Vergelijk nu direct alle prijzen van de Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt en bekijk bij welke aanbieder je de scherpste prijs kunt krijgen. Wil je toch nog wat meer informatie lezen over de Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt? Geen probleem, we hebben alle belangrijke informatie en reviews voor je verzameld zodat je verzekerd bent van de juiste aankoop. Ga aan de slag en zie in één oogopslag bij welke retailer je de beste prijs krijgt.

Beschrijving

Het Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt is een compact en licht zonnepaneel voor het opladen van kleine apparaten. Het paneel is maar 18 bij 24 centimeter en weegt 360 gram. Je neemt het dus gemakkelijk mee in een rugzak. Het paneel is wat kleiner en levert dus maar 5 watt vermogen. Omdat je met zonnepanelen gemiddeld 60% van het aangegeven vermogen haalt, is de Nomad 5 vooral geschikt voor apparaten met een kleine batterij, zoals camera’s en e-readers. Een smartphone opladen kan de hele dag duren. Ga voor de Nomad 10 of 20 als je sneller wilt opladen. Het zonnepaneel heeft een usb A poort waar je je eigen oplaadkabel op aansluit. Je hebt dus geen omvormer of extra kabel nodig. Achterop de Nomad 5 zit een handige, verstelbare standaard. Daarmee zet je je paneel in precies de goede hoek ten opzichte van de zon. Het zonnepaneel zelf kan tegen spatwater is dus geschikt voor aan het strand, langs de rivier of in nat gras. Let er wel op dat de usb A poort niet nat wordt.

Frank Van de Weijer
Frank Van de Weijer

"Frank's Garantie: We zijn als team iedere dag in de weer om ons assortiment te verbeteren en uit te breiden met geweldige artikelen die je onafhankelijk kunt vergelijken met elkaar. Heb je vragen, suggesties of ideeën die we kunnen uitwerken op onze site? Laat het me direct weten!"

Bekijk alle prijzen van de Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt en bekijk of je kunt besparen bij een van de grootste retailers in Nederland. We vergelijken op dit moment de Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt prijs van Coolblue, BOL, Otto, Wehkamp en Bol.com. Scroll naar beneden en kijk direct waar je terecht kan voor de beste prijzen.

Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt Kopen Of Prijs Vergelijken

Wij van IIAV.nl zijn altijd op zoek naar de beste producten die waar voor hun geld bieden. Je tegenwoordig naar talloze producten zoeken op het internet en er zijn honderden webshops beschikbaar. Wellicht ben je op zoek naar de meest goedkope producten , maar het is ook goed mogelijk dat je een duurder product wil kopen en eerst meer onderzoek wil doen. Bij IIAV.nl houden we dagelijks de nieuwste trends op het gebied van prijs, releases en aanbiedingen rond producten bij. Alle producten, de reviews en hun beoordelingen staan overzichtelijk in onze vergelijker. Daardoor is het kiezen van een product ineens een stuk gemakkelijker.

Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt Kopen Op Het Internet

Wil jij een Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt kopen? Geen enkel probleem, we hebben alle aanbieders en prijzen Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 wattop een pagina samengebracht. Daardoor heb je een goed beeld van alle prijzen op de markt en kun je precies zien waar je producten kunt kopen bij een webshop op het internet.

Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt Review In 2022

Ben jij op zoek naar reviews van de Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt? Dat kunnen we ons voorstellen, tegenwoordig wil je graag zien wat anderen van het product vinden. We hebben op deze pagina alle reviews van grote aanbieders zoals Coolblue of Bol.com samengebracht zodat je direct alle Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt reviews kunt inzien.

Wat is het beste product in deze categorie?

U wilt Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt kopen op het internet, het lijkt gemakkelijk maar het kan een grote teleurstelling zijn, omdat er tegenwoordig zoveel verschillende soorten, maten en prijsklassen beschikbaar zijn. Het is dus slim om van tevoren wat onderzoek te doen naar alle Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt die beschikbaar zijn, goed te kijken naar je wensen en alle opties in elke prijsklasse. U bent op de juiste plaats als u op zoek bent naar de beste . Onze top 5 staat handig direct op die pagina. Dit maakt het eenvoudig om de beste Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 wattin onze test te identificeren en veel te leren over producten die op dit moment populair zijn.

Leuk om te weten

Al onze beoordelingen zijn volledig onpartijdig. Wij willen ervoor zorgen dat u alle prijzen van Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt op één plek kunt bekijken. We hebben geen partnerschappen met een specifieke aanbieder. We streven ernaar om volledige lijsten te geven van grote concurrenten, zoals Mediamarkt, Coolblue, BOL, Blokker, en meer.

Hoe komen we aan Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt prijzen?

Wij werken onze website voortdurend bij met de meest actuele Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt prijzen die beschikbaar zijn. Hierdoor krijgt u in één oogopslag een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen die momenteel beschikbaar zijn. U kunt in één oogopslag de gehele markt bekijken, op zoek naar elke actuele Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt deal. Wij hebben ook een Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt prijsvergelijkingstool die het voor u gemakkelijk maakt om de prijzen van Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt bij verschillende detailhandelaars te vergelijken. U kunt de beste aanbiedingen en prijzen zien die momenteel beschikbaar zijn.

Gevonden Prijzen

7,5
4/5

Prijs / Kwaliteit

8
5/5

Achteraf tevreden klanten

8
4/5

Onze beoordeling

0/5

Gemidddelde beoordeling

Populair in huidige categorie

Over IIAV.NL

Al onze beoordelingen zijn volledig onpartijdig. Wij willen ervoor zorgen dat je alle prijzen op één plek kunt bekijken. We hebben geen partnerschappen met een specifieke aanbieder, wat betekent dat alle vergelijking onafhankelijk zijn.

We streven ernaar om volledige informatie te geven over producten van grote aanbieders, zoals Mediamarkt, Coolblue, Bol.com, Blokker, Wehkamp en meer. De informatie op IIAV.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, ondanks deze zorg is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. 

Realtime prijzen

Wanneer je een product bekijkt, krijgt IIAV direct de prijs te zien. De actuele productprijzen in de markt worden getoond, en je krijgt de meest actuele informatie over het product en de aanbieder waar je wilt bestellen.

Laagste prijs ooit

De laagste prijs ooit geregistreerd op IIAV wordt aangegeven met het ‘laagste prijs’ label. Dit label verschijnt alleen als er nog niet eerder een lagere prijs is verkregen bij aanbieders die worden vergeleken bij IIAV.

Aankoopadvies

In het aankoopadvies staat een grondige uitleg die je door de criteria, vergelijkingstools en andere cruciale elementen leidt. Je krijgt ook nuttige tips over het vergelijken, kopen en gebruiken van verschillende artikelen. De koopadvies stelt je in staat het beste product te kiezen. Zo weet je zeker dat je het juiste product thuis bezorgd krijgt. 

Video

Video afspelen

Meest gestelde vragen

Ben jij op zoek naar de mediamarkt? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de bij Mediamarkt kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Mediamarkt de mogelijkheid hebt om de nieuwe kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Ben jij op zoek naar de Ricoh Theta Z1 coolblue? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Ricoh Theta Z1 bij Coolblue kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Coolblue de mogelijkheid hebt om de nieuwe Ricoh Theta Z1 kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Ben jij op zoek naar de Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt bol.com? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt bij Bol kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Bol.com de mogelijkheid hebt om de nieuwe Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Wehkamp.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt wehkamp kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt bij Wehkamp kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Otto.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt Otto kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt bij Otto kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Expert.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt expert kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt bij Expert kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op BCC.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt bcc kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Goal Zero Nomad 5 Draagbaar Zonnepaneel 5 watt bij BCC kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken