Vergelijk nu direct alle prijzen van de Otterbox Clearly Protected Alpha Glass Apple iPhone X/Xs Screenprotector Glas en bekijk bij welke aanbieder je de scherpste prijs kunt krijgen. Wil je toch nog wat meer informatie lezen over de Otterbox Clearly Protected Alpha Glass Apple iPhone X/Xs Screenprotector Glas? Geen probleem, we hebben alle belangrijke informatie en reviews voor je verzameld zodat je verzekerd bent van de juiste aankoop. Ga aan de slag en zie in één oogopslag bij welke retailer je de beste prijs krijgt.

Beschrijving

Dubbel glas houdt thuis niet alleen de warmte binnen en inbrekers buiten, maar helpt ook met het beschermen van je Apple iPhone X / Xs. Otterbox geeft met dit flinterdunne laagje glas een sterke en krasvaste bescherming voor het scherm van je Apple iPhone Xs. Met de meegeleverde gereedschappen plak je zelf eenvoudig de screenprotector op je scherm. De Alpha Glass screenprotector is te gebruiken in combinatie met een Otterbox back cover.

Frank Van de Weijer
Frank Van de Weijer

"Frank's Garantie: We zijn als team iedere dag in de weer om ons assortiment te verbeteren en uit te breiden met geweldige artikelen die je onafhankelijk kunt vergelijken met elkaar. Heb je vragen, suggesties of ideeën die we kunnen uitwerken op onze site? Laat het me direct weten!"

Gevonden Prijzen

7,5
/5

Prijs / Kwaliteit

8
/5

Achteraf tevreden klanten

8
/5

Onze beoordeling

/5

Gemidddelde beoordeling

Populair in huidige categorie

Over IIAV.NL

Al onze beoordelingen zijn volledig onpartijdig. Wij willen ervoor zorgen dat je alle prijzen op één plek kunt bekijken. We hebben geen partnerschappen met een specifieke aanbieder, wat betekent dat alle vergelijking onafhankelijk zijn.

We streven ernaar om volledige informatie te geven over producten van grote aanbieders, zoals Mediamarkt, Coolblue, Bol.com, Blokker, Wehkamp en meer. De informatie op IIAV.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, ondanks deze zorg is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. 

Realtime prijzen

Wanneer je een product bekijkt, krijgt IIAV direct de prijs te zien. De actuele productprijzen in de markt worden getoond, en je krijgt de meest actuele informatie over het product en de aanbieder waar je wilt bestellen.

Laagste prijs ooit

De laagste prijs ooit geregistreerd op IIAV wordt aangegeven met het ‘laagste prijs’ label. Dit label verschijnt alleen als er nog niet eerder een lagere prijs is verkregen bij aanbieders die worden vergeleken bij IIAV.

Aankoopadvies

In het aankoopadvies staat een grondige uitleg die je door de criteria, vergelijkingstools en andere cruciale elementen leidt. Je krijgt ook nuttige tips over het vergelijken, kopen en gebruiken van verschillende artikelen. De koopadvies stelt je in staat het beste product te kiezen. Zo weet je zeker dat je het juiste product thuis bezorgd krijgt. 

Video

Video afspelen

Meest gestelde vragen

Ben jij op zoek naar de Otterbox Clearly Protected Alpha Glass Apple iPhone X/Xs Screenprotector Glas coolblue? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Otterbox Clearly Protected Alpha Glass Apple iPhone X/Xs Screenprotector Glas bij Coolblue kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Coolblue de mogelijkheid hebt om de nieuwe Otterbox Clearly Protected Alpha Glass Apple iPhone X/Xs Screenprotector Glas kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Ben jij op zoek naar de Otterbox Clearly Protected Alpha Glass Apple iPhone X/Xs Screenprotector Glas bol.com? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Otterbox Clearly Protected Alpha Glass Apple iPhone X/Xs Screenprotector Glas bij Bol kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Bol.com de mogelijkheid hebt om de nieuwe Otterbox Clearly Protected Alpha Glass Apple iPhone X/Xs Screenprotector Glas kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Wehkamp.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Otterbox Clearly Protected Alpha Glass Apple iPhone X/Xs Screenprotector Glas wehkamp kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Otterbox Clearly Protected Alpha Glass Apple iPhone X/Xs Screenprotector Glas bij Wehkamp kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Otto.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Otterbox Clearly Protected Alpha Glass Apple iPhone X/Xs Screenprotector Glas Otto kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Otterbox Clearly Protected Alpha Glass Apple iPhone X/Xs Screenprotector Glas bij Otto kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Expert.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Otterbox Clearly Protected Alpha Glass Apple iPhone X/Xs Screenprotector Glas expert kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Otterbox Clearly Protected Alpha Glass Apple iPhone X/Xs Screenprotector Glas bij Expert kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op BCC.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Otterbox Clearly Protected Alpha Glass Apple iPhone X/Xs Screenprotector Glas bcc kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Otterbox Clearly Protected Alpha Glass Apple iPhone X/Xs Screenprotector Glas bij BCC kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken