Domo Steba E-Vent1

Vergelijk nu direct alle prijzen van de Domo Steba E-Vent1 en bekijk bij welke aanbieder je de scherpste prijs kunt krijgen. Wil je toch nog wat meer informatie lezen over de Domo Steba E-Vent1? Geen probleem, we hebben alle belangrijke informatie en reviews voor je verzameld zodat je verzekerd bent van de juiste aankoop. Ga aan de slag en zie in één oogopslag bij welke retailer je de beste prijs krijgt.

Artikelnummer: 66E97BF0 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Met de Domo Steba E-Vent1 geniet je van een aangename temperatuur tijdens het studeren of werken. Deze compacte ventilatorkachel plaats je namelijk gewoon op je bureau. Hij is geschikt voor ruimtes tot 24 vierkante meter en beschikt over 4 standen, waarbij je kiest tussen het blazen van lucht, warme lucht (1000 W) of hete lucht (2000 W). Je bedient hem via de draaiknoppen aan de bovenkant van het apparaat. De E-Vent1 heeft een thermostaat en oververhittingsbeveiliging. Als hij te warm wordt, dan schakelt hij zichzelf automatisch uit. Daarnaast zorgt de omvalbeveiliging ervoor dat hij gelijk uitgaat zodra hij omvalt.

 

Levering

Gratis verzending

Retourneren

Score

Bekijk aanbieder

logo

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Te allen tijde, ook op zondag

Gratis

9.5

★★★★★

logo

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Vanaf €20,-

Gratis

9

★★★★★

logo

Afhankelijk van bestelling

Vanaf €20,-, Prime leden gratis

Gratis

8.5

★★★★★

logo

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Vanaf €20,-

Gratis bij DHL punt

8

★★★★

logo

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Vanaf €20,-

Gratis bij DHL punt

7.5

★★★★

logo

Afhankelijk van bestelling

€3,95 per bestelling

Gratis

7.3

★★★★

logo

Bezorgtijden verschillen afhankelijk van je locatie

Vanaf €20,-

Ja, met maximum tot €30,-

7

★★★

Domo Steba E-Vent1 kopen of prijs vergelijken

Wij van IIAV.nl zijn altijd op zoek naar de beste producten die waar voor hun geld bieden. Je kunt tegenwoordig naar talloze producten zoeken op het internet en er zijn honderden webshops beschikbaar. Wellicht ben je op zoek naar de meest goedkope producten, maar het is ook goed mogelijk dat je een duurder product wil kopen en eerst meer onderzoek wil doen. Bij IIAV.nl houden we dagelijks de nieuwste trends op het gebied van prijs, releases en aanbiedingen rond producten bij. Alle producten, de reviews en hun beoordelingen staan overzichtelijk in onze vergelijker. Daardoor is het kiezen van een product ineens een stuk gemakkelijker.

Domo Steba E-Vent1 kopen op het internet

Wil jij een Domo Steba E-Vent1 kopen? Geen enkel probleem, we hebben alle aanbieders en prijzen van de Domo Steba E-Vent1 op één pagina samengebracht. Daardoor heb je een goed beeld van alle prijzen op de markt en kun je precies zien waar je de scherpste prijs kunt krijgen tegen de beste voorwaarden. 

Domo Steba E-Vent1 review in 2022

Ben jij op zoek naar reviews van de Domo Steba E-Vent1? Dat kunnen we ons voorstellen, tegenwoordig wil je graag zien wat anderen van het product vinden om een beter beeld te vormen van je potentiële aankoop. We hebben op deze pagina alle reviews van grote aanbieders zoals Coolblue of Bol.com samengebracht zodat je direct alle reviews kunt inzien.

Wat is het beste product in deze categorie?

Je bent misschien wel van plan om de Domo Steba E-Vent1 te kopen op het internet, het lijkt gemakkelijk maar het kan nog wel eens lastig zijn om zeker te zijn van je keus, omdat er tegenwoordig zoveel verschillende soorten, maten en prijsklassen beschikbaar zijn. Het is dus slim om van tevoren wat onderzoek te doen naar alle die beschikbaar zijn, goed te kijken naar je wensen en alle opties in elke prijsklasse. Je bent op de juiste plaats als je op zoek bent naar de beste . We hebben de meest populaire modellen bij elkaar gezet, druk op de link om ze te bekijken. Zo kun je de Domo Steba E-Vent1 vergelijken met andere populaire modellen.

Leuk om te weten

Al onze beoordelingen zijn volledig onpartijdig. Wij willen ervoor zorgen dat je alle prijzen van de Domo Steba E-Vent1 op één plek kunt bekijken om tot de beste deal te komen. We hebben geen partnerschappen met een specifieke aanbieder en alle vergelijking worden gesorteerd op prijs. IIAV.nl streeft ernaar om volledige informatie te geven over producten die verkocht worden bij alle grote aanbieders, zoals Mediamarkt, Coolblue, Bol.com, Blokker, Wehkamp en meer.

Hoe komen we aan de Domo Steba E-Vent1 prijzen?

Wij werken onze website voortdurend bij met de meest actuele Domo Steba E-Vent1 prijzen die beschikbaar zijn. Hierdoor krijg je in één oogopslag een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen die momenteel beschikbaar zijn. Je kunt in één oogopslag de gehele markt bekijken, op zoek naar elke actuele deal. We hebben ook een Domo Steba E-Vent1 prijsvergelijkingstool die het voor jou gemakkelijk maakt om de prijzen van Domo Steba E-Vent1 bij verschillende aanbieders te vergelijken. 

Laatst bijgewerkt op januari 18, 2022 door
Hendrik Laaier
Hendrik Laaier
Gebruiksriendelijkheid
4/5
Prijs/Kwaliteit
5/5
Achteraf Tevreden Klanten
4/5
2.83/5

Gemidddelde beoordeling

Over IIAV.NL

Al onze beoordelingen zijn volledig onpartijdig. Wij willen ervoor zorgen dat je alle prijzen op één plek kunt bekijken. We hebben geen partnerschappen met een specifieke aanbieder, wat betekent dat alle vergelijking onafhankelijk zijn.

We streven ernaar om volledige informatie te geven over producten van grote aanbieders, zoals Mediamarkt, Coolblue, Bol.com, Blokker, Wehkamp en meer. De informatie op IIAV.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, ondanks deze zorg is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. 

Realtime prijzen

Wanneer je een product bekijkt, krijgt IIAV direct de prijs te zien. De actuele productprijzen in de markt worden getoond, en je krijgt de meest actuele informatie over het product en de aanbieder waar je wilt bestellen.

Laagste prijs ooit

De laagste prijs ooit geregistreerd op IIAV wordt aangegeven met het ‘laagste prijs’ label. Dit label verschijnt alleen als er nog niet eerder een lagere prijs is verkregen bij aanbieders die worden vergeleken bij IIAV.

Aankoopadvies

In het aankoopadvies staat een grondige uitleg die je door de criteria, vergelijkingstools en andere cruciale elementen leidt. Je krijgt ook nuttige tips over het vergelijken, kopen en gebruiken van verschillende artikelen. De koopadvies stelt je in staat het beste product te kiezen. Zo weet je zeker dat je het juiste product thuis bezorgd krijgt. 

Video

Meest gestelde vragen

Ben jij op zoek naar de Domo Steba E-Vent1 mediamarkt? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Domo Steba E-Vent1 bij Mediamarkt kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Mediamarkt de mogelijkheid hebt om de nieuwe kopen veilig, voordelig en snel te regelen.

Ben jij op zoek naar de Domo Steba E-Vent1 coolblue? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Ricoh Theta Z1 bij Coolblue kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Coolblue de mogelijkheid hebt om de nieuwe Domo Steba E-Vent1 kopen veilig, voordelig en snel te regelen.

Ben jij op zoek naar de Domo Steba E-Vent1 bol.com? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Domo Steba E-Vent1 bij Bol kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Bol.com de mogelijkheid hebt om de nieuwe Domo Steba E-Vent1 kopen veilig, voordelig en snel te regelen.

Veel Nederlanders kopen hun spullen op Wehkamp.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Domo Steba E-Vent1 wehkamp kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Domo Steba E-Vent1 bij Wehkamp kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.

Veel Nederlanders kopen hun spullen op Otto.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Domo Steba E-Vent1 Otto kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Domo Steba E-Vent1 bij Otto kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.

Veel Nederlanders kopen hun spullen op Expert.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Domo Steba E-Vent1 expert kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Domo Steba E-Vent1 bij Expert kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.

Veel Nederlanders kopen hun spullen op BCC.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Domo Steba E-Vent1 bcc kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Domo Steba E-Vent1 bij BCC kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.

Product categories