstrainer en ab roller voor je buikspieren en de halter voor een zware armtraining. Heb je inspiratie nodig voor een effectieve training? Dan gebruik je de Wonder Core Genius app voor meer dan 100 verschillende voorbeeldoefeningen en complete workouts. Omdat je de hele Wonder Core Genius 10-in-1 fitnessset opbergt in de koffer, neem je de set gemakkelijk mee op reis of naar een andere trainingslocatie.

Extra informatie

Breedte

70 cm

Hoogte

45 cm

Gewicht

5 kg

Frank Van de Weijer
Frank Van de Weijer

"Frank's Garantie: We zijn als team iedere dag in de weer om ons assortiment te verbeteren en uit te breiden met geweldige artikelen die je onafhankelijk kunt vergelijken met elkaar. Heb je vragen, suggesties of ideeën die we kunnen uitwerken op onze site? Laat het me direct weten!"

Bekijk alle prijzen van de Wonder Core Genius 10-in-1 Fitness en bekijk of je kunt besparen bij een van de grootste retailers in Nederland. We vergelijken op dit moment de Wonder Core Genius 10-in-1 Fitness prijs van Coolblue, BOL, Otto, Wehkamp en Bol.com. Scroll naar beneden en kijk direct waar je terecht kan voor de beste prijzen.

Wonder Core Genius 10-in-1 Fitness Kopen Of Prijs Vergelijken

Wij van IIAV.nl zijn altijd op zoek naar de beste producten die waar voor hun geld bieden. Je tegenwoordig naar talloze producten zoeken op het internet en er zijn honderden webshops beschikbaar. Wellicht ben je op zoek naar de meest goedkope producten , maar het is ook goed mogelijk dat je een duurder product wil kopen en eerst meer onderzoek wil doen. Bij IIAV.nl houden we dagelijks de nieuwste trends op het gebied van prijs, releases en aanbiedingen rond producten bij. Alle producten, de reviews en hun beoordelingen staan overzichtelijk in onze vergelijker. Daardoor is het kiezen van een product ineens een stuk gemakkelijker.

Wonder Core Genius 10-in-1 Fitness Kopen Op Het Internet

Wil jij een Wonder Core Genius 10-in-1 Fitness kopen? Geen enkel probleem, we hebben alle aanbieders en prijzen Wonder Core Genius 10-in-1 Fitnessop een pagina samengebracht. Daardoor heb je een goed beeld van alle prijzen op de markt en kun je precies zien waar je producten kunt kopen bij een webshop op het internet.

Wonder Core Genius 10-in-1 Fitness Review In 2022

Ben jij op zoek naar reviews van de Wonder Core Genius 10-in-1 Fitness? Dat kunnen we ons voorstellen, tegenwoordig wil je graag zien wat anderen van het product vinden. We hebben op deze pagina alle reviews van grote aanbieders zoals Coolblue of Bol.com samengebracht zodat je direct alle Wonder Core Genius 10-in-1 Fitness reviews kunt inzien.

Wat is het beste product in deze categorie?

U wilt Wonder Core Genius 10-in-1 Fitness kopen op het internet, het lijkt gemakkelijk maar het kan een grote teleurstelling zijn, omdat er tegenwoordig zoveel verschillende soorten, maten en prijsklassen beschikbaar zijn. Het is dus slim om van tevoren wat onderzoek te doen naar alle Wonder Core Genius 10-in-1 Fitness die beschikbaar zijn, goed te kijken naar je wensen en alle opties in elke prijsklasse. U bent op de juiste plaats als u op zoek bent naar de beste . Onze top 5 staat handig direct op die pagina. Dit maakt het eenvoudig om de beste Wonder Core Genius 10-in-1 Fitnessin onze test te identificeren en veel te leren over producten die op dit moment populair zijn.

Leuk om te weten

Al onze beoordelingen zijn volledig onpartijdig. Wij willen ervoor zorgen dat u alle prijzen van Wonder Core Genius 10-in-1 Fitness op één plek kunt bekijken. We hebben geen partnerschappen met een specifieke aanbieder. We streven ernaar om volledige lijsten te geven van grote concurrenten, zoals Mediamarkt, Coolblue, BOL, Blokker, en meer.

Hoe komen we aan Wonder Core Genius 10-in-1 Fitness prijzen?

Wij werken onze website voortdurend bij met de meest actuele Wonder Core Genius 10-in-1 Fitness prijzen die beschikbaar zijn. Hierdoor krijgt u in één oogopslag een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen die momenteel beschikbaar zijn. U kunt in één oogopslag de gehele markt bekijken, op zoek naar elke actuele Wonder Core Genius 10-in-1 Fitness deal. Wij hebben ook een Wonder Core Genius 10-in-1 Fitness prijsvergelijkingstool die het voor u gemakkelijk maakt om de prijzen van Wonder Core Genius 10-in-1 Fitness bij verschillende detailhandelaars te vergelijken. U kunt de beste aanbiedingen en prijzen zien die momenteel beschikbaar zijn.

Gevonden Prijzen

7,5
4/5

Prijs / Kwaliteit

8
5/5

Achteraf tevreden klanten

8
4/5

Onze beoordeling

0/5

Gemidddelde beoordeling

Populair in huidige categorie

Over IIAV.NL

Al onze beoordelingen zijn volledig onpartijdig. Wij willen ervoor zorgen dat je alle prijzen op één plek kunt bekijken. We hebben geen partnerschappen met een specifieke aanbieder, wat betekent dat alle vergelijking onafhankelijk zijn.

We streven ernaar om volledige informatie te geven over producten van grote aanbieders, zoals Mediamarkt, Coolblue, Bol.com, Blokker, Wehkamp en meer. De informatie op IIAV.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, ondanks deze zorg is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. 

Realtime prijzen

Wanneer je een product bekijkt, krijgt IIAV direct de prijs te zien. De actuele productprijzen in de markt worden getoond, en je krijgt de meest actuele informatie over het product en de aanbieder waar je wilt bestellen.

Laagste prijs ooit

De laagste prijs ooit geregistreerd op IIAV wordt aangegeven met het ‘laagste prijs’ label. Dit label verschijnt alleen als er nog niet eerder een lagere prijs is verkregen bij aanbieders die worden vergeleken bij IIAV.

Aankoopadvies

In het aankoopadvies staat een grondige uitleg die je door de criteria, vergelijkingstools en andere cruciale elementen leidt. Je krijgt ook nuttige tips over het vergelijken, kopen en gebruiken van verschillende artikelen. De koopadvies stelt je in staat het beste product te kiezen. Zo weet je zeker dat je het juiste product thuis bezorgd krijgt. 

Video

Video afspelen

Meest gestelde vragen

Ben jij op zoek naar de mediamarkt? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de bij Mediamarkt kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Mediamarkt de mogelijkheid hebt om de nieuwe kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Ben jij op zoek naar de Ricoh Theta Z1 coolblue? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Ricoh Theta Z1 bij Coolblue kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Coolblue de mogelijkheid hebt om de nieuwe Ricoh Theta Z1 kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Ben jij op zoek naar de Wonder Core Genius 10-in-1 Fitness bol.com? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Wonder Core Genius 10-in-1 Fitness bij Bol kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Bol.com de mogelijkheid hebt om de nieuwe Wonder Core Genius 10-in-1 Fitness kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Wehkamp.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Wonder Core Genius 10-in-1 Fitness wehkamp kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Wonder Core Genius 10-in-1 Fitness bij Wehkamp kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Otto.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Wonder Core Genius 10-in-1 Fitness Otto kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Wonder Core Genius 10-in-1 Fitness bij Otto kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Expert.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Wonder Core Genius 10-in-1 Fitness expert kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Wonder Core Genius 10-in-1 Fitness bij Expert kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op BCC.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Wonder Core Genius 10-in-1 Fitness bcc kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Wonder Core Genius 10-in-1 Fitness bij BCC kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken