Panasonic TX-55HXW904 (2020)

Vergelijk nu direct alle prijzen van de Panasonic TX-55HXW904 (2020) en bekijk bij welke aanbieder je de scherpste prijs kunt krijgen. Wil je toch nog wat meer informatie lezen over de Panasonic TX-55HXW904 (2020)? Geen probleem, we hebben alle belangrijke informatie en reviews voor je verzameld zodat je verzekerd bent van de juiste aankoop. Ga aan de slag en zie in één oogopslag bij welke retailer je de beste prijs krijgt.

Artikelnummer: A07F552D Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Met de Panasonic TX-55HXW904 ben je verzekerd van kleurrijke en scherpe beelden. Dankzij de 4K resolutie mis je geen enkel detail, zoals bladeren aan een boom of zandkorrels. Wanneer je HDR beelden bekijkt, zie je ook duidelijk subtiele kleurtinten. Hierdoor ziet bijvoorbeeld een wolkenveld of een blauwe lucht er realistisch uit. Je merkt tijdens het gamen nauwelijks vertraging tussen de controller en de actie op het beeld dankzij de lage input lag. Het IPS paneel zorgt voor een brede kijkhoek. Dit is handig wanneer je met een grotere groep mensen tv kijkt. Zo ziet iedereen dezelfde beeldkwaliteit. Via het overzichtelijke My Home Screen smart menu schakel je eenvoudig tussen live tv, aangesloten apparaten of apps als Netflix en YouTube.

Extra informatie

Smart platform

Firefox

Smart platform

Firefox

Beeldkwaliteit

Goed

Beeldkwaliteit

Goed

Schermtype

LED-LCD

Schermtype

LED-LCD

Schermdiagonaal

55 inch

Schermdiagonaal

5,5 inch

Aanbevolen kijkafstand tot tv

2 – 4 meter

Aanbevolen kijkafstand tot tv

2 – 4 meter

Scherpte

4K (UHD)

Scherpte

4K (UHD)

Verversingssnelheid

50 Hz

Verversingssnelheid

50 Hz

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Aanbevolen televisie gebruik

Series en films streamen, Standaard zenders kijken

Aanbevolen televisie gebruik

Series en films streamen, Standaard zenders kijken

[lmt-post-modified-info]
Frank Van de Weijer
Frank Van de Weijer

"Frank's Garantie: We zijn als team iedere dag in de weer om ons assortiment te verbeteren en uit te breiden met geweldige artikelen die je onafhankelijk kunt vergelijken met elkaar. Heb je vragen, suggesties of ideeën die we kunnen uitwerken op onze site? Laat het me direct weten!"

Gevonden Prijzen

Bekijk alle prijzen van de Panasonic TX-55HXW904 (2020) en bekijk of je kunt besparen bij een van de grootste retailers in Nederland. We vergelijken op dit moment de Panasonic TX-55HXW904 (2020) prijs van Coolblue, BOL, Otto, Wehkamp en Bol.com. Scroll naar beneden en kijk direct waar je terecht kan voor de beste prijzen.

Panasonic TX-55HXW904 (2020) Kopen Of Prijs Vergelijken

Wij van IIAV.nl zijn altijd op zoek naar de beste producten die waar voor hun geld bieden. Je tegenwoordig naar talloze producten zoeken op het internet en er zijn honderden webshops beschikbaar. Wellicht ben je op zoek naar de meest goedkope producten , maar het is ook goed mogelijk dat je een duurder product wil kopen en eerst meer onderzoek wil doen. Bij IIAV.nl houden we dagelijks de nieuwste trends op het gebied van prijs, releases en aanbiedingen rond producten bij. Alle producten, de reviews en hun beoordelingen staan overzichtelijk in onze vergelijker. Daardoor is het kiezen van een product ineens een stuk gemakkelijker.

Panasonic TX-55HXW904 (2020) Kopen Op Het Internet

Wil jij een Panasonic TX-55HXW904 (2020) kopen? Geen enkel probleem, we hebben alle aanbieders en prijzen Panasonic TX-55HXW904 (2020)op een pagina samengebracht. Daardoor heb je een goed beeld van alle prijzen op de markt en kun je precies zien waar je producten kunt kopen bij een webshop op het internet.

Panasonic TX-55HXW904 (2020) Review In 2022

Ben jij op zoek naar reviews van de Panasonic TX-55HXW904 (2020)? Dat kunnen we ons voorstellen, tegenwoordig wil je graag zien wat anderen van het product vinden. We hebben op deze pagina alle reviews van grote aanbieders zoals Coolblue of Bol.com samengebracht zodat je direct alle Panasonic TX-55HXW904 (2020) reviews kunt inzien.

Wat is het beste product in deze categorie?

U wilt Panasonic TX-55HXW904 (2020) kopen op het internet, het lijkt gemakkelijk maar het kan een grote teleurstelling zijn, omdat er tegenwoordig zoveel verschillende soorten, maten en prijsklassen beschikbaar zijn. Het is dus slim om van tevoren wat onderzoek te doen naar alle Panasonic TX-55HXW904 (2020) die beschikbaar zijn, goed te kijken naar je wensen en alle opties in elke prijsklasse. U bent op de juiste plaats als u op zoek bent naar de beste . Onze top 5 staat handig direct op die pagina. Dit maakt het eenvoudig om de beste Panasonic TX-55HXW904 (2020)in onze test te identificeren en veel te leren over producten die op dit moment populair zijn.

Leuk om te weten

Al onze beoordelingen zijn volledig onpartijdig. Wij willen ervoor zorgen dat u alle prijzen van Panasonic TX-55HXW904 (2020) op één plek kunt bekijken. We hebben geen partnerschappen met een specifieke aanbieder. We streven ernaar om volledige lijsten te geven van grote concurrenten, zoals Mediamarkt, Coolblue, BOL, Blokker, en meer.

Hoe komen we aan Panasonic TX-55HXW904 (2020) prijzen?

Wij werken onze website voortdurend bij met de meest actuele Panasonic TX-55HXW904 (2020) prijzen die beschikbaar zijn. Hierdoor krijgt u in één oogopslag een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen die momenteel beschikbaar zijn. U kunt in één oogopslag de gehele markt bekijken, op zoek naar elke actuele Panasonic TX-55HXW904 (2020) deal. Wij hebben ook een Panasonic TX-55HXW904 (2020) prijsvergelijkingstool die het voor u gemakkelijk maakt om de prijzen van Panasonic TX-55HXW904 (2020) bij verschillende detailhandelaars te vergelijken. U kunt de beste aanbiedingen en prijzen zien die momenteel beschikbaar zijn.

7,5
4/5

Prijs / Kwaliteit

8
5/5

Achteraf tevreden klanten

8
4/5

Onze beoordeling

0/5

Gemidddelde beoordeling

Over IIAV.NL

Al onze beoordelingen zijn volledig onpartijdig. Wij willen ervoor zorgen dat je alle prijzen op één plek kunt bekijken. We hebben geen partnerschappen met een specifieke aanbieder, wat betekent dat alle vergelijking onafhankelijk zijn.

We streven ernaar om volledige informatie te geven over producten van grote aanbieders, zoals Mediamarkt, Coolblue, Bol.com, Blokker, Wehkamp en meer. De informatie op IIAV.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, ondanks deze zorg is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. 

Realtime prijzen

Wanneer je een product bekijkt, krijgt IIAV direct de prijs te zien. De actuele productprijzen in de markt worden getoond, en je krijgt de meest actuele informatie over het product en de aanbieder waar je wilt bestellen.

Laagste prijs ooit

De laagste prijs ooit geregistreerd op IIAV wordt aangegeven met het ‘laagste prijs’ label. Dit label verschijnt alleen als er nog niet eerder een lagere prijs is verkregen bij aanbieders die worden vergeleken bij IIAV.

Aankoopadvies

In het aankoopadvies staat een grondige uitleg die je door de criteria, vergelijkingstools en andere cruciale elementen leidt. Je krijgt ook nuttige tips over het vergelijken, kopen en gebruiken van verschillende artikelen. De koopadvies stelt je in staat het beste product te kiezen. Zo weet je zeker dat je het juiste product thuis bezorgd krijgt. 

Video

Video afspelen

Meest gestelde vragen

Ben jij op zoek naar de mediamarkt? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de bij Mediamarkt kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Mediamarkt de mogelijkheid hebt om de nieuwe kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Ben jij op zoek naar de Ricoh Theta Z1 coolblue? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Ricoh Theta Z1 bij Coolblue kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Coolblue de mogelijkheid hebt om de nieuwe Ricoh Theta Z1 kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Ben jij op zoek naar de Panasonic TX-55HXW904 (2020) bol.com? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Panasonic TX-55HXW904 (2020) bij Bol kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Bol.com de mogelijkheid hebt om de nieuwe Panasonic TX-55HXW904 (2020) kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Wehkamp.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Panasonic TX-55HXW904 (2020) wehkamp kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Panasonic TX-55HXW904 (2020) bij Wehkamp kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Otto.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Panasonic TX-55HXW904 (2020) Otto kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Panasonic TX-55HXW904 (2020) bij Otto kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Expert.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Panasonic TX-55HXW904 (2020) expert kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Panasonic TX-55HXW904 (2020) bij Expert kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op BCC.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Panasonic TX-55HXW904 (2020) bcc kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Panasonic TX-55HXW904 (2020) bij BCC kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.