Krups Aroma Partner KM760D

Vergelijk nu direct alle prijzen van de Krups Aroma Partner KM760D en bekijk bij welke aanbieder je de scherpste prijs kunt krijgen. Wil je toch nog wat meer informatie lezen over de Krups Aroma Partner KM760D? Geen probleem, we hebben alle belangrijke informatie en reviews voor je verzameld zodat je verzekerd bent van de juiste aankoop. Ga aan de slag en zie in één oogopslag bij welke retailer je de beste prijs krijgt.

Beschrijving

Met de Krups Aroma Partner KM760D bewaar je tot 400 gram gemalen koffie om snel en eenvoudig meerdere koppen filterkoffie achter elkaar te zetten. Met behulp van de hendel komt de door jou gekozen hoeveelheid gemalen koffie in de filterhouder. Het luchtdichte koffiereservoir behoudt de aroma’s van de koffiebonen en houdt hierdoor de koffie langer vers. Je geeft het gewenste aantal kopjes aan en kiest uit 3 verschillende koffiesterktes. Zo zet de machine automatisch een pot filterkoffie met de juiste dosering en koffiesterkte. Stel met de timer van te voren in hoe laat jij de koffie klaar wilt hebben. Zo plan je de start van de zetcyclus tot 24 uur van te voren in. Nadat de koffie is gezet, houdt de warmhoudplaat de koffie vervolgens 30 minuten lang warm.

Extra informatie

Merk

Krups

Naam

Met de Krups Aroma Partner KM760D bewaar je tot 400 gram gemalen koffie om snel en eenvoudig meerdere koppen filterkoffie achter elkaar te zetten. Met behulp van de hendel komt de door jou gekozen hoeveelheid gemalen koffie in de filterhouder. Het luchtdichte koffiereservoir behoudt de aroma's van de koffiebonen en houdt hierdoor de koffie langer vers. Je geeft het gewenste aantal kopjes aan en kiest uit 3 verschillende koffiesterktes. Zo zet de machine automatisch een pot filterkoffie met de juiste dosering en koffiesterkte. Stel met de timer van te voren in hoe laat jij de koffie klaar wilt hebben. Zo plan je de start van de zetcyclus tot 24 uur van te voren in. Nadat de koffie is gezet, houdt de warmhoudplaat de koffie vervolgens 30 minuten lang warm.

Features

Gemalen koffie Inhoud waterreservoir 1.25 l 10 kopjes per zetbeurt

Average rating

21 Review
5 star 0%

4 star 0%

3 star 0%

2 star 0%

1 star 0%

21 beoordelingen voor Krups Aroma Partner KM760D

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

[lmt-post-modified-info]
Frank Van de Weijer
Frank Van de Weijer

"Frank's Garantie: We zijn als team iedere dag in de weer om ons assortiment te verbeteren en uit te breiden met geweldige artikelen die je onafhankelijk kunt vergelijken met elkaar. Heb je vragen, suggesties of ideeën die we kunnen uitwerken op onze site? Laat het me direct weten!"

Gevonden Prijzen

Bekijk alle prijzen van de Krups Aroma Partner KM760D en bekijk of je kunt besparen bij een van de grootste retailers in Nederland. We vergelijken op dit moment de Krups Aroma Partner KM760D prijs van Coolblue, BOL, Otto, Wehkamp en Bol.com. Scroll naar beneden en kijk direct waar je terecht kan voor de beste prijzen.

Krups Aroma Partner KM760D Kopen Of Prijs Vergelijken

Wij van IIAV.nl zijn altijd op zoek naar de beste producten die waar voor hun geld bieden. Je tegenwoordig naar talloze producten zoeken op het internet en er zijn honderden webshops beschikbaar. Wellicht ben je op zoek naar de meest goedkope producten , maar het is ook goed mogelijk dat je een duurder product wil kopen en eerst meer onderzoek wil doen. Bij IIAV.nl houden we dagelijks de nieuwste trends op het gebied van prijs, releases en aanbiedingen rond producten bij. Alle producten, de reviews en hun beoordelingen staan overzichtelijk in onze vergelijker. Daardoor is het kiezen van een product ineens een stuk gemakkelijker.

Krups Aroma Partner KM760D Kopen Op Het Internet

Wil jij een Krups Aroma Partner KM760D kopen? Geen enkel probleem, we hebben alle aanbieders en prijzen Krups Aroma Partner KM760Dop een pagina samengebracht. Daardoor heb je een goed beeld van alle prijzen op de markt en kun je precies zien waar je producten kunt kopen bij een webshop op het internet.

Krups Aroma Partner KM760D Review In 2022

Ben jij op zoek naar reviews van de Krups Aroma Partner KM760D? Dat kunnen we ons voorstellen, tegenwoordig wil je graag zien wat anderen van het product vinden. We hebben op deze pagina alle reviews van grote aanbieders zoals Coolblue of Bol.com samengebracht zodat je direct alle Krups Aroma Partner KM760D reviews kunt inzien.

Wat is het beste product in deze categorie?

U wilt Krups Aroma Partner KM760D kopen op het internet, het lijkt gemakkelijk maar het kan een grote teleurstelling zijn, omdat er tegenwoordig zoveel verschillende soorten, maten en prijsklassen beschikbaar zijn. Het is dus slim om van tevoren wat onderzoek te doen naar alle Krups Aroma Partner KM760D die beschikbaar zijn, goed te kijken naar je wensen en alle opties in elke prijsklasse. U bent op de juiste plaats als u op zoek bent naar de beste . Onze top 5 staat handig direct op die pagina. Dit maakt het eenvoudig om de beste Krups Aroma Partner KM760Din onze test te identificeren en veel te leren over producten die op dit moment populair zijn.

Leuk om te weten

Al onze beoordelingen zijn volledig onpartijdig. Wij willen ervoor zorgen dat u alle prijzen van Krups Aroma Partner KM760D op één plek kunt bekijken. We hebben geen partnerschappen met een specifieke aanbieder. We streven ernaar om volledige lijsten te geven van grote concurrenten, zoals Mediamarkt, Coolblue, BOL, Blokker, en meer.

Hoe komen we aan Krups Aroma Partner KM760D prijzen?

Wij werken onze website voortdurend bij met de meest actuele Krups Aroma Partner KM760D prijzen die beschikbaar zijn. Hierdoor krijgt u in één oogopslag een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen die momenteel beschikbaar zijn. U kunt in één oogopslag de gehele markt bekijken, op zoek naar elke actuele Krups Aroma Partner KM760D deal. Wij hebben ook een Krups Aroma Partner KM760D prijsvergelijkingstool die het voor u gemakkelijk maakt om de prijzen van Krups Aroma Partner KM760D bij verschillende detailhandelaars te vergelijken. U kunt de beste aanbiedingen en prijzen zien die momenteel beschikbaar zijn.

Average rating

21 Review
5 star 0%

4 star 0%

3 star 0%

2 star 0%

1 star 0%

21 beoordelingen voor Krups Aroma Partner KM760D

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

7,5
4/5

Prijs / Kwaliteit

8
5/5

Achteraf tevreden klanten

8
4/5

Onze beoordeling

3.80/5

Gemidddelde beoordeling

Over IIAV.NL

Al onze beoordelingen zijn volledig onpartijdig. Wij willen ervoor zorgen dat je alle prijzen op één plek kunt bekijken. We hebben geen partnerschappen met een specifieke aanbieder, wat betekent dat alle vergelijking onafhankelijk zijn.

We streven ernaar om volledige informatie te geven over producten van grote aanbieders, zoals Mediamarkt, Coolblue, Bol.com, Blokker, Wehkamp en meer. De informatie op IIAV.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, ondanks deze zorg is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. 

Realtime prijzen

Wanneer je een product bekijkt, krijgt IIAV direct de prijs te zien. De actuele productprijzen in de markt worden getoond, en je krijgt de meest actuele informatie over het product en de aanbieder waar je wilt bestellen.

Laagste prijs ooit

De laagste prijs ooit geregistreerd op IIAV wordt aangegeven met het ‘laagste prijs’ label. Dit label verschijnt alleen als er nog niet eerder een lagere prijs is verkregen bij aanbieders die worden vergeleken bij IIAV.

Aankoopadvies

In het aankoopadvies staat een grondige uitleg die je door de criteria, vergelijkingstools en andere cruciale elementen leidt. Je krijgt ook nuttige tips over het vergelijken, kopen en gebruiken van verschillende artikelen. De koopadvies stelt je in staat het beste product te kiezen. Zo weet je zeker dat je het juiste product thuis bezorgd krijgt. 

Video

Video afspelen

Meest gestelde vragen

Ben jij op zoek naar de mediamarkt? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de bij Mediamarkt kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Mediamarkt de mogelijkheid hebt om de nieuwe kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Ben jij op zoek naar de Ricoh Theta Z1 coolblue? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Ricoh Theta Z1 bij Coolblue kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Coolblue de mogelijkheid hebt om de nieuwe Ricoh Theta Z1 kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Ben jij op zoek naar de Krups Aroma Partner KM760D bol.com? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Krups Aroma Partner KM760D bij Bol kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Bol.com de mogelijkheid hebt om de nieuwe Krups Aroma Partner KM760D kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Wehkamp.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Krups Aroma Partner KM760D wehkamp kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Krups Aroma Partner KM760D bij Wehkamp kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Otto.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Krups Aroma Partner KM760D Otto kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Krups Aroma Partner KM760D bij Otto kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Expert.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Krups Aroma Partner KM760D expert kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Krups Aroma Partner KM760D bij Expert kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op BCC.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Krups Aroma Partner KM760D bcc kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Krups Aroma Partner KM760D bij BCC kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.