Vergelijk nu direct alle prijzen van de Grundig Draadloze Deurbel 1 Draagbare Ontvanger en bekijk bij welke aanbieder je de scherpste prijs kunt krijgen. Wil je toch nog wat meer informatie lezen over de Grundig Draadloze Deurbel 1 Draagbare Ontvanger? Geen probleem, we hebben alle belangrijke informatie en reviews voor je verzameld zodat je verzekerd bent van de juiste aankoop. Ga aan de slag en zie in één oogopslag bij welke retailer je de beste prijs krijgt.

Extra informatie

Merk

Grundig

Naam

De Grundig Draadloze Deurbel met 1 draagbare ontvanger plaats je op elke gewenste plek in huis. Plaats de beldrukker bij de voordeur. De ontvanger werkt op 2 AA batterijen en plaats je op elke gewenste plek in huis. Zo ben je flexibel om de ontvanger op elke gewenste plaats in huis te plaatsen of zelfs in je broekzak mee naar boven te nemen. Het bereik tussen de beldrukker en ontvanger is namelijk maximaal 80 meter. Kies 1 van de 6 melodieën of stel een lichtsignaal in wanneer er wordt aangebeld. Handig voor senioren en slechthorenden. Ook het volume van de speakers in de ontvanger bepaal je zelf. Zo weet je zeker dat je de bel altijd hoort. Let op: om de deurbel aan de ontvanger te koppelen, druk je eerst op de codeknop van de ontvanger en vervolgens op de knop van de deurbel.

Features

Deurbel met ontvanger Draagbare ontvanger Werkt op batterijen

Frank Van de Weijer
Frank Van de Weijer

"Frank's Garantie: We zijn als team iedere dag in de weer om ons assortiment te verbeteren en uit te breiden met geweldige artikelen die je onafhankelijk kunt vergelijken met elkaar. Heb je vragen, suggesties of ideeën die we kunnen uitwerken op onze site? Laat het me direct weten!"

Gevonden Prijzen

7,5
4/5

Prijs / Kwaliteit

8
5/5

Achteraf tevreden klanten

8
4/5

Onze beoordeling

3.10/5

Gemidddelde beoordeling

Populair in huidige categorie

Over IIAV.NL

Al onze beoordelingen zijn volledig onpartijdig. Wij willen ervoor zorgen dat je alle prijzen op één plek kunt bekijken. We hebben geen partnerschappen met een specifieke aanbieder, wat betekent dat alle vergelijking onafhankelijk zijn.

We streven ernaar om volledige informatie te geven over producten van grote aanbieders, zoals Mediamarkt, Coolblue, Bol.com, Blokker, Wehkamp en meer. De informatie op IIAV.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, ondanks deze zorg is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. 

Realtime prijzen

Wanneer je een product bekijkt, krijgt IIAV direct de prijs te zien. De actuele productprijzen in de markt worden getoond, en je krijgt de meest actuele informatie over het product en de aanbieder waar je wilt bestellen.

Laagste prijs ooit

De laagste prijs ooit geregistreerd op IIAV wordt aangegeven met het ‘laagste prijs’ label. Dit label verschijnt alleen als er nog niet eerder een lagere prijs is verkregen bij aanbieders die worden vergeleken bij IIAV.

Aankoopadvies

In het aankoopadvies staat een grondige uitleg die je door de criteria, vergelijkingstools en andere cruciale elementen leidt. Je krijgt ook nuttige tips over het vergelijken, kopen en gebruiken van verschillende artikelen. De koopadvies stelt je in staat het beste product te kiezen. Zo weet je zeker dat je het juiste product thuis bezorgd krijgt. 

Video

Video afspelen

Meest gestelde vragen

Ben jij op zoek naar de Grundig Draadloze Deurbel 1 Draagbare Ontvanger mediamarkt? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Grundig Draadloze Deurbel 1 Draagbare Ontvanger bij Mediamarkt kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Mediamarkt de mogelijkheid hebt om de nieuwe kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Ben jij op zoek naar de Grundig Draadloze Deurbel 1 Draagbare Ontvanger coolblue? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Ricoh Theta Z1 bij Coolblue kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Coolblue de mogelijkheid hebt om de nieuwe Grundig Draadloze Deurbel 1 Draagbare Ontvanger kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Ben jij op zoek naar de Grundig Draadloze Deurbel 1 Draagbare Ontvanger bol.com? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Grundig Draadloze Deurbel 1 Draagbare Ontvanger bij Bol kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Bol.com de mogelijkheid hebt om de nieuwe Grundig Draadloze Deurbel 1 Draagbare Ontvanger kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Wehkamp.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Grundig Draadloze Deurbel 1 Draagbare Ontvanger wehkamp kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Grundig Draadloze Deurbel 1 Draagbare Ontvanger bij Wehkamp kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Otto.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Grundig Draadloze Deurbel 1 Draagbare Ontvanger Otto kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Grundig Draadloze Deurbel 1 Draagbare Ontvanger bij Otto kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Expert.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Grundig Draadloze Deurbel 1 Draagbare Ontvanger expert kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Grundig Draadloze Deurbel 1 Draagbare Ontvanger bij Expert kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op BCC.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Grundig Draadloze Deurbel 1 Draagbare Ontvanger bcc kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Grundig Draadloze Deurbel 1 Draagbare Ontvanger bij BCC kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken