Beste staafmixers top 10

Als je op zoek bent naar een nieuwe staafmixer, ben je zeker niet de enige. Deze handige kleine keukengadgets zijn de afgelopen jaren ongelooflijk populair geworden, en niet voor niets – ze kunnen snel en gemakkelijk sauzen, soepen en meer mixen zonder een grote, omvangrijke blender te hoeven slepen. Maar met zoveel opties op de markt, kan het moeilijk zijn om te weten welke het beste bij je past.

Bekijk nu onze top 10 lijst!

1.Bosch MaxoMixx MS8CM6120

Dit is een geweldig product voor het maken van allerlei soorten gerechten. Het heeft een aantal erg handige functies, zoals de 12 verschillende snelheidsinstellingen, en je kunt je bereiding vers houden in de maatbeker met deksel. Bovendien heeft het een krachtige motor die zelfs harde ingrediënten zonder enige moeite verkleint!

Voordelen

 • Het hoge vermogen van de staafmixer maakt het mogelijk om zowel harde ingrediënten als vele bereidingen achter elkaar te gebruiken.
 • Je regelt de snelheid van de bereiding nauwkeurig met de 12 standen.

Nadelen

 • De ballongarde, die wordt gebruikt om room en eiwitten op te kloppen, wordt niet meegeleverd.

2.Bosch ErgoMixx MSM67170

De Bosch ErgoMixx MSM67170 is een hoogwaardige staafmixer die wordt geleverd met vele functies die hem tot een uitstekende keuze maken voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige mengoplossing. Met 12 snelheden, de mogelijkheid om uien te hakken en een met de volume-indicator heeft deze blender alles wat je nodig hebt om met gemak soepele en heerlijke melanges te maken. Bovendien maakt de handige opbergbeker het gemakkelijk om je melanges vers en klaar om van te genieten te houden.

Voordelen

 • Je kunt ingrediënten fijn hakken en room en eiwitten kloppen dankzij de meegeleverde accessoires.
 • Met zijn 12 instellingen kun je de snelheid snel aanpassen aan de bereiding, zodat je niet te hard of te zacht mixt.

Nadelen

 • De staafmixer is niet bedoeld voor het langdurig mixen van harde ingrediënten.

3.Tefal InfinyForce Pro 5-in-1 HB95LD

De Tefal InfinyForce Pro 5-in-1 HB95LD is een geweldige staafmixer om te hebben. Het wordt geleverd met vijf meegeleverde accessoires, waardoor het perfect is voor een verscheidenheid aan taken in de keuken. Bovendien zorgen de Polinex Life-mesjes ervoor dat je eten gelijkmatig en snel wordt gemengd. En als je meer kracht nodig hebt tijdens het mixen, druk je gewoon harder op de multi-speed trigger.

Voordelen

 • Met de meegeleverde accessoires kun je onder andere ingrediënten fijn hakken en slagroom en eiwit kloppen.
 • Je kunt dingen dun snijden en hakken met de processor, net zoals je zou doen met een mes. Je kunt ook groenten en kaas raspen in de keukenmachine.

Nadelen

 • Er wordt geen opbergdoos meegeleverd om de accessoires georganiseerd te houden.

4.Braun MQ 9187 XLI

Voordelen

 • Vanwege het hoge vermogen kun je de staafmixer gebruiken om harde substanties te pletten en talloze procedures achter elkaar uit te voeren.
 • Je kunt de snelheid nauwkeurig en eenvoudig regelen door harder of zachter op de knop te drukken.

Nadelen

 • Er is geen opbergdoos voor de accessoires.

5. Tristar MX-4828

De Tristar MX-4828 is een staafmixer met 5 snelheden die het gemak biedt om hem te gebruiken voor het maken van smoothies. Het heeft 2 grote containers, een met een deksel en de andere zonder. De messen zijn van roestvrij staal, wat betekent dat ze na gebruik in de vaatwasser kunnen worden gewassen!

Voordelen

 • Draai aan de knop om de snelheid te wijzigen..
 • Met de maatbeker met deksel kun je je smoothie in de koelkast bewaren.

Nadelen

 • De staafmixer is niet geschikt voor het langdurig mixen van harde ingrediënten.

6.Moulinex Quickchef 3in1 DD655810

De Moulinex Quickchef 3in1 DD655810 is een geweldige keuze voor een staafmixer omdat hij veel functies biedt waardoor hij zich onderscheidt van de concurrentie.

Enkele van de opvallende kenmerken zijn het gebruik van een ballongarde om eiwitten of licht beslag te kloppen, de stevige roestvrijstalen handmixervoet die lang meegaat en de 10 standen die ervoor zorgen dat je de snelheid nauwkeurig instelt.

Voordelen

 • Je kunt ook ingrediënten pletten en slagroom en eiwit mengen dankzij de meegeleverde accessoires.
 • De 10 standen kunnen worden gebruikt om de snelheid precies af te stemmen op de voorbereiding, zodat je niet te veel of te weinig voorbereidt.

Nadelen

 • De accessoires worden niet geleverd met een opbergdoos.

7.Bamix SwissLine M200 Zwart

De Bamix SwissLine M200 Zwart is een krachtige, snelle staafmixer met veel accessoires. Het vermogen van de motor is slechts 200W en heeft een snelheid tot 17.000 omwentelingen per minuut. Het wordt ook geleverd met veel hulpstukken, zoals een eierklopper en een mixer met bakkebaarden. Het komt echter niet met een chopper. Een ander leuk kenmerk van deze blender is dat hij wordt geleverd met 10 jaar garantie op de motor. Dit maakt de Bamix SwissLine M200 Black een van de beste staafmixers op de markt.

Voordelen

 • Houd de staafmixer en accessoires in de rechtopstaande voet.
 • Deze staafmixer heeft een vermogen van 200 W en 17.000 rotaties per minuut en is zowel stil als energiezuinig.

Nadelen

 • Je moet voorzichtig zijn bij het gebruik van de staafmixer, omdat het opzetstuk niet kan worden verwijderd en in de vaatwasser kan worden geplaatst; het kan gewoon onder stromend water worden gewassen.

8. Siemens FQ.1 MQ67110

Als je op zoek bent naar een krachtige en duurzame staafmixer, dan is de Siemens FQ.1 MQ67110 een geweldige optie. Hij heeft 12 snelheden, waardoor hij elke mengklus aankan, en de afneembare voet kan in de vaatwasser. Bovendien wordt het niet te heet bij langdurig gebruik, dus je kunt het voor meerdere gerechten achter elkaar gebruiken.

Voordelen

 • Je kunt de staafmixer gebruiken om harde componenten te combineren en talloze gerechten achter elkaar te bereiden dankzij de krachtige voeding.
 • Met zijn 12 instellingen kun je de snelheid nauwkeurig aanpassen aan het recept, zodat je dingen niet te hard of te zacht combineert.

Nadelen

 • Deze staafmixer wordt niet geleverd met extra accessoires.

9. Philips ProMix HR2655/90

De Philips ProMix HR2655/90 is een geweldige staafmixer met veel functies om je mengervaring te verbeteren. Het heeft een soepkop voor eenvoudig transport, een hakmolen en een to-go-deksel voor smoothies. Als je op zoek bent naar een geweldige staafmixer, moet de Philips ProMix HR2655/90 bovenaan je lijst staan.

Voordelen

 • Met deze staafmixer pureer je harde ingrediënten een paar seconden, daarna zachte.
 • Je kunt de snelheid van de procedure eenvoudig en effectief wijzigen door harder of zachter op de knop te drukken.

Nadelen

 • Voor het langdurig mixen van harde ingrediënten is de staafmixer niet geschikt.

10.SMEG HBF02PBEU Blauw

De SMEG HBF02PBEU Blue is een geweldige staafmixer die ingrediënten hakt, klopt, mixt en maalt met de meegeleverde accessoires. Met zijn 1.4L-kan en roestvrijstalen messen die werken met het FlowBlend-systeem, maalt deze staafmixer ingrediënten consistent. De staafmixer heeft ook een vermogen van 700W.

Voordelen

 • De staafmixer garandeert dat de ingrediënten goed gemengd zijn, voor het best mogelijke resultaat.
 • De messen van de staafmixer komen in direct contact met het voedsel of de vloeistof en kan zowel met harde als zachte ingrediënten werken.

Nadelen

 • Er wordt geen opbergdoos meegeleverd om de bijlagen geordend te houden.

Met zoveel verschillende staafmixers op de markt, kan het moeilijk zijn om te weten welke het beste is voor jouw behoeften. Misschien wil je een staafmixer met veel kracht of heb je liever iets lichters en gebruiksvriendelijker tijdens het koken. Wat je ook zoekt in een staafmixer, er is er zeker een die perfect bij je past.

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen van het door mij geschreven artikel, ik hoop dat al je vragen beantwoord zijn. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag op weg!

Meer gidsen bekijken

Deel dit artikel:

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yari Franken
Yari Franken

Welkom op deze pagina, we hopen dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om een berichtje achter te laten in de opmerkingen sectie.

Inhoudsopgave

Populair onder onze klanten

Andere handige informatie:

HomeMenuWishlistNaar boven