Samsung Full HD Hospitality Display 43 inch HE690

( 0 beoordelingen )

Premium interactieve diensten beschikbaar via de HE690-hospitality displays van Samsung
Er is een groeiende vraag van gasten naar entertainmentmogelijkheden tijdens hun verblijf. Door middel van geavanceerde displays kunnen moderne hotels een persoonlijke service bieden, die bovendien bijdraagt aan een efficiëntere bedrijfsvoering. De nieuwe premium HE690-hospitality displays verandert de standaard hotel-tv in een allesomvattend content- en entertainmentcentrum dankzij een scala aan handige functies. Met LYNK REACH 4.0, de geïntegreerde contentmanagementoplossing van de HE690-displays, kunt u in afzonderlijke hotelkamers persoonlijke welkomstboodschappen, aanbiedingen en informatie over plaatselijke bezienswaardigheden tonen. Bovendien hebben uw gasten toegang tot meer entertainmentmogelijkheden via een betaalbare, laagdrempelige IPTV-service. Al deze voordelen maken de HE690-displays tot de ideale aanvulling voor hotels of andere accommodaties die streven naar een verbeterde verblijfservaring waarbij geen vervanging van het huidige systeem is vereist, of de bedrijfsvoering langdurig wordt verstoord.

SYSTEEMDEFINITIE / ONTWERP
Hotels kunnen gebruik maken van de nieuwste technologie op het gebied van hospitality management om hun gasten een persoonlijke ervaring te bieden. In LYNK REACH 4.0 heeft Samsung de voordelen van zijn SINC- en REACH-hospitalitytechnologieën samengevoegd tot een veelzijdige contentmanagementoplossing. LYNK REACH 4.0 maakt een betere verblijfservaring mogelijk. De technologie en functionaliteiten maken het beheer efficiënter: er zijn meer informatiekanalen beschikbaar, de communicatieopties zijn makkelijk te bedienen en het onderhoud in de kamers verloopt sneller. In deze contentmanagementoplossing zijn alle benodigde functies voor hotelmanagement, beheer en dienstverlening verenigd: LYNK REACH 4.0 is geschikt voor LAN, Wi-Fi en coaxverbindingen. Via een property management systeem (PMS) en op maat gemaakte templates kunnen hoteliers en andere hospitalitymanagers hun gasten een persoonlijke service en onvergetelijke ervaring bieden. Denk aan diverse IPTV- en RF-kanalen, en applicaties en diensten die ze thuis en op hun mobiele apparaten ook gebruiken. Daarnaast maakt LYNK REACH 4.0 tweerichtingscommunicatie mogelijk tussen hotelier en gasten. De efficiënte bediening op afstand van de displays waarborgt realtime service van topkwaliteit en maakt onderhoud en werkzaamheden in de hotelkamers overbodig. Dankzij de geoptimaliseerde netwerkondersteuning voor diverse kanalen kunt u met Samsungs LYNK Reach 4.0 de interne communicatieprocessen verbeteren. Dat draagt direct bij aan een persoonlijkere verblijfservaring voor uw gasten.

Hotelmerk en aanbiedingen beter zichtbaar dankzij welkomstkanaal
Met LYNK REACH 4.0 kunt u speciale kanalen voor welkomstvideo’s inzetten om uw gasten op een aantrekkelijkere manier te voorzien van handige informatie. Upload eenvoudigweg een video of voer de URL in en stel een afspeellijst samen met video’s over de faciliteiten, speciale aanbiedingen of plaatselijke evenementen en bezienswaardigheden. Met dit systeem heeft u maximaal vier kanalen tot uw beschikking om doelgroepgerichte video’s te vertonen in specifieke ruimten van het hotel, zoals de lobby en het restaurant, of in de gastenkamers. De mogelijkheid om advertenties te streamen levert een extra inkomstenbron op en draagt bij aan de merkherkenning.

Optimale toegang tot entertainment en informatie voor uw gasten
Samsungs LYNK REACH 4.0 is een combinatie van IP- (IPTV) en RF-kanalen die tezamen een groot aantal kanalen behouden. Zo hebben uw gasten toegang tot meer entertainment- en informatiemogelijkheden dan op standaard hospitality displays. Met deze geavanceerde functie kunt u eenvoudig een kanalenoverzicht samenstellen en activeren, dat precies aansluit op de unieke wensen van de gast. De uitgebreide kanaalbibliotheek van LYNK REACH 4.0 stelt u bovendien in staat om geselecteerde, betaalde premium content aan te bieden aan specifieke doelgroepen. Hiermee biedt u uw gasten meer persoonlijke kijkopties én creëert u een mogelijke nieuwe inkomstenbron.

Gepersonaliseerde service van aankomst tot vertrek
Met het LYNK REACH 4.0-platform van Samsung weet u zeker dat u uw gasten gedurende hun verblijf persoonlijke aandacht kunt geven en dat ze gemakkelijk toegang hebben tot de faciliteiten en diensten van uw hotel.
• Bij het inchecken: De LYNK REACH 4.0-server gebruikt het property management systeem (PMS) van het hotel om de unieke informatie van de gast te analyseren en hem/haar te begroeten met een persoonlijke welkomstboodschap.
• Tijdens het verblijf: Hoteliers kunnen de data die is opgeslagen op de LYNK REACH 4.0-server gebruiken om gepersonaliseerde berichten aan hun gasten te tonen die relevant zijn voor hun verblijf. Denk aan een reserveringsfunctie voor het restaurant of tijdschema’s van andere diensten binnen het hotel.
• Snel uitchecken: LYNK REACH 4.0 markeert en rangschikt alle uitgaven van de gast op één scherm. Zo kan de gast sneller uitchecken; er is geen bezoek aan de lobby meer nodig.

Waardevolle informatie eenvoudig en realtime beschikbaar voor verbeterde verblijfservaring
Met LYNK REACH 4.0 kunnen hoteliers hun gasten een op maat gemaakte ervaring bieden op basis van hun agenda of reden van verblijf. Op de tv in hun kamer, die meerdere talen ondersteunt, hebben gasten eenvoudig toegang tot web-, video- en appcontent zoals hoteldiensten, toeristische informatie, het weerbericht, vluchtinformatie en meer. Denk bijvoorbeeld aan displays in congresruimten: via een op maat gemaakte gebruiksomgeving en menustructuur kunt u specifieke congresinformatie vertonen, zoals evenementlocaties, herinneringen aan bijeenkomsten en entertainmentopties. Bovendien hebben uw gasten snel en makkelijk toegang tot video’s en beeldmateriaal ter promotie van plaatselijke evenementen, toeristische attracties, aanbiedingen en meer.

Meer gemak voor uw gasten met een gepersonaliseerd, kostenbesparend Home-menu
Een uitgebreid Home-menu voorziet uw gasten van een enorme diversiteit aan content. Hiervoor hoeft u geen extra oplossing aan te schaffen, of een aanvullend netwerk aan te leggen. Dankzij de nieuwe, verbeterde functies is het mogelijk om gasten bij aankomst een korte kennismakingsvideo en het hotellogo te laten zien, waarna ze kunnen overschakelen op live tv. Op deze manier kunnen hoteliers met behulp van één oplossing hun merk versterken. Gasten worden van alle gemakken voorzien via het display, waarop hotelinformatie, de tijd en de datum wordt getoond. In de gebruikersmodus zijn de meest gebruikte tv-functies beschikbaar. Omdat het Home-menu naar wens aan te passen is, levert deze functie een kostenbesparing op voor hotels die geen budget hebben voor aanvullende informatieoplossingen. Bovendien is het Home-menu nu nog eenvoudiger te creëren dankzij de integratie van de hospitality-tv.

Bescherm content met geavanceerde DRM-technologie
De DRM-technologie van Samsung LYNK is het veilige en kostenbesparende alternatief voor traditionele, op hardware gebaseerde contentbeveiligingssystemen. Deze oplossing garandeert een veilige vertoning van encrypted live- en video on demand content op uw hotelschermen. Omdat de DRM-technologie van LYNK uitsluitend bestaat uit software-implementatie heeft u geen aanvullende apparatuur nodig en zijn Conditional Access System-problemen (CAS) sneller verholpen. Om de betrouwbaarheid van het systeem te waarborgen is de uitbreiding van head-end equipment voor kabelmaatschappijen ook gedekt.

Efficiëntere installatie dankzij verbeterd plug-and-playontwerp
In een drukke hospitality branche is de tijd die nodig is om displays te installeren en onderhouden beter te besteden aan activiteiten die bijdragen aan de groei van uw bedrijf. Dankzij het geavanceerde plug-and-playontwerp activeert u in een handomdraai honderden hotelkamerdisplays. Uw facilitaire dienst doorloopt drie eenvoudige set-upmogelijkheden om meerdere displays en servers met elkaar te synchroniseren. Daarbij bepalen ze ook de connectiviteits- en taalinstellingen:
• Standaard set-up: Via een gebruiksvriendelijke interface stelt u de taal, de beeld- en zenderopties en klok in.
• Dupliceermodus: Om meerdere displays gemakkelijker tegelijk te bedienen kunt u communicatie- en contentfuncties kopiëren naar alle displays die u heeft aangesloten. Zodra het dupliceerproces is voltooid, kunnen gebruikers hun displays activeren zonder aanvullende installatiestappen of compatibiliteitscontrole.
• Fabrieksmodus: U heeft eenvoudig toegang tot een fabrieksmodusportaal voor geavanceerde displayopties zoals audio- en connectiviteitsinstellingen.
Dit plug-and-playontwerp maakt het contentmanagementsysteem ook geschikt voor bedrijven buiten de hospitalitybranche. Overheden en onderwijsinstellingen, vereisen specifieke functies. Dankzij de unieke commerciële modus kunnen ook zij optimaal van het systeem gebruikmaken.

Combineer de H.Browser met krachtige Samsung-ondersteuning voor interactieve maatwerk-oplossingen
De H.Browser levert superieur entertainment, op maat gemaakte contentmanagementdiensten en interactieve webservices die hotelgasten tegenwoordig verwachten. De aanschaf, installatie en het onderhoud van aanvullende hardware zoals video on demand (VoD) set-upboxen worden overbodig. H.Browser is een op IP gebaseerd open platform waarmee System Integrators (SI’s) volledig aanpasbare webbrowsers kunnen leveren met premium interactieve diensten en functies, voor zowel gratis als VoD content. H.Browser is gebaseerd op HTML5 en Java Script® en stelt SI’s in staat om betrouwbare, op maat gemaakte hoteloplossingen eenvoudig te ontwikkelen, en deze snel te implementeren. De ontwikkeling van oplossingen wordt gefaciliteerd door de technische supportafdeling van Samsung, onze geavanceerde displayhardware en onze samenwerking met SI’s.

Groter kijkbereik via draadloze verbindingen tussen apparatuur en displays
De hospitality displays van Samsung bieden gasten meer comfort in hun kamer omdat ze functioneren als een entertainmentcentrum voor meerdere apparaten. Ze zijn bovendien uitgerust met een scala aan persoonlijke kijk- en luisteropties. De displays hebben een geïntegreerd Software Access Point (Soft AP), waarmee gasten een draadloze, veilige privéverbinding tussen de tv en maximaal 4 mobiele apparaten kunnen creëren. Is de apparatuur eenmaal aangesloten, dan kunnen gasten persoonlijke content, zoals muziek, films en foto’s van hun mobiele apparaten via DLNA™ afspelen op het grote scherm. Screen Mirroring projecteert bovendien het scherm van een mobiel apparaat op de tv, ongeacht de content. Met de Samsung Smart View-app voor mobiele apparaten kunnen gasten eenvoudiger multimediacontent afspelen op de tv. DLNA, Screen Mirroring en Smart View zorgen ervoor dat mobiele content zonder haperingen of storingen wordt weergegeven op het display.

Compatibel met System Integrators (SI)
Deze displays besparen u tijd en moeite wanneer u meerdere protocollen instelt tussen set-topboxen en displays die System Integrators ondersteunen. De Samsung SMART-hospitality displays zijn bij levering compatibel met diverse SI-protocollen.

Compatibel met koptelefoon-ID
Geef uw gasten de luxe van tv-kijken in bed en in stilte zonder het gedoe van een lange koptelefoonkabel. De geïntegreerde koptelefoon-ID detecteert de koptelefoon die de gast heeft ingeplugd in het contactpunt naast het bed. Zo worden andere gasten in de kamer niet gestoord.

Beveiligingsmodus
De beveiligingsmodus van deze displays maakt ongeëvenaarde en betrouwbare contentmanagement mogelijk. Dankzij deze technologie kunt u essentiële functies van de displays uitschakelen om te voorkomen dat onbevoegden de instellingen wijzigen. Bovendien kunt u ongeoorloofde content of Teletext-pagina’s blokkeren met een signaal om volledige controle te behouden over hotelkamerdisplays, inclusief input via de HDMI® en USB-poorten. Deze functie komt ook zeer van pas als u displays wilt bedienen in streng beveiligde omgevingen, zoals gevangenissen.

Compatibel met Sound Bar
Koppel een Samsung hospitality display aan een Sound Bar om uw gasten optimaal te laten genieten van de programmering. Via de High-Definition Multimedia Interface®-kabel worden instellingen automatisch overgenomen. Installatie was nog nooit zo eenvoudig. Met één enkele afstandsbediening bedienen uw gasten zowel de tv als de Sound Bar.

Universele afstandsbediening
Voorkom ergernissen van gasten wiens tv wordt verstoord door infraroodsignalen van apparatuur in de buurt, zoals in fitnessruimtes waar meerdere tv’s dicht bij elkaar staan opgesteld. Met de universele afstandsbediening kunt u maximaal 10 tv’s in dezelfde ruimte afzonderlijk bedienen.

My Channel
Uw gasten vinden voortaan gemakkelijk hun favoriete programma’s zonder handmatig langs honderden tv-kanalen te hoeven zappen. Met de snelzoekfunctie van My Channel kunnen uw gasten de zenders van hun keuze selecteren op land en genre.

Softwareklok
Uw gasten kunnen op elk moment op de tv zien hoe laat het is. De softwareklok wordt weergegeven met behulp van de afstandsbediening: door simpelweg op de Info-knop te drukken verschijnt de tijd direct in beeld. Dit werkt ook als de tv uit is.

Verbinden en delen
Entertainment zoals films, muziek en afbeeldingen komen op het scherm tot leven door een USB direct op de tv aan te sluiten.

Sportmodus
Sportfans missen nooit meer een wedstrijd tijdens hun verblijf in uw hotel. Ze kunnen elke goal en gescoord punt op hun kamer bekijken, voorzien van optimale beeldkwaliteit en superieur geluid. Uw gasten activeren deze beeld- en geluidsinstellingen met behulp van een sneltoets in de sportmodus. Het verbeterde geluid geeft een stadioneffect, en dankzij de rijke beeldkwaliteit komt het sportveld haast tot leven. Met deze functie biedt u uw gasten een pakkende, persoonlijke entertainmentervaring, compleet met hoogtepunten van de wedstrijd en juichend publiek.

– Simple, secure management of displays through LYNK REACH and LYNK DRM
– Connected Ethernet bridge for expanded heightened connectivity and program access
– Wireless connectivity between personal devices and displays for extended expanded content viewing

Gratis verzending op alle bestellingen boven de €100,- 

betalingsmethode