HP OMEN 17-ck0976nd

Vergelijk nu direct alle prijzen van de HP OMEN 17-ck0976nd en bekijk bij welke aanbieder je de scherpste prijs kunt krijgen. Wil je toch nog wat meer informatie lezen over de HP OMEN 17-ck0976nd? Geen probleem, we hebben alle belangrijke informatie en reviews voor je verzameld zodat je verzekerd bent van de juiste aankoop. Ga aan de slag en zie in één oogopslag bij welke retailer je de beste prijs krijgt.

Artikelnummer: 88861236 Categorie:

Beschrijving

Op de HP OMEN 17-ck0976nd speel je games zoals Far Cry 6 en Call of Duty: Vanguard op ultra instellingen. Daar is de NVIDIA GeForce RTX 3060 kaart krachtig genoeg voor. Je ziet tot wel 144 beelden per seconde over je scherm schieten, dankzij het 144 hertz beeldscherm. Hierdoor reageer je sneller als een vijand in beeld verschijnt en zien snelle actiescènes er vloeiender uit. Tijdens het gamen stream je gameplay beelden naar je vrienden via Twitch of Discord. De Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen zorgen ervoor dat je games niet vertragen. Op de 1 terabyte ssd bewaar je een grote verzameling games.

Extra informatie

Besturingssysteem

Windows

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

17,3 inch

Schermdiagonaal

17,3 inch

Processor

Intel Core i7

Processor

Intel Core i7

Intern werkgeheugen (RAM)

16 GB

Intern werkgeheugen (RAM)

16 GB

Totale opslagcapaciteit

1 TB

Videokaart chipset

NVIDIA GeForce RTX 3060

Videokaart chipset

NVIDIA GeForce RTX 3060

Touchscreen

Nee

Touchscreen

Nee

Type usb-aansluiting

Standaard usb-A, Usb-C

[lmt-post-modified-info]
Frank Van de Weijer
Frank Van de Weijer

"Frank's Garantie: We zijn als team iedere dag in de weer om ons assortiment te verbeteren en uit te breiden met geweldige artikelen die je onafhankelijk kunt vergelijken met elkaar. Heb je vragen, suggesties of ideeën die we kunnen uitwerken op onze site? Laat het me direct weten!"

Gevonden Prijzen

Bekijk alle prijzen van de HP OMEN 17-ck0976nd en bekijk of je kunt besparen bij een van de grootste retailers in Nederland. We vergelijken op dit moment de HP OMEN 17-ck0976nd prijs van Coolblue, BOL, Otto, Wehkamp en Bol.com. Scroll naar beneden en kijk direct waar je terecht kan voor de beste prijzen.

HP OMEN 17-ck0976nd Kopen Of Prijs Vergelijken

Wij van IIAV.nl zijn altijd op zoek naar de beste producten die waar voor hun geld bieden. Je tegenwoordig naar talloze producten zoeken op het internet en er zijn honderden webshops beschikbaar. Wellicht ben je op zoek naar de meest goedkope producten , maar het is ook goed mogelijk dat je een duurder product wil kopen en eerst meer onderzoek wil doen. Bij IIAV.nl houden we dagelijks de nieuwste trends op het gebied van prijs, releases en aanbiedingen rond producten bij. Alle producten, de reviews en hun beoordelingen staan overzichtelijk in onze vergelijker. Daardoor is het kiezen van een product ineens een stuk gemakkelijker.

HP OMEN 17-ck0976nd Kopen Op Het Internet

Wil jij een HP OMEN 17-ck0976nd kopen? Geen enkel probleem, we hebben alle aanbieders en prijzen HP OMEN 17-ck0976ndop een pagina samengebracht. Daardoor heb je een goed beeld van alle prijzen op de markt en kun je precies zien waar je producten kunt kopen bij een webshop op het internet.

HP OMEN 17-ck0976nd Review In 2022

Ben jij op zoek naar reviews van de HP OMEN 17-ck0976nd? Dat kunnen we ons voorstellen, tegenwoordig wil je graag zien wat anderen van het product vinden. We hebben op deze pagina alle reviews van grote aanbieders zoals Coolblue of Bol.com samengebracht zodat je direct alle HP OMEN 17-ck0976nd reviews kunt inzien.

Wat is het beste product in deze categorie?

U wilt HP OMEN 17-ck0976nd kopen op het internet, het lijkt gemakkelijk maar het kan een grote teleurstelling zijn, omdat er tegenwoordig zoveel verschillende soorten, maten en prijsklassen beschikbaar zijn. Het is dus slim om van tevoren wat onderzoek te doen naar alle HP OMEN 17-ck0976nd die beschikbaar zijn, goed te kijken naar je wensen en alle opties in elke prijsklasse. U bent op de juiste plaats als u op zoek bent naar de beste . Onze top 5 staat handig direct op die pagina. Dit maakt het eenvoudig om de beste HP OMEN 17-ck0976ndin onze test te identificeren en veel te leren over producten die op dit moment populair zijn.

Leuk om te weten

Al onze beoordelingen zijn volledig onpartijdig. Wij willen ervoor zorgen dat u alle prijzen van HP OMEN 17-ck0976nd op één plek kunt bekijken. We hebben geen partnerschappen met een specifieke aanbieder. We streven ernaar om volledige lijsten te geven van grote concurrenten, zoals Mediamarkt, Coolblue, BOL, Blokker, en meer.

Hoe komen we aan HP OMEN 17-ck0976nd prijzen?

Wij werken onze website voortdurend bij met de meest actuele HP OMEN 17-ck0976nd prijzen die beschikbaar zijn. Hierdoor krijgt u in één oogopslag een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen die momenteel beschikbaar zijn. U kunt in één oogopslag de gehele markt bekijken, op zoek naar elke actuele HP OMEN 17-ck0976nd deal. Wij hebben ook een HP OMEN 17-ck0976nd prijsvergelijkingstool die het voor u gemakkelijk maakt om de prijzen van HP OMEN 17-ck0976nd bij verschillende detailhandelaars te vergelijken. U kunt de beste aanbiedingen en prijzen zien die momenteel beschikbaar zijn.

7,5
4/5

Prijs / Kwaliteit

8
5/5

Achteraf tevreden klanten

8
4/5

Onze beoordeling

4.50/5

Gemidddelde beoordeling

Over IIAV.NL

Al onze beoordelingen zijn volledig onpartijdig. Wij willen ervoor zorgen dat je alle prijzen op één plek kunt bekijken. We hebben geen partnerschappen met een specifieke aanbieder, wat betekent dat alle vergelijking onafhankelijk zijn.

We streven ernaar om volledige informatie te geven over producten van grote aanbieders, zoals Mediamarkt, Coolblue, Bol.com, Blokker, Wehkamp en meer. De informatie op IIAV.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, ondanks deze zorg is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. 

Realtime prijzen

Wanneer je een product bekijkt, krijgt IIAV direct de prijs te zien. De actuele productprijzen in de markt worden getoond, en je krijgt de meest actuele informatie over het product en de aanbieder waar je wilt bestellen.

Laagste prijs ooit

De laagste prijs ooit geregistreerd op IIAV wordt aangegeven met het ‘laagste prijs’ label. Dit label verschijnt alleen als er nog niet eerder een lagere prijs is verkregen bij aanbieders die worden vergeleken bij IIAV.

Aankoopadvies

In het aankoopadvies staat een grondige uitleg die je door de criteria, vergelijkingstools en andere cruciale elementen leidt. Je krijgt ook nuttige tips over het vergelijken, kopen en gebruiken van verschillende artikelen. De koopadvies stelt je in staat het beste product te kiezen. Zo weet je zeker dat je het juiste product thuis bezorgd krijgt. 

Video

Video afspelen

Meest gestelde vragen

Ben jij op zoek naar de mediamarkt? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de bij Mediamarkt kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Mediamarkt de mogelijkheid hebt om de nieuwe kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Ben jij op zoek naar de Ricoh Theta Z1 coolblue? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Ricoh Theta Z1 bij Coolblue kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Coolblue de mogelijkheid hebt om de nieuwe Ricoh Theta Z1 kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Ben jij op zoek naar de HP OMEN 17-ck0976nd bol.com? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de HP OMEN 17-ck0976nd bij Bol kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Bol.com de mogelijkheid hebt om de nieuwe HP OMEN 17-ck0976nd kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Wehkamp.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de HP OMEN 17-ck0976nd wehkamp kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de HP OMEN 17-ck0976nd bij Wehkamp kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Otto.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de HP OMEN 17-ck0976nd Otto kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de HP OMEN 17-ck0976nd bij Otto kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Expert.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de HP OMEN 17-ck0976nd expert kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de HP OMEN 17-ck0976nd bij Expert kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op BCC.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de HP OMEN 17-ck0976nd bcc kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de HP OMEN 17-ck0976nd bij BCC kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.