Vergelijk nu direct alle prijzen van de Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 router en bekijk bij welke aanbieder je de scherpste prijs kunt krijgen. Wil je toch nog wat meer informatie lezen over de Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 router? Geen probleem, we hebben alle belangrijke informatie en reviews voor je verzameld zodat je verzekerd bent van de juiste aankoop. Ga aan de slag en zie in één oogopslag bij welke retailer je de beste prijs krijgt.

Beschrijving

De Linksys Atlas Pro 6 is een compacte wifi 6 router waarmee je 1 verdieping in huis van supersnelle wifi 6 voorziet. Combineer deze router met een bestaand Linksys Atlas Pro wifi 6 mesh systeem en zorg voor razendsnel draadloos internet op een extra verdieping of kamers die onvoldoende dekking hebben. Dankzij wifi 6 zet je een wifi-verbinding op die tot 3 keer sneller is dan standaard multiroom wifi. Bovendien zorgt deze nieuwe versie van wifi voor een betere dekking in huis. Je maakt probleemloos met veel apparaten tegelijk gebruik van het netwerk. Dat is prettig als jij en je gezin of huisgenoten tegelijkertijd streamen, downloaden en gamen. Beheer het thuisnetwerk in de overzichtelijke Linksys app. Hier stel je ouderlijke controle in, creëer je een gastnetwerk of geef je bepaalde apparaten voorrang.

Extra informatie

Type antenne-aansluiting

Standaard antenne

WLAN-beveiliging

802.1X, WEP, WPA, WPA-PSK, WPA2, WPA2-PSK

Wifi ingebouwd

Ja

Firewall

Ja

Artikelnummer

895431

Wifi aanuit-knop

Ja

Aantal wifi antennes

4

Externe antennes

Nee

Snelheid van 5 Ghz-band

4804 Mbit/s

Snelheid van 24 Ghz-band

574 Mbit/s

Wifi snelheid

AX5300

MIMO

Nee

Mobiele dataconnectie

Geen

Aantal ethernet poorten

3

Automatisch wisselen naar 3G4G

Nee

Signaaluitzending

Omnidirectioneel

Gewicht

500 g

MU-MIMO

Ja

Geheugenkaartlezer

Nee

WAN-poorten

1

Materiaal

Kunststof

Kleur

Wit

Type stroomvoorziening

Netstroom

Diepte

8,6 cm

Hoogte

18,55 cm

Breedte

8,6 cm

Modem ingebouwd

Nee

PoE-ondersteuning

Ja

Netwerkaansluiting

Ja

Maximale snelheid mobiel internet

0 MB/s

Type firewall

SPI-Firewall

SIM-kaartslot

Nee

Verbinden met nodes mogelijk

Ja

Ethernetsnelheid

Gigabit Ethernet (1000 Mbps)

Afhandeling van je defect

Via Coolblue

Oude apparaat gratis retour

Ja

Type router

Wifi router

Aantal stations

1

Uitbreidbaar met extra stations

Ja

Ouderlijke controle

Ja

Montage mogelijk

Nee

Usb-aansluiting

Nee

Wifi standaarden

Wireless AC (Wifi 5), Wireless AX (Wifi 6), Wireless G (Wifi 3), Wireless N (Wifi 4)

Garantie

3 jaar

VPN client

Nee

VPN-server

Nee

Fabrikantcode

MX5501-EU

Maximaal aantal stations

20

Merk

Linksys

Quality of Service QoS

Ja

VPN pass-through

Ja

Beamforming

Ja

Seamless roaming

Ja

Dynamic DNS-client

Ja

UPnP AV-ondersteuning

Nee

Professioneel gebruik

Ja

Zero-wait dynamic frequency selection

Ja

Meervoudige communicatie

Ja

Port forwarding

Ja

Gastnetwerk

Ja

Frank Van de Weijer
Frank Van de Weijer

"Frank's Garantie: We zijn als team iedere dag in de weer om ons assortiment te verbeteren en uit te breiden met geweldige artikelen die je onafhankelijk kunt vergelijken met elkaar. Heb je vragen, suggesties of ideeën die we kunnen uitwerken op onze site? Laat het me direct weten!"

Bekijk alle prijzen van de Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 router en bekijk of je kunt besparen bij een van de grootste retailers in Nederland. We vergelijken op dit moment de Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 router prijs van Coolblue, BOL, Otto, Wehkamp en Bol.com. Scroll naar beneden en kijk direct waar je terecht kan voor de beste prijzen.

Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 router Kopen Of Prijs Vergelijken

Wij van IIAV.nl zijn altijd op zoek naar de beste producten die waar voor hun geld bieden. Je tegenwoordig naar talloze producten zoeken op het internet en er zijn honderden webshops beschikbaar. Wellicht ben je op zoek naar de meest goedkope producten , maar het is ook goed mogelijk dat je een duurder product wil kopen en eerst meer onderzoek wil doen. Bij IIAV.nl houden we dagelijks de nieuwste trends op het gebied van prijs, releases en aanbiedingen rond producten bij. Alle producten, de reviews en hun beoordelingen staan overzichtelijk in onze vergelijker. Daardoor is het kiezen van een product ineens een stuk gemakkelijker.

Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 router Kopen Op Het Internet

Wil jij een Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 router kopen? Geen enkel probleem, we hebben alle aanbieders en prijzen Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 routerop een pagina samengebracht. Daardoor heb je een goed beeld van alle prijzen op de markt en kun je precies zien waar je producten kunt kopen bij een webshop op het internet.

Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 router Review In 2022

Ben jij op zoek naar reviews van de Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 router? Dat kunnen we ons voorstellen, tegenwoordig wil je graag zien wat anderen van het product vinden. We hebben op deze pagina alle reviews van grote aanbieders zoals Coolblue of Bol.com samengebracht zodat je direct alle Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 router reviews kunt inzien.

Wat is het beste product in deze categorie?

U wilt Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 router kopen op het internet, het lijkt gemakkelijk maar het kan een grote teleurstelling zijn, omdat er tegenwoordig zoveel verschillende soorten, maten en prijsklassen beschikbaar zijn. Het is dus slim om van tevoren wat onderzoek te doen naar alle Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 router die beschikbaar zijn, goed te kijken naar je wensen en alle opties in elke prijsklasse. U bent op de juiste plaats als u op zoek bent naar de beste . Onze top 5 staat handig direct op die pagina. Dit maakt het eenvoudig om de beste Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 routerin onze test te identificeren en veel te leren over producten die op dit moment populair zijn.

Leuk om te weten

Al onze beoordelingen zijn volledig onpartijdig. Wij willen ervoor zorgen dat u alle prijzen van Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 router op één plek kunt bekijken. We hebben geen partnerschappen met een specifieke aanbieder. We streven ernaar om volledige lijsten te geven van grote concurrenten, zoals Mediamarkt, Coolblue, BOL, Blokker, en meer.

Hoe komen we aan Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 router prijzen?

Wij werken onze website voortdurend bij met de meest actuele Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 router prijzen die beschikbaar zijn. Hierdoor krijgt u in één oogopslag een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen die momenteel beschikbaar zijn. U kunt in één oogopslag de gehele markt bekijken, op zoek naar elke actuele Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 router deal. Wij hebben ook een Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 router prijsvergelijkingstool die het voor u gemakkelijk maakt om de prijzen van Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 router bij verschillende detailhandelaars te vergelijken. U kunt de beste aanbiedingen en prijzen zien die momenteel beschikbaar zijn.

Gevonden Prijzen

7,5
4/5

Prijs / Kwaliteit

8
5/5

Achteraf tevreden klanten

8
4/5

Onze beoordeling

4.50/5

Gemidddelde beoordeling

Populair in huidige categorie

Over IIAV.NL

Al onze beoordelingen zijn volledig onpartijdig. Wij willen ervoor zorgen dat je alle prijzen op één plek kunt bekijken. We hebben geen partnerschappen met een specifieke aanbieder, wat betekent dat alle vergelijking onafhankelijk zijn.

We streven ernaar om volledige informatie te geven over producten van grote aanbieders, zoals Mediamarkt, Coolblue, Bol.com, Blokker, Wehkamp en meer. De informatie op IIAV.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, ondanks deze zorg is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. 

Realtime prijzen

Wanneer je een product bekijkt, krijgt IIAV direct de prijs te zien. De actuele productprijzen in de markt worden getoond, en je krijgt de meest actuele informatie over het product en de aanbieder waar je wilt bestellen.

Laagste prijs ooit

De laagste prijs ooit geregistreerd op IIAV wordt aangegeven met het ‘laagste prijs’ label. Dit label verschijnt alleen als er nog niet eerder een lagere prijs is verkregen bij aanbieders die worden vergeleken bij IIAV.

Aankoopadvies

In het aankoopadvies staat een grondige uitleg die je door de criteria, vergelijkingstools en andere cruciale elementen leidt. Je krijgt ook nuttige tips over het vergelijken, kopen en gebruiken van verschillende artikelen. De koopadvies stelt je in staat het beste product te kiezen. Zo weet je zeker dat je het juiste product thuis bezorgd krijgt. 

Video

Video afspelen

Meest gestelde vragen

Ben jij op zoek naar de mediamarkt? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de bij Mediamarkt kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Mediamarkt de mogelijkheid hebt om de nieuwe kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Ben jij op zoek naar de Ricoh Theta Z1 coolblue? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Ricoh Theta Z1 bij Coolblue kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Coolblue de mogelijkheid hebt om de nieuwe Ricoh Theta Z1 kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Ben jij op zoek naar de Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 router bol.com? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 router bij Bol kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Bol.com de mogelijkheid hebt om de nieuwe Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 router kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Wehkamp.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 router wehkamp kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 router bij Wehkamp kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Otto.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 router Otto kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 router bij Otto kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Expert.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 router expert kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 router bij Expert kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op BCC.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 router bcc kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Linksys Atlas Pro 6 1-Pack WiFi 6 router bij BCC kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken