Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB) kopen

Vergelijk nu direct alle prijzen van de Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB) en bekijk bij welke aanbieder je de scherpste prijs kunt krijgen. Wil je toch nog wat meer informatie lezen over de Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB)? Geen probleem, we hebben alle belangrijke informatie en reviews voor je verzameld zodat je verzekerd bent van de juiste aankoop. Ga aan de slag en zie in één oogopslag bij welke retailer je de beste prijs krijgt.

Beschrijving

Let op: Deze RAM module past niet in een laptop of Mac computer. De computer moet beschikken over een DDR3 aansluiting, check dit in Windows taakbeheer, meer details, onder het kopje prestaties. Bij geheugen staat er DDR3 of DDR4. In het geval dat hier niets staat over de aansluiting heb je een DDR4 nodig en past deze module niet.

De Corsair Vengeance 8 GB DIMM DDR3-1600 CL 9 dual-channel geheugenkit, ook wel bekend als cmz8gx3m2a1600c9, is ontworpen voor stabiel overklokken.
De aluminium hitteverspreiders zorgen, naast de verspreiding van warmte, voor een uniek uiterlijk. De Corsair Vengeance geheugenkit is beschikbaar in verschillende kleuren.

Extra informatie

Artikelnummer

370132

RAM Geheugen type

DIMM

Geschikt voor gaming

Ja

Pinnen RAM

240

Compatibel met besturingssysteem

Linux, Windows

Compatibel met producttype

Desktop

Fabrikantcode

CMZ8GX3M2A1600C9

Type geheugen

DDR3

Voltage RAM

1,5 V

Samenstelling geheugen

2 x 4 GB

CAS latency geheugenmodule

9

Geheugen geschikt voor

Desktop

Intern werkgeheugen RAM

8 GB

Oude apparaat gratis retour

Ja

Afhandeling van je defect

Via Coolblue

Garantie

25 jaar

Merk

Corsair

Intern werkgeheugen (RAM)

8 GB

Geheugen geschikt voor

Desktop

Samenstelling geheugen

2 x 4 GB

RAM Geheugen type

DIMM

CAS latency geheugenmodule

9

Type geheugen

DDR3

Geheugensnelheid

1600 MHz

Voltage RAM

1,5 V

Frank Van de Weijer
Frank Van de Weijer

"Frank's Garantie: We zijn als team iedere dag in de weer om ons assortiment te verbeteren en uit te breiden met geweldige artikelen die je onafhankelijk kunt vergelijken met elkaar. Heb je vragen, suggesties of ideeën die we kunnen uitwerken op onze site? Laat het me direct weten!"

Bekijk alle prijzen van de Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB) en bekijk of je kunt besparen bij een van de grootste retailers in Nederland. We vergelijken op dit moment de Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB) prijs van Coolblue, BOL, Otto, Wehkamp en Bol.com. Scroll naar beneden en kijk direct waar je terecht kan voor de beste prijzen.

Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB) Kopen Of Prijs Vergelijken

Wij van IIAV.nl zijn altijd op zoek naar de beste producten die waar voor hun geld bieden. Je tegenwoordig naar talloze producten zoeken op het internet en er zijn honderden webshops beschikbaar. Wellicht ben je op zoek naar de meest goedkope producten , maar het is ook goed mogelijk dat je een duurder product wil kopen en eerst meer onderzoek wil doen. Bij IIAV.nl houden we dagelijks de nieuwste trends op het gebied van prijs, releases en aanbiedingen rond producten bij. Alle producten, de reviews en hun beoordelingen staan overzichtelijk in onze vergelijker. Daardoor is het kiezen van een product ineens een stuk gemakkelijker.

Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB) Kopen Op Het Internet

Wil jij een Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB) kopen? Geen enkel probleem, we hebben alle aanbieders en prijzen Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB)op een pagina samengebracht. Daardoor heb je een goed beeld van alle prijzen op de markt en kun je precies zien waar je producten kunt kopen bij een webshop op het internet.

Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB) Review In 2022

Ben jij op zoek naar reviews van de Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB)? Dat kunnen we ons voorstellen, tegenwoordig wil je graag zien wat anderen van het product vinden. We hebben op deze pagina alle reviews van grote aanbieders zoals Coolblue of Bol.com samengebracht zodat je direct alle Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB) reviews kunt inzien.

Wat is het beste product in deze categorie?

U wilt Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB) kopen op het internet, het lijkt gemakkelijk maar het kan een grote teleurstelling zijn, omdat er tegenwoordig zoveel verschillende soorten, maten en prijsklassen beschikbaar zijn. Het is dus slim om van tevoren wat onderzoek te doen naar alle Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB) die beschikbaar zijn, goed te kijken naar je wensen en alle opties in elke prijsklasse. U bent op de juiste plaats als u op zoek bent naar de beste . Onze top 5 staat handig direct op die pagina. Dit maakt het eenvoudig om de beste Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB)in onze test te identificeren en veel te leren over producten die op dit moment populair zijn.

Leuk om te weten

Al onze beoordelingen zijn volledig onpartijdig. Wij willen ervoor zorgen dat u alle prijzen van Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB) op één plek kunt bekijken. We hebben geen partnerschappen met een specifieke aanbieder. We streven ernaar om volledige lijsten te geven van grote concurrenten, zoals Mediamarkt, Coolblue, BOL, Blokker, en meer.

Hoe komen we aan Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB) prijzen?

Wij werken onze website voortdurend bij met de meest actuele Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB) prijzen die beschikbaar zijn. Hierdoor krijgt u in één oogopslag een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen die momenteel beschikbaar zijn. U kunt in één oogopslag de gehele markt bekijken, op zoek naar elke actuele Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB) deal. Wij hebben ook een Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB) prijsvergelijkingstool die het voor u gemakkelijk maakt om de prijzen van Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB) bij verschillende detailhandelaars te vergelijken. U kunt de beste aanbiedingen en prijzen zien die momenteel beschikbaar zijn.

Gevonden Prijzen

7,5
4/5

Prijs / Kwaliteit

8
5/5

Achteraf tevreden klanten

8
4/5

Onze beoordeling

4.60/5

Gemidddelde beoordeling

Populair in huidige categorie

Over IIAV.NL

Al onze beoordelingen zijn volledig onpartijdig. Wij willen ervoor zorgen dat je alle prijzen op één plek kunt bekijken. We hebben geen partnerschappen met een specifieke aanbieder, wat betekent dat alle vergelijking onafhankelijk zijn.

We streven ernaar om volledige informatie te geven over producten van grote aanbieders, zoals Mediamarkt, Coolblue, Bol.com, Blokker, Wehkamp en meer. De informatie op IIAV.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, ondanks deze zorg is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. 

Realtime prijzen

Wanneer je een product bekijkt, krijgt IIAV direct de prijs te zien. De actuele productprijzen in de markt worden getoond, en je krijgt de meest actuele informatie over het product en de aanbieder waar je wilt bestellen.

Laagste prijs ooit

De laagste prijs ooit geregistreerd op IIAV wordt aangegeven met het ‘laagste prijs’ label. Dit label verschijnt alleen als er nog niet eerder een lagere prijs is verkregen bij aanbieders die worden vergeleken bij IIAV.

Aankoopadvies

In het aankoopadvies staat een grondige uitleg die je door de criteria, vergelijkingstools en andere cruciale elementen leidt. Je krijgt ook nuttige tips over het vergelijken, kopen en gebruiken van verschillende artikelen. De koopadvies stelt je in staat het beste product te kiezen. Zo weet je zeker dat je het juiste product thuis bezorgd krijgt. 

Video

Video afspelen

Meest gestelde vragen

Ben jij op zoek naar de mediamarkt? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de bij Mediamarkt kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Mediamarkt de mogelijkheid hebt om de nieuwe kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Ben jij op zoek naar de Ricoh Theta Z1 coolblue? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Ricoh Theta Z1 bij Coolblue kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Coolblue de mogelijkheid hebt om de nieuwe Ricoh Theta Z1 kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Ben jij op zoek naar de Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB) bol.com? Dat is goed mogelijk, deze retailer is de van de grootste aanbieders in de retailmarkt. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB) bij Bol kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken. Je ziet dan direct of je bij Bol.com de mogelijkheid hebt om de nieuwe Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB) kopen veilig, voordelig en snel te regelen.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Wehkamp.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB) wehkamp kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB) bij Wehkamp kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Otto.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB) Otto kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB) bij Otto kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op Expert.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB) expert kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB) bij Expert kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Veel Nederlanders kopen hun spullen op BCC.nl, het is de van de meest populaire Nederlandse (online) retailers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om de Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB) bcc kopen mogelijk te maken. Je kunt bij IIAV heel gemakkelijk zien of je de Corsair Vengeance 8GB DDR3 DIMM 1600 MHz CL9 Zwart (2x4GB) bij BCC kunt kopen door je product te filteren, en vervolgens op aanbieders te vergelijken.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken