Vergelijk nu direct alle prijzen van de Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB) en bekijk bij welke aanbieder je de scherpste prijs kunt krijgen. Wil je toch nog wat meer informatie lezen over de Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB) ProSense? Geen probleem, we hebben alle belangrijke informatie en reviews voor je verzameld zodat je verzekerd bent van de juiste aankoop. Ga aan de slag en zie in één oogopslag bij welke retailer je de beste prijs krijgt.

Beschrijving

De Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB), oftewel D4ECSO-2666-16G, is ontworpen voor Synology RackStations, Diskstations en FlashStations. Hiermee vergroot of vervang je het intern geheugen van je NAS met 16 gigabyte. Dit RAM is voorzien van een Error Correction Code (ECC) chip, die geheugenfouten herkent en herstelt. Dit is vooral handig in servers en workstations. Door de hoge geheugensnelheid van 2666 megahertz werkt je server of NAS zonder vertraging. Deze RAM module is geschikt voor:

 • Synology DVA3219
 • Synology RS820+
 • Synology RS820RP+
 • Synology FS1018
 • Synology DS3617xs
 • Synology DS3018xs
 • Synology DS2419+
 • Synology DS1819+
 • Synology DS1618+

Extra informatie

Artikelnummer

862765

Samenstelling geheugen

1 x 16 GB

Pinnen RAM

260

Compatibel met besturingssysteem

Synology DSM

Compatibel met producttype

NAS

Voltage RAM

1,2 V

Type geheugen

DDR4

RAM Geheugen type

SO-DIMM

CAS latency geheugenmodule

19

Fabrikantcode

D4ECSO-2666-16G

Geheugen geschikt voor

NAS

Intern werkgeheugen RAM

16 GB

Oude apparaat gratis retour

Ja

Afhandeling van je defect

Via Coolblue

Garantie

2 jaar

Merk

Synology

Geschikt voor gaming

Nee

Intern werkgeheugen (RAM)

16 GB

Geheugen geschikt voor

NAS

Samenstelling geheugen

1 x 16 GB

RAM Geheugen type

SO-DIMM

CAS latency geheugenmodule

19

Type geheugen

DDR4

Geheugensnelheid

2666 MHz

Voltage RAM

1,2 V

Frank Van de Weijer
Frank Van de Weijer

"Frank's Garantie: We zijn als team iedere dag in de weer om ons assortiment te verbeteren en uit te breiden met geweldige artikelen die je onafhankelijk kunt vergelijken met elkaar. Heb je vragen, suggesties of ideeën die we kunnen uitwerken op onze site? Laat het me direct weten!"

Bekijk alle prijzen van de Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB) en bekijk of je kunt besparen bij een van de grootste retailers in Nederland. We vergelijken op dit moment de Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB) prijs van Coolblue, BOL, Otto, Wehkamp en Bol.com. Scroll naar beneden en kijk direct waar je terecht kan voor de beste prijzen.

Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB) Kopen Of Prijs Vergelijken

Wij van IIAV.nl zijn altijd op zoek naar de beste producten die waar voor hun geld bieden. Je tegenwoordig naar talloze producten zoeken op het internet en er zijn honderden webshops beschikbaar. Wellicht ben je op zoek naar de meest goedkope producten , maar het is ook goed mogelijk dat je een duurder product wil kopen en eerst meer onderzoek wil doen. Bij IIAV.nl houden we dagelijks de nieuwste trends op het gebied van prijs, releases en aanbiedingen rond producten bij. Alle producten, de reviews en hun beoordelingen staan overzichtelijk in onze vergelijker. Daardoor is het kiezen van een product ineens een stuk gemakkelijker.

Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB) Kopen Op Het Internet

Wil jij een Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB) kopen? Geen enkel probleem, we hebben alle aanbieders en prijzen Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB)op een pagina samengebracht. Daardoor heb je een goed beeld van alle prijzen op de markt en kun je precies zien waar je producten kunt kopen bij een webshop op het internet.

Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB) Review In 2022

Ben jij op zoek naar reviews van de Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB)? Dat kunnen we ons voorstellen, tegenwoordig wil je graag zien wat anderen van het product vinden. We hebben op deze pagina alle reviews van grote aanbieders zoals Coolblue of Bol.com samengebracht zodat je direct alle Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB) reviews kunt inzien.

Wat is het beste product in deze categorie?

U wilt Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB) kopen op het internet, het lijkt gemakkelijk maar het kan een grote teleurstelling zijn, omdat er tegenwoordig zoveel verschillende soorten, maten en prijsklassen beschikbaar zijn. Het is dus slim om van tevoren wat onderzoek te doen naar alle Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB) die beschikbaar zijn, goed te kijken naar je wensen en alle opties in elke prijsklasse. U bent op de juiste plaats als u op zoek bent naar de beste . Onze top 5 staat handig direct op die pagina. Dit maakt het eenvoudig om de beste Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB)in onze test te identificeren en veel te leren over producten die op dit moment populair zijn.

Leuk om te weten

Al onze beoordelingen zijn volledig onpartijdig. Wij willen ervoor zorgen dat u alle prijzen van Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB) op één plek kunt bekijken. We hebben geen partnerschappen met een specifieke aanbieder. We streven ernaar om volledige lijsten te geven van grote concurrenten, zoals Mediamarkt, Coolblue, BOL, Blokker, en meer.

Hoe komen we aan Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB) prijzen?

Wij werken onze website voortdurend bij met de meest actuele Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB) prijzen die beschikbaar zijn. Hierdoor krijgt u in één oogopslag een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen die momenteel beschikbaar zijn. U kunt in één oogopslag de gehele markt bekijken, op zoek naar elke actuele Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB) deal. Wij hebben ook een Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB) prijsvergelijkingstool die het voor u gemakkelijk maakt om de prijzen van Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB) bij verschillende detailhandelaars te vergelijken. U kunt de beste aanbiedingen en prijzen zien die momenteel beschikbaar zijn.

Gevonden Prijzen

7,5
4/5

Prijs / Kwaliteit

8
5/5

Achteraf tevreden klanten

8
4/5

Onze beoordeling

/5

Gemidddelde beoordeling

Populair in huidige categorie

Over IIAV.NL

Al onze beoordelingen zijn volledig onpartijdig. Wij willen ervoor zorgen dat je alle prijzen op één plek kunt bekijken. We hebben geen partnerschappen met een specifieke aanbieder, wat betekent dat alle vergelijking onafhankelijk zijn.

We streven ernaar om volledige informatie te geven over producten van grote aanbieders, zoals Mediamarkt, Coolblue, Bol.com, Blokker, Wehkamp en meer. De informatie op IIAV.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, ondanks deze zorg is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. 

Realtime prijzen

Wanneer je een product bekijkt, krijgt IIAV direct de prijs te zien. De actuele productprijzen in de markt worden getoond, en je krijgt de meest actuele informatie over het product en de aanbieder waar je wilt bestellen.

Laagste prijs ooit

De laagste prijs ooit geregistreerd op IIAV wordt aangegeven met het ‘laagste prijs’ label. Dit label verschijnt alleen als er nog niet eerder een lagere prijs is verkregen bij aanbieders die worden vergeleken bij IIAV.

Aankoopadvies

In het aankoopadvies staat een grondige uitleg die je door de criteria, vergelijkingstools en andere cruciale elementen leidt. Je krijgt ook nuttige tips over het vergelijken, kopen en gebruiken van verschillende artikelen. De koopadvies stelt je in staat het beste product te kiezen. Zo weet je zeker dat je het juiste product thuis bezorgd krijgt. 

Video

Video afspelen

Meest gestelde vragen

Ben jij op zoek naar de mediamarkt? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de bij Mediamarkt kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Mediamarkt de mogelijkheid hebt om de nieuwe kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Ben jij op zoek naar de Ricoh Theta Z1 coolblue? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Ricoh Theta Z1 bij Coolblue kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Coolblue de mogelijkheid hebt om de nieuwe Ricoh Theta Z1 kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Ben jij op zoek naar de Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB) bol.com? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB) bij Bol kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Bol.com de mogelijkheid hebt om de nieuwe Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB) kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Wehkamp.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB) wehkamp kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB) bij Wehkamp kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Otto.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB) Otto kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB) bij Otto kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Expert.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB) expert kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB) bij Expert kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op BCC.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB) bcc kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Synology 16GB DDR4 SODIMM ECC 2666 MHz (1x16GB) bij BCC kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken