HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek kopen

Vergelijk nu direct alle prijzen van de HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek en bekijk bij welke aanbieder je de scherpste prijs kunt krijgen. Wil je toch nog wat meer informatie lezen over de HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek? Geen probleem, we hebben alle belangrijke informatie en reviews voor je verzameld zodat je verzekerd bent van de juiste aankoop. Ga aan de slag en zie in één oogopslag bij welke retailer je de beste prijs krijgt.

Beschrijving

Plaats de HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek op de bank of in een stoel om je te laten masseren. Kies uit 12 verschillende programma’s die variëren van rolmassages op je rug tot shiatsumassages op je schouders. Je kunt alle zones in één keer laten masseren of je isoleert de massage op een deel van je rug. Zo is er altijd een massage die past bij jouw lichaam. Om je spieren nog extra te laten ontspannen gebruik je de infrarood warmtefunctie. Het aanpassen van de massage gaat eenvoudig via de afstandsbediening, dus je kan lekker blijven zitten.

Extra informatie

Artikelnummer

873680

In hoogte verstelbaar

Nee

Warmtefunctie

Ja

Aanpasbare intensiteit

Nee

Stoelmodel

Ja

In breedte verstelbaar

Nee

Individueel aanpasbare massagezones

Ja

Verwijderbaar zitkussen

Nee

Verwijderbaar nekkussen

Nee

Massage type

Rolmassage, Shiatsu massage

Wasbare hoes

Nee

Aantal programmas

12

Meerdere massageprogrammas

Ja

Afstandsbediening

Ja

Universele afstandsbediening

Nee

Te gebruiken in auto

Nee

Aantal massagekoppen

4

Massagenoppen

Ja

Fabrikantcode

810007

Diepte

18,5 cm

Merk

Homedics

Garantie

2 jaar

Afhandeling van je defect

Via Coolblue

Oude apparaat gratis retour

Ja

Hoogte

79 cm

Breedte

43 cm

Gewicht

8 kg

Geschikt voor lichaamsdeel massage

Bovenrug, Nek, Onderrug, Schouders

Kleur

Grijs

Materiaal

Textiel

Type textiel

Nylon

Hoogte ingepakt

78 mm

Lengte ingepakt

18 mm

Breedte ingepakt

43 mm

Type stroomvoorziening

Netstroom

Massage type

Rolmassage, Shiatsu massage

Warmtefunctie

Ja

Aantal programma's

12

Hoogte

7,9 cm

Breedte

43 cm

Diepte

18,5 cm

Gewicht

8 kg

Kleur

Grijs

Materiaal

Textiel

Type textiel

Nylon

Hoogte ingepakt

78 mm

Frank Van de Weijer
Frank Van de Weijer

"Frank's Garantie: We zijn als team iedere dag in de weer om ons assortiment te verbeteren en uit te breiden met geweldige artikelen die je onafhankelijk kunt vergelijken met elkaar. Heb je vragen, suggesties of ideeën die we kunnen uitwerken op onze site? Laat het me direct weten!"

Bekijk alle prijzen van de HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek en bekijk of je kunt besparen bij een van de grootste retailers in Nederland. We vergelijken op dit moment de HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek prijs van Coolblue, BOL, Otto, Wehkamp en Bol.com. Scroll naar beneden en kijk direct waar je terecht kan voor de beste prijzen.

HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek Kopen Of Prijs Vergelijken

Wij van IIAV.nl zijn altijd op zoek naar de beste producten die waar voor hun geld bieden. Je tegenwoordig naar talloze producten zoeken op het internet en er zijn honderden webshops beschikbaar. Wellicht ben je op zoek naar de meest goedkope producten , maar het is ook goed mogelijk dat je een duurder product wil kopen en eerst meer onderzoek wil doen. Bij IIAV.nl houden we dagelijks de nieuwste trends op het gebied van prijs, releases en aanbiedingen rond producten bij. Alle producten, de reviews en hun beoordelingen staan overzichtelijk in onze vergelijker. Daardoor is het kiezen van een product ineens een stuk gemakkelijker.

HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek Kopen Op Het Internet

Wil jij een HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek kopen? Geen enkel probleem, we hebben alle aanbieders en prijzen HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nekop een pagina samengebracht. Daardoor heb je een goed beeld van alle prijzen op de markt en kun je precies zien waar je producten kunt kopen bij een webshop op het internet.

HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek Review In 2022

Ben jij op zoek naar reviews van de HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek? Dat kunnen we ons voorstellen, tegenwoordig wil je graag zien wat anderen van het product vinden. We hebben op deze pagina alle reviews van grote aanbieders zoals Coolblue of Bol.com samengebracht zodat je direct alle HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek reviews kunt inzien.

Wat is het beste product in deze categorie?

U wilt HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek kopen op het internet, het lijkt gemakkelijk maar het kan een grote teleurstelling zijn, omdat er tegenwoordig zoveel verschillende soorten, maten en prijsklassen beschikbaar zijn. Het is dus slim om van tevoren wat onderzoek te doen naar alle HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek die beschikbaar zijn, goed te kijken naar je wensen en alle opties in elke prijsklasse. U bent op de juiste plaats als u op zoek bent naar de beste . Onze top 5 staat handig direct op die pagina. Dit maakt het eenvoudig om de beste HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nekin onze test te identificeren en veel te leren over producten die op dit moment populair zijn.

Leuk om te weten

Al onze beoordelingen zijn volledig onpartijdig. Wij willen ervoor zorgen dat u alle prijzen van HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek op één plek kunt bekijken. We hebben geen partnerschappen met een specifieke aanbieder. We streven ernaar om volledige lijsten te geven van grote concurrenten, zoals Mediamarkt, Coolblue, BOL, Blokker, en meer.

Hoe komen we aan HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek prijzen?

Wij werken onze website voortdurend bij met de meest actuele HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek prijzen die beschikbaar zijn. Hierdoor krijgt u in één oogopslag een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen die momenteel beschikbaar zijn. U kunt in één oogopslag de gehele markt bekijken, op zoek naar elke actuele HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek deal. Wij hebben ook een HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek prijsvergelijkingstool die het voor u gemakkelijk maakt om de prijzen van HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek bij verschillende detailhandelaars te vergelijken. U kunt de beste aanbiedingen en prijzen zien die momenteel beschikbaar zijn.

Gevonden Prijzen

7,5
4/5

Prijs / Kwaliteit

8
5/5

Achteraf tevreden klanten

8
4/5

Onze beoordeling

4.63/5

Gemidddelde beoordeling

Populair in huidige categorie

Over IIAV.NL

Al onze beoordelingen zijn volledig onpartijdig. Wij willen ervoor zorgen dat je alle prijzen op één plek kunt bekijken. We hebben geen partnerschappen met een specifieke aanbieder, wat betekent dat alle vergelijking onafhankelijk zijn.

We streven ernaar om volledige informatie te geven over producten van grote aanbieders, zoals Mediamarkt, Coolblue, Bol.com, Blokker, Wehkamp en meer. De informatie op IIAV.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, ondanks deze zorg is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. 

Realtime prijzen

Wanneer je een product bekijkt, krijgt IIAV direct de prijs te zien. De actuele productprijzen in de markt worden getoond, en je krijgt de meest actuele informatie over het product en de aanbieder waar je wilt bestellen.

Laagste prijs ooit

De laagste prijs ooit geregistreerd op IIAV wordt aangegeven met het ‘laagste prijs’ label. Dit label verschijnt alleen als er nog niet eerder een lagere prijs is verkregen bij aanbieders die worden vergeleken bij IIAV.

Aankoopadvies

In het aankoopadvies staat een grondige uitleg die je door de criteria, vergelijkingstools en andere cruciale elementen leidt. Je krijgt ook nuttige tips over het vergelijken, kopen en gebruiken van verschillende artikelen. De koopadvies stelt je in staat het beste product te kiezen. Zo weet je zeker dat je het juiste product thuis bezorgd krijgt. 

Video

Video afspelen

Meest gestelde vragen

Ben jij op zoek naar de mediamarkt? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de bij Mediamarkt kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Mediamarkt de mogelijkheid hebt om de nieuwe kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Ben jij op zoek naar de Ricoh Theta Z1 coolblue? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Ricoh Theta Z1 bij Coolblue kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Coolblue de mogelijkheid hebt om de nieuwe Ricoh Theta Z1 kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Ben jij op zoek naar de HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek bol.com? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek bij Bol kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Bol.com de mogelijkheid hebt om de nieuwe HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Wehkamp.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek wehkamp kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek bij Wehkamp kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Otto.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek Otto kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek bij Otto kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Expert.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek expert kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek bij Expert kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op BCC.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek bcc kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de HoMedics Gel Shiatsu Rug, Schouders & Nek bij BCC kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken