Samsung Galaxy Watch3 Zilver 41 mm + Siliconen Bandje Zwart 20mm

Vergelijk nu direct alle prijzen van de Samsung Galaxy Watch3 Zilver 41 mm + Siliconen Bandje Zwart 20mm en bekijk bij welke aanbieder je de scherpste prijs kunt krijgen. Wil je toch nog wat meer informatie lezen over de Samsung Galaxy Watch3 Zilver 41 mm + Siliconen Bandje Zwart 20mm? Geen probleem, we hebben alle belangrijke informatie en reviews voor je verzameld zodat je verzekerd bent van de juiste aankoop. Ga aan de slag en zie in één oogopslag bij welke retailer je de beste prijs krijgt.

Beschrijving

41 mm breed Bel en reageer op berichten Routeregistratie & navigatie via gps

Extra informatie

Merk

Samsung

Naam

Gebruik de Samsung Galaxy Watch3 ook in de sportschool met de Samsung Galaxy Watch3 Zilver 41 mm + Siliconen Bandje Zwart 20mm bundel. Het siliconen horlogebandje is bestand tegen water en transpiratie en gemakkelijk schoon te maken. Het meegeleverde verstelbare leren bandje geeft jouw horloge een stijlvolle en zakelijke uitstraling. De Watch3 heeft verschillende sportprofielen, dus je gebruikt het ook in de sportschool. Je bent de hele dag op de hoogte van de belangrijkste informatie. Notificaties en berichten ontvang je namelijk via het horloge. Ook inkomende oproepen beantwoord je gemakkelijk vanaf je pols. Dankzij de ECG hartslagmeter en de bloeddrukmeter krijg je ook nauwkeurig inzicht in je gezondheid. Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de adapter van je telefoonoplader of bestel er een losse adapter bij. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter.

Average rating

1 Review
5 star 0%

4 star 0%

3 star 0%

2 star 0%

1 star 0%

1 beoordeling voor Samsung Galaxy Watch3 Zilver 41 mm + Siliconen Bandje Zwart 20mm

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

[lmt-post-modified-info]
Frank Van de Weijer
Frank Van de Weijer

"Frank's Garantie: We zijn als team iedere dag in de weer om ons assortiment te verbeteren en uit te breiden met geweldige artikelen die je onafhankelijk kunt vergelijken met elkaar. Heb je vragen, suggesties of ideeën die we kunnen uitwerken op onze site? Laat het me direct weten!"

Gevonden Prijzen

Average rating

1 Review
5 star 0%

4 star 0%

3 star 0%

2 star 0%

1 star 0%

1 beoordeling voor Samsung Galaxy Watch3 Zilver 41 mm + Siliconen Bandje Zwart 20mm

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

7,5
4/5

Prijs / Kwaliteit

8
5/5

Achteraf tevreden klanten

8
4/5

Onze beoordeling

/5

Gemidddelde beoordeling

Over IIAV.NL

Al onze beoordelingen zijn volledig onpartijdig. Wij willen ervoor zorgen dat je alle prijzen op één plek kunt bekijken. We hebben geen partnerschappen met een specifieke aanbieder, wat betekent dat alle vergelijking onafhankelijk zijn.

We streven ernaar om volledige informatie te geven over producten van grote aanbieders, zoals Mediamarkt, Coolblue, Bol.com, Blokker, Wehkamp en meer. De informatie op IIAV.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, ondanks deze zorg is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. 

Realtime prijzen

Wanneer je een product bekijkt, krijgt IIAV direct de prijs te zien. De actuele productprijzen in de markt worden getoond, en je krijgt de meest actuele informatie over het product en de aanbieder waar je wilt bestellen.

Laagste prijs ooit

De laagste prijs ooit geregistreerd op IIAV wordt aangegeven met het ‘laagste prijs’ label. Dit label verschijnt alleen als er nog niet eerder een lagere prijs is verkregen bij aanbieders die worden vergeleken bij IIAV.

Aankoopadvies

In het aankoopadvies staat een grondige uitleg die je door de criteria, vergelijkingstools en andere cruciale elementen leidt. Je krijgt ook nuttige tips over het vergelijken, kopen en gebruiken van verschillende artikelen. De koopadvies stelt je in staat het beste product te kiezen. Zo weet je zeker dat je het juiste product thuis bezorgd krijgt. 

Video

Video afspelen

Meest gestelde vragen

Ben jij op zoek naar de Samsung Galaxy Watch3 Zilver 41 mm + Siliconen Bandje Zwart 20mm mediamarkt? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Samsung Galaxy Watch3 Zilver 41 mm + Siliconen Bandje Zwart 20mm bij Mediamarkt kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Mediamarkt de mogelijkheid hebt om de nieuwe kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Ben jij op zoek naar de Samsung Galaxy Watch3 Zilver 41 mm + Siliconen Bandje Zwart 20mm coolblue? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Ricoh Theta Z1 bij Coolblue kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Coolblue de mogelijkheid hebt om de nieuwe Samsung Galaxy Watch3 Zilver 41 mm + Siliconen Bandje Zwart 20mm kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Ben jij op zoek naar de Samsung Galaxy Watch3 Zilver 41 mm + Siliconen Bandje Zwart 20mm bol.com? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Samsung Galaxy Watch3 Zilver 41 mm + Siliconen Bandje Zwart 20mm bij Bol kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Bol.com de mogelijkheid hebt om de nieuwe Samsung Galaxy Watch3 Zilver 41 mm + Siliconen Bandje Zwart 20mm kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Wehkamp.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Samsung Galaxy Watch3 Zilver 41 mm + Siliconen Bandje Zwart 20mm wehkamp kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Samsung Galaxy Watch3 Zilver 41 mm + Siliconen Bandje Zwart 20mm bij Wehkamp kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Otto.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Samsung Galaxy Watch3 Zilver 41 mm + Siliconen Bandje Zwart 20mm Otto kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Samsung Galaxy Watch3 Zilver 41 mm + Siliconen Bandje Zwart 20mm bij Otto kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Expert.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Samsung Galaxy Watch3 Zilver 41 mm + Siliconen Bandje Zwart 20mm expert kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Samsung Galaxy Watch3 Zilver 41 mm + Siliconen Bandje Zwart 20mm bij Expert kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op BCC.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Samsung Galaxy Watch3 Zilver 41 mm + Siliconen Bandje Zwart 20mm bcc kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Samsung Galaxy Watch3 Zilver 41 mm + Siliconen Bandje Zwart 20mm bij BCC kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.