TP-Link Omada EAP265 HD

Vergelijk nu direct alle prijzen van de TP-Link Omada EAP265 HD en bekijk bij welke aanbieder je de scherpste prijs kunt krijgen. Wil je toch nog wat meer informatie lezen over de TP-Link Omada EAP265 HD? Geen probleem, we hebben alle belangrijke informatie en reviews voor je verzameld zodat je verzekerd bent van de juiste aankoop. Ga aan de slag en zie in één oogopslag bij welke retailer je de beste prijs krijgt.

Artikelnummer: EE5DB553 Categorieën: , ,

Beschrijving

De TP-Link Omada EAP265 HD is een access point voor in bedrijven waarin veel dataverkeer tegelijk wordt gebruikt. Dankzij de professionele antennes en functies als loadbalancing en MU-MIMO blijft je wifi-verbinding snel en stabiel. Zelfs als je met tientallen mensen tegelijk aan het werk bent. Ook je gasten voorzie je van internet. Dankzij het gastennetwerk kunnen ze zo niet op jouw bedrijfsnetwerk. Je koppelt meerdere van deze access points aan elkaar om een wifi-netwerk met dekking in je hele bedrijf te creëeren. Je beheert de access points via de cloud, waardoor je zelfs nieuwe punten toevoegt zonder te configureren. Ook verander je instellingen als je zelf niet aanwezig bent. Dankzij PoE hoef je geen stroomkabels te leggen, de access points worden via de netwerkkabel van stroom voorzien.

Extra informatie

Merk

TP-Link

Type access point

Indoor

Naam

TP-Link Omada EAP265 HD

Features

Wireless AC Simultaneous dual-band access point Wifi snelheid: 450 + 1300 Mbps

Wifi standaarden

Wireless AC (Wifi 5), Wireless B (Wifi 1), Wireless G (Wifi 3), Wireless N (Wifi 4)

Frequentiebanden

Simultaneous dual-band

Snelheidsklasse

Middenklasse

Aantal access points

1

VPN pass-through

Nee

Quality of Service (QoS)

Ja

Geschikt voor IPv6

Ja

Gastnetwerk

Ja

Bridge-optie

Ja

Repeater-functie

Nee

[lmt-post-modified-info]
Frank Van de Weijer
Frank Van de Weijer

"Frank's Garantie: We zijn als team iedere dag in de weer om ons assortiment te verbeteren en uit te breiden met geweldige artikelen die je onafhankelijk kunt vergelijken met elkaar. Heb je vragen, suggesties of ideeën die we kunnen uitwerken op onze site? Laat het me direct weten!"

Gevonden Prijzen

Bekijk alle prijzen van de TP-Link Omada EAP265 HD en bekijk of je kunt besparen bij een van de grootste retailers in Nederland. We vergelijken op dit moment de TP-Link Omada EAP265 HD prijs van Coolblue, BOL, Otto, Wehkamp en Bol.com. Scroll naar beneden en kijk direct waar je terecht kan voor de beste prijzen.

TP-Link Omada EAP265 HD Kopen Of Prijs Vergelijken

Wij van IIAV.nl zijn altijd op zoek naar de beste producten die waar voor hun geld bieden. Je tegenwoordig naar talloze producten zoeken op het internet en er zijn honderden webshops beschikbaar. Wellicht ben je op zoek naar de meest goedkope producten , maar het is ook goed mogelijk dat je een duurder product wil kopen en eerst meer onderzoek wil doen. Bij IIAV.nl houden we dagelijks de nieuwste trends op het gebied van prijs, releases en aanbiedingen rond producten bij. Alle producten, de reviews en hun beoordelingen staan overzichtelijk in onze vergelijker. Daardoor is het kiezen van een product ineens een stuk gemakkelijker.

TP-Link Omada EAP265 HD Kopen Op Het Internet

Wil jij een TP-Link Omada EAP265 HD kopen? Geen enkel probleem, we hebben alle aanbieders en prijzen TP-Link Omada EAP265 HDop een pagina samengebracht. Daardoor heb je een goed beeld van alle prijzen op de markt en kun je precies zien waar je producten kunt kopen bij een webshop op het internet.

TP-Link Omada EAP265 HD Review In 2022

Ben jij op zoek naar reviews van de TP-Link Omada EAP265 HD? Dat kunnen we ons voorstellen, tegenwoordig wil je graag zien wat anderen van het product vinden. We hebben op deze pagina alle reviews van grote aanbieders zoals Coolblue of Bol.com samengebracht zodat je direct alle TP-Link Omada EAP265 HD reviews kunt inzien.

Wat is het beste product in deze categorie?

U wilt TP-Link Omada EAP265 HD kopen op het internet, het lijkt gemakkelijk maar het kan een grote teleurstelling zijn, omdat er tegenwoordig zoveel verschillende soorten, maten en prijsklassen beschikbaar zijn. Het is dus slim om van tevoren wat onderzoek te doen naar alle TP-Link Omada EAP265 HD die beschikbaar zijn, goed te kijken naar je wensen en alle opties in elke prijsklasse. U bent op de juiste plaats als u op zoek bent naar de beste . Onze top 5 staat handig direct op die pagina. Dit maakt het eenvoudig om de beste TP-Link Omada EAP265 HDin onze test te identificeren en veel te leren over producten die op dit moment populair zijn.

Leuk om te weten

Al onze beoordelingen zijn volledig onpartijdig. Wij willen ervoor zorgen dat u alle prijzen van TP-Link Omada EAP265 HD op één plek kunt bekijken. We hebben geen partnerschappen met een specifieke aanbieder. We streven ernaar om volledige lijsten te geven van grote concurrenten, zoals Mediamarkt, Coolblue, BOL, Blokker, en meer.

Hoe komen we aan TP-Link Omada EAP265 HD prijzen?

Wij werken onze website voortdurend bij met de meest actuele TP-Link Omada EAP265 HD prijzen die beschikbaar zijn. Hierdoor krijgt u in één oogopslag een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen die momenteel beschikbaar zijn. U kunt in één oogopslag de gehele markt bekijken, op zoek naar elke actuele TP-Link Omada EAP265 HD deal. Wij hebben ook een TP-Link Omada EAP265 HD prijsvergelijkingstool die het voor u gemakkelijk maakt om de prijzen van TP-Link Omada EAP265 HD bij verschillende detailhandelaars te vergelijken. U kunt de beste aanbiedingen en prijzen zien die momenteel beschikbaar zijn.

7,5
4/5

Prijs / Kwaliteit

8
5/5

Achteraf tevreden klanten

8
4/5

Onze beoordeling

0/5

Gemidddelde beoordeling

Over IIAV.NL

Al onze beoordelingen zijn volledig onpartijdig. Wij willen ervoor zorgen dat je alle prijzen op één plek kunt bekijken. We hebben geen partnerschappen met een specifieke aanbieder, wat betekent dat alle vergelijking onafhankelijk zijn.

We streven ernaar om volledige informatie te geven over producten van grote aanbieders, zoals Mediamarkt, Coolblue, Bol.com, Blokker, Wehkamp en meer. De informatie op IIAV.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, ondanks deze zorg is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. 

Realtime prijzen

Wanneer je een product bekijkt, krijgt IIAV direct de prijs te zien. De actuele productprijzen in de markt worden getoond, en je krijgt de meest actuele informatie over het product en de aanbieder waar je wilt bestellen.

Laagste prijs ooit

De laagste prijs ooit geregistreerd op IIAV wordt aangegeven met het ‘laagste prijs’ label. Dit label verschijnt alleen als er nog niet eerder een lagere prijs is verkregen bij aanbieders die worden vergeleken bij IIAV.

Aankoopadvies

In het aankoopadvies staat een grondige uitleg die je door de criteria, vergelijkingstools en andere cruciale elementen leidt. Je krijgt ook nuttige tips over het vergelijken, kopen en gebruiken van verschillende artikelen. De koopadvies stelt je in staat het beste product te kiezen. Zo weet je zeker dat je het juiste product thuis bezorgd krijgt. 

Video

Video afspelen

Meest gestelde vragen

Ben jij op zoek naar de mediamarkt? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de bij Mediamarkt kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Mediamarkt de mogelijkheid hebt om de nieuwe kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Ben jij op zoek naar de Ricoh Theta Z1 coolblue? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Ricoh Theta Z1 bij Coolblue kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Coolblue de mogelijkheid hebt om de nieuwe Ricoh Theta Z1 kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Ben jij op zoek naar de TP-Link Omada EAP265 HD bol.com? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de TP-Link Omada EAP265 HD bij Bol kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Bol.com de mogelijkheid hebt om de nieuwe TP-Link Omada EAP265 HD kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Wehkamp.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de TP-Link Omada EAP265 HD wehkamp kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de TP-Link Omada EAP265 HD bij Wehkamp kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Otto.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de TP-Link Omada EAP265 HD Otto kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de TP-Link Omada EAP265 HD bij Otto kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Expert.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de TP-Link Omada EAP265 HD expert kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de TP-Link Omada EAP265 HD bij Expert kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op BCC.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de TP-Link Omada EAP265 HD bcc kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de TP-Link Omada EAP265 HD bij BCC kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.